BitQS – Crypto Trading Bot recension av handlare

bitqs review

Handel med kryptovalutor är potentiellt mycket lönsamt, men också en mycket riskabel aktivitet. Det krävs mycket kunskap och erfarenhet för att förutsäga när det är den bästa tiden att investera och ta ut pengar. Det finns appar som utvecklas, vars syfte är att automatisera processen och hjälpa användaren att få ut det mesta av kryptohandeln med minimal ansträngning.

Tyvärr har det förekommit rapporter om bedrägerier i detta avseende. Därför är det bäst att kontrollera kryptohandelsbots innan du investerar med dem. Här ska vi undersöka BitQS-appen och se om den är en bra partner för kryptohandelssträvanden.

Hur man använder BitQS – fullständig recension

BitQS är en app vars syfte är att automatisera handeln med krypto. Dess algoritm fungerar som en mellanhand mellan användarna och kryptomarknaden.

Enligt dess officiella hemsida kräver den en minsta insättning på $250 och lovar 90% prediktionsnoggrannhet och upp till $1100 vinster för det beloppet. Den är tillgänglig i USA, Storbritannien, Tyskland, Australien och Kanada.

Vi skulle betygsätta dess funktioner enligt följande:

● Säkerhet 60

● Användarvänlighet 100

● UI/UX 100

● Minsta insättnings- och betalningsalternativ 70

● Demokonto 100

● Support och handledning 100

● Vinst (enligt användarrecensioner) 70

● Totalbetyg 80

För- och nackdelar med BitQS

fördelarnackdelar
Användarvänligt gränssnittSnabba uttagEnkel registreringResponsiv kundsupportHög genomsnittlig avkastning på investeringenDet finns ingen app för en mobiltelefon


Inte många mynt stöds

Vad är BitQS trading bot?

BitQS drivs av AI-teknik och har en mycket snabb algoritm som kan hantera den flyktiga marknaden. Den utför uppgifter 0,1 sekunder snabbare än marknaden.

Hur registrerar man sig på BitQS?

Källa: https://bitqs.app/

Steg 1 – Skapa ett konto. För att göra det måste användaren ange namn, efternamn, e-postadress och telefonnummer. När lösenordet är inställt och registreringen bekräftad skapas profilen och det är möjligt att använda appen.

Steg 2 – Insättning. Själva appen är gratis att använda, och minimibeloppet eller högre kan sättas in via kreditkort, kryptoplånböcker, banköverföringar, Neteller och Skrill.

Steg 3 – Demohandel. Detta steg är valfritt men rekommenderas starkt, särskilt för nybörjare. Demohandelsfunktionen simulerar verklig handel och gör det möjligt för användaren att lära sig handelsprocessen samtidigt som man undviker stora misstag och förluster. Eftersom det inte handlar om riktiga pengar är alla ”vinster” som uppnås genom demohandel inte heller verkliga.

Steg 4 – Livehandel. Alternativet som låter användaren börja investera i krypto. Det kräver ingen inblandning från användaren, eftersom affärer är automatiska och eventuella intäkter överförs automatiskt till kryptoplånboken.

BitQS applikation / webbplattform granskning

En av de stora nackdelarna med BitQS är att det inte är tillgängligt för mobiltelefoner.

Säkerhet, licensiering och betalningar av BitQS

Appen påstår sig vara säker av flera anledningar. För det första regleras dess mäklare av Financial Conduct Authority (FCA) (även om handel med BitQS inte är reglerad i USA).

För det andra får appen 4,5 stjärnor av kunder på Trustpilot. Även om det bara finns 32 recensioner totalt.

Proffstips för att investera med BitQS

Appen erbjuder demohandelsalternativet, och användare uppmuntras att använda det i minst en timme, för att vänja sig vid gränssnittet och säkerställa sömlös handel i framtiden.

Traders feedback om att använda BitQS

Folk verkar vara ganska nöjda med BitQS, både vad gäller handelseffektivitet, men också kundsupport och användarupplevelse.

Är BitQS legitimt eller en bluff? – Vår dom

Även om löften från BitQS är något för optimistiska (90 % prediktionsnoggrannhet är nästan omöjligt att uppnå med den nuvarande kryptomarknaden), verkar det som en legitim app. Särskilt eftersom det finns många användare som är nöjda med appen, och det finns för närvarande inga rapporterade stora problem med vinstuttag.

Vanliga frågor om kontroll är handelsbot-bedrägeri

Fungerar BitQS?

Ja det gör det. Det har inte förekommit några rapporter om BitQS-buggar eller större krascher.

Är BitQS bra?

Enligt kundrecensioner har appen ett högt betyg och det verkar som en pålitlig kryptohandelsbot.

Är BitQS verkligt?

Definitivt, eftersom antalet BitQS-användare fortsätter att växa varje dag.

Är BitQS säkert?

Ja, men den bör användas försiktigt i alla fall, som alla andra kryptohandelsbotar.