BitQH Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Hur man använder BitQH – fullständig recension

Blockchain-teknik är på modet nu för tiden. Det är inte precis nytt, med anor från 2008 och själva grundandet av Bitcoin, men det kom verkligen in i rampljuset efter Bitcoins skyhöga priser i slutet av 2021. Det banade väg för andra kryptovalutor och människor har letat efter krypto för vinst sedan dess.

Vid olika tillfällen har människor gått så långt som att investera hela sitt nettovärde i krypto i hopp om att bli rika över en natt, i hopp om 2x, 3x eller ännu större vinster. Fortune har verkligen ler mot vissa, men vissa har också blivit utblottade. Detta är karaktären på den oförutsägbara kryptomarknaden och, föga överraskande, människor sträcker sig efter varje fördel de kan hitta.

En sådan lovande fördel är användningen av bots. För dem som inte förstår mycket om blockchain- och kryptotrender låter det tilltalande att utnyttja en annan relativt ny teknik. Det ger verkligen fördelar på både aktie- och kryptomarknader. Men inte alla handelsbots görs lika. Idag tittar vi närmare på BitQH och börjar med en Google-sökning.

Detta är det första varningstecknet. Du skulle normalt inte förvänta dig att ett välrenommerat varumärke driver två parallella webbplatser. Likaså är det inte en vanlig syn att betona att båda är ”officiella” och att inkludera ett varumärke i det ena när man handlar med stora och seriösa varumärken.

bitqh

När vi går in på båda webbsidorna möts vi av olika design, men det finns några andra detaljer. Även om logotyper ser likadana ut är de tillräckligt olika för att väcka misstankar. Varumärkeslogotyper är tänkta att vara enkla, slagkraftiga och igenkännbara. Färgscheman, typsnitt och generell design ska vara exakt samma, vilket inte är fallet här.

Samma tillvägagångssätt för webbdesign har flera bedrägerikryptorobotar som vi har varnat för:

Därefter kan vi se på den första webbplatsen att de har inkluderat ett foto. Det skulle inte på något sätt vara misstänkt om handelsmjukvaran som visas på den var en kryptohandelsplattform. Men vid närmare granskning kan vi se att det är en aktiehandelsapp. Naturligtvis kan detta inte vara den annonserade tjänsten, så det väcker frågan – varför inte inkludera skärmdumpar av programvaran som webbplatserna säljer?

Längre fram kan vi se att anmälningsformuläret kräver ett telefonnummer. Detta är ytterligare en funktion som gör att den här webbplatsen sticker ut från andra liknande tjänster. Kryptohandelsplattformar kan begära foton av personlig identifikation, men de ber inte om din kontakt. Vad skulle syftet vara med det på en plattform designad för automatiserad, mjukvaruassisterad handel?

Slutligen, en annan lingo ledtråd, den andra webbplatsen nämner ”NLP-drivet Trading System”. I och för sig är detta inte misstänkt, eftersom att analysera inlägg och nyheter på sociala medier bara kan hjälpa till att förstå volatilitet och förutsäga trender. Det är dock en viktig och viktig funktion och det är misstänkt att den andra webbplatsen inte nämner något liknande.

Innehållet på båda webbplatserna är fyllt med modern kryptojargong som förblir ganska vag. Det finns dock några uttalanden värda att notera.

Otroliga vinster

Den första webbplatsen talar om att generera fantastisk ROI. Först och främst bör du inte förvänta dig att se vinster i kryptohandel uttryckt i ROI. Istället är APY det föredragna sättet att uttrycka potentiella vinster. Dessutom är ROI på 20 %, vilket är deras låga uppskattning vid de mest volatila perioderna, en otroligt hög siffra. ROI på 90 % skulle innebära att du nästan fördubblar din ”investering” på en daglig basis.

