Cryptosoft Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Hur man använder Cryptosoft – Fullständig recension: Vad är Cryptosoft och är det en legitim handelsbot?

I denna Cryptosoft-recension kommer vi att undersöka denna påstådda kryptohandelsbot och kontrollera om det är klokt att investera pengar med denna plattform.

Vi kommer att ta en titt på deras hemsida, användarvänlighet och rekommendationer. Vi kommer också att kontrollera eventuella avvikelser i uppgifterna på deras webbplats och information som vi kan hitta någon annanstans. I slutändan kommer vi att bedöma all data som samlats in och ge vårt slutliga omdöme om Cryptosoft-handelsboten.

Säkerhet (allt om licensiering, dokument, säkra system, etc)
0%
Enkel användning
100%
UI/UX
60%
Minsta insättning och betalningsalternativ
10%
Demokonto
0%
Support och handledning
0%
Vinst (enligt användarrecensioner)
0%
Helhetsbetyg
10%

Vi har lyckats hitta fem Cryptosoft-webbplatser. När man tittar på dem är det uppenbart att de verkligen anstränger sig för bara två av dem. Resten ger inte ens någon grundläggande information.

crypto-soft-net liknande webbplatslayouter

Som standard för alla dessa system är allt gratis. Det finns inga och kommer aldrig att finnas några avgifter. Vi kan inte låta bli att undra hur de planerar att betala räkningarna om de i princip driver en välgörenhetsorganisation.

Nyheten med Cryptosoft är att det inte finns någon minsta insättning. Åtminstone ingen anges på någon av deras webbplatser. Det verkar som att du kan investera hur mycket du vill. Det är tills vi kommer till Trustpilot-recensionerna, som målar upp en annan bild.

Den knappa informationen vi kunde få från deras bäst designade webbplats, säger oss att de använder avancerade algoritmer för att leta efter lukrativa affärer. De säger att du måste ställa in parametrarna, vilket förmodligen är den enda sanna informationen på hela webbplatsen.

Tja, det är precis vad de vill att du ska tro. På så sätt är dessa bedragare listigare än resten av gänget:

Replikerade webbplatser

En av webbplatserna är dock en 1/1 replika av Crypto Superstar. Detta får oss att dra slutsatsen att detta är en välorganiserad grupp av bedragare som arbetar på flera fronter samtidigt. Om de inte har tur med en ”kryptohandelsbot” kommer de bara att gå efter användare under ett annat namn.

crypto-soft-net liknande webbplatslayouter

En intressant (och falsk) berättelse om Cryptosoft

På en av deras webbplatser spelar Cryptosoft upp en video av deras nöjda kunder innan du uppmanas att registrera dig. Videon anger att endast de första 77 personerna som registrerar sig kommer att få det gratis och för alltid.

De nöjda kunderna har tjänat absurda summor pengar. I videon står det att du kan tjäna $1 760 dagligen. Även om det ibland är möjligt, kommer du att hålla med om att det är omöjligt att göra det varje dag om du inte gör en investering med högt värde och hög risk, vilket vi inte rekommenderar.

Vem är Thomas Green?

I videon presenterar VD:n och ”uppfinnaren” av Cryptosoft-handelsalgoritmen, Thomas Green sig själv, men bara vokalt. Vi ser ingen bild på den här personen.

Dessutom finns det inga artiklar eller inlägg från den här personen som påstås ha tjänat miljoner på kryptohandel. Man skulle förvänta sig att hitta några tidningsartiklar eller åtminstone ett eller två konton i sociala medier. Vi har hittat noll.

Falska märken för att få dig att lita på Cryptosoft

En av Cryptosoft-webbplatserna har till och med märken längst ner för att få dig att lita på dem. Så den första är ganska standard, det är ett SSL-certifikat. Detta innebär att kommunikationen mellan dig och webbplatsens server är krypterad och det är högst osannolikt för hackare att fånga upp den.

Detta betyder inte att din personliga information är skyddad från de som är med i bluffen, som skapade ett välkänt bedrägerinätverk:

De andra två är mycket mer intressanta. Den första läggs ut på flera andra webbplatser för att garantera att du kommer att vara nöjd med deras service. Observera att det inte är något officiellt. Ingen extern enhet garanterar dig tillfredsställelse och det är inte en utmärkelse.

