Crypto Superstar Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Crypto Superstar: Hela recensionen – Hur upptäcker man en bluff när den är väl genomförd?

Kryptovalutahandelsbranschen växer och så även bedragarna. För varje nytt försök blir de bättre och bättre på att dölja brödsmulorna för sina bedrägliga avsikter, vilket vi kommer att visa i denna Crypto Superstar-recension.

Introduktionen med denna påstådda toppmoderna kryptohandelsbot började som vanligt. Vi tar en titt på deras webbplatser (ja, plural) och bedömer hur väl de är utförda enligt våra parametrar.

Säkerhet (allt om licensiering, dokument, säkra system, etc)
0%
Enkel användning
100%
UI/UX
100%
Minsta insättning och betalningsalternativ
50%
Demokonto
0%
Support och handledning
0%
Vinst (enligt användarrecensioner)
50%
Helhetsbetyg
40%

De gjorde ett bra jobb när det gäller designen och informationen. Det räcker med att lura ett oskyldigt öga. Så låt oss först titta närmare på vad de lovar.

Vad erbjuder Crypto Superstar?

Registrera dig – De erbjuder en enkel process för att registrera dig hos dem, där du bara behöver fylla i ett formulär på förstasidan.

Insättning – Du måste göra en insättning på $250 som din initiala investering.

Kostnadsfritt – Varenda en av webbplatserna försäkrar dig att det inte finns några registrerings- eller uttagsavgifter.

Intäkter – Beroende på vilken version av webbplatsen du besöker kan du tjäna upp till 1300 USD, från 500 USD till 2000 USD dagligen, eller konvertera din initiala investering på 250 USD till 4000 USD inom 24 timmar.

Uttagsmetoder – De erbjuder massor av metoder för dig att få dina pengar: Neteller, Skrill, PayPal, Visa, MasterCard, banköverföring, etc.

Demoträning – Demoträning är aktiverat på deras plattformar så att du kan träna innan du investerar med dem.

Lönsamma handelssignaler – Som det står på en av deras webbplatser använder deras kryptobot den senaste algoritmiska teknologin för att analysera marknaden och generera korrekta handelssignaler så snart den lönsamma möjligheten presenterar sig. Denna AI kan också förutse att använda ett tidssprång på 0,01 sekunder, vilket hjälper dig även som nybörjare, säger en annan. Den tredje lovar noggrannhetsresultat på 99,4 %.

Samma nivå av framgång som ofta används av flera krypteringsrobotar som vi har varnat för:

Toppmodern säkerhet – De har implementerat det senaste inom säkerhet för att säkerställa säkerheten för dina data och pengar, och arbetar endast med toppmäklare i branschen.

Mobilapp – Det finns ingen. För en legitim handelsbot är det väldigt ovanligt att inte ha en mobilapp.

Kundsupport – Det står på webbplatserna att kundsupporten är verksam 24/7.

Utmärkelser – Enligt en av deras webbplatser har de vunnit många priser, men är blygsamma när det gäller det. De vill inte skryta, så det är upp till dig att dra dina egna slutsatser.

Hur tolkar man erbjudandet som låter lite för bra för att vara sant?

Det där låter bra, eller hur? Så, vilka frågor bör du ställa dig själv?

Först och främst, om du försöker registrera dig från länder utanför EU eller USA (där handel med kryptovalutor är tillåten och reglerad) får du meddelandet att de inte verkar i nämnda region.

Men ännu viktigare, om du inte betalar några avgifter, hur tjänar de då? Att driva ett sådant här företag är kostsamt och pengarna måste komma någonstans ifrån. Det är trots allt inte en välgörenhetsorganisation. De måste betala för tekniskt underhåll, löner till sina anställda, hosting och domäner, förmodligen också räkningarna i deras anläggningar.

Medan handelssignaler är en riktig sak, är handelsbots bara verktyg som hjälper dig att automatisera handelsprocessen. Så för att du ska lyckas måste du vara medveten om hur du kommunicerar med kryptohandelsboten, t.ex. ställa in parametrarna för att komma in i och stoppa handeln, och förstå marknaden för att vara framgångsrik.

När det kommer till säkerhet vill du se deras licenser, den exakta typen av säkerhetsåtgärd de har på plats, etc. De erbjuder inga bevis för att stödja dessa påståenden.

