Bitcoin Circuit Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Bitcoin Circuit: En fullständig recension av en scamming kryptobot

Under de föregående åren har efterfrågan på robotar för kryptohandel skjutit i höjden. Människor märkte att de kan skapa en betydande mängd passiv inkomst från kryptomarknaden.

Tyvärr lockar den växande marknaden även kriminella och bedragare. Det finns många rapporter om bedrägliga webbplatser som lovar miljoner med nästan inga investeringar. Men det slutar med att användarna förlorar allt, inklusive deras känsliga data. I denna Bitcoin Circuit-recension inspekterar vi en annan misstänkt kryptohandelsbot.

Säkerhet
10%
Användarvänlighet
100%
UI/UX
10%
Minsta insättning och betalningsalternativ
50%
Demokonto
100%
Support och handledning
10%
Vinst
10%
Totalbetyg
10%

Bitcoin Circuit Lista över risker

 • Det finns ingen kryptohandelsalgoritm
 • Boten tillämpar inga säkerhetsprotokoll
 • Plattformen har inga licenser att driva
 • Ogynnsam integritetspolicy
 • Dålig feedback från användare
 • Oetiska marknadsföringsstrategier
 • Dåligt innehåll

Vad är Bitcoin Circuit Trading Bot?

Bitcoin Circuit är en falsk kryptohandelsbot. Dess skapare är välkända brottslingar som vi redan har skrivit mycket om.

Teamet bakom Bitcoin Circuit tillhandahåller ingen äkta tjänst. Det enda syftet med Bitcoin Circuit-plattformen är att komma i besittning av användarens känsliga data som t.ex

 • telefonnummer
 • kreditkortsnummer
 • andra kontaktuppgifter.

Det finns ingen kryptohandelsalgoritm, och därför kan Bitcoin Circuit inte tjäna pengar på kryptomarknaden.

Nu, innan vi kommer till saken och förklarar varför det är bäst att undvika att använda Bitcoin Circuit, låt oss först se deras sida av historien.

Bitcoin Circuit Granskning av webbplattform

Informationen vi har om Bitcoin Circuit är knapp och ofullständig. Paradoxalt nog hittar vi mer information om plattformen från deras affiliates recensioner än själva den officiella webbplatsen.

Faktum är att webbplatsen inte berättar nästan någonting för oss. Den är ganska enkel och grov och har bara ett par målsidor. Hemsidan innehåller endast följande element:

 • en reklamvideo, som nästan är ett varumärke för bedrägerinätverket som ligger bakom denna plattform
 • registreringsformuläret
 • 4 vanliga frågor (varav två är nästan likadana)
 • avsnittet om sekretesspolicy

De andra två målsidorna heter ”Term” och ”avskildhet”.

Med andra ord, det nämns inte NÅGOT om hur plattformen fungerar, vem som skapade den och när.

När ett konto väl har skapats kan användare komma åt en ganska rudimentär instrumentpanel. Det finns bara flera tillgängliga alternativ: Live Trading, Demo Mode och Insättning/Uttag.

Slutligen, låt oss nämna den extremt låga kvaliteten på innehållet på Bitcoin Circuit-webbplatsen. I skärmdumpen nedan kan man se flera grammatiska fel i endast en mening. För att göra saken värre visas den här meningen på hemsidan.

Webbplatsens innehåll är så dåligt att det är obegripligt och ibland till och med oroande, som i följande exempel.

Vi har ännu inte förstått vilka gravstenar det handlar om.

Hur som helst är det möjligt att tro att ett företag är legitimt om de inte ens kan bry sig om att hitta en innehållsskribent som faktiskt talar engelska?

Det kunde vara roligt om dessa bedragare inte stal tusentals dollar från oskyldiga och intet ont anande människor.

Recensioner av falska kryptobot: Mycket misstänkt

För att ta reda på mer detaljer måste man konsultera Bitcoin Circuit affiliate recensioner.

Recensionerna hävdar att Bitcoin Circuits ”algoritm” spårar kryptomarknaden, analyserar data och förutsäger framtida trender med 99% noggrannhet.

Förresten, samma noggrannhet förutsäger andra liknande misstänkta kryptobots:

Det behöver inte sägas att detta är en för hög andel, det är helt enkelt omöjligt med tanke på den hyperflyktiga kryptomarknaden och den nuvarande tekniken som är tillgänglig för mänskligheten.

Dessutom försäkrar varje recension läsarna att uttagen är ”snabba”. Ingen av dem ger dock information om hur de behandlas. Finns uttag tillgängliga via kreditkort, eller finns det andra alternativ som PayPal eller Skrill? Bitcoin Circuit är mycket hemlighetsfull när det gäller uttag, och det är en stor röd flagga.

Naturligtvis, precis som alla andra bedrägeribotar, finns berättelser om miljontals ”passiva inkomster” över hela Bitcoin Circuits webbplatser och recensioner. Och påstås, allt som krävs för att bli en ”miljonär” är att finansiera Bitcoin Circuit-kontot med ett minimum av $250 eller högst $15 000.

