Bitcoin Machine – Crypto Trading Bot recension av handlare

Bitcoin Machine – Crypto Trading Bot recension av handlare

Vad är Bitcoin Machine?

Bitcoin Machine är en handelsplattform som förlitar sig på artificiell intelligens, som skapades för några månader sedan och som snabbt har blivit en av de mest diskuterade automatiserade kryptohandelsplattformarna på internet och kryptovalutamarknaden. Det grundläggande konceptet bakom att använda Bitcoin Machine-handelsroboten är att ge tillgång till pålitliga affärer, som är baserade på ett rimligt pris för bitcoin.

Bitcoin Machine framstår som en helt automatiserad kryptohandelsplattform som är avsedd att hjälpa kryptohandlare att minimera risker samtidigt som vinstmöjligheterna förbättras. Att arbeta med avancerad, men användarvänlig programvara gör det möjligt för nya och erfarna handlare att få regelbundet stora vinster från bitcoinmarknaden.

Det har avslöjats att roboten är kapabel att identifiera affärer som är lönsamma och slutföra dem i realtid. Dessutom kan den identifiera mönster ganska snabbt. De hävdar att efter att ha fastställt handelsparametrarna som roboten måste arbeta under kan användaren starta en livehandelssession. För att hjälpa till att minimera förluster från marknadsvolatilitet måste roboten också stoppa förluster från att ske.

Robotens utvecklare hävdar att deras AI i kombination med analys av olika marknadsförhållanden ger deras applikation en fördel för att göra bästa möjliga affärer.

Obs: Det är viktigt att skilja mellan Bitcoin Machine och bitcoin-automaterna (ATM) som tillåter handlare att göra kryptovalutatransaktioner; dessa maskiner är inte samma som Bitcoin Machine vi talar om i den här recensionen.

Fungerar kryptohandelsplattformen Bitcoin Machine effektivt?

Att undersöka Bitcoin Machine visar sig vara en utmaning för att hitta relevant och aktuell information. Den första svårigheten när man undersöker Bitcoin Machine är dess generiska namn. Det är därför vi använde ett knep för att få så många sökresultat som möjligt.

En liten justering för att förbättra termen, som att lägga till ordet ”officiell” i dina söktermer, kan vara mycket effektiva för att nå recensionswebbplatser för ditt varumärke eller företag. Det var därför vi använde det enkla tricket.

Detta har dock redan lyft några röda flaggor. Det faktum att webbplatsen är laddad med denna typ av språk, särskilt när det gäller webbplatsens titel, som är en stapelvara i bedrägeri gjorde oss lite skeptiska till Bitcoin Machine.

En recensionswebbplats gick in i detalj om detta projekt och gav många bilder och upprepade övertygande påståenden på den förmodade Bitcoin Machine-webbplatsen. Men om du skulle följa länken till vad de hävdar är Bitcoin Machine leder oss till en helt annan, men känd bluffoperation, BitQH.

Detta är föga förvånande eftersom indexuniverse.com är känt för att bedrägeri och ge en nivå av trovärdighet genom falska recensioner.

När det gäller de andra två webbplatserna, varav den ena nåddes via Trustpilot, hittar du massor av inkriminerande ledtrådar redan från början.

skillnaden mellan de två logotyperna

Det första att notera är skillnaden mellan de två logotyperna. Utan att gå in i en diskussion om deras kvalitet bör det omedelbart väcka misstankar om ett företag har flera logotyper, webbplatser och/eller marknadsföringsmaterial för att representera sitt företag.

Det är inte pålitligt på något av de två kontona. Det kan vara så att den slarvat med att säkra sitt domännamn och därmed inte borde få förtroende för känslig information.

Alternativt använder den medvetet flera webbplatser och logotyper, men inget trovärdigt företag gör detta eftersom det skingra varumärkesidentitet och sprider trafik. Båda dessa går emot intresset av att bygga varumärket.

Lustigt nog leder ett klick på den första sidans logotyp för att gå till ”hem” oss till en helt ny webbplats. Kom ihåg den understrukna länken på den webbplatsen för en minut.

