Utforska den nya automatiserade kryptohandelsboten Cornix

Kryptovalutor fortsätter att fånga investerares uppmärksamhet över hela världen, och tröskeln för att börja handla verkar mindre avskräckande än många kanske tror. Faktum är att handel är tillgänglig för alla, en uppfattning som ytterligare förenklas med framkomsten av automatiserade handelsplattformar. Ett verktyg du kanske vill prova är Cornix kryptohandelsbot, en ny utmanare som fångade min uppmärksamhet genom sitt raka tillvägagångssätt och löfte om tillgänglighet, oavsett ens handelserfarenhet. Cornix erbjuder ett omfattande urval av handelsstrategier, kompatibilitet med ledande kryptobörser (såsom Bybit, Binance, Huobi, Bitmex), transparenta operationer utan dolda avgifter, och kundsupport dygnet runt – ett verkligen lockande paket.

Vad är Cornix-boten?

Vad är Cornix-boten? Cornix-boten framstår som ett föredraget val för dem som är benägna till automatiserad handel eller ivriga att utforska det. Denna plattform erbjuder ett förenklat tillvägagångssätt för att genomföra kryptohandelssignaler, tillgängligt både från din smartphone och dator. Den underlättar smidig integration med dina kryptobörskonton, antingen genom API-nycklar eller ett enkelt klick på motsvarande börsikon, inklusive populära plattformar som Bybit och Binance.

Hur fungerar Cornix-handel?

Cornix-handel skiljer sig från traditionella handelsmetoder, som ofta kräver konstant vaksamhet och manuellt ingripande. Hörnstenen i Cornix tillvägagångssätt är dess integration med Telegram- och Discord-kanaler. Dessa kanaler är rika källor till handelssignaler genererade av erfarna handlare, vilket möjliggör för användare att dra nytta av lönsamma möjligheter och mildra förluster utan behov av kontinuerlig övervakning. En alternativ strategi på Cornix-plattformen involverar användningen av en Dollar-Cost Averaging (DCA)-bot. DCA-strategin innebär att dela upp det totala investeringsbeloppet över flera köp för att medelvärdera köppriset, och därmed minska de negativa effekterna av marknadsvolatilitet på den totala investeringen. Flexibiliteten hos Cornix-boten tillåter användare att växla mellan strategier, återgå till tidigare metoder eller utforska ytterligare handelskanaler när som helst, och erbjuder en skräddarsydd handelsupplevelse. Den 14-dagars provperiod som Cornix erbjuder är gott om tid för användare att bekanta sig med plattformens funktionaliteter.

Sammanfattning av för- och nackdelar med Cornix kryptovalutahandelsbot

Cornix-handel förklarad

Cornix-handel förklarad När du registrerar dig för Cornix och länkar ditt kryptobörskonto presenteras du med två huvudsakliga handelsalternativ: att följa en grupp eller kopiera en DCA-bot. Med en 14-dagars provperiod är du fri att testa antingen strategi och kan senare införliva ytterligare metoder som önskat. Här är vad varje metod innebär:

Följ en Grupp

Att välja alternativet ”Följ en grupp” låter dig automatiskt replikera handelssignalerna från Telegram/Discord-kanaler du väljer. Denna metod erbjuder flera fördelar:
 • Automatiskt Kopiera Experttraders: Dra nytta av erfarna traders expertis genom att automatiskt utföra deras rekommenderade affärer.
 • Flera Symboler & Handelsstrategier: Tillgång till en mångfald av kryptovalutor och strategiska tillvägagångssätt för att handla dem.
 • Omedelbar Handelsutförande: Affärer initieras i samma ögonblick som signaler publiceras på kanalen.
Handelssignaler är i grunden rekommendationer om när man ska köpa eller sälja specifika kryptovalutor, ofta baserade på teknisk analys, aktuella nyheter och det övergripande marknadsscenario. Dessa signaler, när de publiceras på kanalen, kan antingen manuellt följas genom plattformens ”Följ”-knappar eller automatiskt utföras genom att aktivera automatisk handel för den valda kanalen. Signalerna kan komma med avancerade handelsinställningar, som stopp-lossgränser eller villkorliga tröskelordrar, för att förbättra handelsresultaten.