Säkerhet, licensiering och betalningar av Bitcoin Circuit

En av de största frågorna på kryptomarknaden är cybersäkerhet. Hackerattacker sker hela tiden. För att skydda sina användare använder de legitima kryptobotplattformarna starka säkerhetsprotokoll, såsom API-nycklar och multifaktorautentisering.

Den enda säkerhetsåtgärden som Bitcon Circuit erbjuder är dock ett SSL-certifikat. Det är sant att det är önskvärt att ha SSL-kryptering, men det är inget säkerhetsprotokoll. Det är en standard som implementeras av de flesta webbplatser idag. Och det är inte på något sätt en garanti för att användardata är säker.

Dessutom, även om webbsidan Bitcoin Circuit visar McAfee, Norton och flera andra webbplatssigill, är de alla falska. Om de klickas omdirigeras de inte till något certifikat. De är inget annat än bilder som laddats ner från Google.

Och det är inte slutet. En närmare titt på deras integritetspolicy avslöjar ännu fler obehagliga överraskningar. Integritetspolicyn är öppet fientlig mot användarna. I grund och botten står det att genom att använda webbplatsen godkänner användarna att deras personliga data kan delas med Vem som helst utan föregående meddelande.

Dessutom erkänner Bitcoin Circuit till och med öppet att det INTE är ETT RIKTIGT FÖRETAG.

Finally, there is evidence that one of the Bitcoin Circuit’s domains was flagged for phishing. 

Användarfeedback och andra bevis för att Bitcoin Circuit är en bluff

Låt oss nu börja med bevis på att Bitcoin Circuit är en bluff.

Först och främst är det användarfeedback. Det totala betyget för Bitcoin Circuits sida på Trustpilot är högt: 4,3 (av 5). Även om Trustpilot är en pålitlig webbplats, har bedragare hittat ett sätt att lura människor även där.

Tyvärr har att köpa positiva recensioner för Trustpilot blivit en rutin för kryptobedragare. Det är väldigt lätt att se att de flesta av de positiva recensionerna av Bitcoin Circuit på Trustpilot är falska. En stor majoritet av dem är nämligen skrivna av profiler som bara har 1 recension på Trustpilot. Uppenbarligen skapades de endast i syfte att kommentera Bitcoin Circuit-sidan.

Det är också möjligt att se att de positiva recensionerna är falska eftersom de har kommenterat positivt på andra bluffande kryptobots. Skärmbilderna nedan visar ett av exemplen.

Skulle en riktig person kommentera två olika kryptorobotar på exakt samma dag? Väldigt osannolikt.

Avsnittet med negativa recensioner visar en mer autentisk sanning bakom Bitcoin Circuit. Det är möjligt att läsa störande vittnesmål från personer som uppenbarligen blivit rånade och störda av Bitcoin Circuit.

De hävdar att i samma ögonblick som de skapade kontot började de få otaliga telefonsamtal. Folk på andra sidan linjen bad dem hela tiden investera mer pengar. När den väl vägrades, skulle den som ringde bli väldigt oartig och påträngande. Vissa människor var till och med tvungna att ändra sina nummer, eftersom samtalen inte skulle sluta.

Liknande recensioner har flera krypteringsrobotar som vi har varnat för:

CNN Fake News på hemsidan: Scammers’ Traditional Strategy

Från skärmdumpen nedan är det möjligt att se CNN-nyhetsvideon inbäddad på Bitcoin Circuits hemsida.

En serie andra bedrägliga kryptorobotar delar exakt samma video: Bitcoin Evolution, Bitcon Trader, 1k Daily Profit och många fler.

Vårt slutgiltiga utslag: Bitcoin Circuit är en BLUFFÄR!

Vår Bitcoin Circuit-recension kommer ner till samma slutsats: Bitcoin Circuit är en BLUFFÄR. Precis som sina systersidor är den inblandad i stöld och otillåten datainsamling och missbruk. Dessutom är allt som skrivits på deras webbplats och i affiliate bot ”recensioner” falskt.

Det finns inte ett enda bevis som går till förmån för Bitcoin Circuit-plattformen. Det är en skapelse av en farlig grupp brottslingar och bör undvikas till varje pris.

FAQ 

Är Bitcoin Circuit en legitim kryptohandelsbot?

Absolut inte. Bitcoin Circuit är en falsk plattform, skapad av cyberbrottslingar som är involverade i att stjäla pengar och data.

Är det säkert att handla med Bitcoin Circuit?

Nej. Användare rekommenderas starkt att aldrig dela någon privat information på denna plattform, inklusive kreditkorts- och telefonnummer.

Är Bitcoin Circuit gratis att använda?

Officiellt, ja, Bitcoin Circuit tar inte ut några serviceavgifter. I verkligheten kommer dock handel på denna plattform nästan säkert att leda till betydande förluster.

Har Bitcoin Circuit Crypto Bot en AI-algoritm?

Nej. Bitcoin Circuit är inte en riktig kryptobot. Det är bara en plattform som presenterar sig som en kryptobot, för att olagligt samla in privata data och pengar.

User expirience

'