Coinrule Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Coinrule Fullständig recension: Hur man använder, prissättning och mer

Även människor som inte vet något om kryptovalutor är medvetna om att de är potentiellt mycket lönsamma, om än riskfyllda och flyktiga. Det är klart att det finns stora intjäningsmöjligheter som gömmer sig på kryptomarknaden, men hur hittar man dem? Kryptobotar finns där för att hjälpa oss att hitta och utnyttja dessa möjligheter. I de flesta fall kommer de att använda datorkraften hos AI för att övervaka kryptomarknaden och handla i händelse av fördelaktiga omständigheter.

Kryptobotar kan vara till stor hjälp, men det finns så många av dem. För de flesta användare är det ingen lätt uppgift att hitta en kryptohandelsbot de kan lita på.

Coinrule är en London-baserad kryptohandelsbot som hjälper användare att handla på olika börser med anpassade handelsstrategier. Även om det är lite kostsamt, gömmer Coinrule fantastiska alternativ som kan göra kryptohandeln till en seriös affärssträvan.

Låt oss se vad det handlar om.

Säkerhet
80%
Användarvänlighet
70%
UI/UX
80%
Minsta insättning och betalningsalternativ
100%
Demokonto
100%
Support och handledning
80%
Vinst
100%
Totalbetyg
80%

För- och nackdelar med Coinrule

fördelar

  • Lönsam
  • Säker
  • Demokonto
  • Tillhandahåller mallar och anpassning av strategier

nackdelar

  • Ej licensierad
  • Dyra premiumplaner
  • Gränssnittet är inte lämpligt för nybörjare

Om Coinrule: Team och huvudfunktion

Coinrule kryptohandelsautopilot har funnits på marknaden sedan 2018, då den utvecklades i ett av Europas stora finansiella centra. Intressant nog gynnades företaget av investeringar som erhållits genom crowdfunding. Företaget är mycket transparent när det gäller sitt team, vision och uppdrag. Information om alla teamexpertmedlemmar finns på Coinrule-webbplatsen. Förutom att ha tagit examen från Harvard och London School of Economics har VD Gabriel Musella internationell erfarenhet av FinTech-företag, stora internationella företag och till och med den offentliga sektorn.

Genom att dra fördel av Coinrules algoritm kan användarna dra nytta av kryptovolatilitet med liten eller ingen ansträngning. Appen tillhandahåller handelsmallar men låter även avancerade användare skapa sina egna handelsstrategier.

Coinrule: Granskning av datorkrypteringsbot

Coinrules molnbaserade teknologier möjliggör handel över mer än 10 pålitliga börser, inklusive Kraken, Coinbase och Binance. Därför har den ingen direkt tillgång till användarens pengar. Det handlar bara för användarens räkning på utvalda börser, och inget mer än så.

Tyvärr är Coinrules funktioner inte tillgängliga på mobiltelefoner.

Appen har en lista med över 150 regler som användare kan kombinera för att bygga en sammanhängande handelsstrategi. Stop Loss, prisbaserad ackumulering och trendföljande ombalansering är bara några av dem. Användaren kan enkelt ändra eller pausa reglerna.

Appen genererar också handelssignaler och mailar dem till användaren, vilket hjälper användaren att göra rätt val och i rätt ögonblick.

Coinrule har en demoversion, för att hjälpa nybörjare och nya användare att vänja sig vid deras gränssnitt. Samtidigt är de flesta användare överens om att gränssnittet är väldigt intuitivt och lätt att arbeta med.

För användare som gillar att experimentera med anpassade strategier kommer dessutom att ha fördelen av backtesting. Historisk data kommer att tillhandahållas i TradingView-sektionen, med information om strategins lönsamhet och maximala uttag.

Coinrule: Registrera dig och skapa en handelsstrategi

Steg 1. Registrera dig. Användaren måste navigera till Coinrules webbplats, välja en plan och ange en e-postadress och ett lösenord.

Steg 2. Bekräfta e-postadress.

