Cryptohopper Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

cryptohopper

Cryptohopper kryptobot: fullständig appanalys och guide

Cryptohopper är en Nederländerna-baserad semi-automatiserad kryptohandelsapp. Det har hjälpt människor med kryptohandel sedan 2017. Det nuvarande antalet användare som litar på Cryptohopper är mer än 140 tusen, och antalet fortsätter att växa.

Säkerhet
90%
Användarvänlighet
90%
UI/UX
80%
Minsta insättning och betalningsalternativ
100%
Demokonto
100%
Support och handledning
100%
Vinst
100%
Totalbetyg
90%

För-och nackdelar

Fördelar

  • Botanpassning är möjlig på flera sätt
  • Nybörjare vänliga
  • Säker

Nackdelar

  • Buggy-uppdatering för Android-enheter
  • Ingen licens

Cryptohopper trading bot: det viktigaste

Det som är speciellt med Cryptohopper är att det passar alla expertnivåer. Således erbjuder den full handelsautomatisering för nybörjare och endast partiell automatisering för avancerade användare.

Cryptohopper garanterar tillräcklig likviditet genom kompatibilitet med de åtta största kryptobörserna (Binance och Coinbase PRO ingår).

För att använda Cryptohopper behöver du inte sätta in pengar direkt på plattformen. Den fungerar som en tredjepartsapp, som kan integreras med andra utbytes-API:er som personen använder och handla med medel som deponerats där. Hittills är den kompatibel med de åtta mest uppskattade börserna (Kraken, Binance, Huobi och andra).

Det finns ingen minimiinsättning på Cryptohopper, även om beloppet på €300 rekommenderas så att systemet kan balansera mellan risker för flera transaktioner och uppfylla minimikrav.

De nya användarna kan komma i kontakt med Cryptohopper-communityt via Reddit-, Telegram- eller Discord-grupper, tillgängliga på holländska, franska, spanska och portugisiska, förutom engelska.

Registreringsprocessen på Cryptohopper

Steg 1 – Skapa ett konto. Som vanligt måste nya användare förse systemet med ett namn, e-postadress och telefonnummer för att skapa ett konto. E-postbekräftelsen är också nödvändig i detta steg.

Steg 2 – Kontoinställningar. Vid skapandet måste användaren ange nycklarna till deras Exchange API och ställa in några av de grundläggande konfigurationsdetaljerna. Installationsguiden hjälper användare med denna process och tillhandahåller all nödvändig information och handledning för att göra processen sömlös. Att ställa in tvåfaktorsautentisering rekommenderas starkt.

Steg 3 – Registrera dig till Signallers. När du har skapat och konfigurerat kontot är nästa steg att gå till Cryptohopper Marketplace och registrera dig för några av botmallarna (alias signaler).

Cryptohopper-appen innehåller recension

Cryptohopper finns tillgänglig i både stationära och mobiltelefoner/surfplattor (Android och iOS) versioner.

Bortsett från de fullständiga eller partiella automationsfunktionerna, är några av de viktigaste funktionerna i Cryptohopper Pre-live-testning och Marketplace-alternativ.

Pre-live-testning gör det möjligt för användare att testa sina programmerade bots, utan några risker för verkliga förluster.

Marknadsalternativet är en annan intressant Cryptohopper-funktion. Nämligen, om en användare inte vill använda appens fördefinierade bots, eller ställa in parametrarna personligen, kan de köpa botinställningar från andra användare på Cryptohopper Marketplace. Det är också möjligt att anpassa dessa inställningar.

Naturligtvis är det en risk att tillämpa andras strategier, men det här är också ett bra sätt att dra nytta av gemenskapen som samlas kring den här plattformen. För att minska riskerna finns det en detaljerad registrering av botens effektivitet och dess skapares användarbetyg.

Dessutom, eftersom data är avgörande för framgångsrik handel, möjliggör Cryptohopper insikt i några viktiga analyser. Dessa inkluderar Absolute Price Oscillator (APO), Hull Moving Average, Elder Ray och ytterligare 130 tekniska indikatorer.

Säkerhet, licensiering och prissättning

Det faktum att Cryptohopper inte kräver pengar går till förmån för dess säkerhet. I händelse av hackerattacker skulle hackarna inte kunna samla in några pengar eftersom bots inte har tillgång till dem.

Dessutom, även om företaget är förtegen om namnen som står bakom projektet, är företaget i sig legitimt och är registrerat i Amsterdam, Nederländerna. Dessutom är Cryptohopper värvad bland de tre bästa kryptohandelsbotarna 2021 av vissa kryptowebbplatser.

