Bitcoin Cycle Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Bitcoin Cycle Fullständig recension: En annan bluff för kryptohandelsbot!

Nästan varje bransch har sina pirater, och kryptoindustrin är inget undantag. Denna Bitcoin Cycle-recension är här för att avslöja en annan falsk handelsbot, vilket skadar kryptoindustrins rykte.

Den snabba tillväxten av blockkedjeteknologin och kryptoindustrin, i ett sammanhang där människor är djupt bekymrade över den oroliga globala ekonomin, är en perfekt situation för brottslingar. De gör falska plattformar, lockar in folk med honungstunga lögner och löften om stor avkastning. Brottslingarna presenterar sig själva som någon slags moderna Robin Hoods, vilket ger praktiskt taget alla möjligheten att handla med krypto.

Tyvärr är de i verkligheten inget annat än rånare som försvinner så fort de upptäcks av juridiska myndigheter.

Om de faller för dessa lögner hamnar folk tomhänta: de förlorar både sina insättningar och känsliga uppgifter.

I den här recensionen lyfter vi fram ett annat bedrägeri, och förklarar hur det fungerar och varför användare bör hålla sig borta från det.

Säkerhet
10%
Enkel användning
100%
UI/UX
10%
Minsta insättning och betalningsalternativ
50%
Demokonto
10%
Support och handledning
10%
Vinst (enligt användarrecensioner)
10%
Totalbetyg
10%

Risker med handel med Bitcoin Cycle

  • Falsk kryptohandelsplattform
  • Ingen kryptohandelsalgoritm
  • En plattform för utpressning av pengar skapad av ett välkänt kriminellt nätverk
  • Oetiska marknadsföringsstrategier
  • Falska vittnesmål
  • Dålig webbdesign

Bitcoin Cycle Trading Bot: Är det verkligen en bluff?

Bitcoin Cycle påstås vara automatiserad handelsmjukvara som hjälper människor att dra fördel av handel med kryptovalutor. Men i verkligheten är Bitcoin Cycle en mycket misstänksam plattform som potentiellt kan orsaka betydande förluster. Det är ganska likt andra plattformar från ett välkänt bedrägerinätverk:

Bitcoin Cycle-plattformen lovar att ha en algoritm baserad på AI-teknik. Algoritmen övervakar kryptomarknaden 24/7 och gör handeln för användarens räkning. Programmet kan analysera tidigare data och göra framtida förutsägelser. Således kan den förutsäga fördelaktiga affärer och utföra dem omedelbart.

Det som är utmärkande för oseriösa kryptobots är att deras lögner är för bra för att vara sanna.

Så, till exempel, lovar Bitcoin Cycle att noggrannheten i deras algoritms förutsägelser är 99,4%. Detta är dock väldigt överskattat. Ingen äkta algoritm kan prestera så högt, helt enkelt för att kryptomarknaden fortfarande är för volatil.

Bitcoin Cycle säger sig också vara snabb. Så algoritmen är snabbare än kryptomarknaden med 0,01 sekunder.

Dessutom är plattformen ”gratis” och lätt att använda. Det är möjligt att göra ett konto och en första insättning på flera minuter. Användare kan göra en insättning via kreditkort, PayPal, Skrill och andra ”banköverföringsalternativ”.

Bitcoin Cycle hävdar också att de har användare i 150 länder över hela världen.

Ödmjuk webbdesign

Det är dock oklart hur all denna premiumfunktionalitet och popularitet är möjlig för en bot vars officiella webbplats bara har flera målsidor. Framför allt innehåller ingen av dessa sidor viktig information som är värdefull för handlarna.

Hemsidan är till exempel belamrad med allmän information om Bitcoin och blockchain: varför det är bra och varför alla borde investera i det. Vi får ingenting om Bitcoin-cykelns algoritm, tillgängliga funktioner etc.

Dessutom får vi inte mycket information om teamet bakom Bitcoin Cycle. I avsnittet ”Om oss” på deras senaste webbplats läser vi om Bitcoin igen. Ändå finns det inga namn, yrkeserfarenhet eller utbildning för personer som utvecklat plattformen.

Säkerhet, licenser och användarfeedback

Det är omöjligt att veta vad tidigare användare har att säga om Bitcoin Cycle. Det finns ingen sida om det på Trustpilot eller andra webbplatser som är relevanta för användarfeedback.

Vad vi har är information om att tidigare Bitcoin Cycle-webbplatser hade en serie falska vittnesmål. Det var dock för lätt att se att fotografierna av tidigare ”användare” var gratis stockbilder och att vittnesmålen var falska. Det är förmodligen därför det här avsnittet togs bort och inte finns på webbplatsen längre.

Naturligtvis är det självklart att Bitcoin Cycle inte har några licenser. Situationen med onlinesäkerhet är ännu värre. Det finns absolut inga säkerhetsprotokoll, och några av deras webbplatser blockerades av antivirusprogram på grund av skadlig programvara och nätfiske.

