Trality Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Hur använder man Trality? Fullständig recension

Trality är ett bra alternativ för dem som är trötta på fördefinierade bots och har en original handelsstrategi i tankarna. För att hjälpa sina användare att maximera sina vinster tillhandahåller Trality ett dra-och-släpp-gränssnitt som gör botskapandet enklare och mer kostnadseffektivt än någonsin tidigare.

Säkerhet
80%
Användarvänlighet
80%
UI/UX
100%
Minsta insättning och betalningsalternativ
100%
Demokonto
50%
Support och handledning
90%
Vinst
90%
Totalbetyg
80%

För- och nackdelar Diagram över Trality

fördelar

  • Många botanpassningsalternativ
  • Molnbaserad
  • End-to-end krypterad
  • Bra kundfeedback

nackdelar

  • Begränsat antal växlar som stöds
  • Ingen mobilapp

Vad är en Trality Trading Bot?

Antalet utbyten som stöds av Trality är ganska lågt: endast 4. Även om dessa fyra å andra sidan verkligen är de mest pålitliga, låter oss veta att Trality bara vill koppla ihop med de mest pålitliga partnerna.

Det som gör Trality speciellt är det användarvänliga gränssnittet som tillåter djup anpassning av handelsbotarna. Anpassningsnivån är mycket avancerad, och Trality har inte många konkurrenter i det avseendet.

Trality är en skapelse av två österrikiska utvecklare, Christopher Helf och Moritz Ptzhammer. De två skapade och lanserade appen redan 2018.

Granskning av Trality Desktop Platform

Programvaran körs helt på molnet. Istället för att göra generiska bots vill Trality ge användarna verktyg för att skapa sina egna bots. Och det finns inget utrymme för rädsla, eftersom Trality inte förväntar sig att deras användare ska bli utvecklare över en natt. Deras idé är att göra botskapande så enkelt att alla kan göra det.

Det är därför de utvecklade sin revolutionerande Code Editor-funktion. Detta Python-baserade alternativ möjliggör skapandet av mycket sofistikerade bots, men ger också en debugger. Som man kan föreställa sig är den här funktionen bäst för personer som har erfarenhet av kodning och krypto på samma gång. Det finns många mallar att börja med.

Den andra funktionen som gör att Trality sticker ut är Rule Builder. Anpassade bots skapas även här, med hjälp av en algoritm baserad på booleska principer. Användaren sätter indikatorer och strategier och skapar på så sätt enkelt sin egen bot.

När användaren har slutfört konfigureringen av en bot kan de använda Backtesting och pappershandelsalternativ för att se till att det fungerar korrekt. Dessa funktioner fungerar snabbt och är riskfria.

Trality har ingen demoversion, även om deras Panteplan kommer gratis och kan användas för teständamål.

Hur registrerar man sig på Trality och hur det fungerar?

Steg 1. Öppna ett konto. Som vanligtvis är fallet med kryptohandelsbots, är det enda en användare behöver göra att ange en e-postadress och ett starkt lösenord. Därefter måste användaren bekräfta registreringen via e-post och kontot skapas.

Steg 2. Välj en plan. Det finns tre premiumplaner och en gratis nybörjarplan att välja mellan.

Steg 3. Integrera med ett utbyte. Ange API-nycklar för varje börs du har ett konto och insättning på.

Steg 4. Skapa en bot. Använd Code Editor eller Rule Builder för att skapa din egen handelsstrategi.

Steg 5. Testa boten. Innan du laddar ur en bot, använd Backtesting-funktionen för att kontrollera deras funktionalitet.

Steg 6. Börja handla och tjäna.

Trality: Säkerhet, licenser och betalningar

Trality-plattformen garanterar datasäkerhet. Deras algoritm handlar bara signaler mellan börser och har inte tillgång till några medel. Dessutom, även om uttaget var aktiverat, kommer API-anslutningen att misslyckas omedelbart. Enkelt uttryckt finns det ingen oro för användardata och pengar.

Det som är bra med deras premiumplaner är att de alla har ett obegränsat antal Backtests. Detta visar att Trality verkligen bryr sig om användarnas säkerhet och fördelar.

Å andra sidan har Trality inga officiella licenser. Eftersom de flesta kryptohandelsbots fortfarande inte gör det, är detta inte en omedelbar röd flagga. Det skulle dock vara trevligt att se den här boten ha en i framtiden, för det kan verkligen göra den till en av de ledande i branschen.

Eftersom det ger några avancerade alternativ, har Trality gott om resurser för att påskynda inlärningskurvan. Det finns många tutorials, dokumentation och FAQ-sidor på deras webbplats, blogg och YouTube-kanal.

Trality använder schackterminologi för att beskriva sina premiumplaner: Pawn, Knight, Rook och Queen. Priserna och funktionerna som ingår i dessa planer anges i tabellen nedan.

PrisMaximal handelsvolymMinsta tickintervallLive och virtuella bots tillåtnaLogglagring
PAWN€5,0006011 vecka
KNIGHT€9.99€25,000
6021 månad
ROOK€39.99€250,000
556 månader
QUEEN€39.99obegränsat110obegränsat

Proffstips för framgångsrik investering med Trality

Enligt vissa rapporter kan alternativet för backtestning vara buggigt. Därför, även efter framgångsrika backtesting-resultat, rekommenderas användare att börja handla med små belopp.

Traders feedback om Trality

Trality erbjuder kundsupport dygnet runt, tillgänglig via e-post. Människor är överens om att appen ger dem stort värde och ger Reality 4,2 övergripande betyg.

Slutligt omdöme: Är Trality en legitim kryptobot?

Trality är definitivt en kryptobot som är värd ett försök. Det kan vara särskilt attraktivt för avancerade kryptohandlare, som har viss kodningserfarenhet i förväg och vill använda den för att maximera sina kryptohandelsvinster.

Vanliga frågor – Är den här handelsboten en bluff?

Hur vet vi att en handelsbot är en bluff?

Det finns en rad kriterier baserade på vilka vi uppskattar om en bot är legitim eller en bluff. Några av de viktigaste är tillgängliga funktioner, licenser, appens ursprung och kundfeedback.
Dessutom beaktas även ytterligare detaljer såsom den officiella webbplatsen, hur länge ett företag har varit i drift och säkerhetsöverträdelser i det förflutna. Eftersom demoversioner är användbara för nybörjare anses en app som har den här funktionen som ett plus. Dessutom anses bra kryptobots fungera på molnet och erbjuda arbitragemöjligheter.

Är det säkert att handla med Trality?

Baserat på vår recension, ja. Det finns inga röda flaggor som säger att Trality är en bluff.

Är det möjligt att tjäna pengar på Trality?

Ja. Det är dock viktigt att veta att handelsbots inte är automatiska pengar.

User expirience

'