Bitcoin Future Recension 2022 – Bluff eller Legitim Handelsbot?

Bitcoin Future: Scam Alert! Fullständig recension

Varje år lyckas bedragare hitta ett sätt att göra en större skada på den växande kryptoindustrin. De använder mycket skickliga psykologiska och marknadsföringsknep för att övertyga folk att sätta in pengar på deras falska plattformar. Tyvärr slutar dessa personer med att bli bestulna på både sina insättningar och känsliga uppgifter.

I denna Bitcoin Future-recension kommer vi att avslöja ytterligare ett exempel på en bluff-krypteringsrobot. Först ska vi gå igenom deras lögner och stora löften. Sedan kommer vi att avslöja den sorgliga och farliga sanningen bakom denna bot och de likadana.

● Säkerhet 10

● Användarvänlighet 10

● UI/UX 10

● Minsta insättning och betalningsalternativ 10

● Demokonto 10

● Support och handledning 10

● Vinst 10

● Totalbetyg 10

Bitcoin Future: riskerna

  • Stark likhet med andra kryptobot-bedrägerier
  • Ovänlig integritetspolicy
  • Ingen cybersäkerhet
  • Inga licenser
  • Oetiska marknadsföringstekniker

Liknande är flera andra plattformar:

Bitcoin Future handelsbot: en bluff utsatt

Bitcoin Future är en annan bedrägerikryptohandelsplattform, som skryter med en obefintlig AI-algoritm som ger omöjliga vinster.

Anledningarna till att man bör undvika den här plattformen är många, och vi är på väg att värva dem alla.

Men innan vi reder ut sanningen bakom Bitcoin Future, låt oss först se vad dessa brottslingar har att säga om sig själva.

Enligt deras officiella webbplats och affiliate recensioner är Bitcoin Future en plattform som driver en kryptohandelsbot som drivs av artificiell intelligens. Och vad som är bäst, den här senaste tekniken kommer till användarna helt gratis! Det enda användarna behöver göra är att sätta in minst $250 och vänta på att magin ska hända.

Bitcoin Futures bot är snabbare och mer exakt än någon annan existerande kryptohandelsbot i världen. Medan de dyraste botarna förutspår förändringar i kryptovalutapriser med 70 % av noggrannheten, är Bitcoin Future 96 % korrekt. Även om inte ens de bästa kryptohandelsbotarna alltid kan hänga med i alla förändringar på den flyktiga kryptomarknaden, är Bitcoin Future 0,1 sekunder snabbare än själva marknaden.

Därför, säger de, kan denna överlägsna (och gratis) teknik tjäna upp till $7000 i vinst per dag. Varje dag!

Låter det som en dröm? Förmodligen för att det är det.

Verkligheten bakom denna bot är mycket mindre attraktiv och glittrande än lögnerna som deras hemsida och falska recensioner är fyllda med.

Sanningen bakom Bitcoin Future Web Platform

Innan vi fortsätter med bevisen för att Bitcoin Future är en bluff, låt oss först påpeka en sak. Även om de lovar mycket, ger teamet bakom Bitcoin Future oss inte följande avgörande information:

  • Vilka är dess utvecklare
  • Hur ser plattformen ut och vilka funktioner har den
  • Kontaktformulär, vid eventuella problem
  • Företagsadress och skattenummer

När vi vill kontrollera om ett företag är legitimt är det denna information vi behöver veta. Bitcoin Future är dock hemlighetsfull om var och en av dem. I sin tur drar vi slutsatsen att de här killarna inte är att lita på. Precis som denna:

Säkerhet och licenser: Okänd

Legit crypto trading bots garanterar online integritet genom strikta cybersäkerhetsprotokoll och äkta webbplatsstämplar. Som kan ses från Bitcoin Futures webbplats har denna plattform noll onlineskydd.

Detsamma gäller licenserna. Plattformen visar ingen information om licenser. De bryr sig inte ens om att ljuga.

Den kanske mest problematiska delen av deras webbplats är integritetspolicyn, som kan ses på skärmdumpen nedan.

Som man kan se erkänner Bitcoin Future nästan öppet att de är ett icke-existerande företag!

