Immediate Edge Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Hur man använder Immediate Edge – Fullständig recension: Vad är erbjudandet och varför det är falskt

Handel med kryptovaluta kan vara en mycket lukrativ verksamhet. Det finns gott om möjligheter att investera om en person är kunnig och förstår marknaden.

Naturligtvis finns det också möjligheter för nybörjare, tips och tricks till hjälp och avancerad teknik att arbeta för deras räkning. Men problemet med nämnda teknologier, allmänt känd som kryptohandelsbots, är att vissa människor missbrukar dem.

Som vi kommer att visa i denna Immediate Edge-recension finns det många mycket övertygande bedrägerier runt om i branschen. Det är tills man gräver djupare och allt börjar smulas sönder. Vi kommer att visa hur viktigt det är att göra ordentlig research innan du investerar. Låt oss börja.

Säkerhet (allt om licensiering, dokument, säkra system, etc)
0%
Enkel användning
100%
UI/UX
100%
Minsta insättning och betalningsalternativ
10%
Demokonto
0%
Support och handledning
0%
Vinst (enligt användarrecensioner)
0%
Helhetsbetyg
10%

Immediate Edge webbplatser granskning

En enkel Google-sökning gav ett par webbplatser och ytterligare några hittade vi via Trustpilot. Så vi drog slutsatsen att det finns minst fem Immediate Edge-webbplatser och vi misstänker att antalet är större.

De ser misstänkt bekanta ut

De två distinkta designerna såg bekanta ut, så vi kollade mot andra webbplatser. Överraskning, överraskning, det finns andra bedrägerier under ett annat namn med samma webbplatslayout.

Den här, till exempel, ser ut precis som Yuan Pay Group:

Och The News Spy handelsbot:

Och Immediate Bitcoin:

Dessutom finns det en annan design som vi har sett tidigare.

Yuan Pay Group:

Och The News Spy:

Och Ethereum Code:

Och Crypto Trader:

Dessa bilder tjänar till att bevisa att detta är ett utarbetat schema av (mest troligt) en högorganiserad grupp. De jagar oskyldiga människor och nybörjare i branschen för att lura dem från sina pengar.

Deras verksamhet är mycket sofistikerad med fokus på professionellt utseende webbdesign. Det är därför de har flera system samtidigt. Om de inte lurar tillräckligt många med ett bete byter de till en annan (webbplats). Vilket för oss till nästa ämne.

Omdirigering till en helt annan webbplats

Skulle en person välja att spela upp videon på en av Immediate Edge-webbplatserna, kommer de att omdirigeras till en helt annan.

Det är oklokt att lämna någon information på någon av dessa webbplatser. Det är ännu mer så om webbplatsen omdirigerar till en tredje part. Detta gör personlig information sårbar och mottaglig för missbruk och försäljning.

Vad är Immediate Edge-erbjudandet?

Vi har noga undersökt erbjudandet på alla Immediate Edge-webbplatser som vi har upptäckt. De är inkonsekventa överallt.

Allt är gratis. Det finns ingen registreringsavgift, men de tar ut en provision på 2 % på alla lönsamma transaktioner. De första 10 transaktionerna i månaden är gratis, men sedan finns det 1 % i provision.

Och inkonsekvenserna slutar inte där. Det är möjligt att tjäna upp till 60 % av den initiala investeringen. På en annan är det 70%. Men det är $800 från de ursprungliga $250 inom de första 24 timmarna.

När vi kom igenom dem alla undrade vi exakt vad Immediate Edge-erbjudandet är?

Det finns en mobilapp, det finns ingen mobilapp

En av webbplatserna uppger att deras hemsida har en responsiv design, så det går att komma åt via en webbläsare på mobilen. På en annan finns en app.

Eftersom det här började bli för förvirrande gick vi över till Google Play Store. Och vi hittade Immediate Edge-appen.

Nu är appen i sig inte så intressant, liksom en annan händelse. På en av sina webbplatser förkunnar de stolt att det finns fler än 100 000 personer som är registrerade och 90 % av kontona är aktiva.

Ändå är deras mobilapp extremt impopulär för ett så stort antal prenumeranter. Mindre än 2 000 personer har laddat ner den. Det betyder att mindre än 2 % av deras kunder använder mobilversionen.

Dessutom finns det inga recensioner. Inte en enda användare tänkte lämna en kommentar, bra eller dålig.