Kopiera en DCA-bot

Att välja DCA-botstrategin innebär automatiserat köp av kryptovalutor till marknadspris med ytterligare köp när priset sjunker, i syfte att sälja med vinst när priserna stiger eller begränsa förluster om en fördefinierad stopp-loss nås. Denna cykel upprepas med varje handelsavslut, vare sig det är vinsttagning eller stopp-loss-händelse. Att välja denna metod erbjuder:
 • Köp Lågt, Sälj Högt, Automatiskt: Utnyttja automatiska transaktioner för att kapitalisera på prisrörelser.
 • Ett Bredt Urval av Beprövade Bots: Tillgång till en mängd bots som testats och verifierats för deras prestanda.
 • Anpassningsbar till Marknadsförhållanden: Botarna är utformade för att eftersträva framgång oavsett marknadstrender.

Skapa ett konto på Cornix

Skapa ett konto på Cornix Besök den officiella Cornix-webbplatsen: Navigera till Cornix webbplats. Använd vår Cornix kampanjkod för att få en rabatt på årliga prenumerationer.
 • Registreringsuppgifter: Ange ditt namn och e-postadress i de angivna fälten.
 • Välj ett lösenord: Välj ett starkt lösenord för att säkra ditt konto.
 • Skapa konto: Klicka på ”Registrera”-knappen för att skapa ditt konto.
 • E-postverifiering: Kontrollera din e-post för en 6-siffrig verifieringskod från Cornix, och skicka in denna kod enligt anvisningarna för att slutföra registreringsprocessen.

Ansluta ditt utbyteskonto

Efter att du har konfigurerat ditt Cornix-konto är nästa kritiska steg att länka ditt föredragna kryptobörskonto, vilket kan göras antingen genom Quick Connect-funktionen för börser som Bybit eller Binance eller manuellt med API-nycklar.

Använda API-nycklar för anslutning

API-nycklar underlättar kommunikationen mellan Cornix och ditt kryptobörskonto, vilket tillåter Cornix att utföra affärer åt dig. För Bybit-användare:
 • Om du ställer in en anslutning till Bybit, här är hur du genererar och använder API-nycklar:
 • Logga in på Bybit: Logga in på ditt konto på Bybit-plattformen.
 • Tillgång till API-hantering: Klicka på din användarikon i övre högra hörnet, välj sedan ”API” och ”Skapa ny nyckel” från rullgardinsmenyn.
 • Inställning för Cornix: När du skapar en ny nyckel, välj ’Anslut till tredjepartsapplikationer’, och välj ”Cornix” från rullgardinsmenyn för applikationsnamn.
 • Behörigheter: Se till att du väljer ’Läs-Skriv’-behörigheter. Detta tillåter Cornix att utföra affärer (skriva) samt läsa dina kontouppgifter.
 • Ange åtkomsträttigheter: Under Kontrakt, markera ”Order” och ”Positioner” för att definiera omfattningen av åtgärder Cornix kan utföra.
 • Slutför skapandet av API-nyckel: Klicka på ”Skicka” och ange din tvåfaktorsautentiseringskod (2FA) för att säkra processen.
 • Integrera med Cornix: Kopiera den genererade API-nyckeln och hemliga nyckeln, och klistra in dem i de lämpliga fälten i Cornix för att etablera anslutningen.
Genom att följa dessa steg kommer du att vara väl på väg att utnyttja Cornix för automatiserad kryptohandel, oavsett om du vill följa expert handelssignaler eller använda DCA-bots för att hantera dina investeringar.

Komma igång med Telegram

Komma igång med Telegram Om du har valt metoden ”Följ en grupp” för att handla med Cornix är integreringen av ditt Telegram-konto ett avgörande steg. Detta möjliggör för dig att lägga till och följa handelssignaler från Telegram-grupper direkt. Här är hur du kan registrera dig för Cornix krypto Telegram-bot och koppla ditt Telegram till Cornix: Generera ditt UUID:
 • Inom Cornix-plattformen, hitta och klicka på alternativet ”Skaffa UUID”. Detta UUID (Universal Unique Identifier) är nödvändigt för att länka ditt Cornix-konto med ditt Telegram.
 • Efter att ha klickat på ”Skaffa UUID” har du möjlighet att klicka på ”Ge mig ett UUID” eller du kan direkt skicka kommandot /connect_web till Cornix trading-bot på Telegram (@cornix_trading_bot).
Ange UUID på Webbplatsen:
 • När du har fått ditt UUID, återgå till Cornix-webbplatsen där du ursprungligen klickade på ”Skaffa UUID” och ange det UUID du fick.
Verifiera Ditt Telegram-konto:
 • Efter att ha angett UUID på Cornix-webbplatsen behöver du slutföra verifieringsprocessen på Telegram. Cornix trading-bot kommer att skicka en 6-siffrig kod till ditt Telegram-konto.
 • Ange denna 6-siffriga verifieringskod tillbaka på Cornix-webbplatsen eller enligt instruktionerna för att slutföra kopplingen mellan ditt Telegram och Cornix-konton.
Genom att följa dessa steg kommer du framgångsrikt att koppla ditt Telegram-konto till Cornix, vilket möjliggör för dig att lägga till och följa handelssignaler från dina valda Telegram-grupper. Denna integration förenklar processen att ta emot och agera på handelssignaler, vilket gör det mer effektivt och effektivt för användare som föredrar handelsstrategin ”Följ en grupp”.

