1k Daily Profit Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Hur man använder 1k Daily Profit – fullständig recension

Under den senaste lågkonjunkturen 2009 uppfanns världens första kryptovaluta. Det var Bitcoin, och ingen kunde ha anat att det skulle förändra finansvärlden för alltid.

Idag är Bitcoin bara en av åtta tusen kryptovalutor, och nya kryptor skapas nästan varje dag. Enligt Allied Market Research var kryptoindustrins nettovärde 2020 över 1,49 miljarder dollar. Dessutom är det också en av de snabbast växande marknaderna i världen.

Den bländande framgången för kryptoindustrin lockar många människor som är villiga att investera sina pengar för att tjäna på kryptovalutor. Dessutom letar människor som är nya inom krypto ofta efter kryptohandelsbots, eftersom dessa bots kan hjälpa dem att handla enklare och mer effektivt.

Tyvärr lockar kryptoindustrin också bedragare. De lurar på sina skumma webbplatser och ljuger för folk att de har programvara som kan ge enorma vinster. Även om det i verkligheten inte finns några algoritmer, och deras enda mål är att stjäla pengar och personlig data.

En av dessa falska och bluffande kryptorobotar är 1k Daily Profit. I den här recensionen kommer vi att förklara i detalj vad den här boten verkligen är och varför det är bättre att hålla sig borta från den.

Säkerhet
10%
Användarvänlighet
100%
UI/UX
50%
Minsta insättning och betalningsalternativ
60%
Demokonto
100%
Support och handledning
10%
Vinst
10%
Totalbetyg
20%

För-och nackdelar

Fördelar

  • det finns inga

Nackdelar

  • Medlemmar i ett oseriöst affiliatenätverk
  • Dåliga kundrecensioner
  • Webbplatserna innehåller motsägelsefulla och falska uppgifter
  • Det finns ingen underliggande algoritm
  • Bevis på missbruk av personuppgifter

Vad är 1k Daily Profit Trading Bot och varför du bör hålla dig borta från det?

Enligt uppgift är en person som heter John Becker skaparen av boten 1k Daily Profit. Enligt deras hemsida har Becker tidigare arbetat för Goldman Sachs Group, en multinationell investeringsbank.

Men legitimiteten och själva existensen för denna person kan diskuteras.

Liksom majoriteten av andra kryptobots skapades 1k Daily Profit för att automatisera kryptohandelsprocessen. Dess huvudsakliga syfte är att använda smart teknik för att hjälpa nybörjare att ta sig in i kryptovärlden. Därför har plattformen ett enkelt gränssnitt och en algoritm som fungerar för att ge vinster till användaren.

Det finns inte många detaljer om 1k Daily Profits algoritm. Boten försäkrar oss om att dess algoritm är ”otroligt korrekt”, men den säger oss inte mycket mer än så.

Vad vi vet är att dess algoritm ska kunna spåra och förutsäga prisfluktuationer. På ett sådant sätt kan den upptäcka och göra bästa möjliga affärer.

Dessutom förbinder det användare med ”erfarna” kryptomäklare från hela världen. Dessa mäklare använder sin expertis för att hjälpa användare att tjäna ännu mer.

1k Daily Profit är en kryptohandelsbot med ett mycket tveksamt rykte. Grundläggande information är inte tillgänglig, till exempel det exakta datumet för lanseringen. Överraskande nog finns det ingen sådan information på deras officiella webbplats.

En egenhet med denna bot är att den regelbundet förser användare med ett nyhetsbrev. Enligt uppgift innehåller nyhetsbrevet mycket användbar information om branschtrender och kända ”personligheter”.

1k Daily Profit webbplattform förklarad

1k Daily Profit ger motsägelsefull information om deras app. En av deras webbplatser hävdar nämligen att deras app är tillgänglig på Android- och iOS-enheter. Det finns dock inga sådana appar på Play och Apples butiker.

Minsta insättning för att starta boten är $250. Det är möjligt att göra insättningen endast med ett kreditkort. Förutom kryptovalutor möjliggör plattformen handel med aktier och andra tillgångar.

Dessutom ska uttag vara snabbt och enkelt.

Intressant nog hävdar teamet bakom denna bot att de har en ”VIP”-gemenskap. Medlemskap är endast möjligt om en person får en inbjudan.

Webbplattformen har ett demoläge, för nya handlare att vänja sig vid gränssnittet.

1k Daily Profit röda flaggor

Ett av de enklaste sätten att upptäcka en bluffrobot är att kontrollera hur realistiska deras löften är. 1k Daily Profit lovar sina användare att tjäna minst $1000 på en daglig basis. Även om krypto är svåra att förutsäga, är det fortfarande inte realistiskt att förvänta sig detta belopp varje dag.

Den andra röda flaggan är det faktum att det finns flera 1k Daily Profit-webbplatser. De har lite olika domäner men visar samma logotyp och mycket liknande webbplatsinnehåll. Allt får oss att tro att det är något fel med den här boten.

