Bitcoin Investor – Crypto Trading Bot recension av handlare

Bitcoin Investor – Crypto Trading Bot recension av handlare

Hur man använder Bitcoin Investor – fullständig recension

Det finns många anledningar till varför kryptohandel blir mer populärt än någonsin tidigare.

Det första skälet är det oberoende det erbjuder från traditionella marknader och valutor, som kontrolleras av regeringar, banker och andra institutioner.

Det andra skälet är dess säkerhet – det finns ingen central myndighet eller bank som kontrollerar dina pengar så de kan inte stjälas eller tas ifrån dig som med traditionella banksystem. Kryptohandlare njuter också av den passiva inkomst som de får när de investerar i kryptovalutor.

Handel med krypto är mer givande men svårare. Ibland kan det kännas som att försöka navigera i ett enormt hav i en liten flotte. Det är där handelsbots kommer väl till pass och lovar att ge en stadig och rationell input i en annars skrämmande och flyktig miljö som kan förvirra även en erfaren handlare.

Kommer Bitcoin Investor att tjäna handlare väl?

Google-sökningen

Tyvärr, eftersom skaparna av Bitcoin Investor valde att använda ett sådant namn, är det svårt att nå deras webbplats(er) via Google-sökning. Att besöka recensionswebbplatser visar dock att följande 3 webbplatser är relevanta.

Google-sökningen

Observera först den stora skillnaden mellan logotypen och färgschemat mellan dem, särskilt de två första.

Kanske ännu viktigare, det är något konstigt med de två första länkarna.

”Bitcoin Investor” används i underdomändelen av webbadressen, normalt reserverad för olika delar av huvudsidan. De huvudsakliga webbadresserna är investerscorp.com och financialmarketsworld.com.

De huvudsakliga webbadresserna är investerscorp.com och financialmarketsworld.com

Båda webbplatserna är tomma, saknar allt innehåll och tjänar tydligt till att stödja otaliga underdomäner för olika andra webbplatser, felaktigt presenterade via underdomäner. Detta är något vi har sett tidigare, särskilt när det gäller financialmarketsworld.com som är exakt den webbplats som används i några andra bedrägerier som vi har granskat:

Hur många bedrägerier stöter dessa webbplatser upp?

Det finns cirka 3000 olika webbplatser ”värd” på dessa två huvudwebbplatser. Användningen av underdomäner är inte ovanlig. Webbplatser använder det för sina butiker såväl som för webbversioner som är utvecklade och optimerade för mobilanvändare.

Användningen av underdomäner här är allt annat än oskyldig och det är tydligt att alla faktiskt är olika handelsbotsystem. Uppenbarligen finns det dussintals Googles sökresultatsidor som dokumenterar detta, men här är ett utdrag.

Det här är helt klart en del av en större bedrägerioperation, men låt oss analysera detaljerna och se vad vi kan sniffa fram.

En av webbsidorna innehåller ett registreringsformulär med ett obligatoriskt telefonnummerfält. Denna typ av privat informationsinsamling är i allmänhet oönskad och icke-standardiserad. Kryptovärlden är en värld av oberoende och integritet.

En annan ofta sedd egenskap hos bluffwebbplatser är användningen av allmän och icke-relaterad text och bilder. Till exempel kommer de att presentera en hög med information om kryptomyntens historia och antingen stockbilder eller videor från nyheter om krypto. I vilket fall som helst kommer innehållet inte att vara direkt relaterat till deras produkt.

För det finns ingen produkt.

Den andra webbplatsen, när du trycker på ”öppna konto”, omdirigerar faktiskt till ännu en sida.

Varför sajten är på tyska utan att något annat språk erbjuds är upp till någons gissning. Observera att även denna omdirigerade webbplats inte är direkt relaterad till ”Bitcoin Storm”. Istället drabbas vi av detta när vi navigerar till huvudwebbplatsen.

Ännu en tom sida. Ytterligare en mycket misstänksam ledtråd.

När det gäller den tredje webbplatsen är den inte ens komplett.

Det finns ingen information i den här förutom den här videon om några slumpmässiga nyheter om Bitcoin och ett kort registreringsformulär. Eftersom vi inte vill lämna vår personliga information här tar vi en närmare titt och noterar bara en annan del av webbplatsen – sekretesspolicy.

Även om den här delen av webbplatsen är igång, saknar den tydligt nyckelelement och håller förmodligen fortfarande på att byggas.

Eftersom dessa två sista webbplatser saknar all meningsfull information för oss, navigerar vi tillbaka till den första och fortsätter att undersöka anspråken däri.

Detta ord sallad är typiskt för bedrägerier och användningen av den vaga termen ”tidssprång” har noterats tidigare:

När det gäller de tekniska aspekterna som diskuteras i det andra avsnittet här, är det verkligen oklart varför utvecklarna inte skulle använda ord som ”algoritm” eller ”NLP”, eftersom det helt klart är vad de antyder att de använder. Observera vagheten i ”… grundläggande och sentimentala indikatorer.”

