Kryptohandelshamster överträffar Bitcoin, Warren Buffett, Cathie Wood

A hamster!

Kryptohandelshamstern Mr. Goxx har ökat med nästan 30 % sedan de började köpa och sälja digitala tillgångar – bättre än Bitcoin, S&P 500 och till och med Warren Buffetts Berkshire Hathaway. Mr. Goxx, som livestreamar sina kryptohandelssessioner från en högteknologisk hydda i Tyskland, började med $390 på sitt utbyteskonto den 12 juni.

Sedan dess har Goxx lyckats växa sin totala tillgångsportfölj till imponerande $498.

Faktum är att Goxx satt på $580 på måndagen innan Bitcoin föll, vilket förde resten av kryptomarknaden ner med sig. Vid den tidpunkten var Goxx upp 50% på mindre än tre månader, medan Bitcoin hade stigit endast 41%. Den här hamsterns portfölj dominerar till och med Cathie Woods flaggskeppsfond ARK Innovation (som har ökat med mindre än 5 % sedan Goxx började handla med krypto).

Kryptohandelshamster redo att betala skatt

Vi rapporterade första gången om Goxx i juli när han var exakt 30 dagar in i sin tjänst som Twitchs första kryptohandelshamster. Goxxs affärspartner pratade med Protos precis innan marknaderna sjönk och förklarade att vinster ännu inte räcker för att täcka den initiala investeringen i hamsterns bur. ”Herr Goxx är glad att se att några av hans investeringar äntligen lönar sig.”

 ”Eftersom Mr Goxx är en hederlig affärsgnagare, måste han räkna med att ca 35% skatt som dras av på all hans avkastning, så det återstår fortfarande en del arbete innan han verkligen kan prata om att tjäna pengar”, sa de. Goxxs handelskontor (kopplat till hans livsmiljö) är anslutet till en dator som låter hamstern handla krypto.

Han väljer en av cirka 30 kryptovalutor genom att springa i sitt ”avsiktshjul”. Goxx reser sedan genom en av två beslutstunnlar. Goxxs köptunnel köper €20 ($23,60) av den valda krypton. Säljtunneln likviderar hela positionen. Trots slumpmässigheten i hans handelstaktik har Goxx haft några spännande vinster denna månad.

23,60 USD av Chiliz (CHZ) köpt i juli såldes för 36,44 USD i fredags (+54%).

23,57 $ av Pantos (PAN) köpt i juli såldes för 35,33 $ på söndagen (+50%).

23,79 USD av Dogecoin (DOGE) köpt i slutet av juli såldes för 34,80 USD i torsdags (+46%).

I vissa fall (på grund av den nuvarande Goxx Boxx-inställningen) kommer Goxx att köpa en kryptovaluta och sedan omedelbart sälja den, ofta med några få cent.

Mr. Goxx är de riktiga ”diamanthänderna”

Av någon anledning har Goxx aldrig slingrat sig igenom säljtunneln när TRON (TRX) väljs ut av hans speciella hamsterhjul för att plocka tillgångar. Faktum är att han har valt att delta i ”köp”-tunneln för TRX vid fem tillfällen. Sedan hans första köp i juni har TRX:s pris stigit med 40 %.

Detta innebär att TRX för närvarande är Goxxs största position, följt av Stellar Lumens (XLM), Ether (ETH) och Bitcoin (BTC). När det gäller vad Goxx sysslar med på sistone, köper den modiga hamstern faktiskt Ethereum-dip. Sedan i tisdags har Goxx förvärvat 0,0197703 ETH för motsvarande euro på 70,74 USD. Tyvärr har Ether sjunkit med cirka 9% sedan dess, så Goxxs ETH är nu värd bara $64,62. Men när en hamsters portfölj överträffar både Cathie Wood och Warren Buffett – kan Goxx verkligen klaga?

OBS! Den här artikeln är från september 2021. Vi är ledsna att säga att hamsterlegenden har gått bort under tiden. Må han vila i frid.