Crypto Comeback Pro Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Crypto Comeback Pro

Crypto Comeback Pro – Fullständig recension: En inte så trovärdig kryptohandelsbot

Att våga satsa på att bli ekonomiskt oberoende kan vara en svår uppgift. Man måste vara försiktig med alla slags bedrägerier, och kryptohandelsbotar kan vara en av dem.

För att vara mer exakt presenterar en grupp bedragare sina falska produkter, tex handelsbotar. Det finns gott om legitima handelsbotar om du vill prova dem – 3Commas, Trality, Cryptohopper, etc.

För varje legitim kryptohandelsbot där ute verkar det dessvärre finnas minst tre bedrägerier. Tyvärr är Crypto Comeback Pro en av dem.

Men nu tar vi en sak i taget. Låt oss först granska deras webbplatser (ja, plural) och deras erbjudanden.

FunktionerBetyg (0-100)
Säkerhet (allt om licensiering, dokument, säkra system, etc)5
Enkel användning100
UI/UX80
Minsta insättning och betalningsalternativ10
Demokonto0
Support och handledning0
Vinst (enligt användarrecensioner)10
Helhetsbetyg15

Det finns minst sex ”officiella” Crypto Comeback Pro-webbplatser

Vi startade vår utredning som vi alltid gör – med en enkel Google sökning. Nu är det väldigt viktigt att vara ihärdig och kontrollera både den andra, tredje och fjärde sidan.

De falska positiva recensionerna stöttade faktiskt andra webbplatser med denna falska ”handelsbot” till dessa sidor. Men vi kämpade vidare efter sanningen och vi har avslöjat minst sex ”officiella” webbplatser för Crypto Comeback Pro. Det kan självklart finnas fler.

crypto comeback pro org liknande domännamn
cryptocomeback pro com liknande domännamn

En av dessa visade sig dock vara mer intressant än de andra.

Vi accepterar inte kunder från… tja, var som helst

När vi ursprungligen snubblade över en av dessa ”officiella” Crypto Comeback Pro-webbplatser fick vi ett meddelande om att de inte kan acceptera kunder från USA men eftersom tekniken är vad den är idag ändrade vi snabbt vår IP-adress med en VPN. Vi låtsades vara från Europa, Asien, Nordamerika och de flesta länder där handel är extremt populär och reglerad. Och även från länder där det är oreglerat.

Men oavsett vad vi testade fick vi alltid samma besked. Här är några exempel:

Det verkar som om de inte tar emot kunder från… ja, någonstans.

Crypto Comeback Pro-funktioner – Det finns avgifter, det finns inga avgifter

Efter ett tag ger det en huvudvärk att försöka hålla jämna steg med så många olika webbplatser, påståenden och löften. Därför kommer vi snabbt att gå igenom det påstådda erbjudandet, eftersom vi inte ser någon mening med att förklara det mer utförligt eftersom det hela är en bluff.

Det finns inga avgifter, absolut inga, enligt två av deras webbplatser. De vill göra handel möjlig för alla, antar vi, för att de vill vara snälla.

Åh, men vänta, det finns avgifter och provisioner på andra webbplatser. En provision på 2 % tex. Och här är vår favorit: Finns det några avgifter? Ja, för att betala kostnaderna. Exakt hur mycket? En mycket liten andel.

Sedan är det demo konton. På en av webbplatserna erbjuder de det, vilket är relativt vanligt. Dessutom är det gratis, vilket också är ganska standard.

Men på en annan webbplats tycker de inte att du behöver det och de säger till och med det.

Du kan tjäna upp till $800 dagligen eller $2000 per vecka. Vänta, det stämmer inte. Tja, det beror bara på vilken webbplats du är inne på. På en är det dubbelt så mycket, på en annan… ja, vem vet?

Resten av informationen är de vanliga lögnerna som de berättar: deras mjukvara fungerar 99,4%av gångerna , den använder en tidsslinga på bara 0,01s, supporten fungerar 24/7, etc.

