Immediate Profit Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Hur man använder Immediate Profit – Fullständig recension: Hur fungerar den här boten och kan den tjäna pengar?

Ska folk använda en kryptohandelsbot? Dessa algoritmer är utformade för att hjälpa människor att tjäna mer pengar genom handel. Och de lyckas med det.

Men vad händer när tekniken missbrukas? Vad ska man göra när det finns tre falska kryptorobotar för varje legitim? Och hur kan man se skillnaden?

I denna omfattande granskning av Immediate Profit kommer vi att förklara hur ett otränat öga kan upptäcka en bluff. Vi kommer att visa alla röda flaggor och utbilda våra läsare om vad de ska leta efter.

Men innan vi börjar den långa resan för att avslöja systemet bakom Immediate Profit, låt oss ta en titt på webbplatsens funktioner.

Säkerhet (allt om licensiering, dokument, säkra system, etc)
60%
Enkel användning
100%
UI/UX
100%
Minsta insättning och betalningsalternativ
20%
Demokonto
50%
Support och handledning
0%
Vinst (enligt användarrecensioner)
10%
Helhetsbetyg
45%

Det finns många Immediate Profit webbplatser

Under vår forskning om denna ”fantastiska” handelsbot har vi hittat sju Immediate Profit webbplatser.

immediate profit apps com

Den stora mängden arbete som lagts ner på designen är fascinerande. Men det är också oroande att se så många sajter. Alla legitima företag behöver och har en webbplats.

Det enda undantaget kan vara om ett företag är verksamt i flera länder. Och även då motsvarar domänerna landet och språket matchar. Här är det helt enkelt inte fallet.

Flera webbplatser används ofta av välkända bedrägerinätverk, inklusive bots, som vi har granskat tidigare:

Vi hittade inte bara flera webbplatser, vi fick reda på att en design också matchar flera andra bedrägerier av den typen.

För det första finns det Crypto Superstar.

Sen har vi också Cryptosoft.

crypto-soft-net

Omdirigering av webbplatser är alltid anledning till oro

En annan oroande sak som vi har märkt är att en av webbplatserna omdirigerar till en helt annan. Detta händer när vi försöker spela upp videon.

Den här är kopplad till Immediate Edge-boten, en annan kryptohandelsbedrägeri. Detta var en tydlig indikator för oss att omedelbar vinst är en bluff.

Inte bara det, utan vi är också säkra på att alla dessa bedrägerier är kopplade till eller utförs av samma grupp människor, välkänt bedrägerinätverk, som inkluderar krypteringsrobotar som vi har varnat för:

Mängden arbete som krävs för att utföra dem är nästan omöjligt för en enskild individ.

Det Immediate Profit bjudandet

Även om dessa webbplatser är en bluff och vanligtvis inte publicerar någon relevant information, visade sig en vara mycket intressant. De andra erbjöd lite eller ingenting av substans.

De skapade algoritmen på grund av deras önskan att tjäna genom kryptohandel. Och nu, eftersom de är så välvilliga, ger de bort det gratis.

Även om det kan tillkomma en liten avgift vid uttag. Eller kanske är det en provision på 2 % på en lyckad transaktion. Det skiljer sig från webbplats till webbplats.

Dessutom är den initiala investeringen också olika beroende på webbplatsen. Det är alltid 250, men valutan varierar. Det kan vara dollar, pund eller euro.

Det finns ett demokonto, supporten är tillgänglig 24/7 och vid uttag tar det 24 timmar innan det återspeglas på kontot.

Den som är annorlunda ger lite mer information om dataskydd. Den använder Distributed Ledger Technology (DLT) och kryptering på RSA-nivå.

Distributed Ledger Technology eller DLT är faktiskt blockchain-tekniken. Istället för ett centraliserat system sprids och synkroniseras data över hela nätverket.

Konceptet introducerades först med Bitcoin. Detta gör att data blir mindre korrupterbar av en extern attack. Systemet håller också informationen uppdaterad och lagrar inte allt på ett ställe.

