Crypto Code Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Hur man använder Crypto Code – Fullständig recension: är det klokt att investera med denna bot?

Att investera pengar är mycket klokare än att spendera dem. Det finns några alternativ värda att överväga när man vill investera. Det finns Forex trading, börs och nyligen kryptovaluta.

Kryptomarknaden växer och trendar just nu. De mest populära valen inkluderar gruvdrift och handel.

För att hjälpa människor med det senare uppfann smarta människor kryptohandelsbotar. När de väl har ställts in gör de det i huvudsak för en persons räkning utan mycket tillsyn.

Men som vi kommer att visa i denna Crypto Codegranskning, för varje legitim handelsbot, verkar det finnas minst två bedrägerier.

Crypto Code är en sådan bedrägeribot. Dess skapare använde förstklassig design och svårfångade språk för att lura människor.

Säkerhet (allt om licensiering, dokument, säkra system, etc)
0%
Enkel användning
100%
UI/UX
100%
Minsta insättning och betalningsalternativ
10%
Demokonto
0%
Support och handledning
0%
Vinst (enligt användarrecensioner)
10%
Helhetsbetyg
20%

Mer än bara en webbplats för Crypto Code

Som de flesta av våra läsare vet har dessa system vanligtvis flera webbplatser. Och till ingen överraskning är det fallet igen med Crypto Code.

cryptocode pro com
crypto code app

Vi förväntade oss flera till, men det visar sig att de flesta domännamn som innehåller orden ”crypto” och ”code” redan är tagna. De flesta av dem är till salu, men priserna går in i tiotusentals dollar.

De är bara en del av bedrägerikedjan, vilket gör att deras företag lovordar bedrägerierna:

Crypto Code är en del av Investors Corp

Det som dock förvånade oss mest var att den ”officiella” webbplatsen för Crypto Code är en som är registrerad hos Investors Corp. Som visas på bilden nedan är Crypto Code faktiskt namnet på underdomänen.

Det är samma fall, såväl som design och kopiering, med Cryptosoft, Yuan Pay Group, Ethereum Code och Crypto Cash.

När vi försökte nå Investors Corps webbplats var åtkomst förbjuden. Det betyder att den delen av webbplatsen inte är offentlig och endast vissa personer kan se den.

Detta bevisar två saker. För det första är det något skumt på gång. Ett företag med olika produkter eller tjänster kan använda underdomäner. Detta gäller särskilt om de riktar sig till olika målgrupper.

Men deras huvudwebbplats är alltid transparent. All information om företaget, dess varumärke och vision samt anställda finns där. Det är helt enkelt inte fallet med Investors Corp.

För det andra begår samma förövare dessa bedrägliga aktiviteter under olika namn. Det är ganska bekvämt att avslöja dem när de grupperar sina bluffande kryptobots på ett ställe.

Misstag, misstag

Det kan förväntas att bedragarna som kör alla dessa bedrägerier vid en viss tidpunkt helt enkelt inte kan hänga med. Det är då misstagen börjar hända, och det gör att vi kan avslöja dem.

När man tittar på några av Crypto Code webbplatserna är de ibland inte ens säkra på sitt eget namn.

Sanningen är att de använder samma kopia (och layout) och de glömde att ändra namnet på alla ställen. Oj!

Sådana misstag har alla klonade webbplatser, gjorda av samma kriminella team bakom en serie bedrägerikryptobotar som:

Finns det eller finns det inte en mobilapp för Crypto Code?

En av deras webbplatser säger uttryckligen att de erbjuder en mobilapp också. Det finns dock ingen i Google Play Store.

Detta är oroande av flera skäl. Främst för att Google Store gör den första screeningen av alla appar som laddas ner. Om det finns skadlig programvara kommer det att varna användaren.

Men ännu viktigare, eftersom många privata och åtkomstdata lagras på telefonerna. Det viktigaste är bankinformation.

Att ladda ner en app från opålitliga källor utsätter dessa data för risker. En app, som Crypto Codeen, kan potentiellt stjäla informationen från telefonen.

Det är bäst att undvika att ladda ner appar från overifierade källor.

Finns det några riktiga Crypto Code användare?

Avsnittet om vittnesmål på dessa webbplatser är alltid särskilt underhållande att undersöka. Alla beröm och fina bilder kan se falska ut, och det är för att de är det.

Internets rike erbjuder så många möjligheter. En av dem är att köpa stockbilder för att lägga upp på en webbplats så att den ser mer professionell ut. På detta sätt agerar flera bedrägerikryptobots som vi har varnat för:

Eller, i fallet med Crypto Code, att falskt presentera dem som mycket nöjda kunder.

Den saknade adressen

De flesta professionellt designade webbplatser har en fysisk adress listad i sidfoten. Eller åtminstone kontaktinformation. Detsamma finns ofta i avsnittet Kontakta oss.

Och ändå finns det ingen adress eller kontaktinformation någonstans på Crypto Codes webbplatser. Inte ens kontonamn på sociala medier.

Vid det här laget tog vår forskning oss till andra delar av internet. Vi hittade en adress på deras ”officiella” Trustpilot-sida.

Naturligtvis jämförde vi denna information med den brittiska regeringens databas. Vi hittade exakt noll företag registrerade på samma adress.

Detta bevisar ytterligare att Crypto Code helt enkelt inte går att lita på.

Falska Trustpilot-recensioner

Medan vi var på deras Trustpilot-sida kollade vi också deras poäng och några av kommentarerna. Och det visade sig att de flesta av dem är falska.

Det verkar som att bedragarna har skapat flera botkonton för att öka trovärdigheten på Trustpilot. Även om det inte finns några dåliga recensioner, de som är bra är också inte riktigt bra.

Först och främst är ett stort antal av dem efterfrågade. För att främja transparens och organiskt rykte, märker Trustpilot de efterfrågade recensionerna som ”inbjudna”.

Det betyder att företaget direkt bjöd in dessa personer att skriva en recension. Detta är i sig inte en dålig sak. Men i kombination med det faktum att de flesta bara postade en gång, är det ett bevis på att deras botarmé har ökat poängen.

Vanliga frågor om Crypto Code

Vad är Crypto Code?

Crypto Code är en bedräglig kryptohandelsbot. Dess skapare gjorde det för att lura människor och stjäla deras pengar.

Är Crypto Code en bluff?

Crypto Code är en bluff. ”Handelsboten” är uppfunnen för att få människor att investera, bara för att förlora pengar och dyrbar tid.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med Crypto Code?

Du kan inte tjäna pengar med Crypto Code. Det är en bedräglig handelsbot designad för att ta bort dina pengar och aldrig leverera någon vinst.

Är Crypto Code legitim?

Crypto Code är inte en legitim kryptobot. Det finns inga licenser, verifierbara data eller ens riktiga vittnesmål som stödjer deras historia.

Vårt omdöme: Crypto Code är definitivt en bluff!

Omfattande forskning som presenteras i denna Crypto Codegranskning bevisar att det är en bluff. Dess skapare har också skapat andra bedrägliga kryptohandelsbots. Det är väldigt oklokt att investera med dem.

Vi varnar våra läsare att göra ordentlig forskning om en sådan handelsbot. Många av dem är bluffar och kommer att förlora pengar på folk snarare än att vinna dem.

Det är bäst att först förstå branschen och sedan söka efter en handelsbot, vilket gör allt enklare.

User expirience

'