Bitcoin Pro – Crypto Trading Bot recension av handlare

Bitcoin Pro - Crypto Trading Bot recension

Hur man använder Bitcoin Prime – fullständig recension

Handelsbots är fantastiska hjälpmedel. De är betydligt mer potenta i händerna på skickliga handlare som kan justera dem exakt. De kan fungera som ett skyddsnät för nyanlända.

Bedragare riktar sig nu mot dem som vill komma in på marknaden för handel med kryptovalutor på grund av deras lockelse och möjligheten den erbjuder. Att kunna något inifrån och ut är viktigt om du precis har börjat.

Förhoppningsvis erbjuder denna lilla förfrågan insiktsfull information som kan användas i både den här situationen och framtida handelsbotansträngningar.

Google-sökningen av Bitcoin Pro

Vi kan lätt hitta minst 3 webbplatser som påstår sig vara anslutna till Bitcoin Pro medan vi söker på nätet efter något omnämnande av det.

Google-sökning av Bitcoin Pro

Lägg först märke till de lite udda domäntilläggen .app och .live, som vanligtvis används i ekonomiska syften. De kostar mindre.

Lägg sedan märke till överanvändningen av formellt och övertygande språk. Termerna ”TM”, ”officiell” eller ”[2022]” finns aldrig på pålitliga webbplatser. Folk tar det faktum att vi har att göra med pengar på allvar.

Slutligen är det den klara verkligheten att vi har att göra med flera webbplatser i första hand. För något typiskt företag finns det inget motiverat skäl till att detta skulle vara fallet. Att driva all trafik till en plats är nödvändigt för att driva och expandera ett företag; intresset bör inte spridas på flera webbplatser.

Faktum är att det är värre eftersom vi upptäcker ytterligare webbplatser när vi bläddrar i recensioner på både pålitliga och välkända webbsidor för bedrägeripaddling. totalt 3 till. Mer om det senare.

Bitcoin Pro-webbplatserna

Användningen av logotyperna är också extremt märklig, förutom att adresserna och sidnamnen är lite amatörmässiga.

Bitcoin Pro webbplatser

Det finns ingen motivering för att använda många logotyper, precis som det finns för att ha många webbplatser. Det förstör varumärkesidentiteten och motverkar expansionen av ett pålitligt, etablerat företag.

Två webbplatser är tillgängliga via recensionssajter. Ännu mer fördömliga är dessa.

Första webbplatsen för Bitcoin Pro

Tänk på att det primära domännamnet inte har något med Bitcoin Pro att göra. Endast den del av domänen som kallas katalogen innehåller referenser till Bitcoin Pro. Som namnet antyder används en katalog för att dirigera besökare till olika delar av hemsidan på en webbplats.

Här är det samma sak.

Andra sidan för Bitcoin Pro

Vi har inget annat val än att manuellt förkorta länken eftersom det inte finns något enkelt, användarvänligt sätt att komma åt startsidan för dessa webbplatser. Även om detta redan är något udda, är det vi upptäcker värre.

tomma huvudsidor

De primära sidorna själva är nakna. utan något material och inget att visa upp. Det finns naturligtvis inget annat alternativ än att manuellt återgå till vår utgångspunkt. Det är uppenbart att ingen någonsin ska komma hit.

en annan huvudsida är också tom

Antingen är detta ett riktigt fruktansvärt exempel på webbdesign eller så har den som utvecklat dessa en större användning av huvuddomänen än att visa sidan för sitt projekt. Katalogerna på dessa två sidor kan innehålla otaliga ytterligare sidor, vem vet.

Till innehållet på själva sidorna. Det finns många faktorer att ta hänsyn till på en gång, men för att spara tid för alla kommer vi helt enkelt att lyfta fram de mest oroande nedan som är obestridliga tecken på en pågående bluff.

Det börjar ganska oskyldigt.

