Bitcoin Champion Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Bitcoin Champion Fullständig recension: En medlem av ett brottsligt nätverk

Välkommen till Bitcoin Champion recension, där vi inspekterar säkerheten och giltigheten av plattformen. Trots ett antal falska recensioner på nätet, avslöjade vår djupgående forskning de oroande resultat vi är på väg att dela.

Innan du investerar några pengar i kryptotillgångar bör handlare vara uppmärksamma på de tjänster de arbetar med.

Kryptoteknologi är fortfarande ung. Därför är det fortfarande inte helt reglerat, och lagstiftningen håller på att göras. Tyvärr öppnar det utrymme för kriminella, som använder oetiska strategier för att stjäla från och lura oskyldiga människor.

Därför bör alla handlare undersöka varje plattform och tjänst de arbetar med. Innan de investerar bör de konsultera så många relevanta webbplatser och recensioner som möjligt.

Säkerhet
10%
Användarvänlighet
100%
UI/UX
10%
Minsta insättning och betalningsalternativ
10%
Demokonto
100%
Support och handledning
10%
Vinst
10%
Totalbetyg
10%

Vilka är riskerna med att använda Bitcoin Champion?

 • Rapporter om missbruk av känslig data
 • Otillåtna kreditkortstransaktioner
 • Påträngande telefonsamtal
 • Falska webbplatser, licenser och recensioner
 • Oetiska marknadsföringsstrategier

Bitcoin Champion: Bedrägeriets mästare

Även om de presenterar sig själva som en kryptobot, är Bitcoin Champion inget av det. Det är bara en annan bluff och farlig plattform som våra användare rekommenderas att undvika till varje pris.

Bitcoin Champion är en bedräglig skapelse, gjord av samma kriminella nätverk som ligger bakom följande ”kryptobots”:

Samma nätverk skapade minst 50 bedrägeriwebbplatser som låtsades vara kryptohandelsplattformar.

Alla dessa webbplatser använder liknande strategier för att locka användare och ta bort deras pengar. De lovar att ha den senaste AI-tekniken som handlas automatiskt och ger tusentals dollar om dagen. I slutändan upptäcker dock användare bara att de har förlorat både sina vinster och sina insättningar.

En handelsbot eller en bedrägeriplattform?

Låt oss nu fokusera på Bitcoin Champion. Påstås påstås plattformen vara inte mindre än ett känt varumärke bland kryptobots. Det är ”berömt” eftersom det på 24 timmar kan göra en vinst på minst $800. Och allt det med bara en insättning på 250 $.

Sedan 2017, när det lanserades, tjänade Bitcoin Champion tusentals miljonärer. För sin framgång vann de till och med priser. Det är åtminstone vad de säger.

Webbplatsen berättar också att skaparna av plattformen brukade arbeta på Wall Street. Vi får dock inte deras namn för att kontrollera om påståendet är sant eller inte.

Om en användare investerar ett större belopp, berättar Bitcoin Champion för oss på sin sida, då är intäkter på upp till $5 000 möjliga.

Låter orealistiskt, för det är det.

Att skapa ett konto på Bitcoin Champion är lätt av en anledning. Det finns inga säkerhetsprotokoll, inga KYC-procedurer och inga verifieringssteg. Bedragarna bryr sig inte om det. De vill ha användarnas pengar och data, och de vill ha dem snabbt.

Som man kan förvänta sig vet vi inte många detaljer om hur insättningar och uttag fungerar. Med största sannolikhet, som är fallet med de flesta av dessa bluffrobotar, är insättningar möjliga via kreditkort.

Å andra sidan lovar plattformen uttag inom 24 timmar. Hur uttagen behandlas är det ingen som vet. Förmodligen för att ingen någonsin sett en vinst eller tillbakadragande från dessa brottslingar.

Antagligen är algoritmen så kraftfull att den gör förutsägelser med 99% noggrannhet. Det är omöjligt att förutsäga möjligheten av regn under de följande två timmarna med sådan precision, än mindre den hyperflyktiga kryptomarknaden.

Dessutom är algoritmen inte bara exakt utan också snabb. Den fungerar 0,01 sekunder snabbare än någon annan kryptobot på marknaden.

Bitcoin Champion: Den rudimentära webbplattformen och falska funktioner

Dessutom är gränssnittet för appen lätt att använda och är nybörjarvänligt. Faktum är att gränssnittet är så enkelt att det är osofistikerat. Enligt uppgift är de flera tillgängliga funktionerna:

 • Signaler (algoritmen utför en marknadsföringsanalys baserad på 6 indikatorer och informerar användaren om potentiellt fördelaktiga affärer)
 • Manuell handel
 • Automatisk handel
 • Mäklarhjälp (påstås certifierad)
 • Demoläge.

Systemet påstår sig vara anpassningsbart och kan utföra flera affärer samtidigt.

Förutom handel med kryptotillgångar är det möjligt att ”investera i olika system”. De som guidar användare genom ”scheman” är nätmäklarna.

Men en av de falska positiva recensionerna avslöjar för oss vad som är det sanna syftet med dessa ”mäklare”.

Här kan vi se att bedragarna gör sitt bästa för att undvika lagföring för vad de gör. Förhoppningsvis kommer de inte att kunna göra det länge.

De falska ”mäklarna” är troligen huvudmännen bakom hela detta kriminella nätverk.

Plattformen har inga appar för Android- och iOS-enheter, men webbsidan är optimerad för alla enheter.