Falska vittnesmål

När en person kommer till en av dessa intriga webbsidor finns det naturligtvis vittnesmål från andra kunder. De används för att övertyga människor om att de kan tjäna på investeringen.

Vi undersökte bilderna och upptäckte att de vänstra och högra faktiskt var stockfoton. De kan laddas ner från följande webbplats:

Den mellersta kan hittas i många av modebutikerna online, detta är bara ett exempel:

Samma teknik används av ett antal andra liknande bluffplattformar, vi har skrivit tidigare:

FCA-varning

Financial Conduct Authority (FCA) är det juridiska organet som övervakar finansmarknaden och utfärdar licenser i Storbritannien. Varje finansiellt företag som är registrerat där måste ha rätt auktorisation av denna enhet.

FCA har utfärdat en varning angående detta företag Immediate Edge, som säger att de inte har licensen att verka enligt brittiska lagar.

Bara detta är skäl nog att hålla sig så långt borta som möjligt från Immediate Edge.

Missbruk och falska Trustpilot-recensioner

Det sista stoppet i vår strävan att bevisa att Immediate Edge är en bluff var Trustpilots webbplats. De erbjuder andras erfarenheter av företag.

Det första vi märkte var att de också har lyft fram varningen från FCA angående detta företag.

Dessutom har en annan domän som används av Immediate Edge rödflaggats. De har lagt upp falska recensioner på Trustpilot, vilket webbplatsen uppmärksammar dig om.

Detta skulle vara tillräckligt för att dra slutsatsen att något inte stämmer och besluta att inte investera med dem. Men för att avslöja dem helt, låt oss ta en titt på några av kommentarerna.

Först ska vi titta på de positiva. De är falska, och här är varför. Anledningen nummer ett är att de skrevs på en inbjudan.

Företagen kan skicka en länk och bjuda in folk att skriva på Trustpilot, men den typen av kommentarer kommer med ett märke för att skilja dem från organiskt genererade inlägg.

Dessutom har nästan alla recensenter bara skrivit en gång. Detta kan betyda att kontot skapades specifikt för att berömma företaget, vilket gör det till ett botkonto.

Låt oss nu undersöka de negativa recensionerna. Människor som har lagt upp dessa har flera recensioner, vilket gör dem mer pålitliga.

Liknande Trustpilot-recensioner har flera krypteringsrobotar som vi har skrivit om:

Slutligen kommer vi att lämna en recension från en kund som förklarar hur man undersöker dessa bedrägerier och inte faller för dem. Det de gjorde var mycket försiktigt och vi tycker att det visar hur lätt det är att inte bli lurad med lite utredningsarbete.

Vanliga frågor om Immediate Edge Crypto Bot

Vad är Immediate Edge?

Immediate Edge är en bedräglig webbplats. Den presenteras som en kryptohandelsbot men är faktiskt ett knep för att ta bort folks pengar.

Är Immediate Edge en legitim kryptobot?

Immediate Edge är inte en kryptobot. Det är en falsk webbplats och algoritm, gjord enbart för att stjäla pengar från oskyldiga användare.

Ska jag investera med Immediate Edge?

Nej, det borde du inte. Det är inte klokt att investera med Immediate Edge, eftersom detta bara är en bluff och inte en legitim handelsbot.

Är Immediate Edge en bluff?

Immediate Edge är definitivt en bluff! De lurar människor att ge dem personlig information och pengar. Deras app har skadlig programvara som är avsedd att stjäla känslig information från människors telefoner.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med Immediate Edge?

Du kommer inte att tjäna några pengar med Immediate Edge. Du kommer att förlora den initiala investeringen och mycket tid på att hantera dem. Det är bäst att hålla sig borta.

Är Immediate Edge legitimt eller en bluff? – Vår dom

Som vi har framhållit flera gånger i denna Immediate Edge-recension är detta en intrikat bluff. Det är tänkt att lura människor att tro att de är en legitim handelsbot. Men de är inte ens licensierade!

När du investerar i kryptovalutor är det bäst att söka efter kontrollerade handelstjänster och kryptobotar. Det kan vara lätt att bli vilseledd av ett bli rik-snabbt-system.

Kryptovalutamarknaden utvecklas dagligen och det är viktigt att följa trender. Det kan ibland vara lönsamt att spela det korta spelet, men inte alltid. Att investera är bättre att överväga ett maraton än en sprint.

User expirience

'