Tredje webbplatsen samt den tredje logotypen

Tredje webbplatsen samt den tredje logotypen. Låt oss prata om de understrukna länkarna.

De råkar vara faktiskt ”falska” webbplatser i den meningen att domänen inte ens är relaterad till Bitcoin Machine. Huvuddomänerna råkar vara financialmarketsworld.com såväl som investercorp.com. Dessa två sajter är ett välkänt bedrägerinätverk, som inkluderar ett antal andra falska kryptoplattformar som dessa:

”Bitcoin-maskinen” som hör till länken råkar faktiskt hittas inuti vad som kallas en befintlig underdomänsektion. Underdomäner används för att presentera olika delar eller olika versioner av webbplatser för användare. De är som en av sidorna på en webbplats och bör kunna nås antingen via Google-sökning eller via själva webbplatsen.

Så vad kan vi hitta här?

Tomma sidor utan möjlighet att navigera tillbaka

Tomma sidor utan möjlighet att navigera tillbaka. Faktum är att för att ens komma hit var vi tvungna att manuellt ”trimma” länken, vilket inte är något användarna är vana vid att göra. Många bedragare förlitar sig ofta på detta för att upprätthålla illusionen.

Hur många webbplatser stöder dessa domäner i sina underdomäner? Baserat på den information som tillhandahålls kan Google faktiskt svara på det med sin ”site:”-operatör.

Mer än 2500 pågående bedrägerier har hittats på dessa två sajter

Mer än 2500 pågående bedrägerier har hittats på dessa två sajter. Ta bara en titt på namnen på några av dessa ”projekt”.

Vid det här laget kan vi säkert dra slutsatsen att detta projekt är mycket opålitligt och även om det inte finns något sätt att säkert veta om detta är en bluff eller inte (för nu), är det värt att fortsätta att undersöka för att avslöja nyckelfunktionerna.

överanvändningen av generiska och allmänt tillgängliga bilder och videor relaterade till krypto

Ett vanligt inslag hos bluffwebbplatser är överanvändningen av generiska och allmänt tillgängliga bilder och videor relaterade till krypto, såväl som generisk text om kryptomarknadens och Bitcoins historia. Det som är intressant med deras produkt är att det inte finns mycket information om vad den innebär.

Bortsett från den här generiska videon från ett gammalt nyhetsprogram, är det andra att notera kontoinställningsprocessen. När du skapar ett Bitcoin Machine-konto innehåller registreringsformuläret ett obligatoriskt telefonnummersektion.

Det är helt enkelt ingen mening att kräva ett telefonnummer från folk när du säljer kryptohandelsbots eller till och med kryptomäklartjänster. Att ha det tillgängligt, valfritt, som en del av tvåfaktorsautentisering, är en annan sak.

På frågan om handlarna kommer att kunna komma åt plattformen endast genom att ange en e-postadress, var svaret att det ännu inte är klart.

Bitcoin Machine-teamet har djärvt hävdat att det har skapat den mest innovativa, automatiserade handelsplattformen som kan användas för att generera en daglig vinst från kryptomarknaden. Ägarna till Bitcoin Machine har tillhandahållit viss information för att bekräfta dessa påståenden.

På sajten har det avslöjats att hundratals användare redan har registrerat sig och handlat med plattformen varje dag. Denna information bekräftades genom att titta på vittnesmål skrivna av aktiva användare.

När det gäller påståendena saknar en av de två första webbplatserna löjligt all användbar information om själva projektet. De andra två är mer intressanta att titta på. Till exempel…

Användarberättelser Bitcoin Machine

Liknande recensioner har flera krypteringsrobotar som vi har varnat för:

Vi har sett några direkt roliga bluffelement, men det här är verkligen det värsta. Användarberättelser har missbrukats tidigare i bedrägerier, men här överträffade de sig själva.

