Bitcoin Era Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Bitcoin Era är en bluff! Fullständig recension

I den här recensionen av Bitcoin Era är vi på väg att undersöka en annan oseriös kryptohandelsplattform.

Priset på Bitcoin sköt i höjden 2018 och sedan igen 2021. Även om kryptoteknologi fortfarande är ett mysterium för de flesta människor, väckte dessa händelser allmänhetens intresse. Folk började höra historier om dem som blev rika över en natt.

Men det faktum att människor blev rika två gånger betyder inte att det händer varje dag. Ändå är det precis vad de flesta krypteringsrobotar för bedrägeri säger till sina användare för att manipulera dem att sätta in på dessa skumma plattformar.

Enligt vissa uppskattningar är nästan 99% av kryptohandelsbotar som finns tillgängliga på marknaden för tillfället falska. Dessutom stjäl brottslingar som är involverade i att skapa falska kryptobots miljarder dollar varje år.

Dessa är störande fakta och uppmanar användare att uppmärksamma dem när de väljer kryptohandelsplattform. Noggrann forskning på plattformen innan du registrerar dig kan spara hundratals eller till och med tusentals dollar.

Säkerhet
10%
Enkel användning
100%
UI/UX
50%
Minsta insättning och betalningsalternativ
50%
Demokonto
10%
Support och handledning
10%
Vinst (enligt användarrecensioner)
10%
Totalbetyg
10%

Varför tror vi att Bitcoin Era är en bluff?

  • Klonad bluff
  • Oetiska marknadsföringsstrategier
  • Dålig webbdesign
  • Falska och betalda användarrecensioner
  • Orealistiska vinstlöften

Vad är Bitcoin Era Trading Bot? Recension av bluffwebbplattform

Bitcoin Era är inte en handelsbot. Det är ett annat bli rik-snabbt system vars enda syfte är att pressa pengar och personuppgifter från människor genom att få dem att tro att de handlar med krypto.

Efter att ha undersökt flera bedrägerikryptorobotar blir det lätt att upptäcka dem. Men människor som är nya inom automatisering av kryptohandel kan inte alltid se igenom lögnerna. Därför kommer vi i denna recension att förklara i detalj vad Bitcoin Era verkligen är. Dessutom kommer vi att tillhandahålla starka bevis på varför användare starkt rekommenderas att aldrig sätta in pengar eller dela några personliga uppgifter på denna plattform.

Så, påstås, är Bitcoin Era ett automatiseringsverktyg för kryptohandel. Plattformen fungerar tack vare ”överlägsen teknologi”. Den har en AI-baserad algoritm som:

  • förutspår framtida trender i priserna på kryptovalutor med 99,4% noggrannhet
  • har en vinstgrad på 97%
  • kan göra fördelaktiga affärer mycket snabbt, innan de ändras
  • ger ROI på över 90 % per dag.

Den här utmärkta algoritmen, säger de, hjälper människor att bli rika på nolltid. Och allt det gratis – det finns inga serviceavgifter för att använda Bitcoin-eran.

Naturligtvis är det klart att alla ovan nämnda uppskattningar är omöjliga. Algoritmer är kraftfulla verktyg för kryptohandel, men i verkligheten kan ingen äkta algoritm prestera så bra.

Bortsett från algoritmen, påstås plattformen ansluta användare med erfarna ”mäklare”, som ytterligare hjälper dem med handel. Och som väntat nämns det inget om några licenser för deras arbete. Tvärtom är ”mäklarna” troligen själva bedragare.

Minsta insättning som användaren måste göra för att starta ”algoritmen” är $250. I verkligheten är det det minsta belopp som skurkar vill pressa ut sina användare utan hopp om att någonsin ge tillbaka det.

Dessutom hävdar några av de vänliga recensionerna att användare av Bitcoin-eran tjänar $5 000 per dag. Det behöver inte sägas att var och en av dessa falska plattformar gör anspråk på att skapa nya miljonärer dagligen. Om det vore sant skulle vi ha hört talas om åtminstone en av dem hittills. Men det gjorde vi inte, eftersom de enda som någonsin blev rika på dessa bluffplattformar var dessa tjuvar själva.

Saknad information: Vad döljer de?

Bitcoin Era-webbplatsen och affiliates är fulla av beröm för denna fantastiska algoritm. Vad de däremot misslyckas med att berätta för oss är vem som skapade plattformen. Den officiella Bitcoin Era-webbplatsen har inte ens en ”Om oss”-sektion.

Dessutom vet vi inte när plattformen lanserades. Dessutom är vi inte informerade om adressen till företagets huvudkontor eller deras skatte-ID.

Det är klart som en dag varför de inte visar denna information. Bitcoin Era är inte ett äkta företag. Det är ett bedrägeri med mycket lömska sätt att vädja till intet ont anande människor och få dem att registrera sig.

Vi kommer nu att förklara hur detta bedrägeri fungerar och visa uppenbara bevis på varför vi tror att handel med Bitcoin Era är farligt.

Bitcoin Era: Ingen onlinesäkerhet eller licenser

Bitcoin Era visar inte information om licenser. Det är klart att de inte har några.