Slutligen, efter att ha trasslat in sig i sin egen djungel av ord, gör utvecklarna ett generiskt påstående som saknar något sammanhang. Det finns många handlare där ute och de använder olika strategier och handlar med olika riskprofiler. Att säga att varje användare av deras plattform kommer att tjäna minst $1000 dagligen är rent nonsens.

Sedan är det vittnesmålen. Det är inget fel med att använda dem för att förbättra ett varumärkes trovärdighet, men det är ganska konstigt att använda dem för en kryptomäklare.

Bortsett från de mycket generiska recensionerna – och låt oss inse det, vittnesmål låter ofta så ändå – det finns två fördömande element här. Den första är användningen av personliga bilder.

Vid vilken tidpunkt förväntas användare förse Bitcoin Investor med sina bilder? Vem skulle göra något sådant och exponera sin ekonomiska status och identitet för världen? Detta målar praktiskt taget ett mål på ryggen för bedragare och andra kriminella sinnen och ingen vettig person skulle gå med på detta, och inte heller skulle en ansedd mäklare utsätta sina användare för denna onödiga risk.

Och naturligtvis har bedragarna blandat ihop några av bilderna och Nadia blev på något sätt en kille, trots att det var ett distinkt kvinnonamn.

Går vidare till avsnittet om avgifter och insättningar.

$250 är en något brant insättning och det är oklart varför det är inställt på det här sättet. Om tjänsten är gratis, varför skulle det spela någon roll om en handlare vill handla med fickväxel eller miljontals dollar?

Andra mäklare sätter ett minimum, men det är för varje handel. De bryr sig inte om hur mycket pengar du har i din plånbok, bara att de kan få en meningsfull avgift från ditt utbyte. En avgift som hjälper dem att betala för kostnaderna för driften och sin investering. På tal om avgifter…

Inga avgifter? Hur ska dessa människor tjäna pengar? Ska vi på allvar tro att de offrar tid och pengar för att vi ska tjäna tusentals dollar i vinst dagligen gratis?

Så dessa icke namngivna experter, dussintals till antalet, arbetade i månader eller år utan lön? Vilka är dessa stora namn? Varför vill inte utvecklarna av Bitcoin Investor att vi ska veta om deras fantastiska experter och hjälpa till att växa denna gemenskap genom deras referenser?

Det finns inga experter, det finns ingen produkt, det finns ingen grundare. Detta är en bluff och bedragarna gömmer sig bakom höga löften och teknisk jargong.

Låt oss se om vi kan ta reda på något om dessa personer från några externa källor.

Trustpilot om Bitcoin Investor

Trustpilot är en fantastisk oberoende recensionswebbplats och är ett bra ställe att börja när du överväger om du ska lita på ett företag med din tid, information och pengar.

Här kan vi se 3 olika webbplatser, varav två är nere. De andra två har vi diskuterat ovan. Recensionerna är generiska och tydligt falska, vilket medvetet minskar nettobetyget något för att verka mer naturligt och opåverkat. Det enda som återstår att se här är avsnittet Om & Kontakt.

Om man lägger det förvirrande ordet sallad åt sidan, är det här att notera att det inte finns något sådant som ”Global Trading Association.” Det finns helt enkelt inte. Det är påhittat.

Liknande Trustpilot-problem har flera krypteringsrobotar som vi har varnat för:

När det gäller adressen, föga förvånande för en bluff, leder den till en kontorsbyggnad. Det finns inga spår av något företag som Bitcoin Investor som någonsin verkar där.

Det finns inga spår av något företag som Bitcoin Investor som någonsin verkar där

Antingen var det aldrig där eller så har denna fantastiska strävan av världens ledande experter inom detta moderna område arbetat i åratal bara för att uppnå mindre erkännande än ”Dental Recruit Network” med sina ”imponerande” 48 recensioner.

Sökning av domänregistrant

Det sista verktyget vi har till vårt förfogande är registrantsökningen via ICANN. När allt kommer omkring måste någon registrera dessa domäner och betala för dem, så vissa spår tillbaka till en person måste finnas.

Sökning av domänregistrant

Naturligtvis använde bedragarna Cloudflare för att maskera sin identitet och plats från vanliga människor som var nyfikna på dessa projekt. Även om detta inte skyddar dem från lagen och de brottsbekämpande myndigheternas räckvidd, gör det utredningen svårare och ger dem tid.

Och tid och ekonomi övervägde de verkligen, eftersom de kör omkring 3000 bedrägerier via två webbplatser registrerade för en eller två personer. Omfattningen av deras illa födda vinster är upp till din fantasi.

Vanliga frågor om Bitcoin Investor

Vad är Bitcoin Investor?

Det är en bluff bland många hundra som pågår samtidigt, av samma grupp av bedragare.

Är Bitcoin Investor en bluff?

Det är det utan tvekan. Som tydligt visas ovan är det en typisk handelsbot-bedrägeri.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med Bitcoin Investor?

Du kommer att förlora dina pengar om du ger dem till dessa människor.

Är Bitcoin Investor legitimt?

Det är det inte, använd det inte.