Bitcoin Pro misstänkt kontaktformulär

Texten på webbsidorna och reklammaterialet är nästan helt okopplade med Bitcoin Pro. Vi lär oss mycket om Bitcoin och kryptovalutor i allmänhet via berättelser och media, men vi lär oss relativt lite om denna påstådda banbrytande strävan specifikt.

De är här och begär vårt telefonnummer. Detta är utan tvekan ett ovanligt beteende. Dessutom är delning med externa mäklare målet med detta. Varför är detta ett krav?

Webbplatserna ger intrycket att detta är en one-stop-shop för alla behov relaterade till kryptoinvesteringar. Påstår de att de inte är mäklare? Vem är i så fall? Har de ett exklusivt erbjudande? Varför kan vi inte helt enkelt ta boten och använda den på vilken mäklare som helst vi anser vara lämplig? Varför då lämna ut våra personuppgifter i så fall?

Inte ens nu är den helt enkelt tillräckligt robust.

Fantastiska vinster

Om ett erbjudande låter för bra för att vara sant – är det i allmänhet det. Dessa skrupelfria människor här kunde inte ens behålla sin egen berättelses integritet. När vi kommer fram till påståenden om fantastisk avkastning upptäcker vi detta.

Fantastiska 60% dagligen

Tänk på matematiken. 400% är 4 gånger. De nämnde procentandelen bara en gång, i föregående klausul. Vilken är det då?

Följande påstående, som gjorts på en annan webbplats, är i direkt konflikt med det första.

Kan jag tjäna pengar med Bitcoin Pro?

Den här gången är skillnaden 200 % mot 60 %, men eftersom handeln sker under en 8-timmarsperiod och eftersom detta är ett automatiserat autonomt handelssystem är den faktiska dagsökningen 600 %. Botarna har trots allt inte vanliga kontorstider. De är vackra eftersom de aldrig slutar röra sig.

Liknande höga vinster erbjuder andra bluffrobotar:

Men hur är det med kostnaderna? Dessa otroliga resultat hade utan tvekan ett pris.

Bäst av allt – det är helt gratis!

Eller så påstår de.

Bitcoin Pro är helt gratis

Det antyds att provisioner på något sätt samlas in från mäklare i denna situation. Parternas metod för att avgöra när provisionen ska tas ut. Håller de koll på var handeln kommer ifrån om detta bara är en handelsbot? Hur är det med mäklare som förbjuder bots eller vägrar att göra sina API:er tillgängliga för extern programvara?

Återigen gavs ingen specifik information om partnerna, så detta är fortfarande tvetydigt. Bevisen för påståendet är dock starka: allt tillhandahålls utan kostnad, och alla utgifter bärs av andra.

Dolda avgifter med Bitcoin Pro

En annan webbplats bestrider detta.

Här erbjuds vi ännu en modell som är lika tvetydig och problematisk. Det är inte bara en enorm kostnad att ta 2 %, utan vi är inte ens informerade om vem som betalar det i transaktionen. Mäklare tar ofta ut betydligt mindre avgifter men av båda parter.

Konstigt nog finns det inga detaljer här, särskilt med tanke på hur mycket dyrare kostnaden är jämfört med konkurrenterna.

Finstilt

Kontrollera det finstilta. Alltid. Allvarligt. Du vet aldrig när du kan stöta på något oväntat. Tänk på den här fåniga detaljen, till exempel.

Finstilt

Ett annat påstående som helt enkelt inte är vettigt vid närmare granskning. Vad är investerarnas ekonomiska förlust? Allt, eller bara för just den handeln? Är detta ett generiskt mönster som kan uppstå när som helst, eller är det kopplat till bull- och bearkörningsfaser?

Om mer än två tredjedelar av kunderna förlorar pengar, hur förväntas denna handelsbot göra oss alla till miljonärer?

Titta inte på mannen bakom gardinen

Vem vet vad du kan se. En tom webbplats som tidigare kanske, eller en delvis färdig webbsida. Ta en titt på hur den här operationen körs.

kroppen av webbplatsen Bitcoin Pro

Dessa textbitar är tillgängliga för dem. Det får bara ta dem några minuter att anpassa dem för specifika bluffföretag. Det är så hela den här webbplatsen är. Naturligtvis är domänen korrekt konfigurerad, men webbplatsens faktiska innehåll antingen förbises eller är fortfarande under skapelse.

