3Commas Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

För de flesta vanliga människor lät även den gammaldags aktiemarknaden alltid som något komplicerat, avlägset och otillgängligt. De flesta förstår att man behöver mycket pengar för att delta på aktiemarknaden, men också mycket kunskap och erfarenhet. Och sedan dök Bitcoin upp och revolutionerade hela det finansiella systemet. Efter Bitcoin lanserades så många altcoins, och en ny lanseras nästan varje dag. Medan de flesta människor har hört något om Bitcoin och kryptovalutor, vet majoriteten av dem fortfarande inte mycket om det.
MobileTrading
Och att hantera den nya kryptomarknaden låter ännu mer komplicerat än vad som var fallet med den traditionella aktiemarknaden. Människor är fascinerade eftersom de kan höra många framgångshistorier om människor som investerat lite men sedan blev rika. Så många användare uppmuntras att ta en chans med krypto när de hör att det finns robotar och mjukvara för kryptohandel. Sådana verktyg visade sig hjälpa många användare att dra nytta av krypto utan att behöva bli experter. Tyvärr händer bedrägerier. Användare rekommenderas starkt att noggrant kontrollera en kryptobot innan de anförtror sina personuppgifter och ekonomi till sitt team. I det här inlägget kommer vi att kolla upp 3Commas, en kryptobot som råkar ha en uppsättning lovande funktioner och som har byggt upp ett gott rykte bland kryptoinvesterare under de tidigare åren.

För-och nackdelar

Cons

Inga licenser

Pros

Demokonto
Responsiv kundsupport
Boten har ingen tillgång till personliga medel
Anpassningsbara bots
Molnbaserad
En mängd tillgängliga funktioner
Smart handel

3Commas: En kort introduktion

3Commas är en välkänd, molnbaserad och multifunktionell handelsbot, med mer än 200 tusen nöjda användare över hela världen. Enligt deras hemsida utvecklade det kryptoentusiastiska teamet bakom 3Commas boten redan 2017, för personligt bruk. Men när de insåg hur effektivt och användbart det var, bestämde de sig för att göra ett företag av det. Deras kärnvärden inkluderar transparens och tillförlitlighet, och teamet verkar göra ett bra jobb hittills. Deras app har flera fördelaktiga och mycket funktionella funktioner. Det är dock känt bland användarna för sina fyra olika bottyper:
 • Kort
 • Enkel
 • Sammansatt
 • Sammansatt kort
Dessutom är systemalgoritmen förbättrad med en annan praktisk funktion. 3Commas har de så kallade långa och korta algoritmerna. Den långa algoritmen möjliggör ”köp lågt och sälj högt”, medan den andra gör tvärtom. Dessutom är alternativet Smart Trading en annan anledning till varför så många användare bestämmer sig för att använda 3Commas-boten framför alla andra. Smart Trading-funktionen innehåller TakeProfit och StopLoss-alternativ. Dessa två alternativ ser till att vinsterna från kryptomarknaden ökar så mycket som möjligt.

Hur registrerar man sig på 3Commas?

Steg 1 – Skapa ett nytt konto. För att komma in i appen och börja använda boten måste användaren fylla i sitt namn, e-postadress och ett unikt lösenord. Registreringsprocessen tar bara ett par minuter. När e-postmeddelandet har bekräftats är användaren officiellt registrerad. Steg 2 – Välj önskad bot (valfritt: anpassa boten). Steg 3 – Länkutbyte. Som standard är appen endast ansluten till Binance. Om en användare vill dra nytta av de återstående 17 utbytena är det i detta steg möjligt att länka profiler på dessa utbyten med 3Commas-boten. Steg 4 – Anpassa botarna och ange önskade inställningar. Några av de vanligaste inställningarna är målvinster, vinsttyper, handelsstartvillkor och många fler. Steg 5 – Handel.
image
Source

3Commas-app och webbplattform: läromedel, utbyten och ytterligare funktioner

Utvecklare av kryptohandelsbotar vet att användarna av deras plattformar vill undvika komplikationer av manuell handel. Därför vill användarna ha enkla och intuitiva gränssnitt. 3Commas-gränssnittet är en av dessa lättanvända och nybörjarvänliga bots. Dessutom är 3Commas lätt att använda vilken enhet du än väljer att använda den på: PC, Android eller iOS. Den finns i alla dessa versioner, och enligt tusentals positiva recensioner verkar boten fungera ganska bra oavsett version. Men även om kryptobots gör handel mycket enklare, krävs viss kunskapsnivå även här. Nybörjare kan tycka att det är förvirrande att välja mellan många handelspar och att bestämma målvinster. Lyckligtvis har 3Commas webbplats ett överflöd av material att studera från. De nya användarna kan hitta användbar information, tricks och tips på sin blogg. Community-sektionen har också mycket material för att studera boten och kryptomarknaden innan den faktiska handeln. I händelse av specifika problem kan användare komma i kontakt med andra användare via sociala mediekanaler (Telegram, Discord och Reddit).
image
3Commas-boten fungerar på följande sätt: den har tillgång till 18 olika börser (inklusive Coinbase, Binance och Huobi), och håller regelbundet reda på tillgängliga beställningar och erbjudanden. Sedan, enligt inställningarna och anpassningen, kommer den att handla de bästa erbjudandena, maximera vinsten och minimera förlusterna för användaren.

