BitQS – Crypto Trading Bot recension av investerareh

bitqs review

Handel med kryptovalutor har potential att vara väldigtä lönsamt, men också en väldigtm riskabel aktivitet. Det krävs mycket kunskap och erfarenhet för att förutsäga när det är den bästa tiden att investera och ta ut pengarna. Därför finns det appar som utvecklas, vars syfte är att automatisera processen och hjälpa användaren att få ut det mesta av har potential att vara väldigtäkryptohandeln med minimal ansträngning.

Tyvärr har det förekommit rapporter om bedrägerier i detta avseende. Därför är det bäst att kontrollera kryptohandelsbots innan du investerar med dem. Här ska vi undersöka BitQS-appen och se om den är en bra partner för dig som vill handla med kryptovalutor.

Hur man använder BitQS – fullständig recension

BitQS är en app vars syfte är att automatisera handeln med krypto. Dess algoritm fungerar som en mellanhand mellan användarna och kryptomarknaden.

Enligt deras officiella hemsida kräver den en insättning på minst $250 utlovar en träffsäkerhet på 90% och upp till $1100 vinster med det beloppet. Den är tillgänglig i USA, Storbritannien, Tyskland, Australien och Kanada.

Vi skulle betygsätta dess funktioner enligt följande:

Säkerhet
60%
Användarvänlighet
100%
UI/UX
100%
Minsta insättnings- och betalningsalternativ
70%
Demokonto
100%
Support och handledning
100%
Vinst (enligt användarrecensioner)
70%
Totalbetyg
80%

För- och nackdelar med BitQS

FördelarNackdelar
Användarvänligt gränssnitt
Snabba uttag
Enkel registrering
Responsiv kundsupport
Hög genomsnittlig avkastning på investeringen
Det finns ingen app för en mobiltelefon
Inte många valutor stöds

Vad är BitQS trading bot?

BitQS drivs av AI-teknik och har en mycket snabb algoritm som kan hantera den svängande marknaden. Den utför uppgifter 0,1 sekunder snabbare än marknaden.

Hur registrerar man sig på BitQS?

Time needed: 30 minutes.

 1. Skapa ett konto

  För att göra det måste användaren ange namn, efternamn, e-postadress och telefonnummer. När lösenordet är inställt och registreringen bekräftad skapas profilen och det är möjligt att använda appen.BitQS review NO pic

 2. Insättning

  Själva appen är gratis att använda, och minimibeloppet eller en högre summa kan sättas in via kreditkort, kryptoplånböcker, banköverföringar, Neteller och Skrill.

 3. Demohandel

  Detta steg är valfritt men rekommenderas starkt, särskilt för nybörjare. Demohandelsfunktionen simulerar verklig handel och gör det möjligt för användaren att lära sig handelsprocessen samtidigt som man undviker stora misstag och förluster. Eftersom det inte handlar om riktiga pengar är alla ”vinster” som uppnås genom demohandel inte heller verkliga.

 4. Livehandel

  Alternativet som låter användaren börja investera i krypto. Det kräver ingen inblandning från användaren, eftersom affärer är automatiska och eventuella intäkter överförs automatiskt till kryptoplånboken.

BitQS applikation / webbplattform granskning

En av de stora nackdelarna med BitQS är att det inte är tillgängligt för mobiltelefoner. Många liknande plattformar har andra bluffrobotar som vi har nämnt tidigare:

Säkerhet, licensiering och betalningar av BitQS

Appen påstår sig vara säker av flera anledningar. För det första regleras dess mäklare av Financial Conduct Authority (FCA) (även om handel med BitQS inte är reglerad i USA).

För det andra får appen 4,5 stjärnor av kunder på Trustpilot. Även om det bara finns 32 recensioner totalt.

Proffstips för att investera med BitQS

Appen erbjuder demohandelsalternativet, och användare uppmuntras att använda det i minst en timme, för att vänja sig vid gränssnittet och säkerställa smidig handel i framtiden.

Investerares feedback om att använda BitQS

Folk verkar vara ganska nöjda med BitQS, både vad gäller handelseffektivitet, men också kundsupport och användarupplevelse.

Liknande feedback har kryptobots som vi har varnat för:

Är BitQS legitimt eller en bluff? – Vår dom

Även om löften från BitQS är något för optimistiska (90 % träffsäkerhet är nästan omöjligt att uppnå med den nuvarande kryptomarknaden), verkar det som en legitim app. Särskilt eftersom det finns många användare som är nöjda med appen, och det för närvarande inte finns några rapporterade problem med vinstuttag. Var dock försiktig, eftersom andra liknande kryptoplattformar utnyttjar exakt samma teknik med kundrecensioner:

Vanliga frågor för kontroll vid handelsbot-bedrägeri

Fungerar BitQS?

Ja det gör det. Det har inte förekommit några rapporter om BitQS-buggar eller större krascher.

Är BitQS bra?

Enligt kundrecensioner har appen ett högt betyg och det verkar som en pålitlig kryptohandelsbot.

Är BitQS verkligt?

Definitivt, eftersom antalet BitQS-användare fortsätter att växa varje dag.

Är BitQS säkert?

Ja, men den bör användas försiktigt i alla fall, som alla andra kryptohandelsbotar.