Bitcoin Union Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Hur man använder Bitcoin Union – Fullständig recension

Även om marknaderna för närvarande drabbas av inflation och beslut från Feds tillsynsorgan, har kryptovalutor i allmänhet, och bitcoin i synnerhet, fortfarande en viss klang. Enligt den allmänna befolkningens åsikt är kryptovärlden fortfarande i framkant av teknik och finans.

Det är svårt att föreställa sig att det inte är lätt att tjäna pengar på kryptomarknader. Det är fortfarande inte så svårt heller. Man behöver bara veta var man ska leta. Det är det som är problemet. Brist på information. För att vara en handlare på kryptomarknaderna måste du göra dina läxor.

Tyvärr letar många bara efter det snabba och enkla sättet att doppa tårna i kryptovärlden och drömmer om den gyllene drömmen som kallas – passiv inkomst. Det är därför som bluffsajter som denna fortfarande finns. Att locka in människor genom löftet om mirakulösa kryptoinkomster.

Bitcoin Union utnyttjar exakt samma falska strategi som tillämpas av ett antal andra krypteringsrobotar som vi har varnat för:

Bitcoin Union är tänkt att fungera som en kryptobörs eller någon annan kryptohandelstjänst.

Vi har sett den här grafen många gånger på andra webbplatser som liknar Bitcoin Union, som främjar samma bedrägeri, till exempel på:

Den här bilden är dock ingenting som användargränssnittet för handelsprogramvara. Som du kan se är de första och sista graferna inte meningsfulla, de representerar BTC två gånger med godtyckliga siffror. Vi kan egentligen inte lära oss något av dessa grafer.

Fler bevis på att Bitcoin Union är en bluff

Bitcoin Unions webbplats är ännu inte listad i Google-sökningen. Det beror på att bedrägliga webbplatser ofta blir trasslade av olika bluff-bevakningswebbplatser, sedan ändrar de logotyp eller layout, och behåller grundelementet detsamma.

För att till exempel försöka hitta Bitcoin Union når vi först den välkända webbplatsen IndexUniverse.

De är en del av bedrägerikedjan, vilket gör att deras verksamhet berömmer bedrägerierna:

Som det ofta händer med denna typ av bedrägeri, matchar inte gardinen mattan:

Detta är vad IndexUniverse förmedlar som Bitcoin Union, lägg märke till den falska användningen av logotyper och den absurda prislistan på ingenting alls. Titta också på registreringsinformationen. Verifierade och pålitliga kryptotjänster tar endast emot e-post och lösenord. Sedan finns det lager av identifiering på grund av KYC (“Know your customer”, känn din kund) protokoll.

Som du kan se är det inte dit länken tar dig. Notera den misstänkta webbadressen som inte ens är kopplad till Bitcoin Union. När du söker i WHOIS-sökningen döljs ägaren av webbplatsen.

Det här är en ny layout, jag har aldrig sett den förut. Kopian liknar andra bluffwebbplatser men vagare. Vanligtvis låtsas de att det är en handelsbot, en kryptobörs eller någon tirad fylld med modeord om maskininlärning och AI.

Trustpilot och andra ledtrådar

Dessa bedrägerier körs vanligtvis från Storbritannien. Trustpilot visar två av webbplatserna med liknande adress.

Som du kan se är två adresser registrerade. Den nya, Bitcoin Union, sattes 2021. Det finns inga recensioner, vilket jag inte är förvånad över eftersom bitcoinunion.appen inte visas på google-sökning. Företagets adress är listad i London. På adressen finns en kontorsbyggnad. Det roliga är att andra liknande bedrägerier också registreras i kontorsbyggnader på advokatkontor.

Hur som helst, bitcoinunion.app visar en annan logotyp och olika webbplatser med liknande bluffkopior, men alltid lite annorlunda layout.

bitcoinunion

Denna layout av bitcoinunion.io är dock den från början av recensionen. Den har bara fyra användarrecensioner: två falska och två dåliga. Vilket är mer eller mindre den vanliga poängen för den här typen av bedrägerier.

Notera hur layouten skiljer sig i miniatyrbilden. Denna bluff är tydligen från 2020. Adressen som anges är återigen i London i en av företagens kontorsbyggnader.

Bedrägerier är fulla av misstag

Bedragare skyndar sig att producera många av webbplatserna, med liknande layouter, liknande grafiska element och liknande kopior. Det är därför de ofta gör misstag, som alla är röda flaggor för dig.

Cryptovibes, en annan falsk recensionssajt, berömmer Bitcoin Union mycket. Återigen visar den en helt annan webbplats med en liknande layout.

Men när du följer länken till Bitcoin Union dyker den här webbplatsen upp…

Bitcoin Trader?! Ännu en känd bluff! Och ett dumt misstag av bedragare.

Vanliga frågor om Bitcoin Union

Vad är Bitcoin Union?

Det är en falsk webbplats. De vill ha dina uppgifter så att agenter kan ringa dig och be om en deposition på 250 $, vilket lovar en bra avkastning på investeringen. Faktum är att det inte finns någon kryptohandel, inga pengar att tjäna, bara mäklare som fiskar efter insättningar.

Är Bitcoin Union en bluff?

Ja. Det är en del av bedrägliga webbplatser, en total bluff.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med Bitcoin Union?

Att döma av recensioner kan du inte dra nytta av Bitcoin Union. Du kan bara förlora en insättning på $250.

Är Bitcoin Union legitimt?

Nej. Det här är en bluff. Det finns dock legitima varningar i ansvarsfriskrivningen. Genom att registrera dig godkänner du att dina uppgifter säljs eller överförs till tredje part. Du samtycker till att bli kontaktad av agenter (för att störa dig för insättning).

User expirience

'