Profit Revolution Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Hur man använder Profit Revolution – Fullständig recension: Vad är det och är det värt att investera?

Tidshantering har blivit avgörande för dagens livsstil. Automatisering av processer är avgörande för att spara tid.

En sådan liten hjälpare är kryptohandelsboten. För alla i kryptohandelsbranschen kan bots vara till hjälp för att undvika att spendera oändlig tid framför en skärm.

Däremot utger sig många bedrägerier som kryptobotar. Dessa bedragare förlitar sig på människors oerfarenhet i branschen. De tycker att en snygg webbplats och en bra historia är allt som krävs.

Tyvärr för dem arbetar vi flitigt för att avslöja alla sådana system, vilket är fallet i denna översyn av Profit Revolution.

Idag kommer vi att titta på denna påstådda kryptobot för att se hur mycket ansträngning de lägger på att täcka sina spår. Vi kommer att avslöja sanningen om det och utbilda våra läsare om vad de ska vara uppmärksamma på.

Även om det blir allt svårare att skilja den falska kryptoboten från den riktiga, är det inte omöjligt.

Säkerhet (allt om licensiering, dokument, säkra system, etc)
0%
Enkel användning
100%
UI/UX
100%
Minsta insättning och betalningsalternativ
10%
Demokonto
50%
Support och handledning
0%
Vinst (enligt användarrecensioner)
0%
Helhetsbetyg
20%

Efter den första genomgången av de flera webbplatser vi kunde hitta, har vi kommit fram till att Profit Revolution-handelsboten inte är något annat än en bluff. Och här är varför.

Profit Revolution – Vackert gränssnitt för att täcka upp bluffen

Även om vi måste gratulera formgivarna till att de har skapat flera webbplatser, saknar presentationen substans.

Först och främst finns det inte mindre än fyra webbplatser vi har upptäckt. Det är den här typen av saker där man direkt ska vara skeptisk.

Profit Revolution – Redan sett webbdesigner

För det andra har denna webbdesign redan setts och använts av Yuan Pay Group:

Och News Spy:

Och Ethereum Code:

Och Cryptosoft:

Och Crypto Trader:

Detta är desto mer suspekt. Det kan betyda två saker. Antingen är samma designer anställd och de är väldigt lata, eller (mest troligt) är det samma grupp som begår dessa bedrägerier.

En riktig bluff

Vi har dock upptäckt en ännu mer upprörande webbplats, den vars domän är AllIn1Bitcoin.

Uppenbarligen var vi nyfikna och vi kollade på hemsidan. Det visade sig vara det bästa steget framåt eftersom vi bland annat har sett detta:

I våra omfattande recensioner av Yuan Pay Group, Immediate Edge, 1K Daily Profit, Bitcoin Buyer och The News Spy, för att nämna några, har vi visat att dessa alla är bedrägerier.

Och nu har vi bevis på att de alla utförs av samma grupp eller individ, förenade under namnet All-In-1 Bitcoin. Mer som Allt-i-1 bluff!

Ingen adress för Profit Revolution

Som vanligt med dessa bedrägerier finns det inte ett telefonnummer eller en fysisk adress någonstans på webbplatserna. Desto större anledning att vara misstänksam mot dessa bots.

Så vi kollade någon annanstans. Trustpilot var hjälpsamma, eftersom det fanns en adress registrerad hos dem.

Och vi hittade två olika adresser för samma företag. Prefixet ”en.” betyder bara att webbplatsen är på engelska. Men domänen – profitrevolution.online – är densamma, så det är samma webbplats.

Eftersom detta är i Storbritannien, kontrollerade vi den officiella regeringens databas. Det finns inga företag registrerade på någon av dessa adresser:

Falska kändisgodkännanden av Profit Revolution

Profit Revolution har fått stöd av bland andra Snoop Dogg, Ashton Kutcher och Dan Bilzerian. Eller det är vad de vill att användarna ska tro.

