Immediate Bitcoin Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Hur man använder Immediate Bitcoin – Fullständig recension: Är det en legitim handelsbot eller en bluff?

Många personer har velat doppa tån i kryptohandelsbranschen, men vet inte var de ska börja. Crypto trading bots verkar vara ett frestande alternativ. Tyvärr, för varje legitim kryptohandelsbot verkar det finnas minst två bedrägeri.

Så, hur kan man se skillnaden? I denna Immediate Bitcoin-recension kommer vi att ge ett svar på just den frågan. Vi kommer att undersöka denna kryptohandelsbot och erbjudandet från dess skapare.

Men låt oss först ta en titt på några av funktionerna och ge en övergripande bedömning.

Säkerhet (allt om licensiering, dokument, säkra system, etc)
0%
Enkel användning
100%
UI/UX
100%
Minsta insättning och betalningsalternativ
10%
Demokonto
0%
Support och handledning
0%
Vinst (enligt användarrecensioner)
50%
Helhetsbetyg
10%

Immediate Bitcoin ser ganska bekant ut

Först gjorde vi en enkel Google-sökning och omedelbart har vi upptäckt två Immediate Bitcoin-webbplatser. Larmet har gått och därifrån gick vi försiktigt vidare.

immediate bitcoin

Den andra såg konstigt bekant ut. Det är för att det är det! Den här är den exakta kopian av Yuan Pay.

Samt The News Spy.

Och på Trustpilot hittade vi ännu en. Till den här omdirigerades vi från den som slutar på ”.vip”, vilket är det officiella domänsuffixet på Trustpilot.

Vid det här laget visste vi att Immediate Bitcoin var en del av den stora bluffmaskinen. Det finns många webbplatser med samma design som försöker lura folk att tro att det är en legitim kryptohandelsbot.

Falskt Immediate Bitcoin erbjudande

En av webbplatserna hade inget väsentligt att erbjuda. Det hela var ett gäng slumpmässiga förklaringar om vad Bitcoin är och hur handeln fungerar.

De andra webbplatserna hade dock fler insikter. För det första har bedragarna blivit smartare. Istället för att erbjuda allt gratis finns det nu inga registrerings- och transaktionsavgifter. Men det finns en 2% provision på alla lönsamma affärer.

Även om det är ganska vanligt att ha en procentuell avgift, gäller den vanligtvis för alla förvaltade tillgångar. Det betyder att de tar ut avgifter även om folk inte tjänar mer pengar. Att bara debitera lönsamma transaktioner är helt enkelt inte – ja, lönsamt.

Falsk mediauppmärksamhet

En mycket lukrativ handelsbot är verkligen en stor nyhet i kryptohandelsgemenskapen. Det är den typen av algoritm som får dragkraft.

Så naturligtvis skulle alla de stora nyhetskanalerna och kryptobloggarna skriva om det. Och det är exakt vad det står på Immediate Bitcoins webbplats.

Även om det finns gott om artiklar om de bästa kryptohandelsbotarna, finns det ingen officiell utmärkelse. Så orden om att denna kryptobot anses vara den bästa 2021 betyder ingenting. Och om de gjorde det, skulle den viktigaste frågan vara av vem.

Samma marknadsföringsmetoder använder andra bedrägerikryptoplattformar, som vi nämnde tidigare:

När vi går vidare till nästa avsnitt har vi hittat några bloggar om kryptovalutor med positiva recensioner av Immediate Bitcoin. Den tunga trafiken betyder dock ingenting om granskarna inte är pålitliga. Detta för oss till nästa ämne.

Ännu en Immediate Bitcoin webbplats

Det här börjar bli lite repetitivt. Precis när vi trodde att vi hade avslöjat alla webbplatser, har vi hittat en annan.

Och den här blev vi faktiskt omdirigerad till från en blogg som heter IndexUniverse Crypto. Den här bloggen är högt placerad i Google Sök när du letar efter recensioner om kryptobots. Problemet är att det hyllar alla de intrigerande.

Om du ser hur webbadresserna ändras när du klickar på registreringsknappen, omdirigerar den faktiskt genom flera olika webbplatser, innan den landar på den här:

Och den här är så falsk som den bara kan bli!

Vem är Edwin James?

Edwin James är en av partnerna i Immediate Edge, som han säger i videon. Men vänta, är inte detta Immediate Bitcoin? Ja, och där är haken!