Steg 3. Anslut Coinrule med växlar du använder.

Steg 4. Skapa en handelsstrategi.

Steg 5. Testa strategin i demoläge.

Steg 6. Börja handla.

Coinrule: Säkerhets- och premiumplaner

I skrivande stund har Coinrule ingen licens som officiellt skulle bevisa dess tillförlitlighet. Det är dock definitivt legitimt eftersom företaget är registrerat i Storbritannien under numret 11265766.

För att säkerställa användarna att de är säkra med Coinrule använder appen 2FA och solid kryptering.

När de väl har skapat ett gratis konto kan användaren välja mellan fyra olika planer, enligt personliga behov och preferenser.

Startpaketet är helt gratis, men dess maximala månatliga handelsvolym är begränsad till $3 000, antalet strategier till 7, och antalet demo- och liveregler till 2. Med denna plan kan användaren integrera Coinrule med endast en börs.

Med hobbypaketet får användaren en hundra gånger högre månatlig handelsvolymgräns för $39,99 (eller $359 årligen). Antalet strategier de kan använda är 40 med den här planen, medan antalet live- och demoregler hoppar till 7. Ytterligare funktioner är också upplåsta: live kundsupport och tillgång till Trader Community.

Traderpaketet kommer till ett pris av $79,99 (eller $499,99 årligen). Den här planen är lämplig för personer med erfarenhet av kryptohandel, vilket tillåter en handelsvolym på 3 miljoner USD och ett obegränsat antal mallstrategier. Live- och demoregler är begränsade till 7, och antalet utbyten till 3. En ytterligare funktion här, förutom de från hobbypaketet, är en-mot-en-handelssektionen.

Tips för proffs

Bortsett från Coinrule-prenumerationsplaner, som redan är dyra, kan en användare behöva betala vissa handelsavgifter också. Därför, om en användare planerar att handla med höga belopp, är det lämpligt att testa strategier innan de låter dem handla med riktiga pengar.

Kundsupport och användarfeedback på Coinrule

Det är möjligt att kontakta support via e-post och telefonnummer.

Även om TrustPilot inte har många recensioner (endast 54), bedömde en stor majoritet av dessa recensioner Coinrule som utmärkt. Det totala betyget är 4,3, vilket är en ranking värdig ett pålitligt och pålitligt företag.

Om det finns några relevanta klagomål säger de att plattformen är för komplicerad att använda och inte nybörjarvänlig.

Vårt utslag: Är Coinrule legitimt?

Coinrule är definitivt en legitim app, som potentiellt kan ge rejäla inkomster. Användare bör dock ha i åtanke att förkunskaper och erfarenhet av både kryptohandel och appar kan krävas. Nybörjare bör lära sig om plattformen och potentiella risker i förväg.

Vanliga frågor – Är den här handelsboten en bluff?

Det finns en rad kriterier baserade på vilka vi uppskattar om en bot är legitim eller en bluff. Några av de viktigaste är tillgängliga funktioner, licenser, appens ursprung och kundfeedback.

Rätta kryptobotar anses fungera på molnet och erbjuda arbitragemöjligheter.

Dessutom beaktas även ytterligare detaljer såsom den officiella webbplatsen, hur länge ett företag har varit i drift och säkerhetsöverträdelser i det förflutna. Eftersom demoversioner är användbara för nybörjare anses en app som har den här funktionen som ett plus.

Är det säkert att handla med Coinrule?

Det finns inga omedelbara röda flaggor med Coinrule, så det är säkert att anta att Coinrule är en säker plattform.

Kan jag tjäna pengar med Coinrule?

Ja. Kom dock ihåg att ingen handelsbot kommer att garantera en omedelbar och enorm vinst för användaren.

Hur mycket kan Coinrule tjäna för mig?

Liksom alla kryptohandelsbots kommer Coinrule inte att göra dig till miljonär över en natt. De som har tjänat större summor för handel med kryptovaluta har vanligtvis gjort det utan en handelsbot.

User expirience

'