1k daily profit

En djupare forskning ger ännu fler skäl till misstro. 1k Daily Profit är medlem i ett välkänt oseriöst affiliatenätverk. Det finns några av dem:

En djupare forskning ger ännu fler skäl till misstro. 1k Daily Profit är medlem i ett välkänt oseriöst affiliatenätverk. Av den anledningen finns det många falska positiva recensioner online, vilket övertygar läsarna om att boten är legitim.

Det behöver inte sägas att ingen av dessa recensioner ger sunda och verkliga skäl att lita på plattformen.

Bevis på att 1k Daily Profit är medlem i ett oseriöst nätverk är lätt att hitta. Till exempel finns en video av Jake Tapper som pratar om krypto tillgänglig på 1k Daily Profit-webbplatser. Samma video kan hittas på flera andra kryptobotwebbplatser, inklusive Bitcoin Trader och Bitcoin Evolution. Problemet är att både Bitcoin Trader och Bitcoin Evolution också har visat sig vara oseriösa.

Dessutom finns inte personen som heter John Becker någon annanstans förutom på webbplatsen. Fotografiet av den uppenbarligen fiktiva karaktären verkar vara en stockbild.

Finns det några säkerhetsåtgärder och licenser?

Ingen av de många 1k Daily Profit-webbplatserna visar någon information om licenser och säkerhetssystem. Uppenbarligen beror det på att de inte har några.

Ännu värre, de bryr sig inte ens om att ljuga. Troligtvis finns det ingen ”kryptobot” bakom 1k Daily Profit. Det finns bara en grupp bedragare, vars enda mål är att stjäla människors pengar.

Användarfeedback på 1k Daily Profit

Kryptoboten 1k Daily Profit lovar 24/7 kundsupport. Det finns inga bevis för att någon någonsin sett deras tjänster.

Kundrecensionerna på TrustPilot är också alarmerande. Det är väldigt uppenbart att alla positiva recensioner är falska.

Samtidigt avslöjar de enstjärniga recensionerna sanningen bakom det hela. Användarna rapporterar att strax efter att ha skapat ett konto med 1k Daily Profit börjar de ta emot misstänkta samtal från okända nummer. Samtalen är mycket irriterande och är tydliga bevis på att webbplatsen utnyttjar människors känsliga data.

Dessutom märkte TrustPilot också bedrägeriet och utfärdar en tydlig varning om boten.

Liknande Trustpilot-recensioner har flera krypteringsrobotar som vi har varnat för:

Vårt slutliga omdöme: 1k daglig vinst är en bluff!

Det råder ingen tvekan: 1k Daily Profit är inte legitimt. Det är ett BEDRÄGERI, skapat av en grupp kriminella, vars enda syfte är att stjäla pengar från intet ont anande människor.

Dessutom finns det ingen algoritm eller handelsbot. Förutom pengar stjäl plattformen användarnas personliga data för att ytterligare störa dem med irriterande samtal.

Hur vet vi om en bot är legitim?

Det finns en rad kriterier baserade på vilka vi uppskattar om en bot är legitim eller en bluff. Några av de viktigaste är tillgängliga funktioner, licenser, appens ursprung och kundfeedback.

Ytterligare detaljer såsom den officiella webbplatsen, hur länge ett företag har varit i drift och säkerhetsöverträdelser i det förflutna, beaktas också. Eftersom demoversioner är användbara för nybörjare anses en app som har den här funktionen som ett plus.

Vanliga frågor om 1k Daily Profit Crypto Bot

Vad är 1k Daily Profit?

1k Daily Profit är en bedräglig webbplats. Den presenteras som en kryptohandelsbot men är faktiskt ett knep för att ta bort folks pengar.

Är 1k Daily Profit en legitim kryptobot?

1k Daily Profit är inte en kryptobot. Det är en falsk webbplats och algoritm, gjord enbart för att stjäla pengar från oskyldiga användare.

Ska jag investera med 1k Daily Profit?

Nej, det borde du inte. Det är inte klokt att investera med 1k Daily Profit, eftersom detta bara är en bluff och inte en legitim handelsbot.

Är 1k Daily Profit en bluff?

1k Daily Profit är definitivt en bluff! De lurar människor att ge dem personlig information och pengar. Deras app har skadlig programvara som är avsedd att stjäla känslig information från människors telefoner.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med 1k Daily Profit?

Du kommer inte att tjäna några pengar med 1k Daily Profit. Du kommer att förlora den initiala investeringen och mycket tid på att hantera dem. Det är bäst att hålla sig borta.

Är 1k Daily Profit legitimt eller en bluff? – Vår dom

Som vi har framhållit flera gånger i denna 1k Daily Profit-recension är detta en intrikat bluff. Men de är inte ens licensierade! 

När du investerar i kryptovalutor är det bäst att söka efter kontrollerade handelstjänster och kryptobotar. Det kan vara lätt att bli vilseledd av ett bli rik-snabbt-system.

Kryptovalutamarknaden utvecklas dagligen och det är viktigt att följa trender. Det kan ibland vara lönsamt att spela det korta spelet, men inte alltid. Att investera är bättre att överväga ett maraton än en sprint.

User expirience

'