Bitcoin Compass Recension 2022 -Bluff eller Legitim Handelsbot?

Bitcoin Compass: Fullständig recension av en Crypto Bot Bluff

Tyvärr lockar den växande kryptoindustrin många kriminella. De använder Ponzi-scheman och oetiska marknadsföringstekniker för att manipulera människor att ge dem pengar, och tror att de handlar med kryptovalutor. Skadan de orsakar varje år räknas till miljarder dollar i praktiskt taget stulna kontanter.

Och skadan de orsakar på kryptoindustrins rykte är oöverskådlig.

I denna Bitcoin Compass-recension avslöjar vi en annan falsk kryptohandelsbot. Vi kommer att förklara vad Bitcoin Compass verkligen är, och varför användare bör avstå från att göra insättningar eller dela information på denna plattform.

Säkerhet
10%
Enkel användning
100%
UI/UX
10%
Minsta insättning och betalningsalternativ
50%
Demokonto
100%
Support och handledning
10%
Vinst (enligt användarrecensioner)
10%
Totalbetyg
10%

Bitcoin Compass: Lista över risker

  • Ingen algoritm
  • Oetisk marknadsföring
  • Otillförlitlig användarfeedback
  • Dålig webbdesign
  • Starka bevis på bluff

Vad är Bitcoin Compass Trading Bot? Granskning av en falsk kryptowebbplattform

Bitcoin Compass är en annan bluff, som presenterar sig som en kryptohandelsbot. Det finns tydliga bevis för att Bitcoin Compass är ett bedrägeri. Vi kommer dock att fördjupa oss i Bitcoin Compass-bluffen i nästa avsnitt. För nu, låt oss se vad de har att säga.

Så, Bitcoin Compass är en webbplattform som påstår sig tillhandahålla kryptohandelsautomatisering. Precis som dussintals andra bluffrobotar hävdar de att de har en exklusiv algoritm som kan göra användare rika på nolltid.

Bitcoin Compass-handelsbot utnyttjar exakt samma falska strategi som tillämpas av ett dussin andra bluffkryptorobotar som vi har varnat för:

Algoritmen är, enligt uppgift, baserad på den senaste AI-tekniken. Det är ”sanslöst” exakt (97%) och snabbt. Det behöver inte sägas att noggrannheten på 97 % är överskattad. I verkligheten anses noggrannheten på 70% vara mycket hög för majoriteten av äkta kryptohandelsalgoritmer.

Bedragarna säger också att deras ”algoritm” har en vinstgrad på 70 % och 60 % av den dagliga ROI. Låter som en dröm – för den är inte verklig.

Minsta insättning för Bitcoin Compass är en standard på $250. Det är den minsta summa pengar som dessa bedragare vill stjäla från varje användare.

Dessutom finns det bara en handfull funktioner tillgängliga:

  • Live handel
  • Mäklarhjälp
  • Demoläge.

Plattformen tar inga serviceavgifter, och insättningar/uttag är möjliga via banköverföring, använd betal-/kreditkort, e-plånböcker eller Bitcoin.

Bitcoin Compass har många olika webbplatser. En av de senaste har bara en målsida. Så vi vet inga detaljer om plattformen, som vem som skapade den och när.

Den andra sidan av historien är dock en helt annan och mycket mörkare. Här är varför Bitcoin Compass långt ifrån är legitimt, och varför dess skapare borde sitta i fängelse.

Bedrägerivarning! Bitcoin Compass ertappad med att bete sig illa

Även om bevisar att Bitcoin Compass är en bluff kan verka uppenbart, är det förståeligt varför vissa människor fortfarande tar betet. Bedragarna är mycket duktiga manipulatörer och erfarna brottslingar. Vi kommer nu att avslöja deras strategier så att ingen någonsin faller för det igen.

Oetisk marknadsföring: Falska affiliate-recensioner

Affiliate marketing avser en situation där en part (dvs en blogg) gör en recension av en produkt eller tjänst. För att presentera produkten för sin publik, tjänar affiliate en avgift för varje köp som görs tack vare deras rekommendation.

Om det är etiskt och ansvarsfullt kommer affiliaten att berätta sanningen om produkten och förse läsarna med all relevant information för att kunna fatta ett oberoende beslut.

Det är dock inte så Bitcoin Compass affiliates fungerar. Tvärtom, de skriver falska positiva recensioner och säger bara bra saker om plattformen. Med andra ord, de manipulerar läsarna att skapa ett konto och göra insättningar till varje pris.

Deras historia är alltid densamma: algoritmen är fantastisk, fungerar snabbt, vansinnigt exakt, och så vidare. Lögnerna är oändliga och skamlösa.