Portfolio, Data Analytics och Strategies Marketplace

Dessutom har 3Commas några viktiga funktioner förutom själva handeln. Även om boten mestadels ersätter den mänskliga användaren för handel, vet de bästa handlarna att det kan vara fördelaktigt att använda bots för att lära sig också. Det är därför funktioner som dataanalys, skapande av kryptoportföljer och back-testning av kryptoportföljen är användbara. Dessutom tillåter 3Commas insikter i andra människors portföljer, med möjligheten att se och kopiera de strategier som andra människor fann lönsamma.

Är 3Commas säkert och licensierat?

Frågorna om säkerhet och tillförlitlighet för en handelsbot är förmodligen de första frågorna som användare har i sina sinnen när de funderar på att använda ett nytt kryptoautomatiseringsverktyg. Mycket pengar finns i spelet, så användare bör anförtro sina kryptokonton och personliga data endast till de mest pålitliga företagen och apparna. Lyckligtvis är 3Commas en av dessa pålitliga och godkända bots. Plattformen har miljontals dollar i daglig omsättning, och det finns inga rapporter om bedrägerier eller bedrägerier än så länge. Å andra sidan är det sant att vi inte har många detaljer om vilka säkerhetsprotokoll som används av 3Commas, och det finns inga uppgifter om några licenser som reglerar verksamheten. Men det faktum att 3Commas-boten faktiskt inte har någon tillgång till användarnas personliga medel låter lite tröstande. Även om något hände och boten blev oseriös, skulle den inte ha den data som krävs för att ta ut pengar från kryptoplånboken. Dessutom har 3Commas-teamet en backupplan för att omedelbart meddela användare i händelse av en hackares attack. I verkligheten garanteras användarens säkerhet av börsen, eftersom de förser användare med en krypterad API-nyckel, som tillåter boten att gå in i användarprofilen endast för att göra handeln. För att utesluta eventuella risker är dock 2F-autentisering och aviseringar att rekommendera så att användaren kan upptäcka misstänkta aktiviteter i tid.
image
Källa: Pexels.com Premiumplaner: Gratis, Nybörjare, Avancerat och Pro Användare kan arbeta med de grundläggande funktionerna i 3Commas kryptobot gratis. Detta innebär att användaren kan ha upp till en Active SmartTrade, GRID bot, Options bot och DCA bot. Scalper Terminal-funktionen ingår också. Men avancerade handlare väljer vanligtvis några av de tre premiumplanerna. Startplanen kostar $29 (eller $11,6, med årsprenumerationen) i månaden. Till skillnad från gratisplanen erbjuder den ett obegränsat antal funktioner för Scalper Terminal och Paper Trading. Med den avancerade planen, för $49 (eller $19,6) i månaden, får användaren mer vinst, eftersom de har till sitt förfogande ett obegränsat antal DCA-bots. Slutligen, för kryptoproffs, finns det en Pro-plan. Pro-planen är lite dyrare ($39,6 eller $99 i månaden), men eftersom den låser upp alla tillgängliga botfunktioner och tillåter obegränsad användning, är chansen stor att det kommer att löna sig. Jämfört med priserna på andra kryptobots kan 3Commas också anses vara ganska överkomligt.

Proffstips för att investera med 3Commas

De bästa kryptohandelsbotarna är de som tillåter anpassning av sina bots, och 3Commas är en av dem. Det första steget är att välja en bot (en enkel av en sammansatt). Därefter kan användaren beskriva detaljerna i sin specifika strategi genom att ställa in ordertyper, det maximala antalet aktiva affärer, myntpar och mer. Eftersom alla dessa parametrar kan orsaka betydande förluster om de inte är korrekt inställda, bör nya användare konsultera de tillgängliga 3Commas-studieresurserna innan handel.
image
Källa: Pexels.com

Slutlig dom

3Commas rykte är oklanderligt, och det av en anledning. Detta är en seriös kryptohandelsplattform, med en rad användbara funktioner och flera olika bottyper som är öppna för anpassning. Även om det inte finns några licenser, som alltid är mer än välkomna, finns det inte heller några registrerade fall av missbruk eller bedrägeri. Därför verkar det som att kryptohandel bedrivs utan problem. Och även om det finns några problem har kundsupport visat sig vara kunnig, lyhörd och hjälpsam. Sammantaget är 3Commas ett av de bästa valen en användare kan göra när det kommer till kryptohandelsbots.
image
Källa: Unsplash.com