Men det som är mycket mindre roligt och mycket farligare är meningarna som hänvisar till användardata. Plattformen behåller nämligen rätten att sälja sina användares personuppgifter (såsom kreditkortsuppgifter, telefonnummer etc.) till ”andra tredje parter”.

Naturligtvis vet vi inte vilka dessa tredje parter är, och vi kommer förmodligen aldrig att veta.

Så där är den. Integritetspolicyn för denna plattform avslöjar vad som är syftet med denna webbplats. Det finns ingen algoritm och ingen kryptohandelsplattform. Dessa killar är här för att stjäla människors pengar och skörda så mycket data som möjligt.

Till de som tror att det inte är viktigt vart deras onlinedata går, säger vi, tänk om. Bitcoin Future är en copy-paste-bedrägeri och en skapelse av en farlig internationell kriminell grupp.

Enligt otaliga vittnesmål från användare som tog betet och skapade ett konto på bluffplattformar som Bitcoin Future, skulle brottslingarna ringa dem på telefon dussintals gånger om dagen och försöka få personen att sätta in mer pengar.

I skärmdumparna nedan kan läsarna se ytterligare ett bevis på att Bitcoin Future är en bluff. Hemsidorna för alla dessa ”kryptohandelsbots” är nästan exakt desamma. De är alla billiga, har värdelöst eller inget innehåll och visar exakt samma video. Uppenbarligen är dessa alla skapelser av samma grupp människor.

liknande webbplatslayouter
liknande webbplatslayouter

Uppenbarligen är dessa alla skapelser av samma grupp människor, som skapade ett välkänt bedrägerinätverk:

Användarfeedback om Bitcoin Future

Även om Bitcoin Future har ett ganska högt betyg på Trustpilot (4,0 av 5), är detta bara ytterligare en manipulation. Detta betyg kommer från endast 6 recensioner, av med 5 är positiva. Intressant nog har alla positiva recensioner en ”inbjuden” etikett. Den här etiketten indikerar att dessa användare har bjudits in av ”företaget” att lämna en recension.

Kan det vara så att profilerna är falska och skapade av just detta ”företag”, för att få det att se ut som att folk är genuint nöjda med Bitcoin Future? Med största sannolikhet är det så, eftersom de flesta ”nöjda kunder” bara har en recension på Trustpilot.

Vårt slutresultat: BLUFF!

Tyvärr råder det absolut ingen tvekan om denna. Denna Bitcoin Future-granskning visade att detta är ett skolexempel på en bluff. De försåg oss inte med någon viktig information (företagsadress, skattenummer, tutorials). Samtidigt har de inga licenser eller cybersäkerhetsåtgärder.

Förmodligen det mest uppenbara beviset på att Bitcoin Future är en bluff är deras hemsida. Det är billigt och ser nästan likadant ut som dussintals andra bedrägerikryptoplattformar. Av detta och många andra skäl är vi säkra på att detta INTE är en kryptohandelsplattform, utan bara en webbplats skapad av kriminella vars enda syfte är att stjäla människors pengar och känsliga data.

Därför rekommenderas användare starkt att UNDVIKA denna plattform och istället använda beprövade kryptohandelsplattformar.

Vanliga frågor

Är det säkert att handla med Bitcoin Futures kryptohandelsbot?

Absolut inte. Tvärtom, Bitcoin Future är vad som ofta kallas ”fel sida av internet”. Den här webbplatsen följer inga onlinesäkerhetsprotokoll och medger till och med öppet att den säljer användardata till tredje part.

Hur mycket pengar kan jag tjäna med Bitcoin Future?

Det är omöjligt att dra nytta av Bitcoin Future, eftersom webbplatsen inte har någon handelsalgoritm.

Är Bitcoin Future en bluff?

Ja, Bitcoin Future är en bluff.

Behöver jag erfarenhet av krypto för att handla med Bitcoin Future?

Nivån på din upplevelse av krypto är irrelevant för Bitcoin Future, eftersom plattformen inte har något med kryptovalutor att göra. Den använder bara krypto för att locka folk att skapa ett konto på plattformen och sätta in pengar.

User expirience

'