Och en annan sak är att de inte deklarerar vilka toppmäklare de jobbar med. Vi förväntar oss att se några referenser eller företagslogotyper, de typer av saker som dessa företag vanligtvis visar upp för att ingjuta förtroende och förtroende hos sina användare.

Inte skryta om priser? Det här är precis den typen av situation för att stolt kunna presentera utmärkelserna du har vunnit för dina potentiella nya kunder. Men det kan vara så att de inte har något att skryta om eftersom en Google-sökning gav noll resultat om att de vann några priser.

Falska vittnesmål avslöjar alltid en bluff

Så nu när vi har analyserat innehållet och designen på deras webbplats, vilket kan lura nybörjare, låt oss se några bedrägerier. Om du kontrollerar dessa noga kommer du inte att bli lurad.

Flera domäner

Flera domäner som har samma eller liknande webbplatslayout ska alltid ha en röd flagga.

crypto superstar lignende nettstedslayout
crypto superstar lignende nettstedslayout

Falska användarrekommendationer

När du misstänker att något skissartat pågår och det finns vittnesmål med bilder, gör en Google Lens Search. Google Lens söker efter samma foto som används i andra hörn av internet.

Vi gjorde detta för en av Crypto Superstar-webbplatserna och här är resultaten.

De tar bilder från offentliga webbplatser och sociala medieplattformar som Quora, Twitter, LinkedIn, etc., och gör människorna (förmodligen omedvetet och ovilligt) till sina falska kunder.

Fake News eller kändissupportrar

För att vara helt ärlig är detta inte helt fejk. De använde riktiga nyhetsklipp och kändisprat, som du kan se över hela internet, men de packade dem bekvämt i en enda video på bannern. Det är som om nyhetsklippen talar om deras plattform, vilket inte är fallet.

crypto superstar lignende nettstedslayout
crypto superstar lignende nettstedslayout

En liknande marknadsföringsteknik används av välkända skurknätverk:

De använder också ett noggrant utformat språk för att insinuera stöd från miljardärer och stjärnor, som Elon Musk och Winklevoss Twins.

Om Elon Musk-stycket låter bekant beror det på att något liknande angavs på en av Yuan Pays webbplatser.

Trustpilot recensioner

Vanligtvis kan du lita på webbplatser som Trustpilot för att få ärliga recensioner. Bedragarna har dock en armé av bots redo att skriva lysande recensioner. För att inte se misstänksamma ut har de inte ett perfekt resultat. De har några 4-stjärniga recensioner och alla andra är 5-stjärniga.

Om du noggrant går igenom dem alla kommer du att märka att nästan alla personer som publicerar bara har den ena recensionen. Vissa har två, för en annan liknande kryptobotplattform.

Låt oss titta på dessa två exempel:

Vid första anblicken verkar de bra. Men när du läser deras uttalanden noggrant kommer du att märka att de bara lovsjunger plattformen men inte erbjuder någon riktig information. Till exempel, varför är den 4-stjärniga recensionen bara 4 av 5 stjärnor om plattformen är så bra?

När du tittar på dessa med ett kritiskt öga kommer du att se bortom den mycket professionellt organiserade bluffen Crypto Superstar försöker dra.

Liknande Trustpilot-recensioner har flera krypteringsrobotar som vi har skrivit om:

Vanliga frågor om Crypto Superstar Crypto Bot

Vad är Crypto Superstar?

Crypto Superstar är ett mycket övertygande och utarbetat system för att få dig att tro att de är en kryptohandelsbot.

Är Crypto Superstar en legitim kryptobot?

Nej, det är det inte. Det är en plattform designad för att lura dig att ge dem pengar, bara för att förlora din investering snabbt.

Kan jag tjäna pengar med Crypto Superstar?

Det är mycket riskabelt att placera dina pengar i denna påstådda kryptobot, eftersom det är mycket troligt att du kommer att förlora både tid och pengar.

Är det säkert att använda Crypto Superstar?

Absolut inte. Det finns inga garantier för att de är en legitim och säker kryptohandelsbot. De ger inga insikter om deras säkerhetsåtgärder, handelsalgoritmer eller licenser.

Vårt omdöme: Crypto Superstar är en bluff

Med alla insikter som ges i denna Crypto Superstar-recension, hoppas vi att du har fått en bättre förståelse för de mekanismer som dessa plattformar använder för att lura människor på sina pengar. Det är alltid bättre att undersöka innan du investerar och till och med betala en avgift till kryptohandelsbotplattformar än att förlora dina pengar på en bluff.

User expirience

'