Bitcoin Buyer Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Bitcoin Buyer Crypto Bot Fullständig recension: Vad det är och varför du bör undvika det

Även om kryptomarknaden potentiellt är mycket lukrativ, är dess volatilitet en stor utmaning. Värdet på kryptovalutor sjunker och stiger mycket ofta, och även de största proffsen har svårt att förutse förändringarna.

Av denna anledning använder många människor som är villiga att investera i krypto handelsbots. Kryptobots kombinerar den senaste tekniken för att göra det som människor inte kan. De övervakar kryptomarknaden 24/7, upptäcker fördelaktiga erbjudanden, meddelar användare och utför affärer på millisekunder.

Men som alla andra branscher har krypto också sina bedragare. I denna Bitcoin Buyer-recension kommer vi att inspektera deras plattform och se om den kan ge vinster till användarna.

Säkerhet
10%
Användarvänlighet
100%
UI/UX
10%
Minsta insättning och betalningsalternativ
10%
Demokonto
100%
Support och handledning
10%
Vinst
10%
Totalbetyg
10%

Bitcoin Buyer: Inga fördelar för bedragare!

Eftersom vi är övertygade om att Bitcoin Buyer är en bluff, kan vi egentligen inte komma på någon anledning till varför någon skulle använda den här boten. Därför har vi sammanställt en lista över risker som användare kan stöta på om de arbetar med Bitcoin Buyer.

  • Boten är inblandad i fall av känslig datastöld och missbruk
  • Inga säkerhetsprotokoll
  • Inga licenser
  • Flera webbplatsdomäner
  • Oetiska marknadsföringsstrategier
  • Ingen underliggande algoritm

Bitcoin Buyer handelsbot:”Den mest konsekventa handelsboten på planeten” eller en otäck bluff?

Innan vi kommer till saken, låt oss se vad Bitcoin Buyer påstår sig erbjuda.

Så Bitcoin Buyer är tänkt att vara en kryptohandelsplattform, vars underliggande AI-drivna algoritm ska hjälpa människor att handla kryptovalutor mer effektivt.

Kryptoboten ska kunna tjäna mer än $800 per dag, med en minsta insättning på $250. Alla med minst grundläggande erfarenhet av kryptohandel vet att, även om det ibland är möjligt, är detta för mycket att tjäna varje dag.

Dessutom lovar plattformen snabba uttag men informerar oss inte om de tillgängliga uttagsalternativen.

Registreringsprocessen till Bitcoin Buyer är enkel och snabb. Användaren behöver bara ange sitt namn, telefonnummer och e-postadress. När e-postadressen är verifierad kan användaren börja ”handla”.

Gränssnittet för Bitcoin Buyer är lätt att använda, men det är ändå väldigt grovt. Valet av alternativ och tillgängliga funktioner är mycket begränsat. Det finns bara alternativ för Live-handel, Stop Loss och Broker Assistance.

Det finns ett demoläge och plattformen är inte tillgänglig för mobiltelefoner.

Intressant nog, för att övertyga oss om hur seriösa företag de är, erbjuder Bitcoin Buyer till och med en nedladdningsfunktion för uttalanden. Dessa dokument bör hjälpa användare att motivera sina rika inkomster och följa skattelagstiftningen.

Slutligen är alla Bitcoin Buyer-tjänster gratis. Det finns inga tjänster eller ens uttagsavgifter. De enda kostnader som användare kan ådra sig är mäklarincitament (så låga som 0,01%).

Hävstångshandelsfunktion: Håll dig borta!

En särskilt misstänksam funktion tillgänglig på Bitcoin Buyer är Leverage Trading. Vanligtvis är detta en finansiell term som betyder en mycket riskabel form av handel med lånade medel. Om inte strikta riskhanteringsstrategier används, kan handel med hävstång eller marginal leda till allvarliga förluster och skulder.

I fallet med Bitcoin Buyer-svindlare är det en perfekt strategi för att få folk att skuldsätta sig och ta sin sista slant.

Det nuvarande utseendet på Bitcoin Buyers webbplats

Bitcoin Buyer’s berättelse om (falska) licenser och säkerhetsprotokoll

Det är intressant att Bitcoin Buyer-skapare var lite mer kreativa än sina systerbots. Till exempel, för att bevisa att de har vissa säkerhetsprotokoll, säger de att det finns åtkomstkoder för att skydda användarnas konton.

Ändå är det inte helt klart hur dessa åtkomstkoder fungerar. Bitcoin-köparen säger att koderna ändras ofta för att förhindra hackare från att komma åt användarkonton, men inget mer än så.

Dessutom hävdar vissa affiliate-recensioner att data från Bitcoin Buyers webbplats är krypterad (AES 256-bitars). Tyvärr säger detta oss bara att Bitcoin Buyer vet vad vi vill höra. I verkligheten finns det inga bevis för att detta starka krypteringsprotokoll tillämpas.

Förmodligen finns det inga säkerhetsprotokoll alls, och det är bara ytterligare ett fall av gasbelysning utförd av Bitcoin Buyer.

Dessutom får vi veta att Bitcoin-köparens mäklare påstås vara CySEC-licensierade.

Det behöver inte sägas att alla licenser och ”förtroendesigill” som visas på Bitcoin Buyer-webbplatsen är falska, samma som andra systerrobotar:

Röda flaggor

Vi kommer nu att avslöja Bitcoin Buyer-bedrägeri, med alla bevis vi kan hitta.