Systemet stöder följande kryptovalutor: BTC, ETH, BTCUSD, LITE, XRP, BTCEUR och 8 andra.

Medan vi läser vaga omnämnanden av KYC-procedurer, berättar Bicoin Champion och dess affiliate-recensioner oss inte de avgörande sakerna:

 • som skapade plattformen
 • är plattformen på ett moln
 • vilka betalningsalternativ som finns

Bitcoin Champion röda flaggor: säkerhetsproblem, inga licenser, falska recensioner och mer

Eftersom vi hävdar att den här boten är en bluff, låt oss se vilka bevis vi har för att stödja våra påståenden. Så, låt oss börja.

En vanlig bedrägeristrategi: falska nyheter och kändisstöd

Bedragarna bakom Bitcoin Champion och dess systersajter investerar mycket i Google-annonser.

Innehållet i dessa annonser informerar ofta läsarna om att de bör investera med Bitcoin Champion så snart som möjligt. Och en av de främsta anledningarna till att folk borde investera är att många kändisar redan har gjort det. Elon Musk, Daniel Radcliffe, Dragon’s Den och många andra kända personer gynnades av att handla med Bitcoin Champion.

Det är meningslöst att ens motsäga detta nonsens. Onödigt att säga, Elon Musk behöver egentligen inte Bitcoin Champion för att bli rik.

Fler bevis på bedrägeri: falska botrecensioner och dåligt innehåll

Sida vid sida med bedragarna finns det oetiska marknadsförare och innehållsskapare. De skapar otaliga falska recensioner, där de hyllar bluffplattformarna.

Det är dock väldigt lätt att se att detta inte är äkta marknadsföring. De flesta recensioner är fyllda med stavnings- och grammatikfel. Dessutom är recensionerna skrivna på ett falskt, övertygande språk.

Ännu värre, det lama innehållet i dessa recensioner innehåller en rad inkonsekvenser. Medan en säger att Bitcoin Champion behandlar uttag på 24 timmar, säger den andra att det är 36 timmar.

Det är allt bevisar att dessa recensioner är generiska. Deras mål är inte att informera läsarna och tillhandahålla fakta. Tvärtom, dessa recensioner finns bara för att fylla toppen av sökmotorsidorna och förhindra att sanningen når användarna.

Ibland är innehållet så halt att det nästan är komiskt. Ta en närmare titt på skärmdumpen nedan. Det är ett stycke från Bitcoin Champions officiella webbplats, avsnittet ”Om oss”.

Erkände de bara öppet att de arbetar utan några licenser?

Alarmerande användarfeedback om Bitcoin Champion

Det totala betyget för Bitcoin Champion på Trustpilot är 2,8 (av 5). Även om det generellt är lågt skulle betyget vara ännu lägre om det inte fanns några falska positiva recensioner.

Det är väldigt lätt att veta att en recension är falsk:

 • ”personen” som skriver det har bara 1 omdöme på Trustpilot
 • profilbilden är en gratis bild
 • innehållet är generiskt (liknar recensioner på systerbots) och/eller absurt (innehåller endast en länk till webbplatsen).

Ett exempel på en falsk positiv användarrecension på Trustpilot

Tyvärr har det blivit vanligt att köpa positiva recensioner på Trustpilot bland bedragare.

Till skillnad från de positiva avslöjar de dåliga recensionerna en helt annan sida av denna bot. Det finns ett par oroande vittnesmål från människor som började få otaliga telefonsamtal strax efter att ha skapat ett konto på Bitcoin Champion.

Folk klagar på att personerna på andra sidan gränsen pressar dem att investera mer. Till en början utlovar de stora vinster. Men om en person vägrar att ge dem pengar blir de väldigt obehagliga och oförskämda.

Andra än störande telefonsamtal rapporterar människor obehöriga debiteringar till sina bankkonton. Som man kan förvänta sig, när bedragarna väl har kreditkortsuppgifter, hindrar ingenting dem från att ta hur mycket de vill.

FAQ 

Vad är Bitcoin Champion kryptohandelsbot?

Bitcoin Champion är inte en handelsbot, det är en webbplats gjord av en grupp kriminella. Bedragarna använder plattformen för att stjäla pengar och känslig data från användare.

Är det säkert att använda Bitcoin Champion?

Nej, det är det inte. Att skapa ett konto och göra en insättning på Bitcoin Champion kommer med största sannolikhet att medföra förluster och en rad obehagliga telefonsamtal.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med Bitcoin Champion?

Det finns nästan ingen chans att tjäna med Bitcoin Champion. Det finns ingen riktig kryptohandelsalgoritm, och det är troligt att alla insättningar kommer att gå förlorade.

Har Bitcoin Champion licensierade mäklare?

Nej. De ”mäklare” som arbetar för Bitcoin Champion är troligen själva bedragare. Deras primära syfte är att få ut mer pengar från oskyldiga människor.

SVARTLISTA: Bitcoin Champion är KORRUPT!

Det finns dussintals kryptobot-bedrägerier som är en fläck på kryptoindustrins rykte. Tyvärr är Bitcoin Champion en av dem. Det är en copy-paste-bedrägeriwebbplats, involverad i en rad kriminella aktiviteter.

Dessa inkluderar stöld av känslig data, obehöriga kreditkortstransaktioner, störande användare och oetisk marknadsföring.

Därför, enligt resultaten av denna Bitcoin Champion-recension, varnas användare för att deras pengar och data är i fara. De rekommenderas starkt att hålla sig så långt som möjligt från Bitcoin Champion-plattformen.

User expirience

'