Bitsgap Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

bitsgap

Hur man använder Bitsgap

Bitsgap är en kryptobot som har funnits på marknaden sedan 2018. Bitsgap stoltserar med att vara dubbelt säkrare som de flesta internetbanker, men är det sant? Vi håller på att ta reda på det.

Säkerhet
80%
Användarvänlighet
100%
UI/UX
70%
Minsta insättning och betalningsalternativ
50%
Demokonto
100%
Support och handledning
70%
Vinst
70%
Totalbetyg
70%

För- och nackdelar över Bitsgap

Fördelar

 • Demokonto
 • Lång tid i affärer
 • Flerskiktiga säkerhetsprotokoll


Nackdelar

 • Ingen licens
 • Ingen mobilapp
 • Släpande kundsupport
 • Höga priser

Bitsgap Trading Bot förklaras

Bitsgap är en estnisk-baserad handelsbot, som gör det möjligt för användare att handla krypto på mer än 25 olika kryptobörser från ett enda gränssnitt. Förutom handel kan användarna också hantera sina portföljer för att hålla reda på deras övergripande framgång.

Boten har varit igång ända sedan 2018. Det speciella med den här appen är att den handlar för användarna, men inte har tillgång till deras pengar. Användaren uppmanas att ha ett konto på några av utbytesplattformarna och sedan koppla Bitsgap till dessa konton via helt krypterade API-nycklar. Huvudidén är att förse användare med den intelligens som krävs för kryptohandeln, utan att kompromissa med deras data.

Appen har ett demoläge och Backtest för gratisfunktioner så att användare kan kontrollera om botens beteende passar deras behov och förväntningar.

Bitsgap Web Platform Recension

I skrivande stund lanserade Bitsgap inte en mobilapp, även om den tillkännagavs redan 2018.

För dem som inte har några problem med att bara använda kryptobots på sina stationära datorer, erbjuder Bitsgap avancerade kartverktyg (Fibonacci retracement-linjer, Bollinger-band, trendlinjer…) och många stödda utbytesplattformar att välja mellan. Dessa inkluderar Kraken, Huobi, Bitstamp, Binance och många fler.

Var och en av tre premiumplaner inkluderar en uppsättning kärnfunktioner:

 • Portföljförvaltning
 • Arbitrage
 • Signaler för de bästa handelsalternativen
 • Visa diagram
 • Grundläggande och avancerade beställningstyper (inklusive smarta beställningar)
 • Mer än 10 000 handelspar
 • Trading Bot Strategier
 • Signaler & marknadsbevakningslista
 • Mer än 75 tekniska indikatorer

Användarna kan bara komma i kontakt med kundsupport via e-postadressen eller Telegram.

Dessutom har Bitsgap inte en universell minimiinsättning, och detta belopp kommer att bero på den aktuella boten. Egentligen har Bitsgap ett ganska komplicerat system för att beräkna det exakta beloppet för minsta insättning som bör konsulteras innan handel.

Sex steg för att registrera på Bitsgap

Att registrera sig på Bitsgap är hur enkelt som helst. Processen tar bara flera steg:

 1. Navigera till Bitsgaps webbplats och klicka på ”Registrera dig” (eller alternativt ”Kom igång gratis”)
 1. Skriv in e-postadress och ett starkt lösenord som inte används någon annanstans, eller
 2. Gå till Bitsgap via sociala medier (Facebook eller Google sociala medier)
 1. E-postadress
 1. Anslut utbyten och ange API-nycklar
 1. Börja handla

Att skapa ett nytt konto på Bitsgap är gratis.

Säkerhet och prissättning

På deras hemsida påpekar Bitsgap de kraftfulla krypteringsprocedurerna. De stöder 2FA för extra säkerhet. Men det faktum att de inte har någon licens ingjuter inte mycket förtroende.

En av nackdelarna med deras system är det faktum att för att kunna handla med denna bot måste en person ha konton på en eller flera utbytesplattformar som stöds. Sedan måste användaren ställa in en API-nyckel för vart och ett av dessa konton.

Appen har en testperiod på två veckor, för användare att testa dess funktionalitet gratis.

Priserna på premiumplaner varierar beroende på om de köps årligen eller månadsvis (årsplanerna är naturligtvis mer lönsamma).

Grundplanen fungerar med maximalt 25 tusen USD/månad. De grundläggande funktionerna och två handelsbotar ingår i priset ($19/månad eller $15/månad för årlig fakturering).

Den avancerade planen begränsar användaren att handla upp till $100 tusen/månad. Bortsett från det är arbitrage-funktionen och 5 handelsbots tillgängliga. Priset för denna plan är $35/månad (årligen) eller $44 (månadsvis).

Pro-planen låser upp alla Bitsgap-funktioner för $88/månad för en årlig prenumeration (månadsprenumeration är $110). Användaren får använda 15 handelsbotar.

Ytterligare tips för handel med denna bot

Alternativen Stop-Loss och Stop Trailing är inte tillgängliga för vissa bots (som Scalper-bot). Utan dessa alternativ kan en användare förlora mycket pengar, så det är nödvändigt att känna till de bots som används.

Användarfeedback om Bitsgap

Även om Bitsgap har varit med i spelet ett tag nu, har det ett ganska mediokert kundbetyg på Trustpilot (3,7, baserat på 132 recensioner). Människor klagar mest på dålig kundsupport, buggy operationer, särskilt när det gäller Scalper-boten.

Vårt omdöme: Är Bitsgap legitimt eller en bluff?

Bitsgap skulle inte finnas på marknaden så länge om det var en bluff. Det är dock förmodligen inte den mest pålitliga boten du kan hitta där ute. Även om deras säkerhetssystem verkar starkt, har de ingen licens och deras bots fungerar inte utan problem.

Därför är Bitsgap en riskabel, men potentiellt mycket lukrativ plattform.

Vanliga frågor – Är den här handelsboten en bluff?

Det finns en rad kriterier baserade på vilka vi uppskattar om en bot är legitim eller en bluff. Några av de viktigaste är tillgängliga funktioner, licenser, appens ursprung och kundfeedback.

Dessutom beaktas även ytterligare detaljer såsom den officiella webbplatsen, hur länge ett företag har varit i drift och säkerhetsöverträdelser i det förflutna. Eftersom demoversioner är användbara för nybörjare anses en app som har den här funktionen som ett plus. Dessutom anses bra kryptobots fungera på molnet och erbjuda arbitragemöjligheter.

Är Bitsgap säkert att använda?

Ja. Även om det har vissa brister är Bitsgap en säker webbplattform.

Kan Bitsgap tjäna mig pengar?

Kort sagt, ja. En handelsbot kan dock inte ersätta en bra handlare, och de som har gjort rikedomar på kryptovaluta har oftast gjort det på egen hand.

Finns det brister med Bitsgap?

Liksom många kryptobotar och andra webbplattformar finns det vissa brister, såsom en långsam kundsupport och relativt höga priser.

Lämna ett svar

19 − 6 =