Corona Millionaire Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Hur man använder Corona Millionaire – fullständig recension

Om du googlar Corona Millionaire så hittar du ingen hemsida. Granska bara webbplatser som är kända för att stödja bedrägliga portaler. Detta tyder förmodligen på att bedragare har övergett just detta varumärke.

Här på SpecificNz.org kan du se hur Corona Millionaire-logotypen och hemsidan ska se ut.

Men när du väl klickar på länken kommer du att se att den tar dig till en annan välkänd bluff, Bitcoin Trader, en av de äldsta bedrägliga portalerna som finns.

Du kommer att märka att den här webbplatsen inte ens finns på BitcoinTrader.app eller BitcoinTrader.io, utan apexoffer.net. Detta är i sig inte bevis på bedrägeri, men många bedrägliga plattformar använder liknande knep. Faktum är att 90 % av bedragarna använder denna typ av omdirigering, så vi kan tolka detta som en stark röd flagga.

En annan recensionssida som stöder bedrägerier är Crypto 4 Future. Återigen, avvikelsen mellan företagsnamnet och den faktiska produkten är inget bevis, men det är en annan röd flagga.

Om vi försöker följa länken tar den oss till samma Bitcoin Trader iffy webbsida. Detta är en stark indikator på att det är något fel på gång här. Varför? Eftersom den stående praxisen för de bedrägliga webbplatserna är att sprida deras bluff över otaliga olika namn: Bitcoin Trader, Bitcoin Union, Bitcoin HQ, Bitcoin Revival, Bitcoin Billionaire, Bitcoin Compas, osv.

Alla namn är skräddarsydda för att på något sätt utlova rikedomar och enkel vinst med buzzwords som krypto, kryptovaluta, kryptohandel, bitcoin, maskininlärning, AI, Wall Street-hemligheter, 60 % avkastning på investeringen, osv.

Faktum är att 90 % av bedragarna använder den här typen av omdirigering, till exempel dessa:

Trustpilot fångar ibland alla dessa olika bedrägerier, men för Crypto Millionaire finns det bara ett gammalt varningsmeddelande från maj 2020.

Liknande Trustpilot-problem har flera krypteringsrobotar som vi har skrivit om:

Naturligtvis är den listade webbplatsen inte ens registrerad.

Hur fungerar dessa bedrägerier?

Det finns flera kända metoder för dessa bedrägliga webbplatser.

  • De byter namn och logotyper för att undvika inriktning från marknadsregulatorer, legitima recensionssajter och byråer (som Trustpilot)
  • De begär $250 insättning. Legitima handelsplattformar har lägsta investeringar, men dessa mäter i låga siffror, vanligtvis 10 $.
  • De frågar om telefonnummer som en del av registreringen. Legit kryptotjänster har flera lager av identifiering. Den typiska plattformen kommer att be om e-post och sedan fortsätta med olika Know Your Customer-verifieringsprotokoll (skanning av ID eller andra nationella ID-dokument). Dessa bedrägliga webbplatser hävdar vanligtvis snabb registrering med bara telefon och e-post.
  • De har alla ansvarsfriskrivningar som gör att kunden accepterar kränkningen av deras integritet. De gör det nämligen legitimt för de bedrägliga sajternas agenter eller ”mäklare” att ringa kunden (vanligtvis kommer de att kontakta de godtrogna via WhatsApp).
  • Mäklare förföljer aggressivt kunder att sätta in de första $250 och sedan blir det omöjligt att få tillbaka dina pengar. Det finns inga vinster. Ytterligare ett skäl att ändra namn och webbadresser. När antalet arga kunder ökar flyttar bedragare helt enkelt till grönare betesmarker och överger sitt projekt.
  • Jag skulle inte bli förvånad om bedragarna insåg att ”Corona” inte längre är ett modeord, vilket kollapsar plattformen.

Så Corona Millionaire utnyttjar exakt samma falska strategi som tillämpas av ett antal andra bedrägerikryptobots som vi har varnat för:

Slutlig dom

Detta är en känd bluff! 

Vanliga frågor om Corona Millionaire

Vad är Corona Millionaire?

Det är en falsk webbplats. De vill ha dina uppgifter så att agenter kan ringa dig och be om en deposition på 250 $ som lovar en bra avkastning på investeringen. Faktum är att det inte finns någon kryptohandel, inga pengar att tjäna, bara mäklare som fiskar efter insättningar.

Är Corona Millionaire en bluff?

Ja. Det är en del av bedrägliga webbplatser, en total bluff.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med Corona Millionaire?

Att döma av recensioner kan du inte tjäna på Corona Millionaire. Du kan bara förlora en insättning på $250.

Är Corona Millionaire legitim?

Nej. Det här är en bluff. Det finns dock legitima varningar i ansvarsfriskrivningen. Genom att registrera dig godkänner du att dina uppgifter säljs eller överförs till tredje part. Du samtycker till att bli kontaktad av agenter (för att störa dig för insättning).

User expirience

'