Den verkliga funktionen med dessa recensioner är inte att informera läsarna. Deras enda syfte är att tjäna provisioner och röra Googles sökresultat. På ett sådant sätt kan riktiga recensioner och feedback aldrig nå personer som forskar om Bitcoin Compass.

Således faller de in i virveln av lögner och manipulation, producerad av det kriminella nätverket bakom denna oseriösa botplattform.

Liknande affiliate-nätverk har andra falska kryptoplattformar:

Användarfeedback om Bitcoin Compass

Bedragarna använder samma oetiska snurrstrategi för att också manipulera användarfeedback. Trustpilot, till exempel, har för närvarande fem Bitcoin Compass-sidor.

Hur kan man veta vilken som är äkta? Det är poängen. Det är omöjligt att veta.

Tidigare hade Bitcoin Compass officiella webbplats en lista över användarrekommendationer. Men nu är de borttagna. Det var för lätt att ta reda på att vittnesmålen var falska: bilderna på ”användare” laddades ner från Google eller andra gratis webbplatser för bilder.

Standard bluffstrategi: Fake News

I början visade Bitcoin Compass-hemsidan en video av en CNN-reporter som sa bra saker om Bitcoin. Förmodligen var tanken att imponera på webbplatsbesökare med otroliga vinster som de kunde tjäna på att handla med kryptovalutor och därför använda boten.

Men eftersom samma video avbildades på dussintals andra bluffwebbplatser började folk känna igen mönstret. Så, videon finns inte längre.

Fortfarande hittade bedragarna ett annat sätt att vädja till intet ont anande människor. De började skapa falska nyheter, riktade mot internetanvändare som potentiellt var intresserade av kryptohandel. Dessa nyheter handlade vanligtvis om kända kändisar och hur de blev rika tack vare kryptohandeln. Och naturligtvis skulle nyheterna ha en länk som leder till Bitcoin Compass (eller andra liknande bluffrobotar) webbplats.

Bedrägeriet var så uppenbart att bedragarna känner ett behov av att förklara sig på sin hemsida.

De verkar dock ganska ambivalenta och otydliga här. Om påståendena var falska, varför sätta dem bredvid en bocksymbol? Hur som helst, att gå djupare in i trickster-logiken är onödigt här. Det är uppenbart att de här killarna döljer något, och det är bättre att hålla sig borta.

Grov webbdesign och innehåll av dålig kvalitet

Slutligen är det möjligt att se att Bitcoin Compass inte är ett seriöst företag genom kvaliteten på deras webbdesign och innehåll. Ingen av dem är bra.

Webbplatserna för äkta kryptohandelsplattformar har många detaljer om deras team, algoritmer och prisplaner. De tillhandahåller också utbildningsmaterial om hur man använder och anpassar boten. Bitcoin Compass, liksom sina systerplattformar, har ingen av dessa. Det är uppenbart att webbplatsen skapades på fem minuter och med minimal kostnad. Den har många liknande funktioner som andra misstänkta webbplatser som vi har nämnt i våra recensioner:

Och vad värre är, det finns absolut inga säkerhetsprotokoll. Användarnas mest känsliga data, som mobiltelefoner och bankkontonummer, utsätts för brottslingar bakom hela denna bluff.

Dessutom är innehållet så dåligt att det nästan är roligt. Stavfel och stavfel finns över hela webbplatsen.

If a company has such a lame website, what could be the quality of their service?

FAQ på Bitcoin Compass Trading Bot

Är Bitcoin Compass en legitim kryptohandelsplattform?

Nej. Bitcoin Compass är en plattform gjord av kriminella som bara presenterar sig själv som en kryptobot.

Hur mycket vinst kan jag tjäna med Bitcoin Compass?

Det är inte möjligt att dra nytta av Bitcoin Compass, eftersom det inte finns någon kryptohandelsalgoritm. Med största sannolikhet kommer du att förlora din insättning och utsätta din känsliga data för risker.

Är Bitcoin Compass gratis att använda?

I teorin, ja. Plattformen tar inte ut några avgifter. Det verkliga priset för att skapa ett konto på Bitcoin Compass är dock att förlora din insättning och personliga data.

Vårt omdöme: Bitcoin Compass är en BLUFFÄR!

The evidence of this Bitcoin Compass review is clear and obvious: Bitcoin Compass is just another fake bot. There is no crypto trading algorithm and no profits. The only thing a user can get from these people is obnoxious phone calls, forcing them to invest more money.

The ”brokers” are the tricksters themselves. Their only goal is to take as much money as they can. They could not care less about their users ’interests, data, or resources. Therefore, users are advised to stay away from Bitcoin Compass and trade with reputable crypto bots recommended by users.

User expirience

'