Bitcoin UP Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Hur man använder Bitcoin UP – Fullständig recension

Kryptomarknaderna befinner sig för närvarande i “björnfasen”. Lustigt nog har det lite med kryptovalutor och blockchain-utveckling att göra. Denna kryptovinter är mer ett resultat av den massiva adoptionen av bitcoin av finansinstitutioner och stora företag som lägger till bitcoin och Ethereum i sina balansräkningar.

Bitcoin börjar bli en börsindikator, och eftersom ekonomin går igenom ett hot om recession tog bitcoin steget och tog med sig all annan krypto. Ändå är detta bara tillfälligt och påverkade inte den populära bilden av bitcoin.

Och den mest framträdande bilden av bitcoin är denna spännande handel och chansen att vinna stort på något sätt. Kryptovaluta är fortfarande i stort sett okänd, och det ses som en magisk kula för att nå den gyllene idén om passiv inkomst.

Bitcoin UP är tänkt att fungera som en kryptobörs eller någon annan kryptohandelstjänst, tyvärr är det ett bedrägeri.

Vi ser de första röda flaggorna med URL:en. Den borde läsa BitcoinUp.app eller .io eller något, men istället är det en väldigt kryptisk amazingoffertoday.com – en välkänd domän för bedrägerier, följt av massor av kod.

Lägg märke till anmälningsformuläret till höger. Det är vad alla bitcoin-bluffsajter använder. Lika ofta har de en rad meningslösa logotyper som lägger vikt på webbplatsen men inte betyder något. Du kommer också att märka att webbplatsens layout är mycket lik andra bedrägliga webbplatser av detta slag.

Lägg märke till bitcoinup.io. Samma logotyp, samma registreringsformulär.

Lite annorlunda URL nu, bitcoin-up.io, lite annorlunda layout, helt annan logotyp och samma registreringsformulär.

Den annorlunda webbadressen, bitcoin-up.life ger oss en helt annan hemsida med en gammal logotyp för bitcoin UP, men återigen kan du känna igen layouten, även om färgerna och stilarna är olika. En annan gammal sak i den här bilden är bitcoinpriset, satt runt 8000 $ vilket var för evigheter sedan.

Den här är uppenbarligen en nyare layout, men du märker konsistensen av färger, layout och noterar FOMO-bandet precis under adressen, det är typiskt för denna typ av bedrägeri.

Bitcoin Up är en klonad webbplats, gjord av samma kriminella team bakom en serie bedrägerikryptobots som:

Vad är det för fel på alla olika adresser och layouter? Varför är det en röd flagga? Först och främst för att det är sättet att undvika dåliga recensioner. Istället för stora Trustpilot-negativa recensioner, har du ett utspätt antal negativa recensioner, plus att bedragarna kan ta bort och återaktivera både webbplatser och Trustpilot, vilket ger dem ett rent blad.

Trustpilot har talat

Så det finns några dåliga recensioner. Andra? Bara förfalskningar. Hur vet vi? Eftersom en recension som talar mycket om produkten är markerad med genomsnitt. Varför skulle någon göra detta? För att tillverka antalet recensioner och för att få recensionsöversikten att verka organisk. Som, det finns inte bara de utmärkta betygen där….

Lägg märke till varningen. Enligt våra tidigare recensioner finns det en registrerad företagsadress och den är i London, i en kontorsbyggnad. Inga företag är registrerade under namnet Bitcoin UP. Bara ett kontorshyra med några advokater och så.

Liknande Trustpilot-recensioner har flera krypteringsrobotar som vi har skrivit om:

De säljer dina uppgifter till tredjepartspartners. De har sagt det i ansvarsfriskrivningen, men du skulle förmodligen aldrig läsa det finstilta. Genom att registrera dig tillåter du dem också att sälja dina uppgifter, kontakta dig osv.

Så du kommer att tvingas gå igenom registreringen eftersom de bara är intresserade av att få ditt telefonnummer så att ”agenterna” kan ringa dig och pressa dig att göra den där $250 insättningen.

Ännu en röd flagga. Ansedda kryptobörser accepterar vilken summa pengar som helst. Även kryptotjänster som kryptosparkonton accepterar så lite som $10 som startinvestering.

Slutlig dom

Detta är en känd bluff! Vi har också recenserat andra från detta oseriösa nätverk:

Använd det inte.

Vanliga frågor om Bitcoin UP

Vad är Bitcoin UP?

Det är en falsk webbplats. De vill ha dina uppgifter så att agenter kan ringa dig och be om en deposition på 250 $ som lovar en bra avkastning på investeringen. Faktum är att det inte finns någon kryptohandel, inga pengar att tjäna, bara mäklare som fiskar efter insättningar.

Är Bitcoin UP en bluff?

Ja. Det är en del av bedrägliga webbplatser, en total bluff.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med Bitcoin UP?

Att döma av recensioner kan du inte dra nytta av Bitcoin UP. Du kan bara förlora en insättning på $250.

Är Bitcoin UP legitim?

Nej. Det här är en bluff. Det finns dock legitima varningar i ansvarsfriskrivningen. Genom att registrera dig godkänner du att dina uppgifter säljs eller överförs till tredje part. Du samtycker till att bli kontaktad av agenter (för att lura dig för insättning).

User expirience

'