Ethereum Code Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Hur man använder Ethereum Code – Fullständig recension: Vad är Ethereum Code och är det värt din tid?

I den ständigt växande kryptohandelsindustrin finns det många verktyg och program för att förutsäga gynnsamma resultat. Vanligtvis är de kända som kryptohandelsbots.

Crypto trading bots kan hjälpa dig genom att övervaka vissa förinställda parametrar. När de når de önskade värdena kan botarna utföra handeln automatiskt, utan mänsklig tillsyn.

En sådan kryptohandelsbot är Ethereum Code. Eller så hävdar webbsidan. I denna detaljerade Ethereum-kodgranskning kommer vi att undersöka deras anspråk och erbjudande. Vi kommer också att utföra extern forskning för att se om det är värt tid och öre.

Säkerhet (allt om licensiering, dokument, säkra system, etc)
10%
Enkel användning
100%
UI/UX
100%
Minsta insättning och betalningsalternativ
10%
Demokonto
0%
Support och handledning
0%
Vinst (enligt användarrecensioner)
0%
Helhetsbetyg
10%

Ethereum Code – Ser bra ut och utan substans

När vi googlade Ethereum Code stötte vi på den första röda flaggan. Redan från början fann vi det misstänkt att ha flera webbplatser, som visas på dessa bilder.

the ethereum code pro

Layouten kan vara något annorlunda på var och en av webbplatserna och logotyperna är inte desamma, men domänerna är tillräckligt lika. Vi kommer in på designsärdragen senare.

Webbplatserna verkar professionellt designade, så de kan lätt lura ett oskyldigt öga. Men låt oss gräva djupare i texten.

De erbjuder de bästa strategierna, mäklarna och teknologierna. Och allt är gratis! Låter det för bra för att vara sant? Det är för att det är det.

Inget seriöst företag skulle erbjuda en produkt gratis, förutom på provbasis. Om de bara lämnar över det kommer de aldrig att göra en vinst. Ändå lyckas det här företaget på något sätt göra båda uppenbarligen.

Dessutom har de vunnit ett pris eller två, hävdar de. En sådan händelse skulle definitivt väcka allmänhetens intresse. Men ingenstans på internet är det möjligt att hitta en artikel om detta. Inte ens ett omnämnande.

Vidare uppger de att de har implementerat de senaste säkerhetsprotokollen. Förutom att de inte bryr sig om att informera sina kunder exakt vilka.

Men de gör vid ett tillfälle att använda VPS-funktionalitet. VPS står för Virtual Private Server. Det är i princip som en dator borta från din huvuddator och erbjuder säkerhet i händelse av oförutsedda händelser, som strömavbrott.

Detta ger övertygande beskrivningar på webbplatserna. Tyvärr, det saknar substans eller information.

Ethereum Code Déjà Vu

När vi undersökte Ethereum Codes trovärdighet har vi haft en distinkt känsla som vi redan har sett detta. Och till ingen överraskning ser en av deras webbplatser ut precis som Crypto Superstars andra två.

the ethereum code pro
crypto superstar lignende nettstedslayout
crypto superstar lignende nettstedslayout

Och till ingen överraskning ser en av deras webbplatser ut precis som Crypto Superstar andra två. Bakgrundsbilden är exakt densamma, även fake news-klippet är detsamma.

Men Déjà Vu slutar inte där

För att bevisa att dessa bedrägerier är en gåva som fortsätter att ge, har vi hittat ännu en webbplats. Och den här har också exakt samma design som andra liknande bedrägeriwebbplatser. Här är exemplen.

Yuan Pay gruppen:

Crypto Trader:

The News Spy:

Bitcoin Buyer:

Detta bevisar bara att alla dessa bedragare är anslutna. De bildar en välorganiserad grupp, redo att gå efter folks pengar med flera falska domäner och löften. Det visar bara hur utarbetade dessa planer är, att be för oskyldiga människor.

Ingen Ethereum Code mobilapp

Medan en av webbplatserna uttryckligen anger att det finns en mobilapp för smartphones, finns det ingen. Vi har kontrollerat Google Play Butik noggrant och kunde inte hitta någon sådan app att ladda ner.

Eftersom de inte ens har ansträngt sig för att skapa en, är det högst osannolikt att någon någonsin kommer att se några vinster från denna bedrägerihandelsbotalgoritm. Det bevisar vidare att de vill ta så mycket pengar de kan innan de så småningom försvinner.

