BitLQ handelsbot recension

Det kan vara utmanande att skilja mellan handelsverktyg som är effektiva och ineffektiva med tanke på överflöd av verktyg som påstår sig hjälpa nybörjare att göra respektabel avkastning men i verkligheten aldrig gör det. Idag, i denna BitLQ-recension, beskriver vi hur en av de mest välkända handelsapplikationerna fungerar och avgör om det är en pålitlig eller tvivelaktig programvara.

Vad är BitLQ?

BitLQ är en Bitcoin-handelsplattform som syftar till att förbättra handeln för både erfarna och mindre erfarna handlare, vilket gör det mer lönsamt samtidigt som det gör det roligare. Faktum är att eftersom handel involverar så lite mänsklig interaktion, behöver du inte ens vara bekant med hur man handlar med kryptovalutor.

Vanligtvis förlorar nya handlare pengar och blir arga eftersom de inte vet vad de gör och fattar beslut snabbt. Att använda en bot minskar sannolikheten för att göra dyra fel och gör det ganska enkelt att börja handla och generera pengar även utan någon tidigare erfarenhet.

Och om du kan ens lite om kryptovaluta så vet du redan att framgångsrik handel kräver kontinuerlig marknads- och nyhetsövervakning, vilket kan vara mycket tid- och energikrävande. Den inbyggda handelsroboten gör allt det arbetsintensiva arbetet samtidigt som den ger konsumenterna användbar och pålitlig datadriven information som kan hjälpa dem att mäta marknadsförhållandena utan att behöva spendera timmar med att stirra på stora skärmar.

Handelsrobotar som BitLQ befriar dig från stressen av att behöva offra sömn och pengar i ett försök att tjäna lite pengar. Även om du kan ställa in några av handelsparametrarna manuellt, hanterar boten resten av arbetet.

Att kunna handla medan du är på språng är verkligen drömmen för alla kryptovalutahandlare, och BitLQ-plattformen kan användas på både stationära och mobila enheter utan att förlora någon av dess möjligheter.

Nyckelfunktioner i BitLQtrading

 1. Innovativa teknologier

BitQL:s banbrytande handelsverktyg följer marknaden och använder en mängd olika indikatorer för att fastställa den perfekta tiden att öppna eller stänga positioner. Detta handelsverktyg använder sig av AI, vilket i hög grad hjälper till med marknadsanalys och upptäckt av möjligheter.

 1. Trygg och säker handelsmiljö

Eftersom kryptovalutasektorn fortfarande mestadels är oreglerad, tänker investerare två gånger innan de fattar några beslut. Teamet bakom BitLQ skapade ett brett utbud av skyddsåtgärder för att skydda användare och deras digitala tillgångar och skapa en säker handelsmiljö för alla efter att ha blivit medveten om flera potentiella faror.

 1. Användarvänlighet

Som redan noterats kan både nybörjare och erfarna handlare enkelt använda BitLQ-appen. Hela användarupplevelsen, från registrering som användare till handel, är snabb och enkel.

 1. Fantastisk handelseffektivitet

För att hjälpa boten och handlarna att göra kloka val spåras data kontinuerligt och levereras i realtid. Snabba justeringar kan besvaras utan större ansträngning, vilket genererar respektabla intäkter och hindrar användare från att förlora pengar.

 1. Maximalt handelsstöd

BitQL strävar efter att erbjuda konsumenter den mest möjliga handelshjälpen eftersom den används av investerare på alla erfarenhetsnivåer. För att hitta handelstekniker som bäst passar deras mål och risktolerans, kan nya handlare snabbt justera standardinställningar, nivåer av assistans och autonomi.

Erfarna handlare kan dock experimentera med olika handelsfunktioner. Du kommer att ha en dedikerad kontoansvarig som du kan kontakta om du har fler frågor. Den tekniska supportpersonalen på BitLQ kommer att svara på alla dina frågor snabbt.

Hur fungerar BitLQ?

