Crypto Comeback Pro Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Crypto Comeback Pro

Crypto Comeback Pro – Fullständig recension: En inte så trovärdig kryptohandelsbot

Att våga sig på ekonomiskt oberoende kan vara en svår bedrift. Man måste vara försiktig med alla slags bedrägerier, och kryptohandelsbotar kan vara en av dem.

För att vara mer exakt presenterar en grupp bedragare sina luriga produkter som handelsbotar. Det finns gott om legitima handelsbots om du vill prova dem – 3Commas, Trality, Cryptohopper, etc.

Men för varje legitim kryptohandelsbot där ute verkar det finnas minst tre bedrägerier. Och Crypto Comeback Pro är en av dem.

Men låt oss inte gå före oss själva. Låt oss först granska deras webbplatser (ja, plural) och erbjudandet.

FunktionerBetyg (0-100)
Säkerhet (allt om licensiering, dokument, säkra system, etc)5
Enkel användning100
UI/UX80
Minsta insättning och betalningsalternativ10
Demokonto0
Support och handledning0
Vinst (enligt användarrecensioner)10
Helhetsbetyg15

Det finns minst sex ”officiella” Crypto Comeback Pro-webbplatser

Vi startade vår utredning som vi alltid gör – med en enkel Google-sökning. Nu är det av yttersta vikt att vara ihärdig och kontrollera den andra, tredje och fjärde sidan.

De falska positiva recensionerna stötte faktiskt andra webbplatser med denna bluffande ”handelsbot” till dessa sidor. Men vi var obevekliga i vår strävan efter sanningen. Så vi har avslöjat minst sex ”officiella” webbplatser för Crypto Comeback Pro. Det kan naturligtvis finnas fler.

crypto comeback pro org liknande domännamn
cryptocomeback pro com liknande domännamn

Men en av dessa visade sig vara mer intressant än de andra.

Vi betjänar inte kunder från… tja, var som helst

När vi ursprungligen snubblade över en av dessa ”officiella” Crypto Comeback Pro-webbplatser fick vi ett meddelande om att de inte betjänar kunder från USA.

Men eftersom tekniken är vad den är idag, ändrade vi snabbt vår IP-adress med ett VPN. Så vi låtsades vara från Europa, Asien, Nordamerika, de flesta länder där handel är extremt populär och reglerad. Och även från någonstans där det är oreglerat.

Men vi fick alltid samma besked. Här är några exempel:

Det verkar som om de inte tar emot kunder från… ja, var som helst.

Crypto Comeback Pro-funktioner – Det finns avgifter, det finns inga avgifter

Efter ett tag ger det en huvudvärk att försöka hålla jämna steg med så många olika webbplatser, påståenden och löften. Så vi kommer snabbt att gå igenom det påstådda erbjudandet, eftersom vi inte ser någon mening med att förklara det eftersom det hela är en bluff.

Det finns inga avgifter, absolut inga, enligt två av deras webbplatser. De vill göra handel möjlig för alla, antar vi, av deras hjärtans godhet.

Åh, men vänta, det finns avgifter och provisioner på andra webbplatser. En provision på 2 %. Och vår favorit, verkligen: Finns det några avgifter? Ja, för att betala kostnaderna. Men exakt hur mycket? En mycket liten andel.

Sedan är det demon. På en av webbplatserna erbjuder de det, vilket är relativt vanligt. Det är gratis, vilket också är ganska standard.

Men på en annan webbplats tror de inte att du behöver det, och de säger till och med det.

Du kan tjäna upp till $800 dagligen eller $2000 per vecka. Vänta, det stämmer inte. Tja, det beror bara på vilken webbplats du konsulterar. På en är det dubbelt så mycket, på en annan… ja, vem vet.

Resten av informationen är standardlögner de berättar: deras mjukvara fungerar med 99,4% noggrannhet, den tar 0,01s tidsslingan till sin fördel, supporten fungerar 24/7, etc.

Falska kundrekommendationer

Så, som standard med dessa webbplatser, visar de nöjda kunders recensioner.

Men de är alla falska. Användarnas foton laddas faktiskt ner från stockbildwebbplatserna, vilket bevisas nedan.

Crypto Comeback Pro-webbplatsen är lite problematisk på Trustpilot

Så när man ser alla bevis på en bedräglig kryptobot skulle man tro att det räcker. Men vi stannade inte här. Istället hoppade vi över till Trustpilot för att se vad användarna säger där.

Och vi hittade väldigt lite information där. Men vad som var ännu mer intressant är deras hemsida kopplad till Trustpilot-kontot.

Som visas i bilden ovan angav de att denna domän var denna webbplats. Men när vi klickade på den tog den oss till en annan domän:

Detta har precis lagt till bevishögen att hela verksamheten är en bluff. Men vi ville också kolla den andra webbplatsen, så vi försökte webbadressen och kom ingenstans:

Med tanke på att detta är deras enda Trustpilot-konto, hoppades vi att de skulle lägga mer kraft på att få det att se legitimt ut.

Inget företag registrerat på denna adress

När vi var på Trustpilot kontrollerade vi också adressen de angav för företaget.

Och överraskning, överraskning, det är falskt. Det finns inget företag i Storbritanniens regeringsdatabas registrerat på denna adress.

Falska Trustpilot-recensioner av Crypto Comeback Pro

Sist men inte minst tog vi en titt på de enda fyra recensionerna av Crypto Comeback Pro som finns på Trustpilot. Och de inger inte förtroende.

Först och främst har dessa människor bara skrivit där en gång. Detta i sig är inte ett stort problem, men de saknar trovärdighet, till att börja med.

För det andra, och ännu viktigare, är deras recensioner märkta ”Inbjudna”. Det betyder att företaget har begärt recensionerna direkt från ”användarna”.

Allt detta i kombination med det överflöd av bevis vi hittade mot Crypto Comeback Pro leder till att vi drar slutsatsen att dessa recensioner är falska.

Är Crypto Comeback Pro en bluff? – Vårt omdöme: Ja!

Från flera webbplatser till ständiga omdirigeringar till falska vittnesmål, det är uppenbart att Crypto Comeback Pro är inget annat än en bluff. Dess skapare är listiga individer vars enda mål är att stjäla och lura oskyldiga handlare och nybörjare i branschen.

Kryptohandelsindustrin växer och så även antalet av dessa bedrägerier. Vi råder alla våra läsare att titta noga, läsa så många recensioner som möjligt och konsultera olika källor innan de investerar sina pengar. Det är nästan omöjligt att få tillbaka pengarna efter att de har överförts till dessa bedragare.

Vanliga frågor om Crypto Comeback Pro

Är Crypto Comeback Pro en bluff?

Crypto Comeback Pro är definitivt en bluff! De ger löjliga löften om returer, det finns flera webbplatser och falska recensioner. Du bör inte lita på denna kryptohandelsbot.

Ska jag investera med Crypto Comeback Pro?

Crypto Comeback Pro är ingen säker investering. De är en bedrägeriplattform designad för att lura folk att tro att det är en handelsbot. Du bör absolut inte investera med denna bot.

Är Crypto Comeback Pro en legitim handelsbot?

Crypto Comeback Pro är inte en handelsbot. Det är ett bedrägeri att få dig att tro att du kan handla krypto, medan de tar bort dina pengar genom offshore-mäklare.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med Crypto Comeback Pro?

Du kan inte tjäna pengar med Crypto Comeback Pro, eftersom det är en bluff. Du bör undvika den här plattformen och alla liknande bedrägliga webbplatser, eftersom du bara kommer att förlora dina surt förvärvade pengar.