Vad är Pulse X och var kan man köpa det?

Dator och investering

Hur köper man Pulse X Crypto?

Det finns vissa kryptovalutor, som Pulse Predictions Market, som man inte kan köpa direkt med fiatpengar.

Om man vill köpa Pulse måste en först köpa en annan kryptovaluta från vilken fiat-till-krypto-swap som helst och sedan använda den krypton för att köpa Pulse Predictions Market.

Vad är PULSE?

Pulse Prediction Market (PULSE) är en decentraliserad applikation med öppen källkod som underhålls av allmänheten. Det är en av ERC-20-token som är utformade för att ge sina ägare auktoritet över hanteringen och framtiden.

Det är byggt på NEAR-protokollet som gör handel på Pulse omedelbar och kostar mindre än en spänn, så att mer pengar stannar i ens plånbok.

Pulse-token är nyttig på marknader baserade på Pulse-marknader eftersom den tillåter användare att använda den som en insättning för vadslagning och likviditetsförsörjning.

Pulse-mynt använder också Flux Protocol’s Decentralized Oracle Infrastructure för att lösa marknader på några minuter, vilket gör att man snabbt kan få ens vinster.

Handlare skapar Pulse för handlare och det är transparent, lätt att använda, och som kan vara den viktigaste delen, det återför kontrollen till användaren.

I den här artikeln kommer vi att visa dig hur du köper Pulse X-krypto steg för steg.

Vad är Fiat-pengar och hur man byter dem mot kryptovaluta?

I början av den här artikeln har vi nämnt fiat-pengar. Låt oss först förklara den termen.

Fiat-pengar är en form av valuta som stöds av ett lands regering istället för en fysisk vara eller finansiellt instrument. Det inkluderar de flesta mynt- och pappersvalutor som används över hela världen, till exempel den amerikanska dollarn, det brittiska pundet, den indiska rupien och euron.

Eftersom vi inte kan köpa Pulse X med fiat-pengar måste vi först byta fiat-pengar mot krypto, och sedan kommer vi att använda den krypton för att köpa Pulse.

I de första två stegen i den här guiden kommer vi att förklara för dig hur man köper en kryptovaluta som USDT eller ETH från vilken fiat-till-kryptobörs som helst, och sedan kommer vi tillbaka till var man kan köpa Pulse X-krypto.

Steg 1: Registrera dig på Fiat-To-Crypto Exchange

Först måste du köpa en av kryptovalutorna. Vi tar USDT som ett exempel så att vi kan leda dig genom två av de mest använda fiat-to-crypto-börserna, UpHold och CoinBase.

Vi rekommenderar att du utforskar deras avgiftspolicyer och andra funktioner och provar båda så att du kan ta reda på vilken som passar dig bäst.

Du måste registrera dig för en av dessa plattformar.

 Låt oss börja med Uphold.

The easiest way to invest

När du har klickat på ”Registrera dig” (Sign Up), skriver du din e-postadress, väljer ett lösenord och ser till att det är ett starkt, så att ditt konto kan vara säkert, och fyller i fälten ”Bostadsland” (Country of residence) och ”Medborgarskap” (Citizenship).

Du kommer att få bekräftelsemailet. Efter att du klickat på länken inom, måste du ange ditt mobilnummer för att ställa in tvåfaktorsautentisering, vilket vi starkt rekommenderar.

Nästa steg är identitetsverifiering, och efter den proceduren som bör ta upp till 15 minuter kan du köpa krypto. 

Hur går det med CoinBase?

Create an account

Hela processen är ganska lik. Först skapar du ett konto genom att skriva ditt för- och efternamn, e-postadress och lösenord. Återigen, vi rekommenderar att du väljer ett starkt lösenord så att ditt konto kan vara säkert.

Efter det får du bekräftelsemailet och sedan ska du ange ditt mobilnummer för att ställa in tvåfaktorsautentisering.

Att skapa ett konto slutar med identitetsverifiering och efter det kan du köpa kryptovaluta på samma sätt som hos Uphold.

Steg 2: Köp USDT med Fiat Money

För att köpa krypto måste du först välja en betalningsmetod. Både Uphold och Coinbase låter dig välja mellan att tillhandahålla ett kredit-/betalkort och att använda en banköverföring.

När du använder ett kreditkort kan ditt kreditkortsföretag debitera dig en högre avgift, men du kommer att kunna göra en transaktion direkt. Banköverföring är billigare, men det tar längre tid att sätta in fiat-pengar.

Nu när du är redo, välj din fiat-valuta på skärmen “Byta ut” (Transact), och välj sedan USDT i fältet ”Till” (To), ange beloppet, klicka på förhandsgranska och om allt ser ok ut för dig, klicka på bekräfta.

Grattis! Du har precis köpt din första krypto. 

Steg 3: Använd USDT för att köpa Pulse X Crypto

Om du föredrar att använda Coinbase och Coinbase Wallet på din smartphone kommer du att kunna köpa Pulse X-krypto direkt i appen.

Klicka på och sedan gå till fliken ”Handla” (Trade). Där kan du byta ut USDT mot vilken token som helst som körs på Ethereum-standard (ERC-20 tokens). Välj Pulse Predictions Market från ”välj mynt”-menyn (choose coin på svenska).

Fyll i mängden USDT du vill handla för PULSE, se till att lämna tillräckligt mycket för transaktionsavgifter. Verifiera ditt köp och slutför processen genom att följa instruktionerna på skärmen.

Sista steget: Håll PULSE tryggt i hårdvaruplånböcker

Det är sant att du först bör utbilda dig själv om grundläggande säkerhetsåtgärder på dina enheter. Annars spelar inget annat roll. Använd inte uppenbara och korta lösenord. Skaffa en lösenordshanterare och se till att ditt lösenord är långt som en hel mening.

Även om en molnplånbok som Coinbase är ett acceptabelt val, är en hårdvaruplånbok fortfarande ett av de bästa alternativen som finns. Hårdvaruplånboken är en enhet gjord speciellt för att säkert lagra kryptovaluta.

De hårdvaruplånböcker är fullständigt omöjliga att komma åt om du inte använder det säkra protokollet för att skicka eller ta emot din krypto. Två föredragna val är Ledger och Trezor.

Till exempel, Ledger Nano S är kompatibel med 64-bitars stationär dator, och även med Android 7+ smartmobiltelefoner.

När det kommer till Trezor kan den säkert användas via dator eller mobil också.

Vilket du än väljer är det ett måste om du värdesätter din säkerhet.

Kan jag köpa PULSE coin?

 Som sagt, eftersom man inte kan köpa Pulse Prediction Market med fiat-pengar, betyder det att man inte kan köpa det direkt med cash. Det finns dock lokala marknadsplatser där man först kan köpa USDT och sedan slutföra resten genom att sätta in ens USDT till rätt AltCoin-börser.

Pulse-prisförutsägelse

I skrivande stund är Pulse-priset lika med 0,00456 USD. Köper man Pulse idag för 100 dollar får en totalt 21950,86 PULSE. Baserat på våra prognoser förväntas en långsiktig ökning. Med en 5-årig investering förväntas intäkterna bli cirka +217,98%.