Falska nyheter för Bitcoin buyer och rekommendationer från kändisar: En scamming Déjà Vu

Även om Bitcoin Buyer nyligen uppdaterade webbplatsen, döljer den gamla domänen bevis på att den är ansluten till en rad andra bedrägliga kryptobots. De andra bluffrobotarna som hade exakt samma video av en CNN-reporter är 1k Daily Profit, Bitcoin Bank, Bitcoin Evolution och andra.

Dessutom delar många av dessa bots samma historia som de har fått stöd av kända affärsmän, serier, skådespelare, etc. Folk snubblar över dem i Google-annonser eller inlägg på sociala medier.

Falska affiliates: övertygande språk och nonsens

Det är tydligt att Bitcoin Buyer är medlem i ett helt nätverk av kriminella. De har satsat mycket på att skapa otaliga falska positiva recensioner.

Dessa recensioner saknar dock all användbar information. Allt handlar om trevliga önskningar och ”tro oss, det är sant”-logik.

Förutom ett övertygande språk, avslöjar det lama innehållet i recensionerna nya dimensioner av bedrägeriet. I följande bild visar författaren av en positiv Bitcoin Buyer-recension oss hur okunniga de är. De vet inte ens vad kryptovalutor är: de visade handelsparen är alla fiat-valutor (euro, japanska yen, brittiska pund, etc.).

Flera webbplatsdomäner

En annan skum sak med Bitcoin Buyer är att plattformen för närvarande finns på flera domäner. Här är några av dem:

  • https://bitcoin-buyer.app/
  • http://bitcoinbuyer.investerscorp.com/
  • https://instant-finance-deals.com/
  • https://saturn.planetz.care/

Och förmodligen finns det fler.

Dessutom leder de äldre domänerna oss till ytterligare bevis på att Bitcoin Buyer är en bluff. De gamla domänerna Bitcoin Buyer, Bitcoin Billionaire, Bitcoin Bank och 1k Daily Profit ser alla likadana ut. De har exakt samma sidlayout och bakgrundsbild.

Användarfeedback: Fler falska recensioner och rapporter om personuppgifter

Bitcoin Buyer säger sig ha kunder från hela världen. Därför, säger de, erbjuder plattformen kundsupport som är tillgänglig 24/7. På så sätt kan användare i alla tidszoner få nödvändig hjälp på nolltid.

Nivån på Bitcoin Buyer-kundtillfredsställelse verkar dock vara ganska låg i verkligheten.

För att lära oss mer om det kommer vi att undersöka botens sida på Trustpilot. Vi vill se vad de positiva och negativa recensionerna har att säga om boten vi analyserar.

Överraskande nog har Bitcoin Buyer ett mycket högt totalbetyg (4,5 av 5 stjärnor). Vid en närmare titt är det uppenbart att de positiva vittnesmålen är falska. Och det är lätt att kontrollera det. De flesta positiva recensionerna kommer från profiler som bara har skrivit en recension. Därför skapas profilerna uppenbarligen endast i syfte att publicera den recensionen.

Å andra sidan kommer negativa recensioner från profiler som regelbundet interagerar på Trustpilot. Dessa människors berättelser verkar mycket mer genuina och är närmare sanningen.

Användare rapporterar att kort efter att ha skapat ett konto på Bitcoin Buyer börjar frekventa telefonsamtal från olika nummer. Dessutom börjar personen på andra sidan att uppmana dem att investera mer pengar.

Vittnesmålen om tryckförsäljning och missbruk av känslig data liknar mycket vittnesmål om Bitcoin Buyers systerbots.

Exempel på falska Bitcoin Buyer recensioner på Trustpilot

Exempel på äkta kundrecensioner på Trustpilot

Tyvärr går det att köpa Trustpilot-recensioner. Och detta är helt klart vad Bitcoin Buyer och dess systerplattformar gör:

Vanliga frågor om Bitcoin Buyer Scam Bot

Vad är Bitcoin Buyer kryptobot?

Bitcoin Buyer är inte en kryptobot. Det är en bedrägeriplattform som utger sig för att vara en kryptobot för att stjäla människors pengar och känslig data.

Är det säkert att använda Bitcoin Buyer?

Absolut inte. Tvärtom, att använda Bitcoin Buyer är mycket riskabelt och kan medföra betydande förluster.

Vilken algoritm använder Bitcoin Buyer?

Bitcoin Buyer har ingen äkta kryptohandelsalgoritm.

Är Bitcoin Buyer tillgänglig på mobiltelefoner?

Nej, Bitcoin Buyer är inte tillgängligt på Android- eller iOS-plattformar.

Kan jag tjäna på Bitcoin Buyer?

Nej. Bitcoin Buyer är en falsk kryptobot och bör undvikas.

Vårt utslag: Bitcoin Buyer är en bedrägeri!

Det råder ingen tvekan om att Bitcoin Buyer är en bluff. Allt går till förmån för en sådan åsikt: från dess webbplatser, okunniga affiliates, användarrecensioner till rapporterade fall av missbruk av känslig data.

Därför rekommenderas läsare av denna Bitcoin Buyer-recension starkt att hålla sig BORTA från denna bot.

Det är inte ens en kryptobot, eftersom den förmodligen inte äger någon algoritm för att utföra kryptoövervakning och affärer. Det är bara en bluffwebbplats vars enda syfte är att stjäla från sina användare. Och vad de stjäl är pengar, data och dyrbar tid.

User expirience

'