Hur får man gratis Tether Coin (USDT)

Two coins

Tether (även kallad USDT) är en kryptovaluta med stabilt mynt utgiven av Hongkongföretaget Tether Limited. Tether är den tredje största kryptovalutan efter Bitcoin och Ethereum. Dess ökande popularitet beror på det faktum att det är den starkaste stabila digitala valutan för tillfället, med 32 miljarder dollar i marknadsvärde. Det finns vissa indikationer på att USDT kommer att ge en bra avkastning om 5 år, vilket gör det till en pålitlig långsiktig investering. Priset är fast (en Tether motsvarar en US-dollar) och den har nästan noll provision.

Hur får man gratis USDT? Här är en lista över kryptokraner och plattformar som låter dig tjäna Tether gratis. Du kan välja mellan en mängd olika alternativ och börja tjäna pengar direkt. Så här får du USDT gratis.

Free Tether låter dig få upp till 200 USD i Tether. Det finns ett multiplikatoralternativ som ger dig chansen att öka dina vinster och det finns inga uttagsgränser. Om du väljer att behålla din inkomst på sajten i ett år får du 10 procents avkastning på räntan. Det finns också en chans att vinna gratis Tether med lotteri. Varje lotteriomgång varar i 7 dagar och om du vinner den kommer tillgångar att läggas till ditt konto.

TrustDice är en av de mest populära bitcoin-tärningssajterna online. Game of Dice är väldigt enkelt och roligt att spela. Reglerna är enkla: välj ett nummer från 1 till 100 och satsa på om ett tärningskast mellan samma nummer kommer att slå över eller under det numret. Allt du behöver göra därefter är att slå tärningen. Det minsta totala priset för tävlingen är 0,1 Tether och det går upp till 15 Tether. Det finns många andra alternativ att spela på TrustDice, som Jackpot eller Crash. Det minsta totala priset för Crash-tävlingen är 53 Tether, och det går upp till 133 Tether. Det finns en TrustDice omsättningstävling veckovis  där spelare rankas baserat på deras totala insatssumma under 7 dagar. Minsta prispott för denna tävling är 500 USD. En av de bästa funktionerna för nya spelare är den förtroendefulla kryptokranen. TrustDice-kranen ger spelare gratis kryptovaluta varje dag.

Free Cryptocurrency är en enkel kryptokran som låter dig få omedelbar kryptovaluta varje timme. Du kan göra anspråk på upp till 300 USDT per timme. Minsta uttag är 100000000 USDT, utan uttagsavgift. Det finns en mycket givande remissplan där du kan tjäna 50 % av det belopp som dina vänner tjänar. Följaktligen kommer de att få 50 % av vad deras hänvisningar ger och vara motiverade att delta, så du uppmuntras att ta med så många vänner du kan.

DuckDice är en traditionell bitcoin-tärningssajt skapad 2016. Det grafiska innehållet i spelen är väldigt grundläggande, men spelen är roliga och lätta för en nybörjare att förstå. Om du är intresserad av att ta reda på hur du får gratis USDT i binance, då är DuckDice ett bra ställe att börja. Den har enkla handledningar och den är lätt att använda. Du kan spela med 12 olika kryptovalutor. Detta tärningsspel liknar TrustDice, men spelet fungerar snabbare. Sniper Race är ett bonusspel där du kan spela mot dina lagkamrater för att vinna mynt. The Faucet är en fantastisk funktion som erbjuder gratis mynt för att testa spelet. Du kan spela på lotteri och du kan multiplicera ditt spelande med insättningsbonusen. DuckDice har analyserat olika bonusar från onlinespel och handelsvärlden för att designa de bästa bonusarna. Detta ger dig möjligheten att vinna stort. Det finns många bonusar i spelet som Bet Refund Bonus, Lucky Bet Bonus, Duck Dice Birthday Bonus, Christmas Bonus, Easter Bonus etc.

BuyUcoin är en kryptoplånbok och utbytesplattform där handlare och konsumenter kan arbeta med digitala valutor som Bitcoin, Ethereum och Tether. BuyUcoin har flera funktioner som gör att du enkelt kan köpa, sälja, handla och lagra kryptovaluta i Indien. Sidan ger dig näven Bitcoin gratis och affiliateprogram belönar dig med en bonus på 30 USDT i kryptovalutor med 50 % handelskommission för varje registrering.

FaucetPay är en tjänst där du kan ta emot mikrobetalningar från kranar och andra sajter utan extra kostnad. Du kan få omedelbara kryptovalutabetalningar från olika webbplatser och skicka den till din personliga plånbok för en låg avgift. Den stöder flera kryptovalutor och du kan spela roulette, krascha, tärningar och få mer gratis Tether genom att klicka på annonser, delta i undersökningar etc.

OKONTO är en digital tillgångsplattform som tillåter användare att investera och tillhandahålla utbyte av kryptovaluta. Affiliate-program skapas för de användare som vill tjäna i kryptovaluta genom att bjuda in kunder att köpa eller sälja kryptovaluta på denna plattform. Affiliateprogrammet ger en stor chans till vinst. Om du blir partner till OKONTO kommer du att få 30% i provision på varje transaktion som görs av den vän du bjuder in.

Nexo används för att öka din förmögenhet med ett sparkonto. När du väl har satt in dina Tether-tillgångar kommer de att börja tjäna ränta direkt och vinsten kommer att krediteras dig dagligen. Nexo låter dig lägga till eller ta ut vilket belopp som helst utan avgifter när som helst.

Freeward låter dig tjäna gratis USDT för att göra enkla och roliga aktiviteter. Minsta uttag är $5. Hur utvinner jag USDT gratis på Freeward? När du väl har registrerat dig på sidan kan du tjäna krypto genom att utföra vissa uppgifter. Du kan göra detta genom att delta i undersökningar, installera spel och appar, titta på underhållande videor eller prenumerera på andra tjänster. Du kan bjuda in dina vänner att tjäna en provision på deras inkomster. När du tjänar tillräckligt med mynt ($5 eller 5000 krypto), kan du byta ut dina mynt gratis USDT.

Idle-Empire är en plats där du kan få din gratis Tether genom att svara på några betalda undersökningar, titta på videor eller fylla i intressanta erbjudanden. Du kommer att få Tether på ditt Coinbase-konto direkt utan avgifter. Du kan behålla din Tether, skicka den till Coinbase-kontot eller lägga den i din egen plånbok.

Earncrypto är ett annat alternativ för att tjäna gratis Tether genom att fylla i undersökningar, spela spel, hänvisa vänner och titta på videor.

Det finns många enkla och roliga sätt att få gratis USDT, så börja spela, handla och investera i din framtid.