Bitcoin Code Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Bitcoin Code Fullständig recension: Vad är det och varför aldrig använda det

I denna Bitcoin Code-recension kommer vi att dekonstruera myten som bedragarna byggde upp kring den så kallade kryptoboten. Vi kommer att analysera deras lögner och förklara varför användare bör undvika Bitcoin Code-plattformen.

Skapandet av Bitcoin 2009 var en stor skräll för den samtida kryptoindustrin. Det finns tusentals kryptovalutor idag, och deras antal fortsätter att växa. De skapar nya samhällen, förändrar de finansiella systemen och gör många människor rika.

Många människor blir intresserade av att höra historierna om människor som tjänat tusentals eller till och med miljontals dollar på Bitcoin utan att göra så mycket. Crypto trading bots är särskilt attraktiva för dem eftersom bots kan automatisera handel och arbeta utan mänsklig inblandning.

Tyvärr är kryptohandelsrobotar de vatten där industrins pirater ofta kryssar också. Dessa brottslingar vet att människor skulle vilja bli rika utan att investera mycket pengar eller tid för att lära sig om krypto.

Så, brottslingarna gör falska plattformar och lovar att månen ska locka intet ont anande människor. De som faller för sina lögner, blir rånade och störda av de internationella brottslingarna.

Bitcoin Code är en av de bedrägliga kryptobotarna, och vi kommer nu att tillhandahålla bevis för ett sådant uttalande.

Säkerhet
10%
Enkel användning
100%
UI/UX
100%
Minsta insättning och betalningsalternativ
50%
Demokonto
100%
Support och handledning
10%
Vinst (enligt användarrecensioner)
10%
Totalbetyg
10%

Risker med handel med Bitcoin Code 

Det finns inga fördelar med Bitcoin Code. Det finns bara risker och nackdelar:

 • Skapade av en internationell kriminell grupp
 • Ingen algoritm
 • Oetisk marknadsföringsstrategi
 • Inga säkerhetsprotokoll
 • Otaliga bevis på pengar och datastöld
 • Inga licenser

Vad är Bitcoin Code Trading Bot och varför var den svartlistad?

Det är en stor skillnad mellan vad Bitcoin Code verkligen är och vad den utger sig för att vara. Innan vi börjar avslöja sanningen, låt oss först se vad de har att säga.

Enligt uppgift är Bitcoin Code en plattform vars algoritm kan automatisera processen för handel med kryptovalutor. Algoritmen är enligt uppgift AI-baserad. Dessutom är plattformen enkel att använda och nybörjarvänlig.

Förutom algoritmen förbinder plattformen användare med ”licensierade” mäklare från hela världen. Dessa personer tillhandahåller kunskap och expertis som dessutom ökar chanserna till vinst för Bitcoin Codes användare.

Några av de falska recensionerna som hyllar Bitcoin Code nämner till och med möjligheten till anpassning och backtesting. Men vi får inte mycket mer än ett vagt omnämnande.

Det finns inget unikt med Bitcoin Code. Det är ett copy-paste-bedrägeri som använder samma bedrägeritekniker som dussintals andra bluffande kryptobotar.

Bitcoin Code har mer än 20 klonade webbplatser. De delar alla liknande domäner och nästan samma amatörwebbdesign.Här är flera krypteringsrobotar som vi har varnat för:

Berättelsen om Steve McKay

Slutligen finns det kontroversen mellan utvecklingsteamet bakom Bitcoin Code. I avsnittet ”Om oss” på en av Bitcoin Code-webbplatserna hittar vi inga namn. Tvärtom, vi läser om ”ett team av experter” med många års erfarenhet på Wall Street och i Silicone Valley.

Men en av affiliate recensionerna berättar en historia om vissa Steve McKay. Han presenteras som grundaren av plattformen. Steve McKay är en genuin person, och hans LinkedIn-profil visar att han har varit en framgångsrik affärsutvecklare i flera decennier.

Source

Men i listan över hans prestationer nämns det inget om Bitcoin Code-kryptoboten.

Källa

Dessutom finns det bevis för att bedragarna använde gratis stockbilder och falska videor av personer som presenterade sig som denna affärsman. Så, McKay är inte fiktiv, men han har uppenbarligen ingenting att göra med den här plattformen.

