Bitcoin Trader Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Hur man använder Bitcoin Trader – fullständig recension

Det finns faktiskt kryptohandelsbots. De är automatiseringsverktyg som kan prestera bra genom att använda algoritmer och det faktum att automatiserade processer kan fungera snabbare än människor. De kallas ibland grid bots. Eftersom de helt enkelt beter sig, köper och säljer, genom förprogrammerade parametrar, och drar fördel av kryptovolatiliteten. Ansedda kryptobörser distribuerar dem, som KuCoin, såväl som specialiserade kryptoplattformar, som Pionex.

Algoritmerna kan bli ganska sofistikerade eftersom de automatiserar att köpa lågt och sälja högt. Det finns ombalanseringsbotar som håller din portfölj balanserad, sedan finns det spot-futures arbitragebots som använder prisvolatilitet för att köpa korta positioner på den framtida marknaden samtidigt som de håller samma belopp på spotmarknaden, men oavsett hur sofistikerade, dessa bots sparar tid och pengar. De kan inte tjäna pengar till dig hela tiden. De är inte AI. De har inga maskininlärningsfunktioner.

Men det finns definitivt ingen automatiserad handelsmjukvara som är helt automatiserad med ett avkastningslöfte på över 90%. Det är därför Bitcoin Trader och liknande webbplatser är en bluff. De lockar människor med ett löfte om bra avkastning men siktar bara på sin insättning.

För- och nackdelar med Bitcoin Trader

Tyvärr finns det inga fördelar. Den här sidan är en bluff. Egentligen är det ett moln av webbplatser som använder samma logotyp, liknande webbdesign layout och kopia, men en mängd olika adresser. Var och en av adresserna har dåliga recensioner på Trustpilot och enastående recensioner på stödjande webbplatser.

Det finns många falska recensionssajter som kommer att driva påståenden om att Bitcoin Trader är en pålitlig programvara som passar nybörjare.

Bedrägeriet fungerar genom telefonnummer. Ansedda kryptobörser tar din e-postadress och kräver sedan flera steg för verifiering. Detta beror inte bara på KYC-protokollen (“Know your customer”, känn din kund) utan också på kundskyddet. Bitcoin Trader kräver ett telefonnummer för registrering.

Efter ett tag kommer en kund som faller för bluffen att få ett telefon- eller WhatsApp-samtal. Tro det eller ej, var och en av dessa bluffsidor har det specificerat i friskrivningssektionen i sidfoten. Det finstilta lyder: ”Genom att tillhandahålla din personliga information tillåter du oss att dela dina personuppgifter med tredje part som tillhandahåller handelstjänster”. Så en kund kommer att bli kontaktad av en agent och aggressivt jagad för att göra ”en minsta insättning” på ”bara” $ 250 eller 250 EUR (beroende på region).

Agenterna är ganska aggressiva och kommer att mjölka kunden med olika ursäkter, de vanligaste rapporterna är – att kryptohandel är riskabelt och att den stora vinsten är precis runt hörnet. Ironiskt nog står detta också i ansvarsfriskrivningen, så du kan inte stämma dem, och du kommer säkerligen inte att få tillbaka dina pengar.

Vad är Bitcoin Trader-handelsbot?

Detta är inte en bot, utan en bluff. Det finns ingen kryptotjänst här. Du kommer inte att kunna handla. För att vara rättvis hävdar många av de webbplatser som använder samma bedrägeri inte att det är en bot. Den exakta definitionen är ofta dold. Till exempel talar de om ”BTC trader group” eller ”prisbelönt programvara” men förklarar aldrig Bitcoin Trader som en bot eller kryptobörs.

Handelsboten utnyttjar exakt samma falska strategi som tillämpas av ett antal andra bedrägerikryptorobotar som vi har varnat för:

Bitcoin Trader webbplattform recension

Den stora röda flaggan att detta är en bluff är en mängd webbplatser som påstår sig vara Bitcoin Trader. De har en lite annorlunda layout och kopia, men tanken är densamma. Framträdande är metoder för att uppmana en kund att registrera sig innan tiden går ut. Det finns falska bilder på kunder som påstås tjäna pengar på plattformen. Slumpmässiga prissiffror visas, aldrig med en förklaring av vad de representerar.