BitLQ-handelsappen använder artificiell intelligens (AI) och hämtar data från andra handelsplattformar för kryptovaluta utöver de traditionella handelsverktygen och taktiken för teknisk analys och nyhetsanalys. För att hitta de bästa erbjudandena på marknaden använder den också tekniker för nyhetshandel, pristrender och arbitragehandel.

I kryptovalutornas värld är arbitragehandel extremt vanligt eftersom det använder sig av små prisskillnader mellan tillgångar. BitLQ kan utföra 50 arbitrageaffärer på en minut och samlar in data från mer än 30 utbyten.

Plattformen använder sig också av NLP, eller naturlig språkbehandling, för att undersöka flera webbplatser samtidigt och ge boten användbara kommandon. Genom att snabbt skanna hela marknaden på detta sätt hjälper BitLQ handlare att realisera belöningar (läs: vinster).

Egentligen utnyttjar handelsboten exakt samma falska strategi som tillämpas av ett antal andra bedrägerikryptobotar som vi har varnat för:

För- och nackdelar med BitLQ-handelsprogramvara

Fördelar

 • Since no prior knowledge is necessary to start trading, it is incredibly beginner-friendly.
 • Making an account is completely free.
 • High level of accuracy.
 • Support for many coins.
 • No extra costs.

Nackdelar

 • Det finns inga garantier för att användningen av programvaran kommer att resultera i ekonomisk vinst.
 • Okända personer är ansvariga för plattformen.
 • Frånvaro på sociala medier
 • Otillgänglig i Hong Kong, USA och Storbritannien

Hur man börjar handla

Nya användare bör följa BitLQ-plattformens enkla instruktioner för att komma igång med handel. Så här ser registreringsproceduren ut och det tar bara några minuter att börja.

Skapa ett konto

Ange ditt för- och efternamn, telefonnummer och e-postadress när du först registrerar dig som ny användare. Använd ett demohandelskonto initialt om du inte är helt bekväm med livehandel direkt.

Demohandelsfunktionen kan hjälpa dig att få en känsla av hur boten fungerar och hjälper handlare att tjäna pengar genom att beskriva allt på en lättanvänd instrumentpanel. Naturligtvis behöver du inga riktiga pengar för att handla med ett demokonto, men om du gör det kommer du att känna dig mycket mer säker på att använda riktiga pengar för att investera.

Bli medlem i BitLQ

Autentiseringsbekräftelse

Användare av BitLQ-appen behöver inte identifiera sina identiteter (och att inte behöva tillhandahålla all din personliga information är fantastiskt), men du måste validera din e-postadress för att börja handla.

Nya användare är lätt ombord och det bör inte ta mer än 3 till 5 minuter att slutföra allt. Tänk dock på att plattformen samarbetar med externa parter, varav vissa kan ta emot din personliga information.

Göra en insättning

Du bör sätta in pengar som ny medlem innan du börjar handla. Minsta investering är $250, men om du vill kan du investera upp till $15 000. Plattformen accepterar en mängd olika betalningsalternativ, inklusive snabba insättningar via PayPal och banköverföringar samt kredit- och betalkortsinsättningar, banköverföringar och e-plånböcker som Paymo.

Beloppet för den minsta insättningen är exakt detsamma som andra bots kräver:

Bedöma handelsprocessen

Du kan komma åt handelsinstrumentpanelen, välja önskade inställningar, göra affärer, begära uttag etc. så fort du gör en insättning. Du kan bättre förstå handelsfunktionerna och möjligheterna genom att använda BitLQ-appen, som stöder engelska, danska, portugisiska och spanska.

Handel med BitLQ-roboten

Du bör slå på roboten efter att ha skapat ett konto och satt in pengarna. När du gör detta kommer boten omedelbart att börja studera marknaden och leta efter de bästa erbjudandena som gör att du kan tjäna lite pengar. Boten reagerar på marknadsrörelser och väljer de bästa erbjudandena direkt eftersom den är automatiserad.

Vilka kryptovalutor kan du handla med BitLQ?

Bitcoins och en telefon

BitLQ är en handelsbot som mestadels används för handel med Bitcoin. 13 andra kryptovalutor, inklusive Ethereum, Ripple, EOS, IOTA, ZCash, Litecoin och Neo stöds faktiskt för handel.

