Är Bee Network Crypto bedrägeri eller legitimt?

Bee nätverket

Bee Network Crypto är en legitim app som används för att bryta Bee-tokens via mobiltelefon gratis.

Det verkar som att tjäna pengar i krypto aldrig har varit enklare och roligare! Det är så enkelt som att ladda ner en Bee Network Crypto-app från Google Play eller App Store och aktivt interagera med appen… Är det?

Vissa människor kommer att säga ”när något ser för bra ut för att vara sant…”. Ändå, låt oss dyka djupare in i vad som är Bee Network Crypto, hur den här plattformen fungerar, hur användarvänlig den är och, viktigast av allt, kan du tjäna några mynt genom att använda den och är det värt din tid.

Är Bee Network Crypto legitimt?

Ja, Bee Network Crypto är helt legitimt men låt oss backa upp detta påstående med fakta.

 Appens whitepaper ger mer information om projektet och förtydligar projektets mål och vision som alla verkar helt rätt. Teamet bakom plattformen uppger att de också har planer på att introducera livsstilstjänster, nya spel och till och med ett nytt socialt nätverk när deras användarbas växer sig större.

Vi kollade också Bee Network Crypto-recensioner på Google Play och App Store. Appen har ett medelbetyg på 4,3 stjärnor och de flesta recensenter berömmer den för att de ger dem möjligheten att börja tjäna krypto nästan passivt, utan några dolda kostnader.

Det är rättvist att säga att appen är mycket genomtänkt utvecklad och har ett användarvänligt gränssnitt så att den definitivt inte ger ifrån sig bluff-vibbar. Copywriting på deras hemsida verkar inte heller amatörmässigt och teamet gör sitt bästa för att hålla användarna informerade om de senaste uppdateringarna och airdrops genom att publicera blogginlägg minst två gånger per månad.

Till skillnad från bluffwebbplatser lägger Bee Network Crypto betoning på sina kunder och förbindelser de bygger. Det bästa? Appen tar inte ut några avgifter eller ber dig att betala fasta provisioner för att få tillgång till den. Teamet strävar efter att ge värde genom att ge alla en chans att interagera med appen gratis, plus att de verkligen distribuerar sina tokens till alla som använder appen dagligen.

 Sist men inte minst är deras sociala följare verkligen imponerande. Bee Network Crypto har över 230 000 följare på Twitter och 183 000 följare på Instagram. Engagemanget i deras inlägg träffar sitt mål (mellan 400 och 800 likes per inlägg) och kommentarer under dessa inlägg verkar också legitima. Nätverket har etablerat sin närvaro på andra medier, såsom LinkedIn, Medium, Facebook, YouTube, etc.

 Bee token är fortfarande inte listat på populära börser. Men betyder det att det inte är legitimt? Inte alls!

Till exempel publicerade Binance en guide om hur man köper Bee-tokens via din Metamask-plånbok på bara ett par minuter. Tror du att detta välrenommerade utbyte skulle göra inlägg och ge publicitet åt bluffappar? Kort sagt, de skulle inte. Men om du frågar oss, istället för att lägga dina pengar på det, kan du helt enkelt hitta en hänvisare och börja bryta mynt idag, gratis. 

Om du har några frågor och vill lära känna användarna bättre och höra deras åsikt om appen kan du gå med i deras Discord-grupp eller skicka ett mail till dem (deras svarstid verkar också mer än rimligt).

Hur fungerar Bee Network Crypto?

Bee Network Crypto är en app som drivs av blockchain-teknik som tillåter användare att tjäna Bee-tokens genom att använda appen regelbundet. Faktum är att appen bryter Bee-tokens och processen är superlätt och nästan utan ansträngning. Appen är helt gratis att ladda ner och använda och att tjäna tokens kräver inga ekonomiska investeringar – bara din tid.

”Rättvist spel för alla” är en av nätverkets slogans eftersom du verkligen inte behöver supermaskiner för att bryta tokens. Om du någonsin velat börja bryta Bitcoin har du förmodligen upptäckt att du behövde en kraftfull PC och dyr hårdvara. Det finns inget sådant med Bee Network Crypto.