Cornix 14-dagars demoperiod

För att maximera fördelarna med 14-dagars demoperioden med Cornix-boten rekommenderas det att följa en strukturerad metod genom att slutföra fem nyckelsteg. Denna strukturerade väg introducerar dig inte bara till Cornix kärnfunktioner utan säkerställer också att du får praktisk erfarenhet av dess olika funktioner. Här är en sammanfattning av stegen för att fullt ut dra nytta av Cornix demoversion:

Aktivera Auto-Handel

 • Syfte: Ställ in din första signalbot för auto-handel.
 • Åtgärd: Navigera genom användargränssnittet för att skapa en signalbot som automatiskt kommer att utföra affärer baserade på angivna kriterier eller signaler som tas emot.

Skapa Din Första Handel

 • Syfte: Börja handla med Cornix för att förstå hur affärer utförs inom plattformen.
 • Åtgärd: Följ uppmaningarna för att initiera din första handel, bekanta dig med handelsgränssnittet och de tillgängliga alternativen.

Anslut En Annan Börs

 • Syfte: Lär dig hantera flera börs konton inom Cornix.
 • Åtgärd: Lägg till ett annat kryptobörs konto till din Cornix-profil, vilket möjliggör för dig att diversifiera dina handelsstrategier över olika plattformar.

Utforska Marknadsplatsen

 • Syfte: Upptäck Signalsgrupperna som är integrerade med Cornix.
 • Åtgärd: Besök avsnittet Marknadsplats för att bläddra genom Signalsgrupper som har samarbetat med Cornix, erbjuder en mängd olika handelssignaler för olika strategier och preferenser.

Utforska de Offentliga Botarna

 • Syfte: Undersök och kopiera offentliga botar.
 • Åtgärd: Gräv dig in i urvalet av offentliga botar som har visat sig vara effektiva, vilket tillåter dig att enkelt anta framgångsrika strategier i din handel.

Cornix bot stödda börser

Cornix kompatibilitet med några av världens ledande kryptobörser understryker dess flexibilitet och bekvämlighet för användare. Stödda börser inkluderar industrigiganter såsom Binance, Kucoin, OKX, BitMex och Huobi, bland andra. Detta stora utbud av stödda plattformar innebär att användare kan integrera sina befintliga börs konton med Cornix, förbättra sina handelsstrategier med automatiserade verktyg och signaler.

Cornix autohandelsbots säkerhet

Cornix autohandelsbots säkerhet Cornix är verkligen designad med fokus på säkerhet, och inkluderar flera lager av skydd för att skydda användarnas medel och personlig information. Här är några av de säkerhetsåtgärder som Cornix använder:

Krypterade Nycklar

Cornix använder kryptering för API-nycklar, vilka är nödvändiga för att utföra affärer å ditt vägnar på de anslutna börserna. Denna kryptering säkerställer att dina nycklar är skyddade från obehörig åtkomst.

Tvåfaktorsautentisering (2FA)

2FA lägger till ett ytterligare säkerhetslager till ditt Cornix-konto, och kräver en andra form av verifiering (vanligtvis en kod skickad till din mobila enhet) utöver ditt lösenord. Detta gör det mycket svårare för obehöriga användare att få tillgång till ditt konto.

Vitlistning

Vitlistning av IP-adresser eller uttagsadresser är en annan säkerhetsfunktion som Cornix stöder. Detta innebär att även om någon skulle få tillgång till ditt konto, skulle de inte kunna dra tillbaka medel till en icke godkänd adress.