FAQ: Hur vet vi om en handelsbot är en bluff

Det finns en rad kriterier baserade på vilka vi uppskattar om en bot är legitim eller en bluff. Några av de viktigaste är tillgängliga funktioner, licenser, appens ursprung och kundfeedback. Ytterligare detaljer såsom den officiella webbplatsen, hur länge ett företag har varit i drift och säkerhetsöverträdelser i det förflutna, beaktas också. Eftersom demoversioner är användbara för nybörjare anses en app som har den här funktionen som ett plus.

Premiumplaner: Gratis, Nybörjare, Avancerat och Pro

Användare kan arbeta med de grundläggande funktionerna i 3Commas kryptobot gratis. Detta innebär att användaren kan ha upp till en Active SmartTrade, GRID bot, Options bot och DCA bot. Scalper Terminal-funktionen ingår också. Men avancerade handlare väljer vanligtvis några av de tre premiumplanerna.

Startplanen kostar $29 (eller $11,6, med årsprenumerationen) i månaden. Till skillnad från gratisplanen erbjuder den ett obegränsat antal funktioner för Scalper Terminal och Paper Trading.

Med den avancerade planen, för $49 (eller $19,6) i månaden, får användaren mer vinst, eftersom de har till sitt förfogande ett obegränsat antal DCA-bots.

Slutligen, för kryptoproffs, finns det en Pro-plan. Pro-planen är lite dyrare ($39,6 eller $99 i månaden), men eftersom den låser upp alla tillgängliga botfunktioner och tillåter obegränsad användning, är chansen stor att det kommer att löna sig.

Jämfört med priserna på andra kryptobots kan 3Commas också anses vara ganska överkomligt.

Pro
$37/månad
Spara $144 med årlig betalning
 • 50 Aktiva SmartTrades
 • 10 Kör signalbots
 • 10 Köra Grid Bots
 • 50 Kör DCA-bots
 • 500 Aktiva DCA-erbjudanden
Get Started
Expert
$59/månad
Spara $240 med årlig betalning
 • Unlimited Active SmartTrades
 • 50 Running Signal Bots
 • 50 Running Grid Bots
 • 250 Running DCA Bots
 • 2500 Active DCA Deals
Get Started
Individual
Anpassad plan
Spara med årlig betalning
 • Personlig plan för sofistikerade handlare med anpassade gränser och högre API-förfrågningar.
Get Started

User expirience

Säkerhet
4.0
Användarvänlighet
5.0
UI/UX
5.0
Minsta insättning och betalningsalternativ
5.0
Demokonto
5.0
Support och handledning
5.0
Vinst
5.0
Totalbetyg
4.0

3Commas Användarfeedback

I allmänhet verkar folk ganska nöjda med 3Commas kundsupport. Användare kan rapportera problem och ställa frågor på flera sätt. Det kan göras via flera e-postadresser, en webbplatskontaktsida och olika sociala mediekonton (Twitter, Facebook, Telegram och Reddit). Hjälpcentret stöder engelska och ryska som kommunikationsspråk.

Medelbetyget 3Commas på TrustPilot är högt: 4,3 av 5 stjärnor. Kunder har betygsatt mobilapparna ännu bättre, 4,6 på Google Play Store och 4,7 på Apple Store. Ett så högt betyg är ganska imponerande och realistiskt, med tanke på att det finns tusentals tillgängliga recensioner.

De flesta av de negativa recensionerna på den här webbplatsen (även om det inte finns många) klagar på försenade svar. Ändå verkar det som att när de väl svarar är 3Commas support till hjälp. Eftersom antalet användare växer varje dag, saktar det förmodligen ner dem ibland. Annars verkar kommunikationen med kunderna vara fläckfri.

F.A.Q

Ja, 3Commas är en säker plattform att använda.

Det finns inte för många nackdelar till 3Commas. Med undantag för den saknade licensen är 3Commas förmodligen bland de bättre handelsbotarna på webben.

Ja, det kan det. Vi måste betona att de flesta verkliga vinster nästan aldrig uppnås genom att använda en handelsbot.

Det finns en rad kriterier baserade på vilka vi uppskattar om en bot är legitim eller en bluff. Några av de viktigaste är tillgängliga funktioner, licenser, appens ursprung och kundfeedback.

Dessutom beaktas även ytterligare detaljer såsom den officiella webbplatsen, hur länge ett företag har varit i drift och säkerhetsöverträdelser i det förflutna.

Enligt våra kriterier är det ingen bluff.

'