Falska vittnesmål om Bitcoin Pro

Låt mig först försäkra er om att det är osannolikt att dessa personer med dessa namn bor på dessa platser. Det faktum att handelsbotens titel fortfarande saknas gör det mycket uppenbart att det hela är en återvinningsbar komponent.

Även om det byggdes bättre skulle det fortfarande vara absurt. Vem skulle vilja att deras namn, bild och senaste inkomster skulle sändas till hela världen?

Dessa webbplatser innehåller olika motsägelsefulla och fördömande komponenter och detta borde glädja även den mest förtroendefulla och okunniga läsaren.

Trustpilot recensioner

Dessa är inte ens de enda webbplatser som någonsin använts, vilket kan ses genom att titta på Trustpilots söklista.

Trustpilot recensioner

Den sista, med domäntillägget .uk, används inte ens längre. När det gäller de andra kan vi konstatera att det finns många uppenbart generiska, välskrivna recensioner i recensionerna. Detta kan vara bra eftersom det kan innebära att det vid det här laget är väldigt få personer, om några, som har fallit för det.

Liknande Trustpilot-problem har andra krypteringsrobotar som vi har skrivit om:

Den första recensionssidan och den tyska recensionssidan har mer informativa Om & Kontakt-sektioner.

Om & kontakt sektioner av Bitcoin Pro

Vilken är det till att börja med? Vem tilldelade äran – Global Trading Group eller Global Investing Association? Inget av dessa finns, naturligtvis, och de fick inga priser. Googles snabba och enkla sökning avslöjar detta.

Vi kan bara dra slutsatsen att de döljer sina spår baserat på de platser de har angett.

Falsk plats för Bitcoin Pro-kontoret

Det är kontorsbyggnader som erbjuder både verkliga och virtuella arbetsplatser att hyra. Även om det är relativt enkelt att registrera ett företag på en sådan plats, avslöjar även en snabb titt att det aldrig funnits något sådant företag där.

Googles utvärderingar gör det mycket uppenbart att ingen betydande verksamhet, än mindre en som skulle vara ekonomiskt banbrytande, pågår här. Dessa adresser är fiktiva. Dessa är falska adresser, och de är desamma som andra falska kryptoplattformsanvändningar, vi har nämnt tidigare:

Så låt oss gå tillbaka till domänerna och kolla en sak till.

ICANN-sökning

Även om det finns liten chans att identifiera bedragarna med en enkel och allmänt tillgänglig teknik, är det ändå värt att titta närmare på det för att lyfta fram en bedragares taktik.

Domäninformation för Bitcoin Probot

Domäninformation för Bitcoin Probot

Bedrägerier använder ofta Cloudflare för hosting och domäntjänster. Cloudflare blev välkänt för att fungera som en fristad för onlinetjuvar, bedragare och bedragare. De är skyddade från nyfikna ögon av dess integritetspolicy.

Endast en brottsbekämpande myndighet kan vara i stånd att fortsätta jaga spåret i detta skede. Vi måste avsluta vår forskning, men på ett tillfredsställande sätt. Många tips har samlats in av oss.

Vanliga frågor om Bitcoin Pro

Vad är Bitcoin Pro?

Bitcoin Pro är en pågående och utvecklande handelsbot-bedrägeri.

Är Bitcoin Pro en bluff?

Absolut. Och vi har till och med kunnat ta en titt bakom gardinen den här gången.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med Bitcoin Pro?

Du kommer att få negativa pengar. Det vill säga, du kommer att förlora pengar.

Är Bitcoin Pro legitimt?

Bitcoin Pro är absolut inte legitimt. Bitcoin Pro kan lika gärna kallas “BitCon Pro”. Det är faktiskt en bluff.