Bitcoin Code Webbplattform granskning

Appen är helt gratis att använda. Dessutom är den endast tillgänglig för stationära enheter. Det nämns inget om tillgängliga funktioner, förutom Live Trading och Stop Loss-alternativet.

Appen har ett demoläge.

Enligt några av recensionerna har Bitcoin-kodens ”algoritm” en vinststängningsgrad på över 85%. I verkligheten varierar PCR vanligtvis mellan 55 % och 70 %. Det vet varje person med erfarenhet av kryptohandel. Således är Bitcoin Codes 85% en klar överskattning och en lögn.

Minsta insättning en användare behöver göra för att använda Bitcoin Code är €250. Uttagen utlovas inom 24 timmar. Vi vet dock inte vilka betaltjänstleverantörer som stöds.

Boten ”handlas” med Litecoin (LTE), Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) och Ripple (XRP).

Som vanligtvis är fallet med bluffande kryptobots finns det dussintals vänliga ”recensioner”, men mycket viktig information saknas. Det finns till exempel ingenting om exakt hur uttag behandlas. Dessutom finns det inget utbildningsmaterial och tutorials.

Säkerhet: Har Bitcoin Code licenser och säkerhetsprotokoll?

Av alla cybersäkerhetsåtgärder som moderna kryptoplattformar använder, talar Bitcoin Code om SSL-certifikatet. Det är sant att denna typ av kryptering skyddar tredje part från att komma åt användardata på plattformen. Det skyddar dock inte användare från själva webbplatsen. Och det är där den största faran ligger i det här fallet.

Påstås ha mäklare som arbetar för Bitcoin Code CySEC-licenser. Det finns inga bevis för att detta är sant. Dessutom, varför skulle licensierade mäklare arbeta gratis? Hur skulle plattformen – som enligt uppgift inte heller tar ut några serviceavgifter – betala för sina tjänster? Kontexten av nonsens säger oss att all denna information är en lögn.

Bedrägeribevis: En lång lista över felaktiga beteenden i Bitcoin Code

Låt oss nu inspektera den långa historien om Bitcoin Codes bedrägliga aktiviteter.

Ett annat exempel på den klassiska bluffstrategin: falska nyheter och rekommendationer från kändisar

De många Bitcoin Code-webbplatserna och affiliate-recensionerna hävdar att ett antal kändisar, affärsmän, idrottsmän, popstjärnor, etc. stödjer deras arbete.

En av de mest ikoniska shams som utfördes av Bitcoin Code handlade om sir Richard Branson, den berömda brittiske miljardären. Bedragarna fick det på något sätt att se ut som att CNN publicerade en nyhet och sa att Branson investerade 135 miljoner pund i en ”ny teknisk start-up”. För all del är det lätt att gissa att den mystiska ”tech start-up” var Bitcoin Code.

Dessutom är en annan lätt gissning att detta aldrig hände. I en intervju 2018 sa Branson att han inte hade något att göra med dessa kryptoplattformar. Han kallade också deras skapare att sluta skada hans och kryptoindustrins rykte

Förutom Branson är personer vars namn missbrukades för att marknadsföra denna bluffande kryptorobot Elon Musk, Greta Turnberg, Keanu Reeves, Dragon’s Den, Novak Djokovic och fler.

Falska affiliate recensioner

Om en person skriver ”bitcoin code review” på Google är de första resultaten som kommer upp positiva recensioner. Alla dessa inlägg hävdar att Bitcoin Code är en legitim app, som berättar samma historia om hur exakt, snabb och tjäna pengar algoritmen är.

Men vid en närmare titt blir det uppenbart att recensionerna är falska och varför de faktiskt finns där.

Till att börja med är många av dessa recensioner skrivna på konstig engelska och i en smygande köpmaning-ton. Dessutom är många meningar inte mycket meningsfulla, som i följande exempel.

De kunde bekräfta att Elon Musk äger ”en viss mängd” Bitcoin? Är inte det något vi alla vet? Dessutom, hur användbar denna information är för människor som försöker ta reda på om Bitcoin Code är en legitim handelsapp? Det är helt enkelt inte menat att vara användbart. Det är ett exempel på en dålig och oseriös marknadsföringsstrategi.

Hela delen av denna affiliate-recension är fylld av tirader om kändisar som ”kan ha något” med Bitcoin Code att göra, men det har de faktiskt inte. Det är förvirrande.

