Trade Cannabis Stock Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Fullständig recension: Handel med aktier och krypto med handel med Trade Cannabis Stock 

Investera i cannabis? Det kanske lät galet för några decennier sedan, men nu är det verklighet.

Egentligen har värdet på marijuanalagren ständigt ökat under de föregående åren. År 2021 var det uppskattade värdet av cannabisindustrin runt 26 miljarder dollar, och det räknas. I sin tur ökar också antalet personer som är intresserade av att investera i marijuanaaktier.

Trade Cannabis Stock är en av de första handelsbottarna i sitt slag. Men även om den var väldigt populär, fanns det olika åsikter om denna bot. Medan vissa användare tyckte att Trade Cannabis Stock var till stor hjälp, var andra övertygade om att det var en bluff. Låt oss undersöka vilken av dessa åsikter som var närmast sanningen.

I likhet med kryptovalutor kräver handel med marijuanaaktier kunskap och erfarenhet. Många investerare vänder sig till automationsverktyg för att påskynda inlärningskurvan och maximera sina vinster. Tyvärr blir många av dem ett lätt byte för giriga bedragare och deras skumma CFD-programvaruhandelssystem.

Säkerhet
10%
Användarvänlighet
100%
UI/UX
70%
Minsta insättning och betalningsalternativ
100%
Demokonto
10%
Support och handledning
10%
Vinst (enligt användarrecensioner)
70%
Totalbetyg
20%

Trade Cannabis Stock: För- och nackdelar

fördelar

 • Integrerar olika investeringsmöjligheter

nackdelar

 • Ingen kundsupport
 • Inte genomskinlig
 • Obskyr hemsida

Den största anledningen till oro här är en absolut brist på transparens. Det finns inte mycket information om denna bot tillgänglig online. Vi vet nästan ingenting om teamet som står bakom det, dess historia eller algoritm som driver plattformen. Men vi utforskade vad vi hade, och det här är vad vi fick reda på.

Trade Cannabis Stock Trading Bot Utredning

Trade Cannabis Stock är en programvara som automatiserar köp och försäljning av Cannabis CFD-aktier.

Dess algoritm övervakar kontinuerligt ett stort antal affärer som sker på marknaden, förutsäger trender och gör vinnande affärer. Algoritmen förstår hur och när aktier löper ut och gör signaler och affärer baserat på dessa förutsägelser.

Handelsstrategierna som görs tillgängliga av Trade Cannabis Stock kan användas för handel med cannabisaktier såväl som krypto- och fiatvalutor.

Minsta insättning för att börja handla med Trade Cannabis Stock är 250 €, exakt samma mängd som andra liknande plattformar:

På tal om TCS officiella webbplats är den enda information som användarna får följande:

 • anmälningsblankett
 • mest populära cannabisaktier
 • en kort förklaring av vad TCS är och hur det fungerar
 • FAQ-sektionen
 • tre 5-stjärniga recensioner
 • kontaktlänk och integritetspolicy

Och det är allt. Sammantaget verkar webbplatsen föråldrad och ofärdig, och det ser inte ut som att den presenterar ett seriöst företag. Precis som andra plattformar av det här slaget:

Säkerhets- och premiumplaner

Webbplatsen Trade Cannabis Stock har bara en målsida och ingen licensinformation. Dessutom, förutom ett kontaktformulär, finns det inga kontaktuppgifter. Kundsupport nämns inte heller, vilket är en stor röd flagga.

För närvarande är programvaran endast tillgänglig för stationära datorer.

Användarfeedback: Finns det någon?

Det finns ingen sida för den här appen på TrustPilot, så det är svårt att säga om folk är nöjda med tjänster som tillhandahålls av Trade Cannabis Stock. Å andra sidan, det faktum att det inte finns många vittnesmål indikerar att den här boten kanske inte har så många kunder som den brukade.

Som framgår av skärmdumpen nedan är FAQ-sektionen på TCS-webbplatsen mager och inte riktigt användbar. Frågan ”Är det säkert att handla med din bot?” är ganska vanligt bland användare. Trots det tyckte Trade Cannabis Stock inte att det var tillräckligt viktigt att bli värvad här.

Källa: https://tradecannabisstock.com/

Vårt slutgiltiga utslag: Är det här Bot Rogue?

Problemet med Trade Cannabis Stock är att det inte finns tillräckligt med information. Vi vet ingenting om teamet bakom det, det finns ingen live kundsupport och inte många användarrekommendationer. Därför ingjuter TradeCannabisStock helt enkelt inte förtroende. Kanske är det medlem i ett välkänt oseriöst affiliatenätverk:

Vanliga frågor – Är den här handelsboten en bluff?

Det finns en rad kriterier baserade på vilka vi uppskattar om en bot är legitim eller en bluff. Några av de viktigaste kriterierna är:

 • tillgängliga funktioner,
 • licenser,
 • ursprunget till appen, och
 • feedback från kunder.

Dessutom beaktas även ytterligare detaljer såsom den officiella webbplatsen, hur länge ett företag har varit i drift och säkerhetsöverträdelser i det förflutna.

Eftersom demoversioner är användbara för nybörjare anses en app som har den här funktionen som ett plus. Dessutom anses bra kryptobots fungera på molnet.

Vanliga frågor

Är Trade Cannabis Stock en bluff?

Det finns ingen riktig information för oss att hävda att det är, eller att det inte är. Det finns dock flera röda flaggor som indikerar att man bör närma sig med försiktighet.

Kan man handla kryptovaluta på Trade Cannabis Stock?

Nej. Trade Cannabis Stock är gjord för köp och försäljning av Cannabis CFD-aktier.

Är det säkert att använda Trade Cannabis Stock?

Det finns inga Trustpilot-recensioner, det finns ingen kundsupport, det finns inga kontaktuppgifter. Det skulle vara klokt att undvika det.

User expirience

'