Ingen adress eller kontaktuppgifter

De flesta välrenommerade företag har sin kontaktinformation väl synlig på webbplatsen. Särskilt en som kräver mycket kommunikation med kunderna, liksom handelsbranschen.

Förutom kontaktformuläret på webbplatserna erbjuder Ethereum Code inga andra sätt att kontakta. Det finns inga nummer eller mejl på deras hemsida.

Men ännu viktigare, det finns ingen fysisk adress. En stor majoritet av företag kommer att ha sin fysiska adress listad någonstans på webbplatsen för att ingjuta förtroende hos sina kunder.

Här är flera krypteringsrobotar som inte heller har någon adress:

Eftersom det här företaget inte har någon adress på någon av webbplatserna har vi sökt och hittat en på deras högt rankade Trustpilot-sida. (Det finns andra med riktigt låga poäng.)

Vi märkte en adress registrerad i Storbritannien, så vi kontrollerade regeringens databas. Av alla företag som är registrerade på den adressen är det bara ett som sysslar med kryptovalutor.

Och den där har upplösts. Detta innebär att företaget håller på att strykas från registret och inte har giltiga licenser för att fortsätta handla.

Falska Trustpilot-recensioner

Oftare än inte kan sajter som Trustpilot vara till hjälp för att avgöra om ett företag eller en tjänst är att lita på eller inte. Men när du har att göra med bedragare, fortsätt med försiktighet.

Först och främst, kontrollera alla negativa recensioner separat, såväl som positiva. Om ett företag har alla 5-stjärniga recensioner kan det vara något skumt.

Bedragarna har lärt sig att människor litar på människor för att få rekommendationer. Så de har skapat ett nätverk av bots som är redo att publicera falska lysande recensioner.

Liknande Trustpilot-recensioner har flera krypteringsrobotar som vi har skrivit om:

Dessa falska recensioner kan upptäckas genom att kontrollera några saker. Först och främst, om personen bara har en recension kan det vara en bot. Om det finns gott om är det utan tvekan väloljade botmaskiner som spelar.

För det andra, kolla efter alla detaljer som man kan lära sig endast genom att använda en viss tjänst. Om allt beröm och ingen ytterligare information, trampa försiktigt.

Om det är allt ovan, med bara en negativ recension om en bluff, kör i motsatt riktning.

Som visas här har de som lägger upp andra recensioner publicerade före denna. De beskriver sedan en ganska vanlig händelse i dessa situationer: samtal från olika nummer, offshore, oreglerade mäklare, etc.

Till och med en sådan här kommentar räcker för att någon ska misstänka fult spel.

Vanliga frågor om Ethereum Code

Vad är Ethereum Code?

Ethereum Code är en grupp bedragare som låtsas erbjuda en mjukvara för kryptohandelsbot för att lura människor.

Hur mycket kan jag tjäna med Ethereum Code?

Du kan förmodligen inte tjäna någonting. Det är mycket troligt att du också kommer att förlora pengar om du investerar med Ethereum Code.

Är Ethereum Code en bluff?

Ethereum Code är en bluff. Webbplatsens design är mycket övertygande, men när man läser om deras erbjudande är det uppenbart att de är lögnare. De andra recensionerna bevisar bara detta ytterligare.

Ska jag investera med Ethereum Code?

Det borde du absolut inte! Ethereum Code är ett utarbetat system som är tänkt att lura dig att ge upp dina pengar.

Är Ethereum Code säker att använda?

Det är det absolut inte. Den är utformad för att lura sina användare på sina pengar. Så snart det debiteras ett kreditkort, går det ut ur landet till offshore-mäklarna. Efter det är det omöjligt att få tillbaka det.

Vårt omdöme: Ethereum Code är en bluff!

Flera webbplatser, liknande design, ingen adress och alla samma knep. Som visas i denna omfattande Ethereum-kodgranskning är detta en väl beprövad matris som dessa bedrägerier fungerar efter.

De får människors data, ringer oupphörligt för att få tag på pengarna. När en person inser att de har blivit lurade är pengarna slut för länge sedan. Det är därför det alltid är bäst att betala licensierade mäklare och företag för dessa tjänster.

User expirience

'