Slutligen är det värt att nämna att plattformen säger sig ha fått ”många utmärkelser”, inklusive en från US Trading Association. Vi överlåter till våra läsare att gissa om detta är sant eller inte. Förresten, liknande misstänkta recensioner har flera bedrägerikryptobots som vi har varnat för:

Falska nyheter och association med andra bedrägerikryptobots

Bitcoin Cycle är en skapelse av ett utbrett nätverk av cyberkriminella och deras affiliate marknadsförare. Ingen vet exakt vilka de är och var de kommer ifrån. Om detta var känt skulle de ha suttit i fängelse för länge sedan.

Tills dess fortsätter de att lura folk och ta deras pengar på de mest ohyggliga sätt som möjligt.

Så här fungerar det. Först uppfinner de en historia om att en känd kändis (som Elon Musk eller Richard Branson) använde deras plattform och tjänade mycket pengar där. Sedan investerar de i Facebook- och Google-annonser. Dessa falska nyheter hamnar hos personer som sannolikt kommer att ta betet. De klickar på länken i de falska nyheterna och omdirigeras till registreringssidan för Bitcoin Cycle.

Exakt samma marknadsföringsstrategi för falska nyheter tillämpas av ett dussin andra krypteringsrobotar som vi har varnat för:

Och många andra.

Dessutom, tidigare delade dessa webbplatser nästan samma, grov och billig webbdesign. Eftersom det var för uppenbart för att känna igen likheten, arbetade brottslingarna med att ändra designen lite, så det är inte så uppenbart längre.

Denna grupp av gärningsmän lämnar dock fortfarande en hel del bevis bakom sig, som vi avslöjar i denna recension. Vi känner igen dem på den dåliga webbdesignen, hur de ljuger om sin ”algoritm” och hur de gör falska nyheter.

Falska positiva recensioner

Dessutom är falska positiva recensioner en annan taktik som dessa brottslingar använder för att manipulera människor att registrera sig och göra en insättning.

Ibland verkar det omöjligt att någon någonsin skulle falla för en lögn så dålig som Bitcoin Cycle. Det händer dock och det är inget konstigt. När en person skriver ”Bitcoin Cycle review” på Google visar sökmotorn en serie falska positiva recensioner. Efter att ha läst fem eller sex positiva recensioner om en plattform är det logiskt varför folk trots allt bestämmer sig för att registrera sig och göra en insättning.

Vad de dock inte inser är att brottslingarna har manipulerat sökmotorn med falska affiliate-recensioner.

Poängen med affiliate-marknadsföring är att göra en ärlig recension om en produkt eller tjänst och ta en liten provision för att marknadsföra den.

Det finns dock ett annat sätt att göra det. Istället för att skriva en ärlig recension kan affiliate skriva allt det bästa om boten om den betalas på rätt sätt. När det gäller Bitcoin Cycle och dess oseriösa systerbots är det precis vad som händer.

Därför gör de en serie falska positiva recensioner som rankas högt på Google, och voilà! Allt människor kan läsa om Bitcoin Cycle på Internet är vad dessa brottslingar vill att de ska läsa.

Vårt omdöme: Bitcoin Cycle är ett BEDRÄGERI! Scam Alert!

Bedragarna bakom Bitcoin Cycle riktar sig till medelinkomsttagare, som lockas till kryptovalutor eftersom de behöver ett snabbt sätt att tjäna stora summor pengar. Bedragarna presenterar sig själva som sina räddare och erbjuder en gratis och mycket lönsam plattform.

Allt användare behöver göra är att sätta in 250 $ och luta dig tillbaka och vänta på att pengarna ska droppa in. Och allt det utan någon som helst kunskap i dator- eller kryptoteknik.

Mycket snart upptäcker användare att det inte finns några vinster. De får reda på att de har förlorat sin insättning och att de blev offer för brottslingar på nätet. Brottslingarna samlar in insättningar och säljer sina användares känsliga data. Så, användare börjar ta emot samtal från okända nummer, vilket tvingar dem att sätta in ännu mer.

Det är ett bedrägerisystem, välkänt i kryptokretsar och avslöjat i denna Bitcoin Cycle-recension.

Dessa bedragare siktar dock på oerfarna handlare, som faller för deras lögner och stora löften. Det är därför vi starkt rekommenderar våra läsare att hålla sig borta från Bitcoin Cycle, och hellre investera i en pålitlig kryptohandelsbot.

FAQ

Vad är Bitcoin Cycle och hur fungerar det?

Bitcoin Cycle är en plattform som utger sig för att vara en kryptohandelsbot. I verkligheten är Bitcoin Cycle ett system för att pressa pengar från människor som tror att de handlar med kryptovalutor.

Är Bitcoin Cycle gratis att använda?

Officiellt ja, det finns inga service- eller behandlingsavgifter. Men en användare kommer sannolikt att förlora allt de någonsin sätter in på Bitcoin Cycle, eftersom det inte är en äkta plattform.

Hur mycket vinst kan jag tjäna med Bitcoin Cycle?

Det är omöjligt att göra vinst med Bitcoin Cycle eftersom plattformen inte har någon kryptohandelsalgoritm.

Är Bitcoin Cycle trading bot en bluff?

Ja. Bitcoin Cycle är en av dussintals falska plattformar, skapad av ett internationellt kriminellt nätverk.

User expirience

'