Risk för Förluster

Medan Cornix tillhandahåller robusta säkerhetsåtgärder för att skydda ditt konto och data, är det viktigt att förstå att handel med kryptovalutor bär med sig inneboende risker, och Cornix kan inte skydda mot marknadsrelaterade förluster. Handelns natur innebär att vinster inte kan garanteras, och det finns alltid en potential för förlust, oavsett de verktyg eller signaler som används.

Välja Handelssignaler

Cornix fungerar som en plattform för att följa handelssignaler från olika experter via Telegram, men dessa signaler bör inte ses som felfria rekommendationer. Eftersom Cornix kan integreras med vilken kanal som helst, kan kvaliteten och tillförlitligheten hos dessa kanaler variera avsevärt. Därför är det avgörande att noggrant forska och granska alla handelssignalkanaler innan man prenumererar och följer deras signaler.

Cornix Kundsupport

 • 24/7 Tillgänglighet: Cornix förstår kryptovalutamarknadens dygnet runt-natur, vilket är varför deras supportteam är tillgängligt alla timmar för att hjälpa till med eventuella frågor eller problem du kan ha.
 • Personlig Support: Supportteamet på Cornix är känt för sitt skräddarsydda tillvägagångssätt, vilket säkerställer att den hjälp som ges inte bara är snabb utan också specifikt adresserar de unika behoven och frågorna hos varje användare.
 • Lösning av Tekniska Problem: Om du stöter på tekniska svårigheter är Cornix supportteam skickligt på att undersöka dessa problem, identifiera och reproducera buggar, och sedan kommunicera dem till utvecklingsteamet för lösning. Detta säkerställer att plattformen fortsätter att fungera smidigt för alla användare.
 • Brygga Mellan Användare och Produktteam: Kundåterkoppling är ovärderlig, och Cornix supportteam spelar en kritisk roll i att samla in och förmedla denna feedback till produktteamet. Detta inkluderar både bugg-rapporter och funktionsförfrågningar, vilket hjälper till att forma och förbättra Cornix baserat på användarinput.

Slutliga Tankar om Cornix

Slutliga Tankar om Cornix Cornix lever verkligen upp till sina löften, och erbjuder en plattform som demokratiserar kryptovalutahandel:
 • Tillgänglighet för Alla: Med betoning på att vem som helst kan handla med krypto, tillhandahåller Cornix en användarvänlig plattform som förenklar handelsprocessen, vilket gör den tillgänglig för individer oavsett deras erfarenhetsnivå.
 • Prioriterar Säkerhet: Användarnas fonders säkerhet är en topprioritet för Cornix. Plattformen använder olika säkerhetsåtgärder för att skydda användarnas investeringar och personliga information, vilket säkerställer en säker handelsmiljö.
 • Kunskapsdelning: Cornix främjar en gemenskap där nybörjare enkelt kan lära sig av erfarna handlare. Genom att möjliggöra för användare att kopiera experters handelsstrategier med bara några klick, bemyndigar Cornix sina användare med kunskap och verktyg för bättre handelsbeslut.
Sammanfattningsvis underlättar Cornix inte bara automatiserad kryptovalutahandel, utan säkerställer också en stödjande, säker och utbildande miljö för sina användare. Med sitt åtagande om kundnöjdhet, kontinuerlig förbättring och en plattform som tillgodoser handlare på alla nivåer, sticker Cornix ut som ett pålitligt verktyg inom kryptovalutahandelsutrymmet.

Cons

Kvaliteten och tillförlitligheten på signalerna från handlarna du följer kan variera
Innebär fortfarande risk för förlust, eftersom vinster inte kan garanteras i kryptohandel
Kräver viss konfiguration och konfiguration för att ansluta till Exchange-konton och Telegram
Begränsat antal API-anslutningar i de billigaste paketen
Full funktionalitet kräver ett årsabonnemang

Pros

Tillgängligt för alla, oavsett handelserfarenhetsnivå
Erbjuder automatiserad handel genom att följa signaler från erfarna handlare på Telegram/Discord
Integreras med ledande kryptobörser som Bybit, Binance, Huobi, Bitmex
Transparent prissättning utan dolda avgifter
24/7 kundsupport
14 dagars provperiod för att testa plattformen
Flera lager av säkerhetsåtgärder för att skydda användarnas pengar och data
Möjlighet att kopiera offentliga handelsbots som har visat sig vara effektiva
Användarvänligt gränssnitt

Cons

Pros

Cornix handelspaket

Att betala årligen ger inte bara en betydande rabatt utan är också i linje med ett långsiktigt åtagande att använda Cornix tjänster, vilket gör det till ett kostnadseffektivt alternativ för seriösa handlare. Varje paket är utformat för att rymma olika handelsvolymer och strategier, från den tillfälliga handlaren som börjar med startpaketet till den mer erfarna och krävande handlaren som kan välja premium-paketet för att utnyttja obegränsade handelsmöjligheter.