Webbplatser använder logotyper från respektabla företag som Norton security, McAfee antivirus, BitGo, CNN, Forbes. Ofta förekommer namedropping. Populära miljonärer visas nämligen i video eller bilder, figurer som Bill Gates, Elon Musk, men även kändisar kända för sitt intresse för krypto, som LeBron, Gordon Ramsey, Ashton Kutcher. Om du läser kopian noggrant står det något i stil med ”Det är känt att <namn> har krypto, men de köpte aldrig något av oss”.

Det finns också FAQ-sektioner som hävdar att plattformen tar lite av din tid och hävdar löften om 90 % avkastning på investeringen, även om den exakta metoden inte visas. Riktiga handelsplattformar uttrycker vinster i APR eller APY. Vissa webbplatser lovar till och med $150-1300 per dag, vilket tidigare var möjligt i kryptorymden, men nu är bra avkastning i bästa fall $1-10 per dag.

Bitcoin Trader är en klonad webbplats, gjord av samma kriminella team bakom en serie bedrägerikryptobots som:

Säkerhet, licensiering och betalningar av Bitcoin Trader

Detta är inte en säker webbplats. Det finns inga licenser och säkert inga betalningar. Du kommer att förlora dina pengar. De kommer att förfölja dig för att göra en minsta insättning på $250. Inga pengar att tjäna här.

Proffstips för att investera med Bitcoin Trader

Eftersom detta är en bluff, finns det inget sätt att tjäna pengar här. Proffstips vi kan ge dig är att hålla dig undan från detta bedrägeri. Håll dig till respektabla kryptoutbyten, särskilt om du är nybörjare. Centraliserade börser som Coinbase eller Binance är mycket bättre att börja med.

Traders feedback om att använda Bitcoin Trader

Ingen handlare använder denna plattform. Det är ett bedrägeri. Trustpilot fylls ibland med falska recensioner. Så falsk att antalet stjärnor är slumpmässigt, så du kommer att se recensioner som hyllar plattformen med bara en stjärna. Tyvärr kommer det ofta rapporter om människor som blivit lurade, som blivit kallade namn av agenter när de vägrade att sätta in. Undvik att utsättas för fula obehag genom att inte registrera dig på denna webbplats eller någon annan med Bitcoin Trader-logotypen.

Liknande Trustpilot-recensioner har flera krypteringsrobotar som vi har skrivit om:

Är Bitcoin Trader legitim eller en bluff? – Vår dom

Detta är en bluff. Många röda flaggor. Från kopia och webbdesign som är kopplat till välkända och beprövade bedrägerier till bristande tillgång till kundsupport, till absolut avsaknad av bevis på att det finns faktisk utbytesprogramvara bakom registreringen (respektabla börser visar hur plattformen ser ut), till falska löften och namedropping.

Du kommer att se denna exakta layout på många andra bedrägliga webbplatser. De visas på IndexUniverse, en känd promotor för kryptobedrägerier.

Deras registrering pekar på en falsk webbplats. Kontrollera exakt samma logotyp och liknande layout. Observera också att webbadressen ser konstig ut.

Hur man vet om en bot är en bluff

Tid som behövs: 10 minuter

  1. Namedropping

    Kontrollera alltid om webbplatsen nämner kändisar. Det populäraste betet är Elon Musk, men det finns andra också, från Mark Lewis till LeBron, till Kanye West, till som vi såg här – Gordon Ramsey.

  2. Copy och webbdesign

    Webbdesign och layout för denna typ av webbplats är alltid densamma. Inte säker på varför. Även om de ändrar den faktiska designen (som Anon bot), är layouten och flödet detsamma. Vissa sanningar blandas med lockelsen av en snabb avkastning på investeringen.

  3. Inget stöd, ingen kontakt

    Den röda flaggan som förstärker de andra är när det inte finns några länkar till sociala medier, när du inte kan kontakta supporten eller när det inte finns några kontakter förutom ett vanligt e-postformulär på webbplatsen.

User expirience

'