Sådana otroliga intäkter erbjuder andra bots, vi har granskat tidigare:

Om du skulle investera 250 $ i krypto via den här plattformen, som efterfrågat, skulle du titta på otrolig rikedom i slutet av den första månaden. Ingen har någonsin tjänat så mycket pengar, speciellt inte på krypto, så detta är ett mycket misstänkt påstående och du, kära läsare, skulle göra klokt i att komma ihåg det i allmänhet.

Därefter upprepar de behovet av att de nyanlända lämnar ifrån sig sina personuppgifter.

Detta är lite löjligt eftersom bara lite ovanför webbplatsen talar man om att inte begära personuppgifter och att behålla din integritet, men ett telefonnummer är en ganska privat information. Sedan finns det raden om att Bitcoin inte marknadsför denna ”otroligt osäkra” typ av handel.

För dem som är bevandrade i krypto är detta löjligt. Hela poängen med krypto är att upprätthålla integritet och utbyta värde utan att behöva ge upp personlig information. Blockchain-teknik görs inte säker genom att upprätthålla en enorm databas med personlig information som spåras.

Istället förlitar den sig på ett peer-to-peer-system (det vill säga inga tredje parter) och sprider transaktionsdata över hela nätverket, decentraliserar reskontran och gör den säkrare och mer transparent.

Det sista beviset på själva webbplatserna är ännu ett misstänkt påstående.

I den vanliga och förväntade friskrivningstexten finns detta konstiga påstående om att 70 % av investerarna förlorar pengar. Hur mycket pengar? Under vilken period? Är detta ett genomsnitt för alla mynt eller något helt annat? Vi kan inte veta eftersom den här informationen jag gav utan något som helst sammanhang.

Hur pålitliga tycker recensenterna BitQH?

Vi har tittat närmare på själva webbplatserna och hittat ett antal avvikelser och misstänkta ledtrådar. Användning av andra webbplatser kan ge ytterligare insikt.

Trustpilot

Trustpilot har lite information och det handlar bara om en av webbplatserna.

Dessa betyg imponerar inte, men en närmare titt på recensionerna är ännu mer intressant. Även om poängen inte är imponerande, med 3.4, är texten i recensioner mycket misstänksam. Här är ett exempel.

Liknande Trustpilot-recensioner har flera bedrägerikryptobots vi har skrivit om:

Var och en av dessa 5 recensioner berömmer plattformen mycket. Så mycket att du förväntar dig en rak 5-stjärnig recension. Inte fallet. På tal om antalet recensioner, samma webbplats som Trustpilot länkar till gör följande påstående.

Uppenbarligen är inget av dessa sant, vilket är ännu mer anledning till misstankar. Det finns bara en annan relevant information på Trustpilot och det är adressen till företaget. Det är listat som ”St Magnus House 3 Lower Thames St EC3R 6HA London Storbritannien”

Det här är en kontorsbyggnad, men det nämns inte på internet att BitQH är här. Vi kanske kan hitta en annan plats för att försöka se vem som ligger bakom det här företaget.

Domän

Att leta upp domänen på ICANN gör oss besvikna. Det finns inget att se här förutom den misstänkta användningen av Cloudflare för att registrera en domän.

Detta är ytterligare ett inkriminerande bevis eftersom Cloudflare är välkänt för att anonymisera operatörer av webbplatser. Exakt varför någon som påstår sig erbjuda revolutionerande programvara kan ha det så svårt att förbli helt anonym är upp till dig att gissa.

Vanliga frågor om BitQH

Vad är BitQH?

Skaparna hävdar att det är en fantastisk plattform med förstklassig AI-handelsprogram. Sunt förnuft säger oss att hela syftet är att lura dig från insättningen på 250$.

Är BitQH en bluff?

Ja, även om det inte är särskilt populärt, så bevis kanske inte verkar lika imponerande som i vissa andra fall.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med BitQH?

Du kan bara förlora pengar genom att investera i sådana skumma projekt.

Är BitQH legitimt?

BitQHs skapare har själva gett dig tillräckligt med ledtrådar för att du skulle göra klokt i att undvika dem.

User expirience

'