Lucky Block Crypto recension: är det legitimt?

One bitcoin

Lucky Block Crypto, en nyligen lanserad plattform, kan vara lösningen på de kritiska problemen inom blockchain-spelbranschen. Dessa kritiska problem hänvisar till tröga banköverföringar, pappersarbete och administrationsavgifter. I deras vitbok förklarar Lucky Block Crypto varför det är en bra idé att styra bort från det fysiska systemet som är naturligt benäget att rigga och ett centraliserat system som har likviditets-, säkerhets- och hastighetsproblem helt och hållet och byta till den digitala världen.

Den andra huvudidén bakom plattformen är att maximera teknikens kraft och få rättvisa och transparens i rampljuset, öka chanserna att vinna och ge bättre belöningar till lotterideltagare.

Ändå är Lucky Block Crypto legitimt och vi kommer att presentera var man kan köpa Lucky Block Crypto-tokens – vi bryter ner allt i denna Lucky Block Crypto recension.

Är Lucky Block Crypto legitimt?

Låt oss nu förklara vad som gör projektet pålitligt.

Värd på Binance smartchain kan alla Lucky Block Crypto-spelresultat vara lätt synliga och tillgängliga genom att kontrollera ett smart kontrakt (vars huvudsakliga syfte är att främja transparens). Inga smarta kontraktsändringar kan implementeras innan en tredjepartsgranskning, vilket är nyckeln till att förhindra manipulering.

Lotterivinnare dras slumpmässigt, vilket eliminerar risken för manipulation och ingjuter förtroende för plattformens uppdrag när det kommer till framtiden för spel- och spelmiljön. Lucky Block Crypto kontrolleras inte heller av en myndighet eller en enda person, vilket återigen säkerställer att processen är 100% rättvis.

Det bör dock beaktas att biljettförsäljningen av jackpottvinsterna inte har börjat ännu, varför plattformens legitimitet bör tas med en nypa salt. Dragningen börjar måndagen den 30 maj och det är evenemanget som marknadsförs massivt i alla Lucky Block Crypto-relaterade nyheter, medan de dagliga utlottningarna av gruvorna börjar äga rum den 6 juni. Den första jackpotten ($1 miljon) kommer att tillkännages och betalas ut tisdagen den 31 maj.

Förutom att dra en jackpottvinnare kommer en av Lucky Block NFTs ägare också att dras och belönas med ytterligare ett pris på $1 miljon. Lucky Block NFT är en samling av 10 000 NFTs som fungerar som lotter för lotter och erbjuder både vanliga och exklusiva innehavsbelöningar. Minimipriset för Lucky Block NFTs ligger på 3,75 BNB och NFTs kan köpas på deras officiella hemsida.

Lucky Block Crypto meddelade att en av Platinum Rollers (färre än 3 000 NFT-innehavare) skulle vinna en Lamborgini i en av de kommande dragningarna. Genom att köpa en NFT blir man omedelbart berättigad till en giveaway och är automatiskt med i dragningen.

Till skillnad från lotteridragningar är Lucky Block-prisdragningar för deras NFT-innehavare separata från huvudspelet och är redan igång. Fram till denna dag har Lucky Block Crypto redan belönat några av medlemmarna i deras community medan deras belöningspool ökar dag för dag (för närvarande i genomsnitt $10 000), vilket bevisar deras legitimitet ännu en gång.

Lucky Block Crypto Team

Teamet bakom Lucky Block Crypto är mer än legitimt. VD:n Scott Ryder startade sin kryptovalutaresa 2017 som försäljningschef och nu hanterar han ytterligare två kryptoroller – som StakeMoon Coins verkställande direktör och DeFi Coins medgrundare. James Bason, Nelson Campelo och Gary McFarlane är en del av truppen som styr ratten för blockchain-lotteri och hasardspel. Dillian Whyte, en världsomspännande populär tungviktsboxare, är plattformens ambassadör och Lucky Block Crypto var hans stolta sponsor i en av de största matcherna i Storbritannien – Dillian vs Tyson Fury.

Hur och var kan man köpa Lucky Block Crypto?

För att delta i prisutdelningar bör man köpa en lottolott med Lucky Blocks infödda token – LBLOCK som också har andra verktyg. Det finns över 52 000 Lucky Block-innehavare som kommer att få 10 % belöningar för varje jackpott, utan att ens behöva köpa en biljett (även om innehavare kommer att få gratis dagliga jackpottposter också). Alla som vill köpa en Lucky Block Crypto-token kan göra det antingen via PancakeSwap, Dextools, Poocoin eller med fiatpengar.

