Bitcoin Evolution Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

bitcoin evolution

Bitcoin Evolution: En legitim kryptobot eller en stor bluff?

Kryptovalutor gav stora löften till människor. Eftersom blockchain tog bort banker som handelsförmedlare är handeln med krypto mycket billigare och tillgänglig för alla. Och detta är delvis sant: kryptovalutor är tillgängliga för alla, och de har enorm potential att göra stora vinster med endast små investeringar. Människor som investerade i Bitcoin 2013 vet detta mycket väl.

Men den växande efterfrågan på kryptotillgångar lockar också bedragare. Istället för att investera sina ansträngningar, pengar och tid ordentligt, bestämmer de sig för att utveckla hela skurknätverk vars enda syfte är att utvinna pengar från misstänksamma och oinformerade människor.

Bakad av ett av dessa kraftfulla och oseriösa affiliate-nätverk, är Bitcoin Evolution en av dessa bedrägeriplattformar.

Säkerhet
10%
Användarvänlighet
100%
UI/UX
100%
Minsta insättning och betalningsalternativ
10%
Demokonto
100%
Support och handledning
10%
Vinst
10%
Totalbetyg
10%

Bitcoin Evolution: För- och nackdelar-diagram

fördelar

  • Inga

nackdelar

  • Varning från TrustPilot
  • Medlem av ett oseriöst kryptobotnätverk
  • Många bevis på bluffaktiviteter
  • Falska recensioner

Bitcoin Evolution Trading Bot: Många vilseledande funktioner

Liksom många andra handelsbots är Bitcoin Evolutions officiella syfte att förse användare med automatiserad intelligens som skulle hjälpa dem att tjäna på kryptomarknaden. Påstås vara deras algoritm AI-baserad, och den skapar 99% korrekta signaler om de bästa erbjudandena. Den gör också affärer när den upptäcker en bra handelsmöjlighet.

Bitcoin Evolution stöder handel med Bitcoin och en mängd olika altcoins, som Dash och Ethereum. Enligt några falska recensioner, förutom kryptovalutor, är det möjligt att ”handla” med andra digitala tillgångar också. Samma erbjudande om flera krypteringsrobotar som vi har varnat för:

Appen är helt molnbaserad och kräver ingen installation på en enhet. Gränssnittet är enkelt, intuitivt och lätt att arbeta med.

Det finns en demoversion av appen så att de nya användarna kan vänja sig vid Bitcoin Evolution-gränssnittet och testa dess funktioner säkert innan de används.

För att bli berättigad till handel på Bitcoin Evolution måste man sätta in minst $250. Appen lovar också snabba uttag av vinster. I båda fallen nämns det inget om betalnings- och uttagsmetoder som stöds (kreditkort, PayPal, Skrill…).

Information om teamet som utvecklade appen, datum och plats för lansering är inte tillgänglig.

Även om Bitcoin Evolution-webbplatsen och dess affiliates försäkrar oss att de garanterar högsta säkerhet och datasäkerhet, finns det ingen information om exakt hur de gör det.

Det nämns inte om någon licens eller ett särskilt säkerhetssystem som implementeras av Bitcoin Evolution.

Användarfeedback

Återigen, även om många falska recensioner och själva Bitcoin Evolution-webbplatsen nämner att det finns 24/7 kundsupport, finns det inga bevis för att detta faktiskt är sant.

Det finns ingen chatt tillgänglig på deras webbplats, inte heller ett e-postmeddelande eller en ”Kontakta oss”-sektion på deras webbplats.

När det kommer till användarfeedback är situationen hos TrustPilot ytterligare ett bevis på att det är något fel med Bitcoin Evolution-appen. Det finns inte en utan tre sidor om Bitcoin Evolution på denna webbplats.

Det genomsnittliga betyget på dessa sidor varierar mellan 1,8 till 3,7 (av 5) stjärnor. Om man uppmärksammar de positiva recensionerna på alla dessa sidor blir det tydligt att de är falska.

De negativa recensionerna verkar dock mycket mer ärliga och raka. Människor klagar på stöld, upprepade telefonsamtal, problem med uttag, felaktig information och så vidare.

Slutligen gjorde TrustPilot en speciell varning om Bitcoin Evolution på en av dessa sidor och sa att företaget fick juridisk uppmärksamhet.

För att undvika sådana problem rekommenderas användare att hålla sig borta från Bitcoin Evolution, såväl som från andra liknande plattformar:

Vårt slutliga omdöme: Bitcoin Evolution är en internationell bluff!

Bitcoin Evolution är ljusår från att vara en legitim kryptohandelsbot. Det är en av de mest kända kryptobotbedrägerierna i världen.

Plattformen har flera klonade webbplatser och använder samma oseriösa marknadsföringsmetoder som tillämpas av dussintals andra liknande plattformar. Dessutom är de till och med på myndigheternas radar, som har utfärdat officiella varningar om dem.

När användaren väl har skapat ett konto på Bitcoin Evolution är det väldigt svårt att bli av med dem. Ett av sätten att stoppa telefonsamtalen är att ändra kontaktinformation på mäklarkontot. Ett annat sätt att hjälpa till att stoppa denna bluff är att polisanmäla dem.

Slutligen kan bedrägerikryptohandelsbotarna kännas igen på följande sätt:

  • leta efter nyckelord som ”helt automatiserat verktyg”, ”behöver inte mänsklig övervakning”, ”helautomatisk programvara” etc. Inte ens de bästa botarna kan fungera utan någon form av mänsklig övervakning, och det är inte deras poäng. Kryptohandelsbotarna övervakar marknaden och meddelar användare om bra affärer. Användarna måste dock kontrollera sin bots prestanda ganska ofta.
  • Legit crypto trading bots har flera alternativ och anpassningsalternativ tillgängliga. Om en bot bara har en eller flera funktioner är det en röd flagga.
  • Scam kryptorobotar brukar lova för högt. Det är omöjligt att bli miljonär på en månad eller förutsäga kryptomarknaden med mer än 50-70% noggrannhet.

Med tanke på det ökande antalet falska kryptobots, rekommenderas användare att noggrant undersöka en plattform innan de investerar. Forskningen bör ta hänsyn till opartiska rapporter, såsom denna Bitcoin Evolution-recension, och kritiskt tänkande om plattformens erbjudande.

Att hitta en legitim och pålitlig kryptohandelsbot kan ta lite tid och ansträngning, men det kan spara tusentals dollar.

Vanliga frågor

Hur fungerar Bitcoin Evolution?

Bitcoin Evolution är en falsk kryptohandelsplattform. Det poserar bara som en kryptohandelsplattform, medan det i verkligheten bara är ett system för att lura människor och stjäla deras pengar och data.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med Bitcoin Evolution?

Bitcoin Evolution är inte en äkta plattform, så vinster är omöjliga. Tvärtom är risken stor att förlora pengar.

Är Bitcoin Evolution en bluff?

Ja, Bitcoin Evolution är en falsk plattform. Den är utformad för att beröva dig dina pengar och stjäla dina privata data.

Lämna ett svar

9 − 8 =