Men eftersom Immediate Profit behöver en persons information för att slutföra bluffen, är detta försvar praktiskt taget värdelöst.

Dessutom finns det RSA-kryptering. Denna typ av kryptering använder komplicerade matematiska operationer som bas för att koda och avkoda meddelandet.

Naturen av dess komplexitet gör den nästan okrossbar. Denna typ av försvar används till exempel i e-postkommunikation. Men, precis som med DLT, är det värdelöst mot Immediate Profit som redan har dekrypteringsnyckeln.

Falska användarrekommendationer

Som vanligt med dessa bedrägerier har de alla falska användarrekommendationer för att uppmana läsarna att registrera sig. Inte nog med det, de är samma ”användare” och foton som i en annan bluff.

Som visats i vår Immediate Bitcoin-recension är dessa bilder faktiskt stockfoton.

Ett annat avsnitt visar några fler nöjda handlare som har tjänat pengar med Immediate Profit.

Dessa är också falska, också tagna från webbplatser som säljer stockfoton.

Ingen adress på någon av Immediate Profit-webbplatserna

När vi tittade igenom alla Immediate Profit-webbplatserna kunde vi inte hitta deras fysiska adress. Det finns ingen annan kontaktinformation. Vi hittade bara ett enkelt kontaktformulär.

Medan vi undersökte recensioner på Trustpilot hittade vi två adresser. De är registrerade på två olika webbplatser. Så vi kontrollerade detta mot den officiella brittiska databasen.

Som visas på bilderna finns det inte ett företag med samma namn registrerat på motsvarande adresser.

Det finns ett annat företag – 400 Capital Management Europe, som verkar vara ett New York-baserat företag. Detta verkar vara ett europeiskt dotterbolag.

Vi kunde dock inte hitta några kopplingar mellan Immediate Profit och detta företag.

Falska Trustpilot-recensioner för Immediate Profit

Webbplatser som Trustpilot är vanligtvis pålitliga för att söka ärliga recensioner. Vi rekommenderar dock att du läser alla recensioner noggrant.

Bedragare har märkt att folk litar på andra människor, så nu använder de en armé av bots. Botarna skriver positiva recensioner om företaget för att lura läsarna.

Men hur kan man skilja de falska recensionerna från de riktiga? Det finns några indikatorer.

För det första har nästan alla recensenter bara skrivit en gång på Trustpilot. För det andra finns det en etikett ”Inbjuden”. Denna etikett placeras när företaget bjuder in en person att skriva en recension.

De flesta företag kommer ibland att göra det, men de föredrar organisk tillväxt. Så om det finns många recensioner märkta ”Inbjudna”, kan det vara ett tecken på att bots kommenterar.

Liknande Trustpilot-recensioner har flera krypteringsrobotar som vi har skrivit om:

Vanliga frågor om Immediate Profit

Vad är Immediate Profit?

Immediate Profit är ett utarbetat schema för att lura människor. Det låtsas vara en handelsbot för att få användare att investera.

Är Immediate Profit en bluff?

Immediate Profit är en bluff. Det omdirigerar kunder via olika plattformar. Det är oklokt att lämna någon personlig information till detta företag.

Ska jag investera med Immediate Profit?

Nej, det borde du inte. Immediate Profit är en bedräglig kryptobot och det kommer att kosta dig tid och pengar.

Är Immediate Profit legitimt?

Immediate Profit är inte en handelsbot. Det är en bluff att ta bort folks pengar.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med Immediate Profit?

Du kan inte tjäna pengar med Immediate Profit. Vi rekommenderar att du inte investerar med detta företag, eftersom det finns många bevis på att det är en bluff.

Som vi utförligt har sökt och visat i denna omedelbara vinstöversyn, är hela operationen en bluff. Det finns ingen kryptohandelsbot, bara en grupp ligister som vill lura oskyldiga människor på sina pengar.

När du vill investera med en kryptohandelsplattform eller bot är det viktigt att använda kontrollerade företag. Vi rekommenderar försiktighet och utredning innan vi fattar det slutgiltiga beslutet.

User expirience

'