Crypto Revolt Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Crypto Revolt

Hur man använder Crypto Revolt – fullständig recension

Passiv inkomst är allt som händer nuförtiden och är en anledning för många människor att doppa tårna i krypto, särskilt i kombination med handelsbots. Sociala medier är fyllda med gurus som lovar x enkla steg för att börja tjäna passiv inkomst och bli miljonär vid 40. Passiv inkomst är inget nytt och det är ett legitimt sätt att tjäna pengar men nya möjligheter bör undersökas.

Vanligtvis är vad passiv inkomst innebär att dumpa en (stor) summa pengar i en hyresfastighet eller aktieoptioner och sedan låta den fria marknaden göra sitt jobb åt dig. Beroende på investeringens riskprofil finns det associerade kostnader att beakta.

Vanligtvis väljer folk säkrare versioner eftersom det i verkligheten är viktigare att ha ett skyddsnät än att bli miljonär för de flesta.

Dagshandel är fortfarande mer riskabelt. En handlare förväntas fatta snabba beslut som kan kosta dem en stor del av sin investering. Det är därför internetstabilitet och låg ping är viktigt för dem. Handelsrobotar tjänar bara till att lägga till nästan övermänsklig reaktionshastighet till, vanligtvis, ett förinställt tillstånd.

Så en bra handlare kommer att konfigurera sina bots enligt sin bästa förmåga och hoppas att det enda som håller tillbaka dem är reaktionstid. Detta är skärningspunkten mellan kryptovalutor, en volatil miljö och handelsbots.

Många kryptohandelsbots erbjuder säkra affärer och fantastisk avkastning med bara några minuter av din tid varje dag, även för absoluta nybörjare. Låt oss se vad Crypto Revolt lovar sina användare.

Google-sökningen

Redan i början av vår lilla utredning kan vi se en inkriminerande ledtråd. Att slå upp Crypto Revolt ger oss flera resultat.

Till att börja med är .com-webbplatsen inte särskilt misstänksam i sig, men .app-domänen är lite ovanlig, men att använda två webbplatser är ännu mer suspekt. Företag kommer vanligtvis antingen att köpa upp liknande domännamn eller registrera sin domän som ett varumärke – eller både och.

Detta kommer att skydda sina kunder från bedragare som försvinner från ett legitimt företags rykte, såväl som att företaget självt får sitt namn associerat med sådan kriminell aktivitet. Det är en av de viktigaste övervägandena i varumärkesbyggande. Skydda det du har skapat. Men det finns mer.

När vi letar upp andra recensioner för att få reda på fler ledtrådar kan vi visserligen se att Crypto Revolt är representerat, samma logotyp som vi kan se på .com-webbplatsen används, men alla webbadresser är blandade och namngivna fel.

En adress använder en subdomän som liknar den förväntade, men själva användningen av subdomän för detta istället för huvuddelen av webbadressen – domänen, ger anledning till misstankar.

Huvudwebbplatsen kan ändras och underdomänerna stängas, eller ännu värre, andra underdomäner kan introduceras – för andra ”projekt”. Detta verkar vara exakt fallet här eftersom att navigera till själva webbplatsens kärna ger oss en ganska tom webbplats.

Inget sätt att navigera tillbaka till första sidan, inget att klicka, inget att se. Domänen, huvudsidan, är bara en stand-in för att blanda olika underdomäner för flera, troligen olika, projekt.

Webbplatserna

Att analysera själva webbplatserna har visat sig vara något mer mödosamt. När det gäller Crypto Revolt har vi bara att göra med 4 webbplatser, och lyckligtvis hjälper deras användning av logotyper att koppla ihop punkterna.

De två logotyperna från Googles sökresultat är helt olika, men de från recensionssajter är desamma som de nedersta, .com. Återigen, att använda flera logotyper och olika färgscheman strider mot logiken i att varumärket en produkt eller ett företag och är anledning till omedelbar misstanke.

Flera logotyper används ofta av andra liknande plattformar från ett välkänt bedrägerinätverk:

Därefter finns registreringsformuläret.

För korthetens skull ges bara ett exempel här, men de delar samma huvudelement.

Tillverkarna av Crypto Revolt ber oss att ange vårt telefonnummer. Anledningen till detta är helt oklar och detta är inte på något sätt en standard. Crypto är tänkt att handla om att gå din egen väg, om oberoende.

Inte bara det, utan de meddelar oss att de kommer att dela vår information med tredje part. Varför? De säljer idén om en plattform som möjliggör kryptohandel och bots som underlättar det. Varför är några tredje parter inblandade här och vad kan de eventuellt tillföra bordet?

