The News Spy Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

the news spy

Hur man använder The News Spy boten – Fullständig recension: Vad är det och varför du bör undvika det

Kryptohandelsbots är automatiserad handelsmjukvara. Syftet med varje programvara av detta slag är att få maximal bekvämlighet och vinst från processen med kryptohandel.

The News Spy borde vara en av dessa typer av programvara, men det är faktiskt ett utarbetat schema. Vi kommer att presentera bevis på faktum i denna granskning.

Som sagt av botskapare kommer processen med kryptohandel att gå smidigt och bli lättare med hjälp av denna moderna programvara.

Säkerhet (allt om licensiering, dokument, säkra system, etc)
10%
Enkel användning
100%
UI/UX
90%
Minsta insättning och betalningsalternativ
10%
Demokonto
50%
Support och handledning
0%
Vinst (enligt användarrecensioner)
0%
Helhetsbetyg
20%

News Spy – Ett snygg utseende

Från första anblicken är det tydligt att pengar lades på sajtens professionella utseende. Ju bättre design, desto mer legitim kommer den att verka.

Enligt webbplatsen är de sju kärnfunktionerna i The News Spy:

  1. Gratis registrering med bonusar
  2. Gratis demokonto
  3. Enkel att använda med full automatisering
  4. Minsta insättning är $250
  5. Support och utbetalningar fungerar 24/7
  6. Programvarustödet handlar
  7. Hög avkastning.

The News Spy bedragarna har tagit upp den falska hypen kring registreringen på plattformen. Bannern med nedräkningstimern är tänkt att lura dig och påskynda ditt beslut. Detta är tricket som bedragarna ofta använder för att samla in mer pengar på kort tid.

Varför är det riskabelt att registrera sig hos The News Spy?

Först och främst, låt oss gräva djupare och beskriva de centrala särdragen för vad investerare letar efter. När du registrerar dig med en kryptohandelsrobot bör du tänka på:

Effektivitet – den fullständiga automatiseringen från investeringar till utbetalningar med minimal mänsklig inblandning;

Enkel att använda – kryptohandelsboten bör ha ett användarvänligt gränssnitt; ingen vill lägga tid på att läsa enorma guider eller användarmanualer

Gratis bonusar, demokonton och andra förmåner – ju fler gratisfunktioner boten innehåller, desto bättre och trevligare blir hela investerings- och handelsprocessen.

Så varför är det riskabelt att registrera sig hos The News Spy bot?

Hela programvaran verkar vara en klon. Det finns åtminstone två andra webbplatser med samma layout i samma bransch.

Om det inte räcker finns det många sajter på Internet som erbjuder registrering hos The News Spy. Detta gör det svårt att avgöra vilken som är den ursprungliga, legitima programvaran; om det finns en.

news spy pro com

Ingen riktig information på The News Spy webbplatser

Projektet framställer sig själv som ett bli rik-snabbt-schema. Alla sådana algoritmer bör undersökas mycket noggrant innan du investerar din ekonomi i dem! Egentligen utnyttjar handelsbot exakt samma falska strategi som tillämpas av ett antal andra krypteringsrobotar som vi har varnat för:

På en webbplats säger de att den första insättningen kan vara så hög eller låg som användarna vill, på den andra är den $250.

En annan diskrepans som vi har hittat på flera webbplatser handlar om att det är gratis. På en är det helt kostnadsfritt, på en annan är det 2% i provision för mäklarna.

Dessutom har vi inte hittat någon telefonapp. Det är mycket misstänkt att de inte har utvecklat en. Samma motsägelsefulla information har andra bots i ett välkänt bedrägerinätverk:

Nuförtiden sker de flesta aspekter av våra liv via en mobiltelefon och det finns en app för nästan vad som helst. Om de spenderade så mycket pengar på att utveckla algoritmen, varför inte investera i en mobil, mer lättillgänglig version av den?

Falska positiva recensioner för The News Spy

Det är alltid ett bra råd att kolla vad andra användare har att säga om en tjänst. Så vi sökte på Trustpilot och hittade flera konton. Vi har tagit en titt på den med flest inlägg.

Först och främst finns det ett meddelande från Trustpilot själv som uppmärksammar missbruket på sidan. De har märkt misstänkt aktivitet och tagit bort alla kommentarer som anses vara falska. En del finns kvar, fortfarande.

Dessa kommentarer har alltid en röd tråd: beröm företaget, säg att de har tjänat pengar, men förklara inte hur. Dessa inlägg ger inte heller några insikter i hur plattformen fungerar.

Samma taktik tillämpar flera bedrägerikryptorobotar som vi har varnat för:

Å andra sidan finns det negativa kommentarer. Dessa kommentatorer har vanligtvis mer än en recension publicerad på Trustpilot. Och det finns en gemensamhet även där: de har blivit trakasserade via telefon från olika nummer.

FAQ 

Ska jag använda kryptohandelsbots?

Det solida svaret på denna fråga är ja. Men du bör vara uppmärksam på de stora och uppenbara fakta för att undvika att förlora dina pengar och tid.

Hur upptäcker jag en kryptobedrägeri?

Enorma utbetalningar med garanterad stor avkastning borde vara en röd flagga för dig. Gratispengarerbjudanden: oavsett om det är kontanter eller någon av de populära kryptovalutorna är löften om gratispengar alltid falska. Var mycket skeptisk till alla dessa påståenden.

Är det säkert att använda The News Spy?

Nej, det är det inte. Nyhetsspionens kryptobot är en bluff. De lockar kunder med löften och trakasserar dem över telefon för mer och mer pengar.

Är The News Spy en bluff?Är The News Spy en bluff?

Ja det är det. I den här artikeln finns det gott om bevis för att visa hur de fungerar och varför det är en bluff.

Är The News Spy säker?

Nej, det är det inte. Det finns flera webbplatser, ingen av dem är riktiga och de vill bara ta bort folks pengar.

Hur mycket kan jag tjäna med The News Spy?

Du kan inte tjäna pengar med News Spy. Det är en bluff. De verkar under antagandet att den professionellt designade webbplatsen kommer att lura användare. De fiskar efter folks personliga information och trakasserar dem för att ge mer pengar.

Är The News Spy-bot legitim eller en bluff? – Vår dom

Det är mer än uppenbart att denna handelsbot är en bluff. Vi rekommenderar starkt att du aldrig registrerar dig hos dessa killar.

Bristen på grundläggande information som de borde tillhandahålla är ett tecken på att det är något skumt på gång, vilket framgår av nyhetsspionen. Lägg till det, flera webbplatser, negativa recensioner och motsatt information, och det är en bluff, ren och skär.