Överväg det noga. Här kan vi se namn, platser, foton och transaktionsbelopp. Detta skulle innebära en enorm risk och utsätta dessa människor för kriminella aktiviteter. Då skulle den skandalen spilla över på Bitcoin Machine och fullständigt förstöra dess trovärdighet.

Inget normalt företag skulle utsätta sina användare för fara och riskera detta oförsiktigt. Sedan är det det här…

de inte tar ut några avgifter och registreringsprocessen är helt gratis

Okej, så vi har fastställt ett visst påstående, även om det är tveksamt. Tänk på kostnaden för att utveckla och underhålla verksamheten. Dessa människor, om de inte tar ut några avgifter och registreringsprocessen är helt gratis, förlorar mycket pengar för att du ska bli miljonär. Den andra webbsidan presenterar en motsägelse.

2% en mycket hög avgift

Även om det i allmänhet är mer meningsfullt att ta ut en avgift, är inte ens detta uttalande meningsfullt vid närmare inspektion. För det första är 2% en mycket hög avgift. För det andra, vem kommer att betala det – köparen eller säljaren? Eller båda?

Att bara belasta en part i transaktionen skulle snedvrida incitamentet och påverka handelsmiljön för kryptovaluta. Mäklare brukar fördela avgiften mer eller mindre jämnt mellan köparen och säljaren.

Så vad är det i slutändan? Inga avgifter eller 2% avgifter? Det är inte den enda pengarelaterade detaljen som inte stämmer.

minimiinsättning $250

Att införa en så hög minimiinsättning är ett konstigt beslut men det är ännu mer oklart när man tänker på att det inte finns några dolda avgifter (eller är de 2%)?

Å andra sidan hävdar de att handel med Bitcoin Machine är ett sätt att tjäna pengar utan enormt kapital och att det är ”mycket lägre än andra kryptohandelsplattformar där användare tvingas investera upp till $2000 innan de kan börja handla”.

När insättningsmedlen har betalats in har du full tillgång till alla funktioner och kan sedan gå vidare till handelsprocessen.

Den andra webbplatsen introducerar ytterligare en barriär.

Minsta insats på $25

Minsta insats på $25 är inte löjligt hög, men orden som används är udda. Insatsen är något som normalt är reserverat för aktier, inte kryptomarknaden. I krypto har ”insats” en helt annan användning.

Det hänvisar till att begå kryptotillgångar för att stödja ett blockchain-nätverk och bekräfta transaktioner på det. I gengäld tilldelas vanligtvis insatskontot ett litet antal av samma mynt som belöning. Det har ingenting att göra med handel med kryptovalutor från handelskontot.

Slutligen, här är ytterligare ett exempel på konstiga påståenden och något meningslöst innehåll som används för att fylla en webbplats som annars saknar all användbar information.

60 % daglig tillväxt

För det första finns det ett konstigt tak för våra dagliga vinster. Bortsett från det faktum att 60 % daglig tillväxt är vansinnigt, varför finns det den här gränsen i första hand? Låt oss till exempel säga att ett mynt blir populärt över en natt och växer i pris från $0,1 till $1 eller $2. Det skulle säkert vara möjligt, även om det inte är något som är ovanligt inom en dag.

Detta är ett oklart språk som presenteras i termer av imponerande tillväxt som annars är osannolik. I brist på sammanhang avslöjar ett litet funderande hur ogrundat uttalandet är.

Därefter finns det ett helt avsnitt ägnat åt rykten som faktiskt tjänar till att släppa namn. Avsnittet fortsätter och fortsätter om olika kändisar bara för att avslöja att ”ryktena” faktiskt är falska. Inga sådana rykten kan hittas på internet och att ta upp dem på förstasidan skulle vara både felaktig användning av förstasidan och oönskad affärspraxis.

Anta att det verkligen spreds ett rykte om att Elon Musk som en av kryptoinvesterarna använder Bitcoin Machine.

Projektet kan bara stå för stora vinster på detta och har inget intresse av att skingra ryktet – och är inte heller juridiskt skyldigt att göra det. Hela avsnittet är helt enkelt inte vettigt från början till slutet.