I verkligheten är alla dessa recensioner inte till för att ge handlare pålitlig information. Deras fokus är snarare att tjäna pengar. När läsare klickar på länkarna ”Öppna ditt konto nu” tjänar de oseriösa marknadsförarna en provision från den kriminella organisationen bakom Bitcoin Code. Samma, som bakom dessa handelsbots:

Bitcoin Code: En av de mest utbredda bedrägerierna

Det unika med Bitcoin Code-plattformen är att de är farliga, men väldigt flitiga bedragare. Medan de flesta bluffande kryptorobotar vanligtvis riktar sig till engelsktalande länder, attackerar Bitcoin Code även de minsta marknaderna, som Serbien, Kenya och Sydafrika.

Och eftersom Bitcoin Code är en av de mest utbredda kryptobot-bedrägerierna i världen, finns den redan på radarn hos vissa internationella juridiska myndigheter.

Till exempel utfärdade International Organization of Securities Commission (ISCO) en offentlig varning om olika Bitcoin Code-plattformar. Enligt ISCO och danska FSA-databaser togs Bitcoin Code på bar gärning i Italien 2019. Och sedan igen, en offentlig varning utfärdades mot samma plattform i april 2021, denna gång i Spanien.

Fler lögner…

En av Bitcoin Codes webbplatser visar en person som heter Anton Kovačić, som påstås ha en ekonomexamen som arbetar för plattformen. För att bevisa denna persons legitimitet finns det en länk till hans Facebook-profil.

Som väntat är profilen falsk. Hur vet vi? En bild från denna profil tillhör faktiskt den ukrainska popstjärnan Volodymyr Ostapchuk.

Källa

Traders feedback om hur du använder Bitcoin Code

I teorin lovar Bitcoin Code mycket lyhörd kundsupport tillgänglig via telefon, e-post och livechatt.

Verkligheten är dock något annorlunda. Trustpilot visar en varning om att Bitcoin Codes sida har ett antal falska recensioner. Lyckligtvis har de inte lyckats sätta mun på rösterna från dem som har blivit lurade av dessa bedragare.

De enstjärniga recensionerna berättar sanningen om Bitcoin Code. Det finns dussintals vittnesmål om:

 • människor som förlorar sina pengar,
 • ta emot hundratals obehagliga telefonsamtal från internationella nummer,
 • till och med bli läskiga och hotfulla ”röstmeddelanden med andning”, som en användare uttryckte det
 • kontaktmeddelandet som inte svarar
 • e-post skräppost

Liknande Trustpilot-recensioner har flera krypteringsrobotar som vi redan har recenserat:

Vanliga frågor om Bitcoin Code

Vad är Bitcoin Code?

Det är en plattform som presenterar sig som en kryptohandelsbot. I verkligheten är det en bluffwebbplats som används för att extrahera pengar från användare och sälja personuppgifter till tredje part.

Är Bitcoin Code säker?

Nej. Tvärtom, Bitcoin Code har inga äkta licenser och använder inga cybersäkerhetsprotokoll. Dina personliga data och resurser är i fara när du använder denna plattform.

Kan jag tjäna pengar med Bitcoin Code?

Nej. Tvärtom, du kommer med största sannolikhet att förlora allt du sätter in på plattformen.

Vilken algoritm använder Bitcoin Code?

Bitcoin Code har ingen algoritm. Det är en falsk kryptohandelsbot.

Vårt omdöme: Är Bitcoin Code legitim? Det är en BLUFF!

Trustpilot och ett antal europeiska finansmyndigheter utfärdar tydliga varningar mot denna plattform. Det finns inga säkerhetsprotokoll eller licenser för att skydda användare och deras data.

Dessutom kan nästan alla som gör ett konto på Bitcoin Code förvänta sig en våg av störande telefonsamtal. Anonyma personer kommer att be dem att investera mer, ställa olämpliga frågor och delta i oförskämd konversation.

Av alla dessa skäl drar vi slutsatsen att Bitcoin-koden är en BLUFFÄR. Att skapa en profil eller sätta in pengar på denna plattform utsätter användare för en mycket hög risk att förlora sina resurser. Denna omfattande Bitcoin Code-granskning visar tydligt att plattformen inte är att lita på.

User expirience

'