Anon System Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Fullständig recension: Vad är Anon System, hur man använder det och är det verkligen en bluff?

När en mystisk forumanvändare Satoshi Nakamoto uppfann Bitcoin 2009 var det kryptoindustrins stora skräll.

Idag är branschen värd nästan 1,5 miljarder dollar och den växer snabbt. Kryptovalutor ger hopp om att alla kan ha lika ekonomiska möjligheter, och kan handla utan banker som mellanhänder.

Således är utvecklingen av 2000-talets kryptoteknologi en fascinerande historisk händelse. Det är finansrevolutionen som vi kände den tidigare.

För närvarande använder många användare kraften hos AI och andra tekniker för att hjälpa dem tjäna på kryptomarknaden. Det finns många företag som utvecklar kraftfulla kryptohandelsbots, vars algoritmer ger användarna stora vinster.

Å andra sidan finns det bedragare, vars falska kryptohandelsplattformar endast existerar för att stjäla människors pengar och data.

I den här recensionen inspekterar vi Anon Systems kryptohandelsbot. Nyligen blev kryptogemenskapen oroad över att Anon System är en vilseledande plattform som bara presenterar sig själv som en kryptobot. Men det finns också många positiva recensioner om denna bot.

Låt oss se vilken sida som talar sanning.

Säkerhet
10%
Användarvänlighet
100%
UI/UX
100%
Minsta insättning och betalningsalternativ
50%
Demokonto
100%
Support och handledning
10%
Vinst
10%
Totalbetyg
10%

För- och nackdelar över Anon System

Fördelar

  • Inga, den här boten är en bluff

Nackdelar

  • Medlemmar i ett oseriöst affiliatenätverk
  • Falska vittnesmål
  • Brist på transparens
  • Problematisk integritetspolicy

Den senaste av många Anon System-logotyper

Vad är Anon System Trading Bot?

Värdet på kryptotillgångar är mycket volatilt, så det sker många förändringar på en daglig basis. En genomsnittlig person kan inte hålla jämna steg med all den informationen, så många handlare använder bots för att göra jobbet istället.

Liksom de flesta handelsbots där ute bör Anon System ha en algoritm som spårar priserna på kryptovalutor. Baserat på data från det förflutna kan algoritmen förutsäga framtida trender, både på kort och lång sikt.

Således är Anon System en bot som lovar automatisk handel. Det betyder att den automatiskt ska välja och göra affärer. Eftersom den AI-drivna boten handlar snabbare och mer effektivt, är användaren befriad från stressen med att göra affärerna manuellt.

Eller, det är så det ska vara.


Knappa funktioner och obskyr algoritm

Problemet med Anon System är att det förmodligen inte har någon underliggande algoritm. Vi kommer nu att se varför en stor del av kryptogemenskapen inte litar på Anon System längre och tror att det bara är ännu ett bli rik-snabbt-system.

Anon System har en plattform med ett mycket omfattande och intuitivt gränssnitt. För att starta alternativet Startsystem behöver användaren bara registrera sig och göra en insättning. Dessutom kommer boten med en demoversion.

Det nämns dock inget annat handelsalternativ eller -funktion än Live Trading. Och som bekant tillåter legitima kryptobots dussintals olika handelsstrategier. Utöver det tillåter de anpassning.

Tyvärr är det inte fallet här. Det finns bara ett alternativ och det är det.

Anon System-algoritmen påstås vara bland de snabbaste på marknaden. Inte nog med att den skannar hela kryptomarknaden på några sekunder. Enligt uppgift kan den göra affärer två gånger snabbare än någon annan kryptobot.

Dessutom marknadsförs Anon System som en bot som förutsäger bästa erbjudanden med 98% noggrannhet. Det låter också fascinerande, men återigen – ganska orealistiskt.

Vem ligger bakom Anon System Crypto Bot?

”Recensionerna” som är vänliga mot Anon System säger att boten riktar sig mot följande grupper:

  • personer med ett heltidsarbete
  • pensionärer
  • arbetslösa, som ”inte vill vara beroende av regeringen”.

Enligt webbplatsen Anon System var det Anonymous-gruppen som utvecklade plattformen. Anonymous är en av världens farligaste hackergrupper, kända för cyberattacker mot olika regeringar och företag.

Så detta är en uppenbar lögn av så många anledningar. För det första, varför skulle en handelsbot skryta om att hackare i världsklass står bakom den? Hur skapar det förtroende för människor som inte är tekniskt kunniga och bara börjar sin resa in i kryptovärlden?

Dessutom, varför skulle en anonym hackergrupp säga offentligt att de gör en bot? Dessutom, varför skulle människor som attackerar regeringar bry sig om att utveckla en gratis kryptobot?

I verkligheten hade berättelsen som bedragare uppfann syftet att slå an hos människor som är arga och besvikna. I den historien är Anom System någon sorts Robin Hood som skulle kompensera människor för alla sociala orättvisor.

Tyvärr kunde det inte vara längre från sanningen.

Sanningen är att vi absolut inte har någon aning om vem som ligger bakom Anon-systemet. Boten är inte transparent om dess skapare, lanseringsdatum eller annan viktig information.

Dessutom är Anon System ett av ett välkänt bedrägerinätverk:

Anon System Review: en webbplattformsanalys

En av Anon Systems webbplatser

Användare kan endast komma åt Anon System via en webbsida. Webbsidan är dock helt optimerad för mobiltelefoner och surfplattor.

Under tiden ändrade boten flera webbplatser, berättelser och design. Tjänsten blev dock inte bättre.