Sedan finns det ordet-sallad nonsens innehåll på webbplatsen. Misstänksamma projekt kommer alltid att försöka smutskasta andras framgångar och försöka att inte prata mycket om sig själva. Det är förmodligen därför 3 av de 4 webbplatserna använder många Bitcoin-stockbilder.

Förresten, bred användning av stockbilder är en funktion hos flera bluffkryptobots som vi har varnat för:

För nybörjaranvändaren är Bitcoin det största och bästa kryptomyntet. Sanningen är naturligtvis mer komplicerad än så, men skaparna av webbplatsen verkar inte vilja att användarna ska oroa sig för det. De visar upp rena fantastiska bilder med Bitcoin-tema och kastar enorma textblock som talar om Bitcoin och dess historia.

Varför? Det är naturligtvis inget fel med att ge sammanhang och insikt, men du förväntar dig att se förstasidan med information om själva produkten. Du förväntar dig bilder, videor, intervjuer och element i sociala medier. Om detta är ett legitimt varumärke – hur byggde det upp sin onlinenärvaro? Hur når den sin publik? Vem är VD och vad har han för meriter?

Det lilla de har sagt om produkten mellan alla webbplatser motsvarar detta. De erbjuder en plattform för handel med kryptovaluta och valuta, samt en fantastisk handelsbot som faktiskt kommer att göra allt arbete åt dig. Återigen, varför uppmanas vi att ge vårt telefonnummer, och varför är tredjepartshandlare inblandade om deras produkt är allt vi behöver för att bli rika? Och hur mycket kommer allt detta att kosta oss?

Någon gick igenom besväret med att utveckla produkten, webbplatsen och betalade för värdskapet för tjänsterna. Visst gör de inte det här av kärlek? Vad är priset på denna programvara och vilka är handelsavgifterna?

Tydligen ingen som helst.

Tja, det låter bra för en nybörjare, men om vi tänker efter en minut eller två får vi undra: Gör skaparna av denna revolutionerande programvara detta gratis? Inte bara det utan förlorar de faktiskt pengar?

Ingen annan plattform erbjuder 0% i avgifter och provisioner. Det är helt enkelt inte möjligt att köra den här typen av operation så länge. Alla legitima handelsplattformar har avgifter som sträcker sig från 0,01 % till 1,49 %, beroende på om du köper eller säljer och var.

Men så hittar vi det här.

Okej, så det finns en deposition. Men igen, varför? Detta gör också att det verkar som om vi är skyldiga att använda programvaran, men det tvetydiga språket på andra ställen får oss att tro att detta är valfritt. Det skulle säkert vara normen. Dessutom har det hittills inte pratats om denna fantastiska handelsbot.

Okej, det är exakt och snabbt men vad är dess parametrar och hur lätt är det att använda? Finns det någon video som visar det? Finns det en introduktionsprocess för att hjälpa nybörjare att installera det? Inte riktigt. Förutom påståendet att du kommer att ställa in dina parametrar, finns det ingen ytterligare information om denna bot och dess funktioner. Och sedan detta.

Kanske inte alla nybörjare skulle veta detta så det är bra att veta att du inte behöver dumpa tiotusentals dollar omedelbart. Medan om ämnet Satoshi är de inte exakt tydliga här – eller ärliga. Tvetydigheten i texten kan få en att tro att Satoshi är värd 1$.

Satoshi är bara den minsta möjliga delen av en Bitcoin – en miljondel. Eftersom priset på Bitcoin fluktuerar så varierar priset på Satoshi, efter det exakt.

Vissa plattformar kan dock kräva handel med avrundade nummer och därför begränsa den minsta handeln till t.ex. $1 eller $2 eller till och med $10. Det är inte klart om det är fallet här, men det verkar som att detta är ytterligare ett försök till förvirring genom användning av tekniska termer och halvsanningar.

Om vi ​​går tillbaka till insättningen, om vi får handla för så lite som $1 och inga avgifter eller provisioner är inblandade, varför ombeds vi att börja med $250? Eftersom kryptohandel är en snabbt växande trend på platser utanför Europa eller Nordamerika, är det ännu mer förbryllande varför inträdesbarriären skulle vara så hög, vilket eliminerar många av nykomlingarna från kundpoolen.

Den sista ledtråden är denna misstänkta ansvarsfriskrivning. Även om användningen av ansvarsfriskrivningar är normal och kan förväntas på alla webbplatser, särskilt de som handlar om handel, drar den väldigt specifika formuleringen till sig uppmärksamhet.

70 % är en mycket hög och mycket specifik siffra. Under vilken period togs denna statistik fram? Hur mycket pengar gick förlorade och varför? När det gäller ordalydelsen i själva ansvarsfriskrivningen hade det troligen räckt med en enkel all handel medför risk. Här får vi ett konstigt och hotfullt nummer utan sammanhang.