Den andra är väldigt lik Guildeds logotyp, som är en chattjänst för videospel. Det har inget med kryptovalutor att göra. Så i princip betyder de alla ingenting när det gäller garantier och skydd.

Falsk adress

Eftersom det är vanligt med dessa bedrägerier finns det bara ett ”Kontakta oss”-formulär, ingen riktig kontaktinformation och absolut inte en fysisk adress. Men Trustpilot kan lita på att ha en listad adress för nästan alla företag.

Och när vi sökte efter samma adress på den officiella regeringens webbplats i Storbritannien, har vi fått ett helt annat företag:

Aldgate East Technologies Ltd. existerar inte i onlinesfären någonstans. Ingen hemsida, inga tidningsartiklar, ingenting.

Falska vittnesmål och recensioner

Falska vittnesmål på Cryptosofts webbplats

När vi gick in på den rätt designade hemsidan för Cryptosoft fick vi se vittnesmål från nöjda kunder.

Vi har undersökt personerna som lämnade dessa recensioner och fått följande resultat:

Den första personen är med största sannolikhet verklig och har med största sannolikhet fått sin bild missbrukad (förmodligen utan hans vetskap). De andra två används och missbrukas på många ställen på internet för recensioner och liknande hån.

Falska Cryptosoft-recensioner på Trustpilot

Precis när vi trodde att vi hade upptäckt alla webbplatser dök det upp en till.

Den här är kopplad till deras Trustpilot-konto med flera (falska) positiva recensioner.

Även om människor kan lita på andra användare att dela sina sanna upplevelser på webbplatser som Trustpilot, rekommenderar vi att du fortsätter med försiktighet. Bedragarna har märkt detta och använder falska konton, skapade speciellt för detta ändamål, för att vilseleda läsaren att lita på dem.

Lägg märke till att de positiva recensionerna aldrig ger någon riktig information, sjung bara lov och tacka företaget. Observera också att dessa personer bara har den ena recensionen.

Och när man tittar på de negativa recensionerna märks det att de oftast är skrivna av de personer som har skrivit något annat.

Men den verkliga behållningen i just denna Cryptosoft-recension är att personen som heter Russ. Han har skrivit en negativ recension om en av deras webbplatser, men också en annan för den andra webbplatsen.

Härifrån är det lätt att dra slutsatsen att dessa bedragare omdirigerar potentiella användare till ännu en webbplats för offshore-mäklare, vilket gör det omöjligt att hämta pengar när folk väl har listat ut sitt system.

Liknande Trustpilot-recensioner har flera krypteringsrobotar som vi har skrivit om:

Vanliga frågor om Cryptosoft Trading Bot

Vad är Cryptosoft?

Cryptosoft är en plattform menad att lura folk att tro att det är en kryptohandelsalgoritm och ta bort deras pengar.

Är Cryptosoft en legitim kryptohandelsbot?

Nej, det är det inte. Det är ett utarbetat schema för att få dig att sätta in dina pengar för en påstådd kryptohandelsprogram bara för att aldrig se den igen.

Är det säkert att använda Cryptosoft?

Det är det absolut inte! Ingen ska slösa tid och pengar på att investera med Cryptosoft.

Är Cryptosoft en bluff?

Cryptosoft är en bluff. De lockar människor genom att lova hjälp av en kryptohandelsbot att tjäna pengar på kryptovalutahandel, bara för att ta bort deras surt förvärvade pengar.

Vårt omdöme: Cryptosoft är en bluff

Som vi har visat i denna Cryptosoft-recension finns det gott om bevis för att inte lita på Cryptosoft. Ingen bör investera pengar med dem, eftersom det inte blir någon vinst, och inte heller kommer folk att få tillbaka den ursprungliga investeringen.

Vi avråder också från att lämna personuppgifter hos dem, eftersom de oavbrutet kommer att ringa för att försöka lura folk på sina pengar. Om någon vill investera i kryptovalutor rekommenderar vi att du kollar in beprövade, licensierade och legitima kryptohandelsplattformar och bots.

User expirience

'