Appens användare tjänar olika roller (pionjär, ambassadör och verifierad) när de interagerar med spelet och med varandra och byter tjänster och varor. Användare kan inte lista och byta ut sina Bee-tokens mot fiat-pengar men de kan byta ut dem mot Ethereum och sedan byta ut detta krypto mot fiat genom att använda LBank-utbyte.

 Nu ska vi prata mer om rollerna och intäkterna. Allt du behöver göra är att logga in i appen dagligen och trycka på knappen ”bi” (allt detta tar inte mer än 10 sekunder). Visst, du behöver inte hålla appen öppen hela dagen och den kommer inte att köras i bakgrunden eller förbruka din data eller ditt batteri.

Pionjärer fick en basränta som initialt låg på 1,6 bi/timme och detta antal multiplicerades med antalet aktiva användare per team. Baspriset sänktes dock till 0,8 när nätverket nådde den första milstolpen med 100 000 användare, sedan till 0,4 när det växte till 1 miljon användare, och nu är det 0,2 tokens per timme.

0,2 Bee per timme är den aktuella basräntan för nya Bee Network Crypto-användare även kända som Pioneers (pionjärer)..

Balansen

Bildkälla: Instagram

Ambassadörer (Ambassadors) hänvisar nya användare (pionjärer) att gå med i team och varje team har ett unikt uppdrag att utföra när nätverket släpper nya funktioner i appen och går vidare till nästa faser. Naturligtvis tjänar ambassadörer fler Bee-tokens jämfört med Pioneers.

Verifierarrollen är fortfarande inte lanserad men den kommer att ske så snart projektet går in i fas 2. Verifierade medlemmar förväntas bjuda in nya medlemmar – personer som de känner personligen och tror är etiska. Teamet bakom appen strävar efter att bygga ett organiskt nätverk fullt av betrodda medlemmar.

Slutligen, om du vill tjäna fler Bee-tokens, bör du börja hänvisa nya medlemmar så snart som möjligt. Ju fler hänvisningar du har, desto fler tokens kommer du att tjäna per dag. Se dock till att få dem ombord innan antalet plattformens användare når sin nästa milstolpe och innan baskursen fördubblas igen.

Bee Network Crypto tokens värde

Bee Network Crypto-token, Bee, ligger för närvarande på $0,000415 (det är en ökning med 9,44% jämfört med förra veckan). Ändå måste vi notera att dess pris faktiskt sjönk avsevärt sedan den lanserades.

 Den 3 mars 2018 handlades Bee för $0,26. Sedan fann det stöd på $0,12 i april men fortsatte sin nedgång till nuvarande nivåer. Bee tokens rekordnivå var 0,69 $, dess börsvärde ligger på en nuvarande nivå på 98 255 $ medan dess cirkulerande utbud är 236 miljoner $ för närvarande. Vi förväntar oss att se Bees pris på en högre nivå så snart teamet lanserar nya appfunktioner.

Hur börjar man använda Bee Network Crypto?

1. Ladda ner appen från Google Play eller App Store,

2. Lägg till ditt telefonnummer, välj din landskod, så får du snart verifieringskoden via SMS,

3. Välj ett namn (helst namnet som står på ditt ID-kort)

4. Ange hänvisningskod,

5. Börja använda appen och mining-tokens direkt!

Hur hittar du en hänvisare?

Om du vill börja bryta Bee-tokens måste du först hitta en hänvisare. Faktum är att du inte kommer att kunna slutföra registreringsprocessen utan en hänvisningskod. Du hittar hänvisningskoder överallt – på Bee Network Crypto Discord-servern, i kommentarerna under deras Twitter/Instagram/Facebook-inlägg, under recensionsblogginlägg och på Reddit. Så att också bli en del av nätverket verkar lite svårt, det är faktiskt urlätt!

Sammanfattning

Så, för att sammanfatta, är Bee Network Crypto bedrägeri eller legitim? Det är legitimt. Om du vill lära dig mer om krypto och få tag på detta nätverks växande digitala tillgång, Bee, gör det. Förvänta dig dock inte att du snabbt blir rik genom att använda den. Viktigast av allt, Bee Network Crypto ger inte ens sådana löften, vilket skiljer det från skumma affärer.