Ändå är det värt att notera att Cryptohopper inte har licensierats av någon finansiell myndighet hittills. Det faktum att det har registrerats hos den holländska handelskammaren inger visst förtroende.

Cryptohopper erbjuder fyra prissättningsplaner:

  • Pioneer (gratis). Den innehåller funktioner som upp till 20 handelspositioner, manuell handel och portföljhantering
  • Explorer ($19/månad). Upp till 80 positioner, 2 triggers, 15 utvalda mynt och mer. Dessutom har den här planen en 7-dagars gratis demoversion.
  • Adventurer ($49/månad). Med denna plan får användaren upp till 200 positioner, 50 mynt, Exchange arbitrage, etc.
  • Hero ($99/månad). Förutom möjligheten att handla med 75 mynt och ha upp till 10 triggers, erbjuder denna plan funktioner för algoritmintelligens, marknadstillverkning och marknadsarbitrage.

Det är möjligt att betala för prenumerationer endast via PayPal eller med vissa kryptovalutor (Bitcoin, Bitcoin Cash, Monero, Litecoin, Ripple, Zcash och Dash).

Investera med Cryptohopper: tips och tricks

Om användaren bestämmer sig för full automatisering är de mest framträdande funktionerna till deras förfogande Bull and Bear Market, och konsolideringsperioder.

Bull Market-funktionen gör det möjligt för användaren att skydda tidigare vinster och förhindra förluster i tider då priserna på viss krypto fortsätter att växa. Bear Market-funktionen, å andra sidan, är där för att känna igen de sjunkande priserna och potentiellt avsluta en handel i händelse av negativa trender. När marknaden befinner sig i en konsolideringsperiod kan det vara särskilt svårt att förutse trender och handla effektivt. Det är där funktionen Konsolideringsperioder kommer in i bilden, eftersom den upptäcker möjligheter till mikrovinster och undviker förlustrisker.

När det gäller användare som känner sig säkra nog att använda semi-automatiserade Cryptohopper, måste de göra lite programmering. Cryptohopper-boten programmeras genom att ställa in önskade OM/DÅ scenarier och lämpliga triggers för att aktivera dem.

Även om användaren bör vara kunnig i DeFi för att programmera det, förväntas de inte vara utvecklare. Cryptohopper har utvecklat ett enkelt dra och släpp-gränssnitt för att hjälpa användare att ställa in sin personliga bot med minimal ansträngning.

Användarfeedback om Cryptohopper

Det är möjligt att kontakta Cryptohoppers kundsupport genom flera kanaler: via Supportsektionen eller via Twitter eller Telegram.

Ytterligare support tillhandahålls genom Cryptohopper-communityt, i FAQ-sektionen och videobiblioteket tillgängligt i Cryptohopper Academy-sektionen.

Ur kundrecensioners perspektiv är Cryptohopper definitivt en ”rekommenderar”. Dess betyg på Apple Store är 4,3, medan det på Google Play är 3,2. De betydligt lägre betygen på Google play kommer från den senaste uppdateringen, som uppenbarligen hade en bugg och rimligen skadade användarupplevelsen för Android-enheter.

Är Cryptohopper legitim eller en bluff? – Vår dom

Cryptohopper är en legitim applikation, med en långvarig tradition och en solid bas av lojala konsumenter. Den är lämplig för både nybörjare och avancerade användare och har en rad originalfunktioner som inte är tillgängliga någon annanstans. Om vi bortser från misslyckandet i den senaste uppdateringen, som med största sannolikhet kommer att rättas till, är detta en nästan felfri plattform.

Vanliga frågor – Är den här handelsboten en bluff?

Det finns en rad kriterier baserade på vilka vi uppskattar om en bot är legitim eller en bluff. Några av de viktigaste är tillgängliga funktioner, licenser, appens ursprung och kundfeedback.

Dessutom beaktas även ytterligare detaljer såsom den officiella webbplatsen, hur länge ett företag har varit i drift och säkerhetsöverträdelser i det förflutna.

Är Cryptohopper säker att använda?

Ja, Cryptohopper är en säker plattform att använda.

Finns det några nackdelar med Cryptohopper?

Det finns inte för många nackdelar till Cryptohopper. Med undantag för den saknade licensen är Cryptohopper förmodligen bland de bättre handelsbotarna på webben.

Kan Cryptohopper tjäna mig pengar?

Ja, det kan det. Vi måste betona att de flesta verkliga vinster nästan aldrig uppnås genom att använda en handelsbot.

Lämna ett svar

2 × 5 =