Crypto Bull Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Crypto Bull

Hur man använder Crypto Bull – Fullständig recension

Crypto Bull är ett ganska catchy namn. För den oinvigde är krypto naturligtvis en referens till kryptovalutor, den moderna tidens guld, som bär en känsla av spjutspetsteknik och fantastisk välmående ekonomi. “Bull” (tjuren) är stark och väcker känslor av makt. Bull är också ett tecken på optimism och marknadens blomstring.

Låt oss leta efter misstag. Bedrägliga webbplatser dyker upp och försvinner bara för att bli ommärkta och spira igen. Denna speciella falska kryptobörs utför en försvinnande handling sedan 2018, och återkommer varje år när värmen svalnar. Det fungerar på ett ganska enkelt sätt och lockar 250 dollar ur de naiva investerarna.

Mer sofistikerade bedragare går djupare, använder hackningsmetoder, efterliknar populära befintliga kryptoplattformar. Den här är ganska grov, och lyckligtvis för oss, full av små misstag och röda flaggor som snabbt blir en uppenbar bluff.

Eftersom det inte dyker upp någon webbplats för Crypto Bull när du söker på namnet, är det den första röda flaggan. Bedragarsajter som denna tenderar att försvinna för att lägga ut bedragarens titta på webbplatser, ändra varumärken, etc. Observera logotypen.

När vi nu följer länken förs vi till följande webbplats.

Det första och mest uppenbara vi ser är fel logotyp och fel webbplatsnamn. BitcoinTrader är nämligen ett av de äldsta varumärkena i detta system. Du kommer att se denna speciella layout. Röd remsa varnar dig för att tiden kommer att ta slut, vilket inducerar rädslan för att missa (FOMO). Sedan kommer falsk info om någon som precis tjänat den slumpmässiga summan pengar. Det är en välkänd marknadsföringsteknik som används av bluffnätverk:

Ett videoklipp av något slag körs och ger en känsla av trovärdighet hela tiden (se CNN-logotypen). I moderna kryptoplattformar registrerar du dig aldrig med ditt namn, e-post eller telefonnummer. Plattformar accepterar bara e-post eller Google-uppgifter och måste sedan gå igenom Know Your Customer-protokollet.

Bedragare behöver ditt namn och telefonnummer så att de kan sälja det till tredjepartsagenter. Det finns till och med i ansvarsfriskrivningen längst ner, i sidfoten, så du samtyckte lagligt till att bli uppringd av en agent.

Bedragarna utnyttjar exakt samma strategi som tillämpas av ett antal andra krypteringsrobotar som vi har varnat för:

Agenter slutar inte ringa dig förrän du sätter in $250. Eftersom ansvarsfriskrivningen säger att pengar kan gå förlorade, är det precis vad som kommer att hända med din insättning. Insättningen är en annan stor röd flagga eftersom välrenommerade kryptoplattformar antingen inte har en lägsta insättningsgräns, eller så är den löjligt liten som $3 eller $10.

Även om det inte är en röd flagga i sig, är namedropping en populär taktik för att vinna över naiva investerare, därför kommer du att se logotyper för företag som väcker känslor av säkerhet och säkerhet, som Norton, Secure Trading, McAfee. Dessa företag sysslar med antivirusskydd och har inga kopplingar till kryptohandel. En annan sak är köp-/försäljningspriset som finns där men vi vet inte vad siffrorna representerar. Det är bara ytterligare en gimmick för att få investerare att tänka på vinst, det är inte hur trovärdiga plattformar fungerar.

En annan sak. Dessa bedrägerier fungerar via recensionswebbplatser. Men det sanna tecknet på bedrägerier är de misstag de gör, hastigt, slarviga byten.

Som du kan se finns det en annan logotyp, namnet är detsamma. Kontrollera URL:en. Länken pekar till BestInvestmentOffer eller GatewayOffer eller någon annan skadlig adress som är värd för bedrägliga portaler. Lägg igen märke till ansvarsfriskrivningen. Genom att registrera dig låter du dem nå dig och aggressivt fullfölja den första insättningen på $250.

Trustpilot recension

Även om Trustpilot inte är den ultimata domaren för internet, visar det något typiskt för bluffen. Falska recensioner.

falska recensioner på Trustpilot

Dessa exakta ord stödde många andra bedrägliga ”kryptobots”, och namnen och bilderna är också falska. Lägg märke till adressen. Den pekar mot en kontorsbyggnad i London. Inget konstigt såklart. Men alla dessa bedrägerier rapporteras vara registrerade i liknande kontorsbyggnader medan det inte finns några registrerade kryptoutbyten på adressen. Återigen, inte en röd flagga på egen hand, men i kombination med alla fel, misstag, falska adresser och recensioner, går allt ihop.

Trustpilots recension visar också en länk till en helt annan webbplats, den ena adressen som inte visas på Google-sökning.

crypto-bull app liknande webbplatslayouter

Äntligen rätt URL-adress, rätt logotyp, tyvärr samma gamla bluff.

Det finns ingen Crypto Bull-app, du kan inte ladda ner den. Registrering tillåter endast agenter att nonstop ringa din WhatsApp och dröna om investeringen på $250 som krävs för att börja handla.

Falska är namnen och bildbilderna som representerar vittnesmål från ”kunder”.

Googlar man namnen pekar sökningen på ett lite annorlunda namn på en trovärdig person, men bilden stämmer inte. Det här är bara stockfoton.

Liknande Trustpilot-recensioner har flera bedrägerikryptobots vi har skrivit om:

Falska rekommendationer fortsätter.

Namedropping är en annan vanlig taktik för bedrägliga webbplatser. Om du tittar på skärmdumpen ovan ser du Elon Musk, Martin Lewis och Gordon Ramsey. Sättet som vår hjärna är kopplad till skulle koppla denna webbplats med trovärdiga namn. Det skulle få dig att tro att Crypto Bull har viss trovärdighet. Men om du läser vad texten faktiskt säger kan du se att det inte är ett påskrift.

Återigen och igen, hur denna bluff fungerar är genom vilseledande och manipulation, men de röda flaggorna hopade sig ganska snabbt.

Slutlig dom

Detta är en känd bluff! Undvika det.

Vanliga frågor om Crypto Bull

Vad är Crypto Bull?

Det är en falsk webbplats. De vill ha dina uppgifter så att agenter kan ringa dig och be om en deposition på 250 $ som lovar en bra avkastning på investeringen. Faktum är att det inte finns någon kryptohandel, inga pengar att tjäna, bara mäklare som fiskar efter insättningar.

Är Crypto Bull en bluff?

Ja. Det är en del av en serie bedrägliga webbplatser, en total bluff.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med Crypto Bull?

Att döma av recensioner kan du inte dra nytta av Crypto Bull. Du kan bara förlora en insättning på $250.

Är Crypto Bull legitimt?

Nej. Det här är en bluff. Det finns dock legitima varningar i ansvarsfriskrivningen. Genom att registrera dig godkänner du att dina uppgifter säljs eller överförs till tredje part. Du samtycker till att bli kontaktad av agenter (för att störa dig för insättning).