Tidigare brukade de säga att de belönades av US Trading Association. Lögnen var dock så stor och så dålig att de var tvungna att ta bort den från sin senaste hemsida.

Dessutom finns det absolut inga datasäkerhetsåtgärder på webbplatsen. All känslig data, som telefon- och kreditkortsnummer, är helt utsatta för de kriminella som äger sajten. Bitcoin Era är ett av ett välkänt bedrägerinätverk:

Användarfeedback om Bitcoin Era är alarmerande

Att Bitcoin Era har ett mycket högt betyg på Trustpilot (4,3 stjärnor av 5) kan tyckas överraskande. Men för dem som är mycket väl medvetna om de lömska strategierna för falska kryptohandelsbotar är detta en bekant situation.

Hur lyckas bedragare manipulera kundrecensioner och betyg? Tyvärr är det inte så svårt att göra. De gör ett stort antal falska profiler på Trustpilot och börjar skriva dussintals eller till och med hundratals positiva recensioner.

Det är också möjligt att köpa positiva röster på Trustpilot.

Men om en person kommer ihåg att kontrollera enstjärniga recensioner, börjar sanningen avslöjas. Här är skärmdumpar av falska och äkta recensioner, så att läsarna själva kan märka skillnaden.

Ett exempel på falsk positiv recension på Bitcoin Era. Källa

Källa

Dessutom, om man är mer uppmärksam, har majoriteten av positiva recensioner etiketten ”Inbjuden”. Enligt Trustpilot’s policy innebär det att författarna till positiva recensioner mailades med en länk och ombads av företaget att betygsätta plattformen. Med andra ord, bara de negativa recensionerna om Bitcoin Era är organiska.
Dessutom är alla positiva recensioner skrivna i samma stil, utan ett enda stavfel, på samma sätt som för andra liknande botar:

Slutligen, alla positiva recensioner till Bitcoin Era påminner starkt om positiva recensioner på andra bluffkryptobots, som Bitcoin Billionaire eller 1k Daily Profit.

Därför är det uppenbart att vi har att göra med generiska och falska recensioner. Vi har också att göra med människor som är redo att göra vad som helst som skulle hålla igång deras bluff.

Fler bevis på bluff

Bitcoin Era är en klonad webbplats, gjord av samma kriminella team bakom en serie bedrägerikryptobots som:

och många, många fler.

De kan kännas igen på samma, billiga webbdesign och liknande oetiska marknadsföringstekniker.

Till exempel, här är en skärmdump som visar den identiska hemsidan för två bedrägerikryptobots, Bitcoin Era och Bitcoin Compass.

Skurvarna brydde sig inte ens om att ändra bakgrundsbilden.

Och precis som vanligtvis är fallet, är bedrägerikryptobotarna engagerade i oseriösa reklamtaktik.

Först skapar de falska nyheter. Sedan investerar de i sociala medier, Google och popup-annonser, riktade mot personer som kan falla för nyheterna. När dessa personer klickar på annonsen omdirigeras de till registreringssidan på Bitcoin Era-webbplatsen.

Slutgiltigt utslag: Bitcoin Era är en farlig plattform! Bedrägeri!

Från alla bevis ovan är det tydligt att Bitcoin Era inte är legitim. Det är en annan copy-paste-plattform, skapad av den stora kriminella gruppen som skapade dussintals andra liknande webbplatser.

I denna recension av Bitcoin Era har vi återigen avslöjat de strategier som dessa falska plattformar använder för att lura människor att skapa ett konto. De har noggrant tillverkat ett nät av lögner, som kan vara svårt att genomskåda.

När en annons leder en person till Bitcoin Eras webbplats, även om de gör efterforskningen, slutar de med fler lögner. Allt de får av att skriva ”Bitcoin Era-recensioner” på Google är falska positiva recensioner och vittnesmål.

Dessutom har Bitcoin Era ingen algoritm och inga säkerhetsåtgärder. Genom att registrera sig på plattformen utsätts användaren för en hög risk att förlora eventuella insatta pengar och personuppgifter.

Dessutom kommer telefonnumret med största sannolikhet att användas för ihållande telefonsamtal. Även om de är blockerade kommer nya nummer att ringa igen och fråga efter personlig information och mer investeringar. Om det händer, uppmanas läsarna att INTE DELA någon information och artigt vägra ytterligare samarbete.

FAQ

Är Bitcoin Era en bluff?

Ja. Bitcoin Era är inte en äkta kryptohandelsbot, och även att skapa ett konto på denna plattform innebär en stor risk. Redan innan en användare gör en insättning säljs deras personuppgifter till tredje part.

Är det gratis att använda Bitcoin Era?

Officiellt, ja. Det tillkommer inga serviceavgifter. Men i verkligheten kommer användare sannolikt att förlora alla sina insatta pengar och känsliga data om de handlar med Bitcoin Era. Plattformen har inga onlinesäkerhetsprotokoll.

Hur mycket pengar kan jag tjäna på att handla på Bitcoin Era?

Det finns inget sätt att tjäna på Bitcoin Era. Plattformen har ingen kryptohandelsalgoritm. Det är bara en webbplats skapad för att pressa pengar från intet ont anande människor.

User expirience

'