Anon System tar inte ut några avgifter för sina tjänster, förutom för uttag. Dessutom bör köp och försäljning av Bitcoin och altcoins också vara gratis på Anon System. De hävdar att det inte ens finns några avgifter för att göra insättningar och uttag.

Med ett ord, handel med Anon System är som en vacker dröm. Allt är perfekt, och ingenting är verkligt. Dessutom finns det ingen information om det exakta beloppet för uttagsavgiften.

Det är tydligt att gratis kryptohandel är omöjlig. Detta beror på att de flesta tjänster för betalningshantering, såsom PayPal och kreditkort, har avgifter. Med andra ord, en plattform utan NÅGRA avgifter är en annan LÖGN gjord av Anon System för att locka oerfarna handlare.

Minst €250 krävs för att börja handla med Anon System. Det stöder handel med mer än 15 olika kryptovalutor.

De oseriösa marknadsföringsorganisationerna som samarbetar och stödjer denna stöld är sanna bedragare. Ibland är det till och med roligt att se hur illa de ljuger.

Till exempel, för att maskera det faktum att det inte finns någon botanpassning tillgänglig, nämner de anpassning i samband med tidszon och datalagringsinställningar.

En annan sak med Anon System låter orealistiskt. Det lovar sina användare att de kommer att kunna tjäna mer än 1000 USD varje dag. Det behöver inte sägas att detta är ett för högt belopp. Inte ens de bästa botarna kan lova det, med tusentals positiva recensioner och efter år i branschen.

Bedrägerivarning! Bevis som bevisar att Anon System är en bluff

Förutom de uppenbara lögnerna som vi redan påpekat på andra ställen, finns det mer alarmerande fakta om Anon System-boten.

Till att börja med säger de att deras bot har varit med i Shark Tank, Dragon Den och This Morning, kända affärsrealityshower i USA och Storbritannien. Det säger sig självt att ingen av dessa program någonsin såg Anon System-teamet.

Dessutom, sa de inte att de var anonyma?

Eftersom det aldrig räcker att ljuga för dem, gick Anon System-teamet ännu längre. De hävdar att ett antal världskändisar stödde deras arbete, inklusive Gordon Ramsey, Kate Winslet, Nicole Kidman och till och med Elon Musk själv.

Dessutom döljer Anon Systems integritetspolicy ett mycket farligt uttalande. Genom att använda Anon Systems tjänster accepterar användarna att Anon System kan dela sina känsliga uppgifter med tredje part. Och som att det inte räcker, säger Anon-systemet öppet att de kommer att sälja din data till okända företag för sina kommersiella mål.

Samtidigt ger webbplatsen ingen information om dataskyddsprotokoll eller licenser. Det är lätt att gissa varför – det finns inga.

Source

Letar du efter tips för att investera med Anon System?

Det bästa användarna kan göra för sina surt förvärvade pengar och känsliga data är att aldrig registrera sig för Anon System, än mindre handla med dem.

Användarfeedback om Anon System

Anon System lovar att göra kryptomarknadsanalysen för användaren och förse dem med korrekta, snabba och lönsamma affärer.

Boten säger sig ha kundsupport dygnet runt. Det finns dock inga pålitliga kundrecensioner för att bekräfta kvaliteten på supporten.

Dessutom visade deras hemsida en serie falska vittnesmål, med profilbilder på slumpmässiga personer från gratis fotosajter.

Liknande feedback har flera bedrägerikryptorobotar som vi har varnat för:

Slutgiltigt utslag: Är Anon System legitimt eller en bluff?

Vi måste erkänna att Anon System har ett unikt sätt att lura sina användare. Medan de flesta andra oseriösa kryptobots försöker övertyga folk om att de är säkra, berättar de här killarna en annan historia.

De spelar på människors ilska med de sociala omständigheter de lever i och framställer sig själva som räddare. Så på ett väldigt konstigt sätt leker de med människors känslor, pengar och data.

Tyvärr är de inte här för att rädda någon. Ett stort antal falska positiva ”recensioner” på internet berättar att denna bot är medlem i ett stort och farligt affiliatenätverk.

Det faktum att Anon System är olagligt i USA säger tillräckligt om denna bot. Anon System är en bluff. Det är inte en kryptohandelsbot och drar fördel av intet ont anande människor och deras resurser. Därför rekommenderas läsare att UNDVIKA denna bot.

FAQ

Vad är Anon System trading bot?

Anon System trading bot är en misstänkt kryptohandelsplattform. Även om det påstår sig ha en kraftfull AI-driven algoritm som kan ge sina användare lycka, är verkligheten något helt annat. Det finns inga säkerhetsprotokoll, licenser eller bevis på att någon någonsin gjort vinst med Anon System.

Är Anon System Bot en bluff?

Det råder ingen tvekan om att Anon System är en bluff. Plattformen använder ett system av lögner, falska recensioner och vittnesmål för att lura människor att investera med dem och lovar rejäla vinster. Men majoriteten av användarna förlorar sina pengar och sina data.

Är Anon System legitimt?

Nej, Anon Systems kryptohandelsbot är ett bedrägeri som användare bör UNDVIKA.

Kan jag tjäna pengar med Anon System?

Nej. Att investera med Anon System är mycket riskabelt och kommer med största sannolikhet att leda till att man förlorar pengar snarare än att man tjänar det.

Är det gratis att använda Anon System?

Ja, plattformen tar inga avgifter för att skapa ett konto. Systemet kommer dock att be om €250 för att börja fungera, vilket är ett lägsta insättningsbelopp.

User expirience

'