Sådana otroliga intäkter lockar också kunder till andra webbplatser i detta välkända bedrägerinätverk:

Falska kundrekommendationer

Så, som standard är med dessa webbplatser, visar de nöjda kunders recensioner.

De är alla falska. Användarnas foton laddas helt enkelt ner från stockbildwebbplatserna, vilket vi bevisar nedan.

Denna teknik används också av:

Crypto Comeback Pro-webbplatsen har några problem på Trustpilot

Så när man ser alla bevis på en bedräglig kryptobot skulle man kunna tro att det räcker men vi nöjde oss inte här. I stället hoppade vi över till Trustpilot för att se vad användarna säger där.

Där hittade vi väldigt lite information. Vad som däremot var ännu mer intressant är deras hemsida kopplad till Trustpilot-kontot.

Som visas i bilden ovan angav de att denna domän var denna webbplats. När vi klickade på den tog den oss däremot till en annan domän:

Detta läggs på bevishögen för att hela verksamheten är en bluff men vi ville också kolla den andra webbplatsen så vi försökte webbadressen men kom ingenstans:

Med tanke på att detta är deras enda Trustpilot-konto hoppades vi att de skulle lägga mer kraft på att få det att se legitimt ut.

Liknande Trustpilot-recensioner har flera bedrägerikryptobots vi har skrivit om:

Inget företag registrerat på denna adress

När vi var på Trustpilot kontrollerade vi också adressen de angav för företaget.

Och adressen, något som inte borde göra dig förvånad, är också fake. Det finns inget företag i Storbritanniens regeringsdatabas registrerat på denna adress.

Falska Trustpilot-recensioner av Crypto Comeback Pro

Sist men inte minst tog vi en titt på de enda fyra recensionerna av Crypto Comeback Pro som finns på Trustpilot. Och de fyllde oss inte precis med förtroende.

Först och främst har dessa människor bara skrivit där en gång. Detta i sig är inte ett stort problem, men de saknar trovärdighet till att börja med.

För det andra, vilket är ännu viktigare, är deras recensioner märkta med ”Inbjudna”. Det betyder att företaget har begärt recensionerna direkt från ”användarna”.

Allt detta i kombination med det överflöd av bevis vi hittade mot Crypto Comeback Pro leder till att vi drar slutsatsen att även dessa recensioner är falska.

Är Crypto Comeback Pro en bluff? – Vårt omdöme: Ja!

Från flera webbplatser till ständiga omdirigeringar till falska vittnesmål är det uppenbart att Crypto Comeback Pro är inget annat än en bluff. Dess skapare är smarta människor vars enda mål är att stjäla från, och lura, oskyldiga investerare och nybörjare i branschen.

Kryptohandelsindustrin växer och det gör även antalet av dessa bedrägerier. Vi råder alla våra läsare att kontrollera noga, läsa så många recensioner som möjligt och konsultera olika källor innan de investerar sina pengar. Det är nästan omöjligt att få tillbaka pengarna efter att de har överförts till dessa bedragare.

Vanliga frågor om Crypto Comeback Pro

Är Crypto Comeback Pro en bluff?

Crypto Comeback Pro är definitivt en bluff! De ger löjliga löften om returer, det finns flera webbplatser och falska recensioner. Du bör inte lita på denna kryptohandelsbot.

Ska jag investera med Crypto Comeback Pro?

Crypto Comeback Pro är ingen säker investering. De är en bedrägeriplattform designad för att lura folk att tro att det är en handelsbot. Du bör absolut inte investera med denna bot.

Är Crypto Comeback Pro en legitim handelsbot?

Crypto Comeback Pro är inte en handelsbot. Det är ett bedrägeri för att få dig att tro att du kan handla krypto, medan dina pengar försvinner genom offshore-mäklare.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med Crypto Comeback Pro?

Du kan inte tjäna pengar med Crypto Comeback Pro, eftersom det är en bluff. Du bör undvika den här plattformen och alla liknande bedrägliga webbplatser, eftersom du bara kommer att förlora dina surt förvärvade pengar.