Alla bedrägeriwebbplatser fungerar tillsammans eller så är det samma grupp människor som sätter upp dem och ber om oskyldiga människor. Men de har uppenbarligen tappat tråden (eller inspirationen) och av misstag lagt den här videon på fel hemsida.

Det finns också Immediate Edge, som är tänkt att vara en annan kryptohandelsbot!

Falskt kändisgodkännande

Alla falska webbplatser använder vilseledande språk. Vissa presenterar kändisuttalanden om Bitcoin-handel i allmänhet som ett stöd. Se bara på dessa två gjorda av Bill Gates och Winklevoss tvillingar.

Dessutom, om man noggrant undersöker formuleringen är det uppenbart att dessa affärsmän aldrig skulle yttra något sådant. Bill Gates har spenderat åratal med att investera i något för att få det att löna sig decennier senare. ”Tjäna omedelbara pengar” är helt enkelt inget han skulle vara intresserad av.

Dessutom, när vi försökte hitta dessa uttalanden på mer pålitliga nyhetskanaler, har vi inte haft någon lycka. Ingen annan bloggare eller webbplats har publicerat dessa kommentarer.

Falska Immediate Bitcoin rekommendationer

Det finns gott om ”framgångsrika” handlare som vittnar om sina intäkter på Immediate Bitcoin-webbplatser. Men de är alla falska!

För korthetens skull kommer vi bara att visa dessa tre exempel. Låt oss först titta på inläggen på Immediate Bitcoin:

Verkar de som genomsnittliga människor? Är bilderna lite för fina? Det är de verkligen. Eftersom de är hämtade från webbplatser som riktar sig till bildbranschen. Och här är bevisen:

På samma sätt agerar andra bluffplattformar:

Falska Trustpilot-recensioner

När allt annat misslyckas, gå till andra användare. Lita på att de berättar sanningen om deras erfarenheter av ett visst företag. Men är det alltid sant?

Som dessa Trustpilot-recensioner visar har bedragarna blivit smartare och effektivare. De använder en armé av bots för att lämna positiva recensioner. Faktum är att det inte finns en enda negativ recension för någon av Immediate Bitcoin-webbplatserna.

Men hur kan man skilja de verkliga recensionerna från de falska? Kontrollera först antalet totala recensioner som publicerats.

If a person only has one review on Trustpilot in total, that is already suspicious. And if all of the reviews come from people who only posted one time or two, it is almost certainly a scam.

Another interesting feature on Trustpilot is that some comments have the label “Invited”.

Det betyder att de ombads direkt från företaget att lägga upp en recension.

Detta tjänar till att ytterligare bevisa att det finns något konstigt. De flesta företag vill växa sitt rykte organiskt, inte jaga efter kunderna för en recension.

Vanliga frågor om Immediate Bitcoin

Vad är Immediate Bitcoin?

Immediate Bitcoin är en falsk kryptohandelsbot. Det är faktiskt ett komplicerat upplägg för att lura folk på sina pengar.

Är Immediate Bitcoin säker att använda?

Omedelbar Bitcoin är inte säkert att använda. Det kommer att krävas pengar, men det blir ingen vinst, ingen möjlighet att dra tillbaka den initiala investeringen, inga intäkter.

Är Immediate Bitcoin en bluff?

Omedelbar Bitcoin är en bluff! Dess webbplatser är tänkta att lura oskyldiga människor att tro att det är möjligt att tjäna pengar med deras handelsbot, men allt är en lögn.

Kan Immediate Bitcoin tjäna mig pengar?

Nej, det kommer att ta dina pengar och du kommer inte att kunna tjäna på det. Dessutom kommer du inte att kunna få tillbaka den initiala investeringen. Du kommer att slösa tid och pengar med Immediate Bitcoin.

Är Immediate Bitcoin legitimt eller en bluff? – Vår dom

Omedelbar Bitcoin är en bluff! De jagar nybörjare inom kryptohandelsbranschen och skapar vackert designade webbplatser för att lura människor. Dessutom använder de falska foton och vittnesmål för att få sina potentiella offer att tro att de kan tjäna på att investera med Immediate Bitcoin.

Som visas i denna omedelbara Bitcoin-recension, finns det massor av misstänksam aktivitet runt deras webbplats för att få alla att hålla sig så långt borta som möjligt. Det är alltid klokt att undersöka innan du investerar pengar med någon.

Det finns en hel del pålitliga och välrenommerade mäklare och kryptobotar som vi säger att det är säkert att investera med. Det är dock alltid viktigt att hålla sig informerad och följa branschtrenderna, speciellt när man använder en handelsbot.

User expirience

'