Lär dig allt du behöver veta om att satsa CRO på Crypto.com DeFi-plånboken

Plånbok

I den här artikeln kommer vi att ge dig en förklaring av hur du satsar CRO på DeFi-plånboken. Det första vi vill ta itu med är det grundläggande.

Crypto.com Chain eller CRO är en Ethereum-token. Det driver en tjänst som låter användare få cashback när de betalar i kryptovalutor. Att satsa på krypto är ett nyare sätt att få passiv inkomst genom att investera i blockkedjor. Se det som ett kryptosparkonto. Det du behöver för att hantera dina krypto är naturligtvis en kryptoplånbok. Det finns många av dem på marknaden, så forskning bör ge dig information om de bästa och säkraste. Vi kommer att prata om hur man satsar cro på crypto.com DeFi-plånbok här.

Termen DeFi står för Decentraliserad Finans. Det ger dig mer variation i valet av investeringar, men du måste göra det till en plånbok utan förvaring. Vad det innebär är att du får välja vem som har tillgång till dina pengar.

Hur satsar man CRO på DeFi Wallet

Det första steget när du bestämmer dig för att satsa cro på defi-plånboken är naturligtvis att skaffa några CRO-tokens. Du kan få dem på Crypto.com-börsen. Nästa sak du bör göra för att satsa CRO på DeFi- plånbok är att skaffa DeFi plånbok-appen. Nedladdningen är gratis och enkel, och det finns versioner för både iOS och Android. Efter det bör du ställa in din plånbok. Processen är lite mer komplex, men allt är för din säkerhet. Du kan sätta upp en ny plånbok, eller om du redan hade en, bara ”förnya” den. Du måste gå igenom några steg när du skapar en ny DeFi-plånbok.

Konfigurera en DeFi-plånbok

Först väljer du ”ny plånbok” i menyn. Kolla in användarvillkoren och andra texter som visas, så att du håller dig informerad och förstår hur allt fungerar. Nästa steg är att ställa in ett lösenord, och vi föreslår också att du aktiverar alternativet ansiktsigenkänning eller fingeravtrycksigenkänning. Efter det kommer du att få en återställningsfras, som du bör skriva ner och förvara någonstans säkert. Den består av 12 enordsfraser. När du bekräftar återställningsfrasen behöver du bara namnge din defi-plånbok, och nu kommer du att kunna överföra CRO-mynt från appen till din plånbok.

Börjar med insats

När din plånbok är klar är det dags att börja multiplicera dina mynt. Vad du behöver göra för att börja är att klicka på Tjäna-knappen i din DeFi-plånbok-app. Med kommandot Tjäna mer eller börja tjäna pengar kan du se vilka tokens som stöds för att tjäna pengar. Eftersom din token är CRO, välj den och ange summan du vill satsa. Du kommer att få en årlig prognos för intäkterna för det beloppet med den nuvarande procent av den beräknade årliga utmärkelsen.

Nästa sak att göra är att kontrollera och välja en validator. Vi rekommenderar att du använder en Validator med mer än 15% röststyrka. Kontrollera noga om du har valt allt som du önskar, och om allt är okej, fortsätt till Bekräfta insatsen.

Nu är det dags att godkänna din förfrågan genom att ange ett lösenord, varefter du ska vänta på att begäran ska godkännas. Efter att det är gjort, efter att ha uppdaterat din plånbok, kommer du att se det insatta beloppet på din Tjäna-skärm. Processen är ganska enkel, den kräver bara att du följer stegen noggrant. Om du har problem med att förstå allt, föreslår vi att du kollar in fler recensioner och instruktioner på ”stake CRO on DeFi-wallet” (satsa CRO på De-Fi-plånboken).

Mer att veta om hur man satsar CRO på crypto.com DeFi-plånbok

Vi kommer att försöka sammanfatta genom att svara på några av de vanligaste frågorna om hur man  satsar CRO på DeFi-plånbok för att hjälpa dig att njuta av din säkra insats.

En av dessa frågor handlar om att göra anspråk på dina belöningar. Du bör kunna göra anspråk på dem när som helst. Det finns två alternativ: du kan göra anspråk på insatsbelöningen för ytterligare investeringar, eller dra dem till din DeFi-plånbok.

Vad händer om du helt enkelt inte vill satsa cro på defi-plånbok längre? 

Den processen är inte heller komplicerad. För att stoppa insatser, klicka på dina CRO-tillgångar för att öppna en skärm med alla detaljer om din insats. Tryck på Unstake-knappen (sluta satsa på) och ange det belopp du vill sluta investera. När du gör kontrollen och godkänner begäran måste du vänta på bekräftelsen. Det finns något du bör veta om detta, så att du inte blir förvirrad.

Det finns en oinsatsperiod på 28 dagar, så tekniskt sett måste du vänta tills det officiellt är borta från insatsspelet för den önskade mängden mynt. Detta belopp går till Unbonding Balance, och du kan alltid kontrollera det där. Det finns också en nedräkning för de 28 dagar som är tillgängliga i appen, vilket är ganska användbart. När perioden är över går det önskade beloppet helt enkelt tillbaka till din plånbok. En annan bra sak är att alla belöningar du inte redan har fått kommer också att överföras automatiskt till din DeFi-plånbok.

Kan du ändra din insats cro på defi wallet validator?

Jo det kan du. Det finns ett alternativ att göra det. Börja med att gå till skärmen Insatsdetaljer. Klicka på alternativet Switch Validator och välj en ny Validator från listan. DeFi arbetar med noggrant utvalda Validatorer, alla i deras så kallade vitlista. Så det är bara att välja en ny. Processen är till största delen densamma som tidigare nämnts. Det kräver en begäran, lösenord och auktorisering. Från den tidpunkt då din validator ändras kan du inte ändra den igen under de närmaste 28 dagarna. Ha detta i åtanke när du väljer.

Finns det en extra avgift för att satsa CRO på DeFi-plånboken?

Plånboken i sig tar inga avgifter, men det gör Crypto.org. Det tillkommer avgifter för alla åtgärder i relation till insatsen, unstake, belöningsanspråk, etc. Vi rekommenderar starkt att du är säker på att du har tillräckligt med att betala för avgiften innan du fortsätter med något.

Slutsats

Intresset i kryptovärlden växer i popularitet varje dag. Passiv inkomst är en lysande sak när det görs rätt, och alla verkar vara intresserade av det nuförtiden. För att börja denna resa bör du utvärdera alla dina alternativ och ta reda på vilken av krypton du vill ska vara din huvudsakliga investeringsplan. Gör din research och var väl förberedd innan du börjar satsa cro på defi-plånboken. Det viktigaste är att vara säker och ha kul. Det är roligt att spåra dina framsteg, och själva spelet är en bra fart.