Bitcoin Bank Recension 2023 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Hur man använder Bitcoin Bank – Fullständig recension

Crypto trading bots är praktiska verktyg som människor använder för att påskynda sitt genombrott på kryptomarknaden. Istället för att spendera månader och till och med år på att lära sig om modern kryptoteknologi, använder människor kryptohandelsbots för att automatisera processen.

Förutom att vara mycket effektiv och lönsam, minskar kryptobots riskerna och stressen med att handla med krypto.

Tyvärr, precis som alla andra branscher, har kryptoindustrin sina pirater också. Det finns kriminella som alltid letar efter nya sätt att dra nytta av människors pengar och bristande kunskap.

Bitcoin Bank är en av dessa oseriösa bots som bör undvikas till varje pris. De har ett så skickligt affiliatenätverk bakom, att det kan vara väldigt svårt att genomskåda deras lögner. Vi inspekterade dock denna bot noggrant och lyckades upptäcka en rad röda flaggor.

Läs vidare för att lära dig varför vi svartlistade Bitcoin Bank.

Säkerhet
10%
Användarvänlighet
100%
UI/UX
100%
Minsta insättning och betalningsalternativ
50%
Demokonto
0%
Support och handledning
10%
Vinst
10%
Totalbetyg
10%

För- och nackdelar med Bitcoin Bank: Det finns bara nackdelar!

Fördelar

 • inga, den här boten är en bluff!

Nackdelar

 • Medlemmar i ett oseriöst affiliatenätverk
 • Falska vittnesmål
 • Brist på transparens
 • Problematisk integritetspolicy

Bitcoin Bank Trading Bot: Ta bort mänskliga fel eller tömma mänskliga bankkonton?

Officiellt är Bitcoin Bank en kryptohandelsbot. Dess primära funktion bör vara att hjälpa människor att handla krypto med minimal ansträngning. Verkligheten är dock något helt annat.

Berättelsen om Bitcoin Banks kryptobot som du kan läsa i positiva ”recensioner” är samma bedrägliga gnäll som du kan läsa om vilken annan bluffbot som helst.

Algoritmen är snabb och 99,99% exakt. Det kan tjäna mer än tusen dollar om dagen. Och utöver allt är det gratis. Bara en liten serviceavgift – men vi vet inte hur mycket, eftersom de inte berättar för oss. Så, allt användaren behöver göra är att registrera sig och vänta ett par månader för att bli miljonär.

Det är helt enkelt en saga. Det finns ingen viktig information om saker som faktiskt intresserar varje handlare. Vilken typ av algoritm är det? Vem utvecklade det? Vilka funktioner finns tillgängliga? Hur många bots finns det och är det möjligt att anpassa dem? Baserat på vilka diagram beräknar, förutsäger och gör boten affärer? Bitcoin Bank berättar inte för oss.

Vi vet inte ens vilka kryptovalutor som stöds.

Dessutom finns det absolut ingen information om licenser och säkerhetsåtgärder. Vilket säkerhetsprotokoll implementerar plattformen? Den här frågan har ett svar heller. Allt vi har är McAffee och Norton Secured ”site seals”, som uppenbarligen bara är bilder som laddas ner från Google Bilder.

Bitcoin Bank Webbplattformen 

Allt vi vet om Bitcoin Bank är att det finns två tillgängliga funktioner:

 • Live Trade-alternativ
 • Anslutna ”mäklare” hjälper användare att tjäna ännu mer.

Bortsett från det berättar ”affiliate-recensioner” oss att:

 • Det finns absolut inga avgifter för att använda Bitcoin Bank
 • Minsta insättning är $250
 • Plattformen lovar $1300 i vinst per dag – mycket mer än realistiskt
 • Det finns flera webbplatser som använder samma namn
 • Webbplatsen ser väldigt lik ut som ett antal andra bots, som också har rapporterats som bedrägerier (Bitcoin Evolution, 1k Daily Profit och Bitcoin Profit bland andra).

Bitcoin Banks officiella webbplats har bara en målsida. Men även den innehåller flera skäl till oro för alla som bryr sig om sina pengar.

Först och främst är deras nuvarande domän något helt annat än vad som borde vara deras officiella namn. Så Bitcoin Bank-botens webbsida blir ”quick-offer.net”. Kanske hänvisar de till denna fråga i sin integritetspolicy, där de säger att deras namn bara är ett kommersiellt namn och ”inte speglar ett befintligt företag”.

Med andra ord erkänner Bitcoin Bank öppet att de är en bluff. Liknande krypteringsplattformar för bedrägeri har redan nämnts på vår webbplats:

Nu, om det inte är tillräckligt misstänkt, finns det mer. Längst ner på deras hemsida finns en integritetspolicy. I den säger de att genom att använda sajten tillåter besökarna Bitcoin Bank att dela (och förmodligen sälja) sin data till tredje part. Vilka är dessa tredje parter? Vi kommer aldrig att veta.

Enkelt uttryckt är Bitcoin Bank ett uppenbart exempel på bedrägeri.

Hemsidorna för Bitcoin Bank och den svartlistade 1k Daily Profit är nästan desamma

Användarfeedback: Knappa och mycket tvetydiga

Trustpilot har flera sidor dedikerade till Bitcoin Bank. Med största sannolikhet, eftersom webbplatserna togs ner på grund av många bluffrapporter, skapade de nya sidor för att försöka förbättra betygen.

De flesta Bitcoin Bank-sidor på Trustpilot döljer dock en tvist. Å ena sidan finns det många falska positiva recensioner. Å andra sidan finns det många riktiga vittnesmål om bedrägerier i den enstjärniga delen.

Liknande Trustpilot-recensioner har flera krypteringsrobotar som vi har varnat för:

Vårt omdöme: Svartlistad!

Sammantaget gjorde bedragarna ett bra jobb med att dölja sina spår och bevis på vad de gör. Men de lyckades inte lura oss. Det är tydligt som dagsljus att Bitcoin Bank är ett BEDRÄGERI.

Det finns ingen algoritm bakom denna bot, som hjälper människor att tjäna pengar på kryptohandel. Det enda man kan förvänta sig när man arbetar med Bitcoin Bank är att förlora pengar, känslig data, tid och nerver.

Boten är medlem i ett helt nätverk av kriminella. De arbetar tillsammans för att skapa falska kryptohandelsplattformar och sedan falska recensioner om plattformarna. Recensionerna riktar sig till intet ont anande personer utan erfarenhet av krypto, och övertygar dem om att dessa bots är legitima.

Därför är vårt bästa råd att hålla sig BORTA från Bitcoin Bank, såväl som dess systersidor som Bitcoin Evolution, 1k Daily Profit och Bitcoin Profit.

FAQ

Är Bitcoin Bank Crypto Bot en bluff?

Ja. Bitcoin Bank är bara en av ett helt nätverk av svartlistade webbplatser vars enda syfte är att lura människor. Dessutom stjäl Bitcoin Bank inte bara pengar utan också känslig data.

Är handel med Bitcoin Bank säker?

Nej, handel med Bitcoin Bank är absolut inte säker. Tvärtom, att förlora pengar med Bitcoin Bank är nästan garanterat.

Kan jag använda Bitcoin Bank gratis?

Ja. Bitcoin Bank tar inte ut några avgifter. Handel med den här boten är dock inte säker och kan innebära betydande förluster senare.

User expirience

'