Crypto Cash Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Hur man använder Crypto Cash – Fullständig recension: Kan detta vara en legitim kryptobot?

Det finns många bedrägerier på Internet. De senaste handlar om kryptohandel. Det är en växande och trendig bransch, så många människor är intresserade av den.

Dessa bedragare jagar nybörjare i branschen som saknar erfarenhet. De täcker sina spår väl, så det krävs ordentlig undersökning för att avslöja dem.

I denna Crypto Cash-recension kommer vi att titta närmare på deras kryptohandelsbot. Vid första anblicken kan det verka legitimt, men snart nog kommer vi att visa bevis för att det inte är det.

Först gick vi en kort översikt över deras hemsida.

Säkerhet (allt om licensiering, dokument, säkra system, etc)
0%
Enkel användning
100%
UI/UX
90%
Minsta insättning och betalningsalternativ
10%
Demokonto
0%
Support och handledning
0%
Vinst (enligt användarrecensioner)
10%
Helhetsbetyg
20%

Även om de ansträngde sig mycket för designen och det hela ser väldigt tilltalande ut, saknar innehållet substans.

Ingen Crypto Cash-webbplats

Det är allmänt känt att dessa system vanligtvis har flera webbplatser. Det finns dock inte en enda webbplats för Crypto Cash. Inte ens i Google-sökning hittade vi en.

Dessutom leder alla recensioner vi hittade antingen inte någonstans eller erbjuder chansen att registrera dig direkt genom dem. Detta skulle tyda på en betald sponsring.

Vi lyckades dock upptäcka en underdomän av Crypto Cash.

Dessutom är det samma domän och layout som i fallen med Cryptosoft, Yuan Pay och Ethereum Code:

Anledningen till detta i fallet med Crypto Cash är att alla domäner med det namnet redan är köpta. En del är under konstruktion, men de flesta är faktiskt till salu.

Säljarna begär tiotusentals dollar. Med tanke på att detta är en bluff, antar vi att det är för mycket för dessa bedragare att betala.

Vad är Investors Corp?

Det är inte ovanligt att stora företag har flera underdomäner för var och en av sina tjänster eller produkter. Men det är mycket ovanligt att alla underdomäner har samma layout och kopia.

Dessutom, när vi ville ta en titt på Investors Corp, fick vi Error 403: Förbjuden åtkomst. Det betyder att skaparna har nekat tillstånd att komma åt huvudsidan.

Endast en begränsad grupp människor kan se denna sida. Detta inkluderar inte allmänheten, vilket får oss att tro att något skumt är på gång.

Ingen Crypto Cash mobilapp

Deras hemsida säger tydligt att det finns en Crypto Cash-mobilapp.

Däremot finns ingen sådan app i Google Play Butik. De säger att det är möjligt att ladda ner det när en person registrerar sig hos dem.

Detta är ovanligt och mycket riskabelt av flera skäl. Först och främst erbjuder Google ett visst lager av skydd. Den kör en säkerhetskontroll på alla appar före nedladdning.

För det andra, när du laddar ner en app från en opålitlig källa, finns det en risk att den stjäl data som lagras på den mobila enheten.

Och slutligen är det misstänkt att ett välrenommerat företag inte skulle lämna möjligheten att registrera sig via appen.

Så vi varnar våra läsare att inte använda den här appen eftersom den är riskabel.

Intressant redirect

När vi ville se hur man laddar ner och använder mobilappen hände en mycket intressant sak. Vi omdirigerades från en Crypto Cash-webbplats till en annan.

Lägg märke till att den här har en helt annan domän.

cryptocash liknande domännamn

Logotypen är dock densamma, vilket lämnar ännu fler frågor.