Kan det vara så att bedragarna stöttar upp argument som ska användas i eventuella stämningar? Vi har samlat vad vi kunde från själva webbplatserna, låt oss kolla in med andra pålitliga tredjepartswebbplatser.

Trustpilot

Lustigt nog avslöjar Trustpilot ännu en webbplats med samma namn.

Tyvärr är .app-en tom, men .biz-en bär alla tecken på en bluff som vi har noterat ovan och lite till.

Förutom ytterligare en annan logotyp, notera användningen av profilen till höger. Även om trovärdiga vittnesmål och recensioner är önskvärda, varför får vi aviseringar i realtid om andra människors affärer? Varför har alla dessa personer profilbilder? Ingen har nämnt något om bra, rena, vackra profilbilder än så länge.

Inte en person har bestämt sig för att använda en skämtbild, ett meme eller något värre? Föreställ dig detta. En person bestämmer sig för att sätta upp en väldigt mycket kontroversiell bild som sin profilbild. Något verkligt fruktansvärt och problematiskt, helt upp till dig, kära läsare, att föreställa sig. Sedan börjar de göra affärer som säkerställer att de hamnar på aviseringarna så ofta som möjligt. Detta skulle snabbt förstöra ett varumärke.

Ingen vettig person skulle ens försöka implementera detta, och ingen webbdesigner värd ett öre skulle låta dem göra det.

Tillbaka till Trustpilot. Recensionerna är bra. Lite för bra. 90 % 5 stjärnor och 10 % 4 stjärnor är praktiskt taget ovanligt. Fick vi inte höra att 70 % av människor förlorar pengar?

Och hur är det med deras onboardingprocess eller brist på sådan. Ingen som hade en dålig upplevelse? Ingen var vilse eller förvirrad? Dessa är mycket misstänksamma generiska recensioner fulla av tvetydiga beröm och mycket förvirrande jargong.

”Beger inte för mycket.” Tja, det tar tydligen inga pengar alls. Dessutom, vad är det här snacket om bonusar och rabatter? Allt det här snacket från användare med exakt 1 recension är, återigen, mycket misstänkt.

Liknande Trustpilot-recensioner har flera bedrägerikryptobots vi har skrivit om:

Sedan finns det avsnittet Om Oss & Kontakt. Vi översvämmas av teknisk jargong som inte ens nämndes så mycket på själva webbplatserna. Sedan är det ”språnget”. Vad är ens språnget? Hälften av dessa meningar är välljudande sökord som slumpmässigt sammanfogats i en mer eller mindre obegriplig röra.

Och så nämner de utmärkelser. Onödigt att säga, det finns inget sådant som ”Global Trading Association.”

Platsen

77 New Cavendish Street Harley Building London är en kontorsbyggnad som i sig är ett tillräckligt bra val för nystartade företag. Att slå upp adressen visar inga sådana registrerade företag på platsen, vilket ger anledning att misstänka att vi tillhandahålls en virtuell kontorsplats. En billig stand-in för ett verkligt kontor, vars fysiska komponent kan finnas var som helst i världen. Att leta upp domäner kanske hjälper oss att ta reda på vilka dessa personer är och var de bor.

ICANN 

Tråkigt nog, och fördömande, i båda fallen träffade vi väggen av att använda Cloudflare som domänregistertjänst.

Problemet med detta, i utredningssyfte, är att Cloudflare skyddar sina användares integritet, vilket gör det till en favorittjänst för bedragare.

Även om det inte skyddar dem från lagens långa hand, hjälper denna mur av integritet att skydda dem från den berörda allmänhetens nyfikna ögon och gör utredningen svår för en vanlig person. Om man tittar på alla dessa ledtrådar individuellt, sträcker de sig från något oskyldiga, till möjliga misstag, hela vägen till fördömande bevis. Sammantaget målar de upp en omisskännlig bild av en pågående bluff.

Vanliga frågor om Crypto Revolt

Vad är Crypto Revolt?

Det är en bluff som utger sig som en legitim leverantör av krypto- (och valutahandel) och programvara för handel.

Är Crypto Revolt en bluff?

Ja. Även om detta inte är en domstol, bör alla bevis som presenteras här få alla rimliga personer att dra slutsatsen att detta är en bluff.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med Crypto Revolt?

Du kommer att förlora alla pengar som du investerar genom denna plattform.

Är Crypto Revolt legitimt?

Nej. Använd den inte. Det finns bra, konkurrenskraftiga och legitima alternativ, och det finns handelsbots där ute, men den här är inte det.