Hur väljer man rätt parametrar?

Du kan upprätta handelsbegränsningar innan boten aktiveras för att skydda dig mot förluster. BitLQ:s mjukvara är dock extremt exakt, och majoriteten av affärerna som den genomför (98/100) är framgångsrika. I verkligheten lyckades vissa användare tjäna $800 i vinst efter att ha gjort den erforderliga minimibetalningen på $250.

Hur utför BitLQ sina affärer?

Allt görs automatiskt. För att identifiera de ideala tidpunkterna för att genomföra köp- och säljaffärer gör programvaran en grundlig undersökning av prisrörelser, senaste nyheter och historiska data. Den håller reda på tidigare pristrender som kan förebåda en uppåtgående eller nedåtgående rörelse. Boten startar en ny transaktion så snart den upptäcker ett mönster som är tillräckligt nära.

Uppskattning av den dagliga vinsten

Med tanke på att ett antal faktorer påverkar din vinst och dina intäkter är det ganska föga uppskattat att ge uppskattningar. Det beror först och främst på hur mycket du investerar i förväg. Dessutom beror det på din risktolerans och villkoren du väljer för din handel.

Sist men inte minst är kryptovalutamarknaden otroligt volatil, så summan du kan tjäna med boten kommer att förändras från dag till dag. Den genomsnittliga dagliga vinsten kan dock nå upp till 25% av din initiala investering, vilket kan glädja dig om du föredrar siffror framför ord.

Liknande enorma vinster erbjuder andra kryptobotar, som redan har granskats på vår webbplats:

Handelsrisker

Även om användning av BitLQ-handelsprogramvara kan hjälpa dig att göra betydande vinster, kom ihåg att det finns risker förknippade med alla investeringar (aktier, Forex, etc.) och att det finns ytterligare faror förknippade med världen av handel med kryptovalutor, så du bör fortsätta med försiktighet. I den här branschen finns det inget som heter garanterad vinst.

För att skydda användarnas pengar och minska riskerna använder plattformen stop-loss-handelsstrategin, som stänger ute handelssessioner som är mindre sannolikt att resultera i vinster.

Å andra sidan bör användare ta ansvar för sin egen säkerhet genom att skapa robusta, svåra lösenord, med jämna mellanrum ändra sina åtkomstkoder och undvika att lägga alla sina pengar i en enda app.

Dessutom hävdar vissa onlinerecensioner saker som ”BitLQ är en bluff” helt enkelt för att granskaren registrerade sig på den felaktiga webbplatsen. Det finns flera webbplatser som imiterar BitLQs officiella webbplats, som BitIQ eller BitQT. Om du bestämmer dig för att prova BitLQ-handelsboten, undvik att registrera dig på den falska webbplatsen eftersom du bara kommer att förlora pengar.

Olika BitLQ-webbplatser

Kom ihåg att insättningar skickas till olika mäklare; appen behåller inte kundmedel. Kontakta mäklaren direkt om du vill säkerställa din trygghet och sinnesfrid. Du kommer att kunna berätta att något är fel om du inte kan kontakta en mäklare.

Utbetalning och uttag

En av de viktigaste faktorerna att tänka på när man väljer mellan olika plattformar är huruvida utbetalningsmekanismen på BitLQ-plattformen är problemfri och felfri.

Även om det är möjligt att göra många lönsamma handlare i början av att använda sajten, rekommenderas det att du börjar blygsamt och tar ut pengarna så snart du har tjänat större vinster jämfört med vad du initialt har investerat. En bra riskhanteringstaktik är att ta ut pengarna du började med och ge roboten ytterligare medel att använda för ytterligare affärer.

I motsats till många andra handelsapplikationer har BitLQ rimliga avgifter. Medan plattformen tar ut en fast 2% provision på alla lönsamma affärer och vinster som realiseras med hjälp av handelsroboten, finns det inga extra avgifter för insättningar, uttag eller inaktivitet. Du kan ta ut pengar gratis upp till tio gånger varje månad, därefter kan det tillkomma avgifter. Det kan ta upp till 24 timmar att behandla en begäran om uttag, så du kommer inte att kunna ta emot dina pengar direkt.