Så här köper du Lucky Block Crypto på Pancakeswap-börsen:

 1. Köp önskad mängd BNB-tokens via Binance,
 2. Ladda ner och konfigurera en Trust Wallet,
 3. Öppna Trust Wallet och ange antalet BNB-tokens du vill byta till en smartchain,
 4. Håll dig inom ditt Trust Wallet-gränssnitt och klicka på knappen ”DApps” längst ner på sidan (DApps står för decentraliserade applikationer, varav en är PancakeSwap),
 5. Scrolla tills du ser PancakeSwap och anslut din plånbok till den,
 6.  För att kunna köpa LBLOCK-tokens, måste du köpa CAKE först, hjärtat av hela PancakeSwap-ekosystemet,
 7. Om Lucky Block inte finns på listan över tokens du kan byta CAKE till, klistra in den här adressen 0x2cD96e8C3FF6b5E01169F6E3b61D28204E7810Bb i adressfältet och klicka på importera,
 8. Ange mängden Lucky Blocks du vill köpa och klicka på köpknappen.

Lucky Blocks kan också köpas med Metamask, och så här:

 1. Installera Metamask i din webbläsare eller ladda ner telefonappen,
 2. Anslut din Metamask-plånbok och lägg till Binance Smart Chain-nätverket manuellt,
 3.  Om huvudvyn bytte från Ethereum till Smart Chain är du bra att gå och du kan följa resten av stegen som vi förklarade nedan (köp BNB och byt den till Lucky Block-tokens).
Two bitcoins

Lucky Block Token – Prisöversikt

Ytterligare, en indikator som bevisar att Lucky Block Crypto är legitim är dess tokens prisrörelse. Lucky Block-förköpet ägde rum den 21 januari och skjutit up sedan på PancakeSwap den 26 januari. Antalet innehavare sköt i höjden från 9 000 till 18 000 och priset gick från $0,0008 till $0,002 utan problem. Tokenen nådde sin högsta nivå den 17 februari på $0,009 men drog sig tillbaka en aning kort efter.

Den 20 maj låg LBLOCK-tokenen på $0,00244 och den 22:e på $0,00388. Volymen och köpintresset bakom den kommande lanseringen av webbappen har stigit sedan dess, men priset drog sig tillbaka till 0,0022 USD igen på grund av marknadsförhållandena. Oavsett så anses LBLOCK vara en av de mest eftertraktade valutorna bland hungriga handlare eftersom det revolutionerar lotteriet och skapar ett sunt system där alla vinner.

De senaste nyheterna om Lucky Block Crypto

Inte bara att priset på Lucky Block-tokenen gör rörelser när den stora dagen hägrar, utan utvecklarteamet gör ännu större steg för att göra betydande förändringar som kommer att öka tokens värde och driva ännu fler investerare.

Teamet tillkännagav nyligen V2 LBLOCK-tokenutgåvan, som lanserades med en tydlig idé i åtanke – för att ge den tidigare saknade bristen på stöd för den inneboende beskattningsprocessen som är tätt kopplad till Lucky Block Cryptos ekosystem. En skatt på 12 % införlivas när V1-tokenen säljs medan det inte finns någon skatt för V2-tokenen, vilket öppnar dörren för fler Lucky Block-handlare och resulterar i mer likviditet och prisrörelser uppåt. Slutligen, att lösa skattefrågan gjorde det bekvämare för V2-token att listas på Binance och andra centraliserade börser.

V1 och V2 tokens är direkt länkade men har olika användningsfall. V1-tokenen är tänkt att handlas på decentraliserade börser och användas för att köpa biljetter. Å andra sidan är V2-token, till skillnad från V1, baserad på Ethereum och endast avsedd att handlas på centraliserade börser.

Teamet implementerade också en låsmekanism för V1- och V2-tokens (beroende på mängden V2-tokens som säljs, låses samma mängd V1-tokens omedelbart). Mekanismen säkerställer att det cirkulerande utbudet av tokens förblir oförändrat och upprätthåller prisparitet och stabilitet för dem båda.

Slutsats

Teamet bakom Lucky Block arbetar hårt på att slå samman lotteri med blockchain-teknik och tillhandahålla en rättvis underhållningsvärld som belönar och gynnar Web3-användare. Lucky Block-innehavare kan njuta av en myriad av förmåner medan de främsta tjänar en mer än anständig passiv inkomst och har chansen att vinna en jackpott om de har turen. Så, är Lucky Block Crypto legitimt? Än så länge verkar det så men vi väntar alla på den slutgiltiga bekräftelsen som kommer om bara ett par dagar.