Cryptohopper Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

För-och nackdelar

Cons

Buggy-uppdatering för Android-enheter
Ingen licens

Pros

Botanpassning är möjlig på flera sätt
Nybörjare vänliga
Säker

Cryptohopper trading bot: det viktigaste

Det som är speciellt med Cryptohopper är att det passar alla expertnivåer. Således erbjuder den full handelsautomatisering för nybörjare och endast partiell automatisering för avancerade användare.

Cryptohopper garanterar tillräcklig likviditet genom kompatibilitet med de åtta största kryptobörserna (Binance och Coinbase PRO ingår).

För att använda Cryptohopper behöver du inte sätta in pengar direkt på plattformen. Den fungerar som en tredjepartsapp, som kan integreras med andra utbytes-API:er som personen använder och handla med medel som deponerats där. Hittills är den kompatibel med de åtta mest uppskattade börserna (Kraken, Binance, Huobi och andra).

Det finns ingen minimiinsättning på Cryptohopper, även om beloppet på €300 rekommenderas så att systemet kan balansera mellan risker för flera transaktioner och uppfylla minimikrav.

De nya användarna kan komma i kontakt med Cryptohopper-communityt via Reddit-, Telegram- eller Discord-grupper, tillgängliga på holländska, franska, spanska och portugisiska, förutom engelska.

Registreringsprocessen på Cryptohopper

Steg 1 – Skapa ett konto. Som vanligt måste nya användare förse systemet med ett namn, e-postadress och telefonnummer för att skapa ett konto. E-postbekräftelsen är också nödvändig i detta steg.

Steg 2 – Kontoinställningar. Vid skapandet måste användaren ange nycklarna till deras Exchange API och ställa in några av de grundläggande konfigurationsdetaljerna. Installationsguiden hjälper användare med denna process och tillhandahåller all nödvändig information och handledning för att göra processen sömlös. Att ställa in tvåfaktorsautentisering rekommenderas starkt.

Steg 3 – Registrera dig till Signallers. När du har skapat och konfigurerat kontot är nästa steg att gå till Cryptohopper Marketplace och registrera dig för några av botmallarna (alias signaler).

Cryptohopper-appen innehåller recension

Cryptohopper finns tillgänglig i både stationära och mobiltelefoner/surfplattor (Android och iOS) versioner.

Bortsett från de fullständiga eller partiella automationsfunktionerna, är några av de viktigaste funktionerna i Cryptohopper Pre-live-testning och Marketplace-alternativ.

Pre-live-testning gör det möjligt för användare att testa sina programmerade bots, utan några risker för verkliga förluster.

Marknadsalternativet är en annan intressant Cryptohopper-funktion. Nämligen, om en användare inte vill använda appens fördefinierade bots, eller ställa in parametrarna personligen, kan de köpa botinställningar från andra användare på Cryptohopper Marketplace. Det är också möjligt att anpassa dessa inställningar.

Naturligtvis är det en risk att tillämpa andras strategier, men det här är också ett bra sätt att dra nytta av gemenskapen som samlas kring den här plattformen. För att minska riskerna finns det en detaljerad registrering av botens effektivitet och dess skapares användarbetyg.

Dessutom, eftersom data är avgörande för framgångsrik handel, möjliggör Cryptohopper insikt i några viktiga analyser. Dessa inkluderar Absolute Price Oscillator (APO), Hull Moving Average, Elder Ray och ytterligare 130 tekniska indikatorer.

Investera med Cryptohopper: tips och tricks

Om användaren bestämmer sig för full automatisering är de mest framträdande funktionerna till deras förfogande Bull and Bear Market, och konsolideringsperioder.

Bull Market-funktionen gör det möjligt för användaren att skydda tidigare vinster och förhindra förluster i tider då priserna på viss krypto fortsätter att växa. Bear Market-funktionen, å andra sidan, är där för att känna igen de sjunkande priserna och potentiellt avsluta en handel i händelse av negativa trender. När marknaden befinner sig i en konsolideringsperiod kan det vara särskilt svårt att förutse trender och handla effektivt. Det är där funktionen Konsolideringsperioder kommer in i bilden, eftersom den upptäcker möjligheter till mikrovinster och undviker förlustrisker.

När det gäller användare som känner sig säkra nog att använda semi-automatiserade Cryptohopper, måste de göra lite programmering. Cryptohopper-boten programmeras genom att ställa in önskade OM/DÅ scenarier och lämpliga triggers för att aktivera dem.

Även om användaren bör vara kunnig i DeFi för att programmera det, förväntas de inte vara utvecklare. Cryptohopper har utvecklat ett enkelt dra och släpp-gränssnitt för att hjälpa användare att ställa in sin personliga bot med minimal ansträngning.

Är Cryptohopper legitim eller en bluff? – Vår dom

Cryptohopper är en legitim applikation, med en långvarig tradition och en solid bas av lojala konsumenter. Den är lämplig för både nybörjare och avancerade användare och har en rad originalfunktioner som inte är tillgängliga någon annanstans. Om vi bortser från misslyckandet i den senaste uppdateringen, som med största sannolikhet kommer att rättas till, är detta en nästan felfri plattform.

Vanliga frågor – Är den här handelsboten en bluff?

Det finns en rad kriterier baserade på vilka vi uppskattar om en bot är legitim eller en bluff. Några av de viktigaste är tillgängliga funktioner, licenser, appens ursprung och kundfeedback.

Dessutom beaktas även ytterligare detaljer såsom den officiella webbplatsen, hur länge ett företag har varit i drift och säkerhetsöverträdelser i det förflutna.

User expirience

Säkerhet
5.0
Användarvänlighet
5.0
UI/UX
4.0
Minsta insättning och betalningsalternativ
5.0
Demokonto
5.0
Support och handledning
5.0
Vinst
5.0
Totalbetyg
4.0

Användarfeedback om Cryptohopper

Det är möjligt att kontakta Cryptohoppers kundsupport genom flera kanaler: via Supportsektionen eller via Twitter eller Telegram.

Ytterligare support tillhandahålls genom Cryptohopper-communityt, i FAQ-sektionen och videobiblioteket tillgängligt i Cryptohopper Academy-sektionen.

Ur kundrecensioners perspektiv är Cryptohopper definitivt en ”rekommenderar”. Dess betyg på Apple Store är 4,3, medan det på Google Play är 3,2. De betydligt lägre betygen på Google play kommer från den senaste uppdateringen, som uppenbarligen hade en bugg och rimligen skadade användarupplevelsen för Android-enheter.

F.A.Q

Ja, Cryptohopper är en säker plattform att använda.

Det finns inte för många nackdelar till Cryptohopper. Med undantag för den saknade licensen är Cryptohopper förmodligen bland de bättre handelsbotarna på webben.

Ja, det kan det. Vi måste betona att de flesta verkliga vinster nästan aldrig uppnås genom att använda en handelsbot.

'