Är BitLQ App kompatibel med din enhet?

BitLQ-handelsappen är kompatibel med stationära, mobila, bärbara och surfplattor. Om du vill kan du bara använda det webbaserade gränssnittet; annars fungerar appen med praktiskt taget alla iPhone- och Android-enheter. Utan att ens pausa verktyget är det enkelt att växla mellan enheter.

Vilka länder är BitLQ tillgängligt i?

Användare från många nationer, inklusive Nya Zeeland, Australien och Singapore för att nämna några, kan få tillgång till BitLQ. I själva verket är det tillgängligt i alla länder där handel med CFD-kontrakt är lagligt. Du kan börja handla direkt om du kan komma till plattformens officiella webbplats och skapa ett konto.

Slutsats

Vi gjorde vårt bästa för att beskriva kraven för att använda boten, dess handelsprinciper och din intäktspotential i denna BitLQ-recension. Hittills verkar det som att BitLQ är en av handelsplattformarna som kan göra handel med kryptovalutor enkel, lågrisk och framför allt lönsam. Den känner ständigt igen och tar tillvara på marknadschanser som inte ens de mest erfarna handlarna kan. Om du har bestämt dig för att gå med i BitLQ-communityt, investera bara pengar du har råd att förlora och ta ut pengar ofta för säkerhets skull.

Vanliga frågor

Är BitLQ en bluff?

Nej, det är det inte, trots råden i vissa webbrecensioner att ”undvika att använda BitLQ-bedrägeriprogram.” Många bitcoinexperter har provat och testat den registrerade kryptovalutaplattformen BitLQ. Det finns dock många bedrägliga handelsbots på marknaden som försöker likna BitLQ, så var försiktig. Dessutom finns det risker förknippade med att använda vilken handelsmjukvara som helst, inte på grund av själva programvaran utan snarare på grund av kryptovalutamarknadens flyktiga och oförutsägbara.

Kan jag bara handla med Bitcoins?

Även om BitLQ prioriterar handel med Bitcoin, kan du också komma åt ett antal andra kryptovalutor inklusive Ethereum, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Cardano, Dash och Ripple, för att nämna några, på sajten.

Är handel säker?

Tänk på att det kan vara svårt att hitta en handelsplattform som är 100 procent seriös med tanke på att det alltid finns en chans att förlora pengar när du investerar. Men att använda BitQL för handel är säkert; Hittills har ingen användare klagat på att ha blivit lurad eller förlorat pengar när han använder den här plattformen. Det beror främst på BitLQs stop loss-system, som säkerställer att sannolikheten för att förlora pengar är extremt låg (även om den fortfarande finns).

När kan jag börja handla?

Allt du behöver göra för att börja handla med BitQL är att öppna ett konto, finansiera det och utföra några transaktioner. Det är verkligen så enkelt! BitLQ är en funktionsrik mjukvara som verkligen ger användarna tillgång till de resurser som krävs för att utföra lukrativa affärer och effektiviserar allas handelsupplevelse.

Varför ska jag använda handelsrobotar?

Om du är nybörjare eller inte har någon tidigare erfarenhet av kryptohandelstaktik, kan du använda en handelsbot och börja tjäna pengar så snart du förstår grunderna för investeringar i kryptovaluta. En handelsbot kan hjälpa dig att utveckla dina strategier och öka dina vinster om du är en erfaren handlare. Att distribuera en bot tar dessutom bort känslan från handelsområdet, där känslor ofta stör spelet.

Hur kan jag ta bort mitt BitLQ-konto?

Genom att välja ”stäng konto” på höger menyflik kan du snabbt inaktivera ditt konto om du av någon anledning inte gillar BitLQ-appen. Var bara noga med att ta ut dina pengar innan du avslutar kontot, eftersom du inte kommer att kunna få tillbaka dem senare.

User expirience

'