Vid det här laget är det värt att notera att omdirigeringar kan vara farliga. Om de fungerar sömlöst kanske en person inte ens märker det. Allt händer på en sekund, så det är värt att titta på domännamnet då och då, bara för säkerhets skull. Förresten, den här tekniken använder andra bots från ett välkänt bedrägerinätverk:

Falsk Crypto Cash Framgång

Den andra webbplatsen vi hittade visade sig naturligtvis vara mer intressant än den första. På den här har några falska kunder uttryckt sin tillfredsställelse.

Vi var väldigt nyfikna på att få veta vilka människor som lever dessa lyxiga livsstilar. Några klick senare hittade vi deras bilder på webbplatser som säljer stockbilder.

Liknande problem har flera bedrägerikryptorobotar som vi har skrivit om:

Ingen adress för Crypto Cash

All kontaktinformation eller till och med en fysisk adress för Crypto Cash skulle vara en knuff att tro att det är ett legitimt företag. Det finns dock inget sådant på någon av webbplatserna.

Men internet är en underbar plats, full av möjligheter. Och så hittade vi en adress för Crypto Cash på Trustpilots recensionssida.

Eftersom företaget är registrerat i Storbritannien jämförde vi denna information med den officiella statliga databasen. Vi hamnade tomhänta.

Inte bara finns det inget företag under detta namn knutet till adressen, utan det finns inget företag registrerat där.

Detta är särskilt oroande eftersom företaget behöver en licens från Financial Conduct Authority för att bedriva finansiell handel (inklusive krypto) i Storbritannien.

Falska Trustpilot-recensioner av Crypto Cash

De skryter om sina poäng på Trustpilot, så vi kollade upp det. Även om deras poäng är imponerande, är den också baserad på falska recensioner.

Eftersom folk litar på andra som publicerar på liknande webbplatser, skapar bedragarna botkonton för att berömma sig själva.

Hur skiljer man de sanna recensionerna från de falska? Det är lätt. För det första har botkonton bara en recension som någonsin publicerats. Ibland två för att öka äktheten.

För det andra märker Trustpilot recensioner som efterfrågas av företaget. Närhelst det finns etiketten ”Inbjuden” betyder det att företaget bad personen att granska den.

Även om inte alla begärda recensioner är falska, målar kombinationen av alla faktorerna ovan en misstroende bild. Vi råder våra läsare att fortsätta med försiktighet när de ser en liknande situation.

Å andra sidan har de riktiga personerna som gör inlägg på webbplatser som Trustpilot flera kommentarer. Detta ger dem mer trovärdighet och, tillsammans med annat bedrägligt beteende, övertygar oss om att Crypto Cash är en bluff.

Liknande Trustpilot-recensioner har flera krypteringsrobotar som vi har skrivit om:

Vanliga frågor om Crypto Cash

Vad är Crypto Cash?

Crypto Cash är en bedräglig kryptohandelsbot. Dess skapare vill att folk ska tro att det är en riktig kryptobot så att de kan råna dem.

Ska jag investera med Crypto Cash?

Det är oklokt att investera i Crypto Cash. Crypto Cash är inte en riktig kryptobot, utan en bluff. Om du investerar med dem kommer det att kosta dig både tid och pengar.

Är Crypto Cash en riktig handelsbot?

Crypto Cash är inte en handelsbot. Det är ett utarbetat schema för att få folk att tro att de investerar pengar i kryptovalutor. Men bedragarna stjäl faktiskt från dem.

Vårt omdöme: Crypto Cash är definitivt en bluff

Det var till en början svårt att avgöra om denna påstådda kryptohandelsbot är en bluff eller inte. Dess skapare lade verkligt arbete på att dölja bevisen.

Men när vi började undersökningen avslöjades deras bedrägeri. Det finns gott om bevis på deras bedrägeri, som vi har visat i denna Crypto Cash-recension.

Vi råder våra läsare att alltid undersöka ytterligare innan de fattar det slutgiltiga beslutet att investera. Det är viktigt att lita på föreningen eller företaget när man binder pengar långsiktigt.

User expirience

'