Bitcoin Superstar Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Bitcoin Superstar

Hur man använder Bitcoin Superstar – fullständig recension

Många kryptoplattformar tävlar om att ge bästa tillgänglighet, mynttäckning och villkor för potentiella handlare. Marknaden för kryptovalutor växer stadigt, men den är långt ifrån mättad. Det betyder att handelsplattformar tävlar hårt om nykomlingarnas uppmärksamhet med ett så bra erbjudande som möjligt.

Detta är alla goda nyheter för användare eftersom konkurrensen mellan dessa olika enheter säkerställer att kryptomiljön är dynamisk och fortsätter att arbeta hårt för att tillfredsställa deras behov.

Kryptovärlden är ny för vissa människor och teknikspråket kan vara mycket entusiastisk. Detta öppnar upp en möjlighet för mindre än ärliga enheter att slå in och jaga de mindre erfarna och informerade.

Låt oss dyka in i Bitcoin Superstar och se vad skaparna av denna plattform har förberett för oss.

Flera liknande sökresultat är en stapelvara i kryptobedrägerier. Alla tre är ganska olika, men de delar den betonande ”officiella” i titeln som ger anledning till misstankar. För en kommande plattform i en konkurrenskraftig och dynamisk värld av kryptovalutor verkar det vara ett ganska konstigt beslut att skapa 3 olika webbplatser.

Och på annat sätt kan vi se att det inte bara är titlarna, utan domännamnen såväl som metadatabeskrivningar. Till exempel, bara en av dessa nämner AI-teknik, vilket tydligt föreslår användningen av en handelsbot, men ingen av webbplatserna gör några tydliga påståenden om sådan programvara.

Domännamnen låter förvånansvärt legitimt, och skaparna väljer att använda en .com på en av dessa. Mer om det senare.

När vi tittar på själva webbplatserna kan vi se 3 helt olika logotyper. Detta är en annan inkriminerande detalj eftersom logiken dikterar att du skulle vilja göra ditt varumärke så igenkännligt som möjligt. Här kan vi se olika design samt färgscheman.

Registreringsformulären på alla 3 är väldigt olika, i själva verket är det längst till höger ett popup-fönster som genereras av vad som verkar vara ett exit-avsiktsprogram på webbplatsen. Det är en ganska konstig användning av den här funktionen, men det finns andra saker att notera här.

För det första är webbplatsen på tyska utan möjlighet att översätta den. För det andra skiljer sig registreringen på den första webbplatsen från den för popup-fönstret. Jämför bilden längst till höger ovan med följande.

Den från popup-fönstret kräver ett telefonnummer, medan det ursprungliga, på webbplatsen, inte gör det. Den innehåller dock en ansvarsfriskrivning angående deras användning av ditt telefonnummer. Konstig.

För att göra saken ännu mer märklig, detta är inte ens den första webbplatsändringen vi går igenom. Den initiala webbadressen har en .vip-domän, men när vi går in och försöker registrera oss förs vi till en annan .com-webbplats, för att senare vidarebefordras till ytterligare en webbplats via popup-fönstret.

Allt detta ger en hel del anledning till misstankar om att det som verkligen pågår här inte är precis välmenande. Webbplatsen utnyttjar exakt samma marknadsföringsstrategi som tillämpas av ett antal andra krypteringsrobotar som vi har varnat för:

När det gäller innehållet på webbplatserna ökar inkonsekvenserna. Endast en av webbplatserna nämner mobilappen specifikt. Samma nämner ai trader-boten som en funktion men gör väldigt lite för att prata om det. Dess Google Play-butikssida avslöjar mer förvirring. Samma företag har gjort 3 olika hemsidor med exakt samma beskrivning och samma funktion.

Därefter finns det den misstänkta webbplatsen som endast är på tyska. Det ger (endast) engelska friskrivningar men ger inget alternativ att byta språk. Regional tillgänglighet är verkligen lovvärt men det är konstigt att en handelsplattform inte alls skulle ha engelska som ett alternativ. Sedan finns det vissa påståenden som skiljer sig åt mellan webbplatserna.

För dem som inte kan läsa tyska, hävdar toppwebbplatsen att den inte tar några avgifter eller provisioner överhuvudtaget, och nämner mäklare specifikt. Den nedersta webbplatsen säger något helt annat. Sedan ger samma webbplats följande information.

Vid det här laget borde folk utveckla ett knä-ryck mot ”daglig ROI på upp till 60 %”. Denna exakta formulering används av många bluffsajter, vi har redan granskat:

Denna exakta formulering används av många bluffsajter och är problematisk av flera anledningar. För det första uttrycker legitima plattformar förväntade vinster i APY. För det andra är 60 % en mycket hög siffra som endast är lämplig under de vildaste perioderna av en tjurkörningsfas.

Men varför begränsa det till 60% i första hand? Om marknaden råkar gå upp med 200 % bör värdet på din plånbok spegla det. Naturligtvis har något sådant inte hänt hittills. En annan sak är den rena matematiken i det. Att tjäna 60 % på din investering dagligen skulle suga världen torr på alla befintliga pengar i slutet av året även med en mycket liten initial investering.

Extern utredning

Mellan de motstridiga påståendena och de otroliga löftena har vi samlat några ledtrådar om vad som kan hända, men vad mer kan vi ta reda på när vi tittar på hela detta schema. Trustpilot ger oss följande resultat

Liknande Trustpilot-problem har andra krypteringsrobotar som vi har skrivit om:

Först och främst har det avslöjat ännu en webbplats, förmodligen gömd djupt nere i Googles sökresultat – webbplatsen .io. När vi tittar på den kan vi se att den, återigen, misstänkt bara är på tyska. Det studsar oss till ännu en webbplats, återigen endast på tyska, men som innehåller alla misstänkta element från ovan, inklusive begäran om telefonnummer vid registrering.

Att slå upp båda dessa adresser avslöjar inga sådana företag registrerade på dessa adresser. Det tredje resultatet är en tom recensionssida utan betyg men något intressant i ”kontakt”-fältet.

Om ovanstående sidor inkluderade den tyska och engelska adressen eftersom företaget verkligen hade en närvaro i dessa länder med avsikten att bättre nå de tyska kunderna, varför har den här sidan avsnittet ”om” på tyska, men adressen är registrerad i Storbritannien?

När vi letar upp domänregisterinformationen över ICANN kan vi se att .app- och .vip-sajterna har registrerats med Cloudflare som är ökänt för att vara en plats för alla möjliga skumma webbplatser eftersom det döljer webbplatsens värdleverantör och andra detaljer.

Vanliga frågor om Bitcoin Superstar

Vad är Bitcoin Superstar?

Efter 5 eller så webbplatser är det svårt att säga. Vissa framhåller det som en plattform, andra nämner mer eller mindre en handelsbot. Vad det är, är ett sätt att lura människor på 250$, och av någon anledning verkar bedragarna rikta sig mot tyskar med den här.

Är Bitcoin Superstar en bluff?

Ja. Att analysera webbplatserna ger så mycket motstridig information att den enda möjliga slutsatsen är att bedragarna kastar ett brett nät här.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med Bitcoin Superstar?

Du kommer att förlora pengar och tid med Bitcoin Superstar.

Är Bitcoin Superstar legitimt?

Nej det är det inte. Mellan att dölja ägarna och domänregistrets information och att studsa användaren genom flera webbplatser, bör inget av detta inspirera någon förtroende. Håll dig borta från detta.