Hittills har vi inte fått reda på vem som ligger bakom det här projektet, vilket är konstigt. Man skulle kunna tro att ett så ambitiöst projekt skulle ha ett ansikte, en talesman och någon som sparkar upp damm på sociala medier för att öka varumärkesmedvetenheten.

Trustpilot recensioner

Det var en källa för en av de webbplatser som analyserats här och är annars en bra källa för recensioner då den är populär och ibland verifierar recensioner.

Trustpilot recensioner

Den här webbplatsen är den enda som finns representerad på Trustpilot och ger nästan ingenting till nytta förutom ytterligare en falsk information.

Liknande problem med Trustpilot-recensioner har andra bedrägerikryptorobotar som vi har varnat för:

Bitcoin Machine hävdar att den har fått en utmärkelse från Global Trading Group

Bitcoin Machine hävdar att den har fått en utmärkelse från denna institution, men en enkel sökning avslöjar att inget sådant existerar. Detta är ännu en i raden av falskheter som presenteras angående detta projekt.

När det gäller den angivna fysiska platsen för kontoren lämnades följande: 5 Tanner St, Bermondsey, SE1 3LE, London, Storbritannien.

det finns inga spår av att det här företaget någonsin existerat här

Det är bara en kontorsbyggnad där vem som helst kan hyra kontorslokaler, men ännu viktigare, det finns inga spår av att det här företaget någonsin existerat här.

Detta tar slut på vårt sökande efter information och vi har bara kvar att undersöka domänregistret.

Sökning i domänregister

Med hjälp av ICANN Lookup kan vi försöka upptäcka identiteten eller platsen för den person som registrerade dessa webbplatser. Vi har redan konstaterat att detta är enorma bedrägerier så det är inte mycket att förvänta sig.

Sökning i domänregister

Vanligtvis för bedrägerier och tidigare kända för oss, är dessa webbplatser registrerade via Cloudflare, en värdtjänst ökända för sin integritetspolicy som gör det möjligt för bedragare och bedragare att gömma sig och undvika upptäckt.

Slutsats – Bitcoin Machine Recension 2022

Även om vi inte har kunnat peka finger på någon ansvarig person i fallet med den här bluffen, är alla delarna tillsammans ganska fördömliga och det leder till en tillfredsställande slutsats av denna lilla utredning. Bitcoin Machine är en bluff.

Skydda dig från bedrägerier

Bedrägerier fungerar eftersom de verkar övertygande och tar dig ur vakt när du minst anar det. Bedragare blir mer sofistikerade och använder sig av den senaste tekniken, nya produkter eller tjänster och viktiga händelser för att skapa övertygande historier som uppmuntrar dig att ge dem din kreditkorts- eller bankkontoinformation.

Här kan du läsa mer om det och ta några bra tips för att skydda dig mot bedrägerier.

Och kom ihåg, om det verkar för bra för att vara sant så är det det.

Vanliga frågor om Bitcoin Machine

Vad är Bitcoin Machine?

Bitcoin Loophole är bara en i en mycket lång rad av bedrägerioperationer.

Finns det en Bitcoin Machine-app tillgänglig?

Nej, det finns ingen Bitcoin Machine-app tillgänglig. Ändå är Bitcoin Machine tillgänglig via webben på alla webbläsarkompatibla enheter som mobila enheter och stationära datorer.

Finns det ett demokontoalternativ?

Bitcoin Machine hävdar att alla nya handlare och avancerade handlare har fri tillgång till ett demohandelskonto.

Vad är Bitcoin Machines fördelar?

Det finns inga fördelar med Bitcoin Machine.

Är Bitcoin Machine en bluff?

Det råder ingen tvekan om att det är det. Bevisen är överväldigande.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med Bitcoin Machine?

Att tjäna pengar med Bitcoin Machine är omöjligt. Att förlora pengar är dock ganska säkert.

Är Bitcoin Machine legitim?

Nej, det är en bluff.