Profit Secret Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Hur man använder Profit Secret – Fullständig recension: Är denna handelsbot värd din tid?

I kryptohandelsuniversumet finns det många handelsbotar. De gör livet enklare för sina användare genom att minska tiden de lägger ner på att söka efter lönsamma affärer.

Men många bedragare missbrukar tekniken. Dessa ”krypteringsrobotar” poserar som riktiga, bara för att stjäla människors pengar.

I denna Profit Secret recension kommer vi att undersöka en sådan påstådd kryptobot. Vi kommer att visa våra läsare hur dessa system fungerar genom att ta en närmare titt på Profit Secret-boten.

Dessutom kommer vi att avslöja ett nätverk av dessa bedragare som heter All-In-1 Bitcoins. Men låt oss börja med en enkel översikt över Profit Secrets webbplatser. Ja, plural.

Säkerhet (allt om licensiering, dokument, säkra system, etc)
0%
Enkel användning
100%
UI/UX
70%
Minsta insättning och betalningsalternativ
30%
Demokonto
10%
Support och handledning
10%
Vinst (enligt användarrecensioner)
10%
Helhetsbetyg
35%

Flera Profit Secret Webbplatser

Det finns ingen hemlighet om att detta är en bluff. I början av vår forskning såg vi en röd flagga. Det finns inte mindre än tre Profit Secret-webbplatser.

Det är alltid en anledning till oro om ett företag underhåller olika webbplatser. Även om detta ibland görs för olika länder och marknader, stämmer inte suffixen här.

Till exempel, om ett företag är verksamt i EU och USA, kan de använda suffixen .eu och .us. Eftersom dessa webbplatser använder generiska suffix är vi starkt övertygade om att de är en bluff.

En Profit Secret Déjà Vu

Den senaste webblayouten som visas här ser exakt likadan ut som Immediate Bitcoin, Immediate Edge, The News Spy och Yuan Pay Group.

Eftersom vi har undersökt alla dessa bots ingående, har vi redan visat i tidigare recensioner att alla är bedrägerier. Detta befäster bara ytterligare vår tro att Profit Secret också är en bluff.

Profit Secret är en del av All-in-1 Bitcoins bluff

Vi har redan pratat om All-In-1 Bitcoins webbplats. Ganska bekvämt, dessa bedragare har faktiskt en webbplats där de har listat alla sina bedrägeribotar.

Och till ingen överraskning har vi hittat Profit Secret där också. Detta visar bara att det är ett mycket sofistikerat bedrägeri på spel här.

De närmar sig människor från flera håll och tror att de bara kan använda ett annat namn och ingen skulle märka att det är en bluff.

Nonsenserbjudandet

Även om det inte tillkommer några avgifter för att registrera dig och använda Profit Secret, finns det en provision på 2 %. Till skillnad från sina systerbedrägeribotar, anger den här inte när provisionen tillämpas.

De anger att den minimala investeringen måste vara minst $250. De rekommenderar att du återinvesterar minst 80 % av vinsten för att få 1 miljon dollar inom ett år.

Det låter för bra för att vara sant för det är det! Även om det ibland är möjligt, är den summa pengar de lovar att boten kommer att tjäna absurt.

Om man inte spelar ett högriskspel med hög vinst, kan ingen person bli rik så snabbt. Om det här låter som ett av dessa bli rik-snabb-scheman, är det för att det är det.

De erbjuder också bara bank- och kortöverföringar för att ta ut pengarna. Detta är mycket bekvämt eftersom det är sättet de får människors personliga data.

Men det största nonsenset av allt är AI-tekniken baserad på Deep Learning och NLP.

Deep Learning är en form av kodning som låter maskiner lära sig, liknande människor. Den använder samma grundläggande mekanismer som den mänskliga hjärnan. En praktisk tillämpning skulle vara autonoma bilar.

Neuro-lingvistisk programmering (NLP) i Deep Learning är maskinernas förmåga att efterlikna mänskligt tal och dialog. Ett exempel på detta är programvaran för röstavskrift.

Så om inte parametrarna för deras algoritm kan ställas in med hjälp av tal, är det bara snygga ord utan betydelse.

Mycket falska och mycket nöjda Profit Secrets kunder

En del av deras hemsida är tillägnad nöjda kunder. Och de är väldigt nöjda. Och mycket fejk.

Falska vittnesmål använder flera bedrägerikryptobotar som vi har varnat för:

När man tittar på de fyra bilderna skulle en person tro att de bara är vanliga människor. Det är därför vi tittade bortom och hittade samma bilder på webbplatser som riktar sig till bildbranschen.

Ingen adress

En fysisk adress eller åtminstone någon kontaktinformation hade varit trevligt. Tyvärr finns det ingen sådan information på någon av webbplatserna.

Det var då vår sökning tog oss till Trustpilot. Vi var mycket glada över att hitta en adress registrerad där.

Eftersom detta företag är registrerat i Storbritannien, kontrollerade vi den officiella statliga databasen. Det finns inget företag registrerat där med samma adress.

Falska Trustpilot-recensioner för Profit Secret

Ett oskyldigt öga kan missa alla bevis som är gömda i klarsynt. En person skulle då förmodligen vända sig till andra användare för feedback.

Webbplatser som Trustpilot erbjuder ärliga upplevelser från andra kunder och är ganska pålitliga. Men är alla så ärliga?

Bedragarna vet att folk litar på andra människor. Så vad gjorde de? De skapade botkonton för att sprida det goda ordet om sig själva.

Om ett företag bara har 5-stjärniga recensioner, och många så, kan Trustpilots algoritm flagga bedräglig aktivitet. Så de kan lägga till några 4-stjärniga kommentarer för god åtgärd.

Alla bra recensioner och inga klagomål betyder kanske inte att inläggen är falska. Men det är suspekt när alla recensenter bara skriver en gång. Lägg till det att de var inbjudna och det är nästan säkert deras bots.

Märket ”Inbjuden” placeras under en kommentar om personens åsikt är direkt efterfrågad av företaget. På så sätt främjar Trustpilot organiskt genererad feedback från användare.

Liknande Trustpilot-recensioner har flera krypteringsrobotar som vi har skrivit om:

FAQ

Vad är Profit Secret?

Profit Secret är en bluff designad för att lura människor på sina pengar. Det är en välorganiserad grupp av bedragare som främst riktar sig till nybörjare inom kryptohandelsbranschen.

Är Profit Secret en bluff?

Profit Secret är en bluff. Det är ett knep att få folk att investera, bara för att förlora sina vinster och den initiala investeringen.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med Profit Secret?

Du kan inte tjäna med Profit Secret. Dessutom kommer det att kosta er tid och pengar, eftersom det är ett bedrägeri.

Är Profit Secret en legitim kryptobot?

Profit Secret är inte en kryptohandelsbot. Det är ett utarbetat upplägg för att få människor att investera. När de väl placerar sina pengar hos Profit Secret är de borta för alltid.

Vårt omdöme: Lita inte på Profit secret, det är en bluff!

Profit Secret är definitivt en bluff. Det finns gott om bevis på det, som vi har visat i denna Profit Secret-recension.

De riktar sig till nybörjare i branschen och lovar hög avkastning inom kryptovalutahandel. Allt är falskt, men snyggt packat. Webbplatsen har en tilltalande design, de har använt en del branschrelaterad jargong och till och med gjort falska positiva recensioner.

Om en person tar sitt ord är det en lovande kryptobot. Det är därför det är viktigt att dubbel- och trippelkolla allt innan du investerar. Bedragarna blir smartare, men våra läsare håller sig välinformerade.

User expirience

'