Detta är bara den första sidan att bläddra igenom. När vi gick till nästa, och nästa, och till och med nästa, hittade vi detta:

Det verkar som om de trodde att ingen faktiskt skulle bry sig om att titta. Så de satte bara Dan Bilzerians foto till alla andra kändisar. Inget välrenommerat företag skulle någonsin låta ett sådant misstag hända.

Dessutom, om man tittar på uttalandena, är det uppenbart att dessa kändisar pratar om Bitcoin i allmänhet. Dessutom är vissa av dessa uttalanden helt falska! De hände aldrig.

Det är notoriskt känt att Alibabas Jack Ma är anti-Bitcoin. Samtidigt som han uppskattar tekniken bakom har han sagt att Bitcoin är en bubbla och inte har för avsikt att köpa den.

Falska kändisrekommendationer som också används av dessa bluffplattformar, har vi granskat tidigare:

Deras lättja och brist på äkthet gör bara vårt jobb att bevisa att de är en bluff så mycket lättare.

Trustpilot missbrukas ofta av bedragarna

Även om webbplatser som Trustpilot ofta är användbara indikatorer på ett företags rykte, kan de missbrukas. Utgångspunkten är att recensenterna är riktiga personer med verkliga erfarenheter av företaget.

Bedragarna har dock kommit på detta. De vet att folk litar på andra för rekommendationer. Så de har hittat ett sätt att posta falska positiva recensioner om sig själva.

Dessa bots, falska konton skapade för att posta positiva saker om ett företag, kan ibland upptäckas av själva webbplatsen. När något sådant händer utfärdar Trustpilot en varning.

Om ett företag inte kan lita på att låta granskare lägga upp ärliga kommentarer, hur kan man lita på det när det gäller att göra affärer?

Hur kan man skilja de falska och riktiga recensionerna åt?

Om det inte finns någon varning, hur kan man se vilka recensioner som är falska? Det finns några indikatorer.

För det första är det antalet kommentarer en person har skrivit. Vanligtvis, med dessa typer av system, har botkonton bara en eller två recensioner.

Dessutom finns det etiketten ”Inbjuden”. Det betyder att användaren har bjudits in av företaget att skriva på Trustpilot.

Om alla kommentarer är så här eller till och med majoriteten är det ett tydligt tecken på att något skumt är på gång. Det är bäst att söka en andra åsikt, gräva djupare eller ännu hellre att inte investera alls.

Liknande Trustpilot-recensioner har flera krypteringsrobotar som vi har skrivit om:

Vanliga frågor om Profit Revolution

Vad är Profit Revolution?

Profit Revolution är en bluff. Den poserar som en kryptobot, men den lurar faktiskt människor och tar deras pengar på ett bedrägligt sätt.

Är Profit Revolution en bluff?

Profit Revolution är definitivt en bluff. Det är en del av en grupp som heter ”AllIn1 Bitcoin”, som har andra intrigerande handelsbots, såsom Yuan Pay, Bitcoin Buyer och Ethereum Code, bland andra.

Ska jag investera med Profit Revolution?

Det är väldigt oklokt att investera med Profit Revolution. Detta är en bedräglig webbplats, menad att lura människor och ta bort deras pengar.

Är Profit Revolution en legitim kryptobot?

Nej, Profit Revolution är inte en kryptobot. Det är ett system som poserar som en handelsbot för att få folk att investera, bara för att aldrig se den initiala investeringen eller vinsten igen.

Vårt omdöme: Vinstrevolution är en bluff

Som vi utförligt har undersökt och visat i denna översyn av Profit Revolution är denna operation en bluff. Dess skapare jagar oskyldiga människor och nybörjare i branschen för att göra en investering. De tar sedan bort sina pengar.

Vi rekommenderar att du gör ordentlig research innan du investerar. Det finns gott om intrigerande kryptobots. Det är bäst att undersöka och konsultera flera resurser innan du fattar ett slutgiltigt beslut om investeringen.

User expirience

'