Cornix erbjuder en stegvis prissättning för sina handelsplaner, utformade för att tillgodose de olika behoven och preferenserna hos kryptohandlare. Att välja en årlig betalningsplan ger användarna en betydande rabatt på 33%, vilket motsvarar att få fyra månaders tjänst gratis. Här är en omfattande översikt av prissättningen och funktionerna som ingår i varje Cornix-paket:

Startpaket
Månadskostnad: $24.9
Årlig Rabatt: 33% rabatt, motsvarande 4 månaders fri användning
 • Obegränsade aktiva manuella affärer
 • 2 aktiva signalaffärer
 • 1 autohandelsgrupp
 • 2 aktiva signalbotar
 • 2 aktiva gridbotar
 • 2 aktiva DCA-botar
 • 2 aktiva TradingView-botar
 • 1 primärt API-slot
Get Started
Avancerat Paket
Månadskostnad: $44.9
Årlig Rabatt: Samma 33% rabatt
 • Obegränsade aktiva manuella affärer
 • 10 aktiva signalaffärer
 • 2 autohandelsgrupper
 • 5 aktiva signalbotar
 • 3 aktiva gridbotar
 • 5 aktiva DCA-botar
 • 3 aktiva TradingView-botar
 • 2 primära API-slots
Get Started
Premium Paket
Månadskostnad: $89.9
Årlig Rabatt: Njuter också av en 33% rabatt
 • Obegränsade aktiva manuella affärer
 • Obegränsade aktiva signalaffärer
 • Obegränsade autohandelsgrupper
 • Obegränsade aktiva signalbotar
 • Obegränsade aktiva gridbotar
 • Obegränsade aktiva DCA-botar
 • Obegränsade aktiva TradingView-botar
 • 3 primära API-slots
Get Started

User expirience

Säkerhet
5.0
Enkel användning
4.0
Användargränssnitt/användarupplevelse
5.0
Minsta insättning och betalningsalternativ
4.0
Demokonto
5.0
Support och handledning
4.0
Vinst
5.0
Helhetsbedömning
5.0

Feedback från användare om Cornix

Jag har använt Cornix i ett par månader nu och hittills har det varit en positiv upplevelse. Installationsprocessen var lite komplicerad, speciellt att ansluta mitt Telegram-konto. Men när det väl var på plats var det lätt att hitta bra signalgrupper att följa. Jag gillar särskilt möjligheten att kopiera offentliga bots som redan har bevisat sig själva.

Kundsupporten har också varit väldigt lyhörd de få gånger jag har haft frågor. De är tillgängliga dygnet runt, vilket är viktigt med tanke på den snabba takten på kryptomarknaden.

Även om jag fortfarande måste vara försiktig och göra min egen research, känner jag att Cornix ger mig ett försprång och sparar mig mycket tid jämfört med manuell handel. Det är definitivt värt det årliga prenumerationspriset för mig. Men jag skulle råda nya användare att dra full nytta av testperioden för att bli bekväm med plattformen innan de förbinder sig.

F.A.Q

Ja, Cornix erbjuder en 14-dagars gratis provperiod där du kan testa olika handelsmetoder, lägga till strategier, ansluta till marknadsplatsen, lära dig mycket om handel och kontakta kundservice när som helst.

Bybit, Binance, Binance Futures, Kucoin, Kucoin Futures, OKX, Huobi och Bitmex.

Kostnaden varierar beroende på vilket paket du väljer. Från ett Startpaket för $24,9/månaden eller $16,6/årligen, till ett Premium för $89,9/månaden eller $59,9/årligen.

Ja, Cornix är säker eftersom botten använder krypterade nycklar, tvåfaktorsautentisering (2FA), vitlistning och andra åtgärder för att skydda dina pengar.

Ja, Cornix kan kopplas till dina Binance- och Binance Futures-konton.

'